Deel 3 Een slaafs dilemma: wat als onvervulde SM wensen werkelijkheid worden?

Na een bruusk entree vanaf de voordeur richting de kelder in DP heb ik na het douchen vrijwillig de handboei om mijn ballen met een hangslot aan de bondagebank geketend. Meesteres Denise heeft zojuist de kelderdeur geopend en we staren elkaar recht in de ogen. ik wend mijn blik af en kijk voor me op de grond. Het blijft stil en ik durf Haar niet aan te kijken, ik voel me uiterst onzeker en durf ook niets te zeggen. Dan hoor ik dat de kelderdeur gesloten wordt en klinken Haar stilettohakken uiterst sexy en dominant als Ze mijn kant opkomt. “Zo slaafje, eindelijk is het dan zover!!! Wat zul jij ongelooflijk blij zijn dat je hier bij Me bent, toch?” Heel zachtjes stamel ik “Ja Meesteres Denise” en durf Haar nog steeds niet aan te kijken. “Kijk me aan slaaf als Ik tegen je spreek. Je zult toch echt meer respect moeten tonen voor je Meesteres vandaag, tenminste als je zelf ook nog wat zou willen genieten voor zover dat al mogelijk is”. ik kijk Haar zo onderdanig mogelijk aan en met bijzonder mooie pretoogjes en een speelse lach op Haar gezicht zegt Ze “oh, wat ga Ik vandaag genieten zeg als Ik al die geile, kinky en onderdanige SM wensen van jou ga waarmaken. De wetenschap dat Ik jou al binnen een uurtje zover heb dat je wilt ontsnappen, z.s.m. de studio uit wilt en Mij heel snel wilt verlaten vind Ik echt super fantastisch!! Dat betekent dat jij dan al super, super kwetsbaar bent terwijl het onmogelijk is om Mij te ontvluchten. Hoe kwetsbaarder jij bent des te beter voor Mij vandaag. Want juist dan heeft alle straf, het ongemak en de vreselijke vernederingen die Ik voor jou in petto heb de grootste impact op jou en daar kickt jouw Meesteres enorm op. Ik kan niet wachten om te beginnen, huppakee, we gaan snel aan de slag!”

Beteuterd sta ik als een klein jochie zwijgzaam voor me uit te staren en het begint erg goed door te dringen dat de realiteit van nu veel heftiger kan zijn dan al mijn geile slaafse dromen uit het recente verleden. Mrs. Denise lacht me toe en zegt uiterst vrolijk “je mag eerst flink wat water drinken want straks sta je droog”. Ze loopt naar de badkamer en komt eruit met een grote kan water en een glas. “Binnen vijf minuten leeg graag” en voordat Ze weg loopt spuugt Ze eerst nog even in de kan met water. Terwijl ik enkele glazen leeg drink is Mrs. Denise bezig met het verzamelen van enkele attributen. Met nog een laatste glas te gaan spreekt Ze Haar waardering uit dat ik zo snel de kan heb leeggedronken. Met een klotsende buik van het water sta ik voor Haar en propt Ze een panty in mijn mond en plakt er daarna stevig tape overheen. Vervolgens plaatst Ze een leren masker over mijn hoofd waar gelukkig neus- en ooggaten in zitten. Terwijl Ze stevig het masker dicht rijgt zegt Ze uiterst opgewekt dat ik Haar zo mag volgen naar de zolder voor een lange, stevige bondage. De handenboeien worden vastgezet aan de halsboei en Ze bevestigt een ketting aan de boeien om mijn ballen.

Ze trekt venijnig aan de ketting en uit automatisme loop ik achter Haar aan naar de kelderdeur. Ik geniet van het mooie uitzicht, wat een heerlijke kont in die strakke leren broek en wat een fantastische lieslaarzen heeft Ze aan. Ze stopt boven aan de trap en terwijl ik betoverd ben van het uitzicht besluit ik spontaan uit respect om Haar stilettohakken te zoenen. Ze trekt venijnig aan de ketting en snel sta ik boven tegenover Haar. Ze kijkt me strak aan en fluistert “Ik waardeer het dat jij als slaaf al een beetje je plaatst begint te kennen en het is goed te zien dat je je onderdanig opstelt. Hou dat vast vandaag!” Ondanks Haar vriendelijke woorden voel ik toch een zekere bedreiging… Ze trekt me achter Haar aan de tweede en derde trap op. “Kijk maar even goed om je heen slaaf want nadat Ik klaar ben met jou op zolder gaan we spelenderwijs weer helemaal naar beneden. Kortom, met een beetje mazzel sleep Ik je door het hele huis en eindigen we gezellig in de kelder voor de grande finale! Spannend allemaal he? Je bent vast nieuwsgierig wat je allemaal te wachten staat, of niet”? “Natuurlijk Meesteres Denise” zeg ik zo enthousiast mogelijk. De kennis en ervaring van Meesteres Denise en alle informatie die Ze van mij heeft in combinatie met Haar uitstekende inlevingsvermogen is nu duidelijk in Haar voordeel. Het is niet voor niets dat ik super onzeker boven op zolder voor Haar sta. Ze lacht naar me en zegt “ja geil slaafje van me, kon je nu maar praten he. Ik weet zeker dat ik jou heel blij zou kunnen maken door je nu los te maken. Jammer voor jou slaaf! Zet die gedachten maar uit je hoofd want jij blijft de hele dag bij Mij, onder Mijn leiding en onder Mijn directe controle. Dat is afgesproken en omdat Ik me aan deze afspraak ga houden zul je merken dat jij dat ook gaat doen, dat gaat helemaal vanzelf, let maar op”!

Ze trekt me achter Haar aan en loopt een rondje over de zolder. Ik zie de rekbank, spijkerbed en de bondagebank met daarop een rode leren bodybag. “Hm, je hebt Me ooit verteld dat je wat stijfjes bent. Zal Ik je spieren wat oprekken? Wat dacht je van de rekbank om mee te beginnen”? Voordat ik kan antwoorden zegt Ze kortaf “te laat slaaf, dan beginnen we op de rekbank”. Niet lang daarna lig ik uitgestrekt op de rekbank en Mrs. Denise kijkt me glimlachend aan als Ze de rekbank langzaam bedient. Helaas is het niet mogelijk om Haar kenbaar te maken dat mijn armen en benen al maximaal uitgestrekt zijn. De krakende takel voorspelt niet veel goeds en zo luid mogelijk kerm Ik om mijn grens bij Mrs. Denis kenbaar te maken. Plotseling zit Ze boven op me en op uiterlijke vriendelijke toon vraagt Ze “is er iets? Hopelijk realiseer je je dat zachte heelmeesters stinkende wonden maken en dat wil Ik echt voorkomen”. Dan verandert Haar toonzetting, “aanstellers heb Ik al genoeg gezien en daar maak Ik heel snel korte metten mee door er een schepje boven op te doen, moet Ik dat verder uitleggen?” Met ferme hand slaat Ze me in mijn gezicht en meteen daarna voel ik hevige pijnscheuten in mijn tepels als Ze er met Haar scherpe nagels pijnlijk in knijpt. Ik bijt op de panty in mijn mond van ellende en schud nee met mijn hoofd om Haar duidelijk te maken dat ik Haar begrijp. Ik zet me schrap voor de pijn die komt als Mrs. Denise me even later nog wat verder uitgerekt. Ondanks de pijn weet ik me gelukkig te beheersen en ik voel me een middeleeuwse schurk! “Prima slaaf, je leert snel en gehoorzaamt zoals Ik dat graag zie. We zullen de lat snel wat hoger gaan leggen”. Het is een verademing als ik merk dat de bank weer korter wordt en snel verdwijnt de pijn in mijn hele lijf. “In de bondagezak slaaf en rap wat”! klinkt het vrolijk en indringend tegelijk!

Ongekend vlot en behendig propt Mrs. Denise mij in de rode bondage zak, in no time lig ik strak vast, wat een vakvrouw! Dan voel ik hoe diverse riemen gebruikt worden om de bondage zak, waarin ik al onbeweeglijk opgesloten zit, onwrikbaar vast te ketenen aan de bondage bank. Ook het masker wordt stevig vast gesjord en ik kan alleen nog maar omhoog kijken naar het houten plafond. Dit is echt bizar en ongelooflijk tegelijk, ik kan werkelijk geen kant meer op. Ik lig muurvast en kan geen kant op. Fysiek kan ik helemaal niets en dat is best beangstigend. Mijn slavenpik is het enige wat ik kan bewegen omdat de Meesteres mijn pik en ballen voorzichtig door de rits van de bondagezak heeft gehaald. De handboei om mijn ballen wordt verwijderd waardoor er nog meer bloed in mijn slavenlid stroomt. Wat er nu ook gebeurt in Domination Palace ik ben volledig afhankelijk van het aanwezige DP-team en eventueel van andere klanten. “Hoor je me slaaf?” vraagt Meesteres Denise. Ik probeer ja te knikken maar dat lukt niet. Ik hoor Haar lachen en wat heen en weer lopen. “Tsja, geil slaafje van Me, daar lig je dan: echt muur- en muurvast op de zolder van DP. Helemaal niemand weet dat je hier bent, best dom van je slaaf. Nu realiseer jij je waarschijnlijk dat Ik jou met die informatie helemaal, maar dan ook echt helemaal in Mijn macht heb. Als Ik je niet wil zien, niet wil los maken of wat dan ook heb jij geen enkel middel om Mij te beïnvloeden, laat staan dat je ook maar iets zou kunnen afdwingen. Je hebt Mij gevraagd of je één keer mocht klaarkomen om meteen daarna een klaarkom verbod te krijgen. Ik heb er nog eens over nagedacht en heb een ander voorstel, knik maar ja of nee dan kan Ik daar rekening mee houden. Je mag niet één keer die zware zak leegspuiten maar van Mij moet je minstens 3 keer klaarkomen, is dat duidelijk? Dus helemaal geen verbod op klaarkomen maar juist lekker maximaal spuiten en weer en nog een keer en …. Wat vindt je daarvan geile slet van Me”? Ik wil NEE schudden maar dat lukt niet. “OK slaaf, dan krijg Ik het antwoord wel uit die stijve pik van je. Als jij zo dadelijk heel snel die geile slavenzak leeg spuit dan betekent dat voor Mij dat je graag wilt ejaculeren vandaag oftewel dan gaan we voor de 5! Als Ik er minimaal 10 minuten voor nodig heb om je klaar te krijgen dan stoppen we bij 3.

Ik merk dat Mrs. Denise pontificaal op mijn gezicht gaat zitten en vervolgens een sigaret opsteekt. “Je krijgt een kans van Me want Ik rook eerst mijn sigaret op voordat Ik jou verder onderhanden neem. Lachend hoor ik Haar zeggen “simpel toch slaaf, door jezelf slechts enkele minuten te beheersen hoef je niet minimaal 5 maar slechts 3 keer die zak leeg te spuiten vandaag, makkie toch”? Dan verplaatst Ze zich en gaat op mijn benen zitten terwijl Ze rokend mijn ballen en pik masseert. Ik voel al dat het mij waarschijnlijk niet gaat lukken om mijn eerste zaadlozing uit te stellen als Mrs. Denise mij middels een handjob juist wel wil laten klaarkomen. Meesteres Denise komt naast me staan en ik kan Haar deels zien. Vervolgens komt Ze weer op mijn gezicht zitten en kijk in het kruis van Haar leren broek. Dan voel ik Haar knieën aan weerszijden van mijn gezicht en Wow, wat voel ik me opeens super geil worden. Wat een heerlijke, ruige Meesteres en wat raak ik opgewonden van Haar in het leer zo vlak boven mijn gezicht. Veel te snel kom ik klaar en hoor ik Haar juichend 5, 5, 5 roepen. Fijn slaaf dat je zo tot dusver meewerkt. Ik hoop voor jou dat je Mij de hele middag zo goed blijft gehoorzamen om straf en vernedering te voorkomen en gewoon nogmaals lekker klaarkomen …. Overigens verzamel Ik al jouw zaad in een pot vandaag zodat Ik kan zorgen dat je voldoende proteïne krijgt hier in DP”. Dan duwt Ze op mijn buik en voel ik mijn goed gevulde blaas. “Hopelijk hoef je nog niet en wees gewaarschuwd: Ik haat slaven die zonder toestemming wildplassen in de studio. Om die reden heb je mogelijk mazzel en haal Ik het er wel even uit voor je… “ Dan word ik voorzien van oorkappen en een blinddoek. De stilettohakken van Mrs. Denise zijn nog even hoorbaar op zolder en dan hoor ik heel vaag dat Ze de trap afgaat naar beneden. Wat voel ik me nu eenzaam en machteloos zeg. Muurvast op de bondagebank in een leren bondagezak en werkelijk totaal geïsoleerd en volledig afgesloten van de wereld. Het is pikzwart voor mijn ogen. ik hoor vrijwel niets (buiten mijn eigen ademhaling), ik kan niets zeggen of roepen vanwege de knevel en geuren ontdekken lukt ook al niet!

ik lig voor mijn gevoel nog niet zo heel lang op zolder vast als ik wat gestommel op de trap hoor. Het masker blijft hermetisch gesloten en de oorkappen blijven ook op. Ik voel hoe mijn tepels uit de bondagezak worden gehaald en heel teder worden gestreeld. Ook tel ik twee handen die mijn pik en ballen verwennen waardoor mijn pik opnieuw begint te kloppen en te steigeren. Ik denk dat het Mrs. Denise is die op mijn gezicht plaatsneemt. Het voelt hetzelfde als zoeven, alleen ben ik niet zeker of het ook Haar handen zijn die mijn tepels betasten. Ik merk dat mijn slavenpik weer flink stijf is geworden. Er wordt iets gezegd maar ik kan niet horen door wie of wat er gezegd wordt. Dan hoor ik wat gelach en even later voel ik dat iemand op mijn pik heeft plaats genomen en mij aan het berijden is. Plotseling wordt de blinddoek van mijn gezicht getrokken en zie ik dat Mrs. Denise inderdaad op mijn gezicht zit. Ik wil zien wie me aan het berijden is maar dat lukt niet. Dan verschijnt er plotseling een tweede Meesteres in beeld die een iPad voor mijn gezicht houd waarop te zien is dat er een vent op mijn pik zit!!! Met een enorme krachtinspanning probeer ik mijn onderlijf omhoog te doen om hem eraf te krijgen maar helaas. Er zit werkelijk nog geen millimeter speling in en het is vreselijk om te moeten voelen dat het berijden gewoon door gaat. Ik probeer er alles aan te doen om mijn stijve pik spontaan om te toveren in een klein slap pikkie. Helaas lukt dat niet vanwege de erotische streling van Mrs. Denise die met Haar benen stevig om mijn hoofd op me zit. Als de man eindelijk van mij afgaat voel ik niet alleen erotische streling over mijn harde tepels maar ook over mijn slavenpik en –ballen. Dan hoor ik Meesteres Denise hard lachen en praten maar ik versta het verdomme weer niet. Er zat gewoon een vent op mijn pik, ik schaam me enorm. Het meeste schaam ik me omdat mijn stijve pik niet onmiddellijk verdween toen ik zag dat een man me aan het berijden was. Verschillende handen strelen me en ik krijg weer een stijve lul, ik probeer een erectie te vermijden maar dat lukt simpelweg niet. Niet veel later voel ik dat ik gepijpt wordt. Hoewel ik niks kan zien weet ik vrijwel zeker dat het dezelfde slaaf is die mij zojuist nog had bereden. Ik schaam me en wil niet klaarkomen maar ook dat lukt me niet. Kort daarop kom ik voor de tweede keer klaar en trekt Mrs. Denise één oorkap omhoog en zegt heel vriendelijk “goed zo slaafje, dat is 2 nog maar minstens 3 keer te gaan, goed bezig”! Ik laat mijn neukslaaf bij jou met de opdracht om je nogmaals te laten klaarkomen waarbij hij alle hulpmiddelen mag gebruiken om dat te doen. Een van mijn assistent Meesteressen kijkt toe om er mogelijk van te leren zolang er geen geile slaaf langs komt waarover Zij zich moet ontfermen. Gedraag je slaaf en tot straks….” Met die woorden verdwijnt Meesteres Denise en voel ik me opgelaten. Ik ben blij dat de blinddoek mijn totale zicht wegneemt, het is weer pikkie donker.

Het duurt best enige tijd voordat ik voor de derde keer klaarkom en dat heeft alles te maken met het feit dat ik wil voorkomen dat een vreemde man mij opnieuw laat ejaculeren. Er gaat echt van alles door me heen. ik ben toch geen homo? Waarom stopt die vent niet gewoon? Is het wel die andere slaaf of is het misschien toch de assistente van Mrs. Denise? Hoe dan ook ik kom op enig moment gewoon klaar. Ook voel ik dat het condoom van mijn pik verwijderd wordt die vervolgens samen met mijn ballen terug in de bondagezak gefrommeld worden. Ook de ritjes bij mijn tepels gaan dicht. De blinddoek en oorkappen gaan af en enigszins uitgeput kijk ik een jonge Meesteres aan. “Alles naar wens slaaf? Heb je ergens last van? Ik kan niets zeggen en probeer Haar zo zielig mogelijk aan te kijken. Dat maakt klaarblijkelijk weinig indruk want lief glimlachend kijkt Ze me nog even aan en zegt “fijne middag verder en als je geluk hebt komt nog iemand wat aandacht aan je schenken vandaag, misschien wel een geile slaaf met wilde plannen!” Ze geeft een zoen op elk oog voordat Ze de blinddoek terugplaatst , ook de oorkappen gaan weer op. Opnieuw ben ik zielsalleen en ik voel me niet echt gelukkig, integendeel ik voel me klote en moet onderhand mijn volle blaas ledigen. Vaag hoor ik Haar de trap aflopen en daarna is het doodstil, vreselijk! Af en toe houd ik mijn adem in en spits ik mijn oren om een teken van leven op te vangen, maar helaas! Ik voel me verlaten en begin ook meer en meer mijn overvolle blaas te voelen. Hopelijk lukt dat snel want inmiddels moet ik best nodig en in de bondagezak pissen is beslist geen optie… Hoe lang lig ik hier al vraag ik me af en opnieuw oren spitsen en hopen dat Ze me niet echt vergeten of wil Mrs. Denise me bang maken? Hoe dan ook wat Ze ook van plan is met me of juist niet Ze heeft me goed vastgeketend en ik heb Haar veel harder nodig dan Zij mij. Ik ben volledig van Haar afhankelijk en andersom absoluut niet! Dan merk ik dat er iemand op de bondagebank komt zitten, wie zou dat zijn???

Ik voel dat de ritsjes bij mijn tepels opengaan en even later voel ik dat er tepelklemmen op gezet zijn die gelukkig niet al te veel overlast bezorgen, gelukkig! Dan worden mijn slavenlid en-ballen tevoorschijn getoverd en tedere streling lijkt wonderen te doen. Gelukkig zeg, er komt eindelijk weer leven in de brouwerij! Dan gaan plotseling de oorkappen en blinddoek af en kijk ik in het stralende gezicht van Meesteres Denise. “Laat me raden, jij dacht natuurlijk dat Ik jou vergeten was of niet?” vraagt Meesteres Denise belangstellend. Ik lig nog steeds muurvast en kan absoluut geen ja of nee knikken en ook niets zeggen. “Wat vind Ik jou toch een onbeleefd stuk slaaf zeg! Dat ligt hier lekker op z’n luie reet, kan een dutje doen en is nog te beroerd om een serieuze poging te doen om Mijn vragen te beantwoorden. Daar ben Ik niet blij mee en dat vraagt om extra maatregelen” klinkt vriendelijk en tegelijkertijd dreigend uit Haar mond. Met wat gesteun en gekreun probeer Ik Haar duidelijk te maken dat Ik juist super beleefd wil zijn tegen Haar en dat Ik Haar onvoorwaardelijk probeer te dienen. In een flits bedenk ik me ook dat het vooral ook uit eigen belang is omdat de straf en vernedering die Mrs. Denise in gedachten heeft voor het niet goed genoeg gehoorzamen wel eens heel heftig kan worden…. “Kijk dom geil slaafje van Me, nu merk Ik dat je me begrijpt en dat je moeite wilt doen om mij te pleasen maar daar dat komt helaas niet spontaan vanuit jezelf. Nu ineens ga je kreunen en probeer je aandacht te trekken met je ogen. Dat is niet wat Ik verwacht van een slaaf die feitelijk maar een opdracht heeft en dat is om Mij maximaal te dienen en te pleasen vandaag. Dus slaaf wat dacht je ervan als Ik jou eens meeneem naar de 1e verdieping om je daar eens stevig onder handen te nemen en wat verder uit te wonen”? Ik kreun maar wat om in ieder geval te laten merken dat ik op Haar vragen reageer. “Mooi zo slaaf, fijn dat je er ook zo over denkt”.

De handboeien worden weer om mijn ballen gedaan en de blinddoek weer geplaatst voordat Mrs. Denise me losmaakt. Behendig worden mijn handen aan de collar vastgezet als mijn armen uit de bondagezak gehaald worden. Even later sta ik voor Haar in mijn blootje, vakkundig geboeid en met een venijnig rukje aan de ketting aan de handboei om mijn ballen volg ik Haar blindelings. Mijn blinddoek gaat af als we bij de trap aangekomen zijn en op commando volg ik Haar voorzichtig de trap af naar beneden. Mrs. Denise kletst wat hardop en wat Ze allemaal zegt is niet iets waar ik vrolijk en opgewonden van raak. Ze heeft goed onthouden dat nursing niet op mijn SM verlanglijstje staat en om die reden hoor ik Haar opgewekt zeggen dat Zij het juist reuze leuk vindt om mij even een goede tussenstop te laten maken in de nursing room. Ik mag plaats nemen op de gynaecologenstoel van de Meesteres die me binnen enkele ogenblikken vastzet. Wijdbeens zit ik voor Haar met mijn handen in de nek en mijn bovenlijf wordt vastgesnoerd aan de rugleuning. Ik voel me kwetsbaar en als Meesteres Denise zegt dat Ze er naar uit ziet om me te keuren en straffen voel ik mijn kwetsbaarheid toenemen. “Spannend hè slaaf, geil toch? Misschien moet Ik je iets losser maken om je uit te dagen en om je uit te lokken om een ontsnappingspoging te ondernemen. Ontsnappen lukt je toch niet als Ik dat niet wil. Stel je voor hoe we na een mislukte ontsnappingspoging van jou samen kunnen genieten nadat je weer stevig vast geketend voor Me ligt en Ik die eikel van je eens stevig ga piercen!” Spontaan voel ik mijn slavenpik zowat naar binnen kruipen als ik mezelf realiseer wat Mrs. Denise zegt en bedoelt. Hevig knik in nee, uit angst begin ik bijna te hyperventileren en ik kreun wat om Haar duidelijk te maken dat Ik niet wil ontsnappen. Ze schatert van het lachen en gaat tussen mijn benen staan. “Leuk om die reactie van je te zien, het doet Mij deugd dat je Mij serieus neemt. Heb Ik je niet verteld dat als je eenmaal aan Mij bent overgeleverd dat Ik dan ook echt oppermachtig ben en het duidelijk is wie de leiding heeft”? Mrs. Denise is nauwelijks uitgesproken of ik knik al volmondig ja. “Wat een slijmbal ben jij zeg, om eerlijk te zijn ben Ik daar ook al niet echt van gecharmeerd. Wat moet Ik toch met zo’n slaaf als jij?” Met een kleine ophalende schouderbeweging probeer ik Haar duidelijk te maken dat ik het ook niet weet. “Dus het komt weer neer op Mij begrijp ik. OK dan slaaf, dan zal ik Mezelf eens beraden wat Ik op deze verdieping met jou ga doen. Ik ga eerst naar beneden toe om te zien wat er verder nog in DP gebeurt en of er nog nieuwe kansen zijn om jou op een ludieke, creatieve manier fors te straffen en te vernederen, wie weet….”?? Voordat Ze vertrekt drukt Ze fors op mijn onderbuik terwijl Ze me lief en glimlachend aankijkt. “Nog even ophouden slaaf dan kom Ik je verlossen” dan loopt Ze van me vandaan richting de deur van de nursingroom. Het genot van Haar goddelijke achterkant in die strakke leren broek, die prachtige lieslaarzen en Haar verleidelijke manier van lopen drukken de ellende van mijn overvolle blaas naar de achtergrond. In de deuropening draait Ze zich om en kijkt me uiterst indringend aan, dan zegt Ze op fluisterende toon “bereid je mentaal en fysiek maar goed voor. Als Ik dadelijk terug kom laat Ik je persoonlijk ervaren en ga je zien wat het betekent om gedomineerd te worden door een professionele Meesteres aan wie jij je vrijwillig hebt onderworpen. Daarbovenop heb jij Mij bij herhaling gesmeekt om deze langdurige SM sessie onder geen beding voortijdig af te breken of te stoppen. Jij wilt persoonlijk beleven hoe het is om Mij, desnoods onder dwang, te moeten blijven dienen terwijl je zelf deze sessie wilt afbreken. Ik voel Me echt fantastisch, helemaal in topvorm om jou aan te pakken zoals je dat zelf graag wilt. Fijn hè, we willen allebei hetzelfde, is dat even boffen. Of wil je toch liever stoppen en de studio verlaten”? Ik knik heel voorzichtig ja…. Heupwiegend komt Ze teruggelopen en neemt plaats tussen mijn benen. Ze buigt voorover en slaat met hard in mijn gezicht. “Ik zie dit als een ontsnappingspoging slaaf, het wordt steeds leuker voor Me”. Ze slaat me nog eens, en nog eens en loopt dan weer richting de deur. Daar draait Ze zich om en zegt dreigend en bits “ik zou me ernstig zorgen maken slaaf want Mijn geduld is nu echt op! Ook vind Ik dat jij Mij niet voldoende waardeert, respecteert en adoreert. Mij gehoorzamen en jezelf dienstbaar en onderdanig opstellen doe je ook al niet echt. Dat neem Ik je zeer kwalijk en daarvoor ga Ik je straffen, tot zo”. Dan sluit ze de deur achter zich en laat mij vertwijfeld, angstig, radeloos en weerloos achter.

Wat zou het toch geweldig zijn als ik inderdaad zou kunnen toveren. Dan was ik ter plekke ergens anders, in ieder geval niet in DP. Ook realiseer ik me uiterst goed wat Ze zojuist tegen me zei en ook alle informatie die Ze van en over mij heeft giert door mijn hoofd. Er zit niets anders op dan Haar echt nóg beter, nóg meer en vol overgave te gehoorzamen en me werkelijk tot het uiterste in te spannen om Meesteres Denise te dienen, te pleasen en Haar te laten blijken hoezeer ik het waardeer dat ik Haar mag dienen. Het besef dringt goed tot me door dat ik oprecht ontzag heb voor deze vrouw. Mrs. Denise dwingt daadwerkelijk respect af door mij uiterst straight forward te confronteren met mijn eigen slaafse wensen en mijn non-verbale gedrag. Feitelijk mag ik van geluk spreken dat mijn mond kort na binnenkomst dicht gesnoerd zit want ik had Haar vast al gesmeekt om te stoppen of meegedeeld dat ik me misselijk voelde. Dat had me vast en zeker nog meer ellende en straf opgeleverd. ik kom zo langzamerhand in een soort roes waarin het steeds duidelijker wordt dat ontsnappen, eerder stoppen of voortijdig de studio verlaten echt niet gaat lukken. Kortom, ik weet nu echt heel goed waar ik sta, waar ik aan toe ben en dat ik absoluut niet om Haar heen kan. Enerzijds zie ik Mrs. Denise als die prachtige, ruige, professionele en veelzijdige Meesteres die in staat is om al mijn geile, onderdanige lusten te bevredigen. Anderzijds heb ik nu ook het beeld voor ogen dat Zij zich uitgedaagd voelt om mijn grenzen te verleggen waarbij ik Haar moet dienen, gehoorzamen en vooral moet laten blijken dat het om Haar gaat en niet om de lusten van mij als slaaf. Het feit dat ik al drie keer mijn slavenzak heb leeg gespoten zorgt ervoor dat de geilheid helaas al grotendeels uit mijn lichaam verdwenen is met alle gevolgen van dien. Niet alleen voel ik me fysiek beduidend kwetsbaarder maar ook mentaal voel ik me aanzienlijk minder weerbaar. My God zeg ik tegen mezelf en omdat de blinddoek niet geplaatst is kijk ik of loskomen toch geen optie is. Dan klinken Haar dreigende woorden weer wat Ze gaat doen als ik weer geketend voor Haar lig na een mislukte ontsnappingspoging. Met het beeld van foto’s van een eikelpiercing voor ogen is ontsnappen echt geen optie. Bovendien heeft Mrs. Denise mij gelukkig beschermd door stalen polsboeien aan de collar vast te maken. Nee, er zit niets anders op dan, ongeacht de omstandigheden of wat er van mij verwacht wordt, Mrs. Denise compleet op Haar wenken te bedienen, Haar blindelings te volgen en vol overgave te gehoorzamen. Ik probeer mezelf te motiveren en spreek mezelf moed in. Het is een voorrecht om Haar te mogen dienen en ik zou vereerd moeten zijn dat Zij aandacht aan me schenkt, dat Ze mij wilt ontvangen, dat Ze mij te woord staat en de moeite neemt om mij uiteindelijk tijdens een sessie te bevrijden van mijn eigen geile, onderdanige slaafsheid! Dan voel ik onverwacht ongelooflijke druk in mijn onderbuik en neiging om te urineren. De overvolle blaas moet echt op korte termijn geledigd worden. Geheel natuurlijk haal ik diep adem, sluit mijn ogen en probeer aan iets anders te denken. Dan komt plotsklaps het gezicht van mijn lieve echtgenote in beeld. Onze afspraak is dat ik mijn onderdanige gevoelens 2 tot 3 keer per jaar tijdens langdurige SM-escapades mag bevredigen waarbij ze liever niet weet op welke dagen dat precies plaatsvindt. Wat zou het nu fijn zijn als zij nu zou weten dat ik in DP ben en zou bellen naar DP om door te geven dat ik vanwege wat dan ook naar huis moet komen….. Helaas, zelfs mijn lieve schat kan me niet helpen en sta ik er echt helemaal alleen voor. Kom op slaaf spreek ik mezelf moet in: “gebruik deze sessie slaaf om zowel Mrs. Denise, je eigen lieve vrouw en jezelf een groot plezier te doen”. Mentaal voel ik me weer wat weerbaarder en tegelijkertijd weet ik dat ik wat meer moet ontspannen hoewel het voor mij toch problematisch gaat worden omdat ik simpelweg niet van elke opgelegde straf en vernedering zal genieten, integendeel! Please Meesteres Denise, have mercy en haal aUb mijn blaas leeg. Overigens realiseer ik me al te goed dat ik vandaag niet op enig mededogen van Mrs. Denise hoef te rekenen, ik weet gewoon en voel dat Ze mij vandaag spreekwoordelijk alle hoeken van Domination Palace gaat laten zien. Zowel rationeel als gevoelsmatig is het meest verstandige dat ik kan doen om vooral in mijn rol en positie als slaaf te blijven totdat Mrs. Denise aangeeft dat de sessie is afgelopen. En dat zal beslist niet meevallen naarmate het aantal zaadlozingen verder oploopt. Mijmerend wacht ik geduldig af wat me verder gaat overkomen en ook dat past uitstekend in mijn positie als het geile slaafje van Mrs. Denise.

Door het geluid van traplopen open ik mijn ogen en ik weet absoluut niet wat ik kan verwachten. De deur gaat open en ik zie een mooie jeugdige Meesteres binnen komen met een hoop leren riemen over Haar arm. “Hallo slaaf of kan Ik je beter geil sletje noemen”? Ik ben Nina en heb even tijd om Denise te ondersteunen. Zij heeft mij gevraagd om je stevig vast te snoeren op de gynaecologenstoel en dat doe ik graag voor Haar. Mrs. Denise heeft over jou verteld en inmiddels weet Ik wat jouw slaafse ideeën zijn, ongelooflijk allemaal! Ook heeft Mrs. Denise Mij gevraagd creatief mee te denken om jou vandaag dusdanig stevig aan te pakken dat je deze sessie echt NOOIT meer vergeet. En dat doe Ik maar al te graag smerig geil sletje”. Ik weet niet hoe ik me moet gedragen nu en kan gelukkig niet spreken. Meesteres Nina bevestigt de ene riem na de andere riem waardoor ik na enige tijd muurvast en nog altijd wijdbeens in de gynaecologenstoel zit. Dan loopt Ze om me heen, knijpt afwisselend in mijn tepels en ballen en veel vervelender nog duwt ze op mijn onderbuik wat werkelijk vreselijk is vanwege die blaas vol plas. “Ik heb al wel wat ideeën opgedaan. Misschien mag Ik jou vanmiddag even lenen van Mrs. Denise, dan kan Ik jou als een geile onverzadigbare slet gebruiken in een SM spel met een slaaf die graag wat aandacht krijgt van een aantrekkelijke vrouw”! Lachend loopt Ze al pratend door de kamer en als Ze zwijgt komt Ze tussen mijn benen voor me staan. Ze drukt weer wat op mijn onderbuik en pakt dan met Haar rechter hand mijn ballen vast. “Wow slaaf, jij hebt een behoorlijk grote zak” zegt Ze plotseling terwijl mijn pik snel stijf wordt. “Mmm, eens even denken wat daar aan te doen valt. Nou, nog even alles ophouden geil slaafje van Me dan komt Meesteres Denise vast naar boven om jou verder te helpen” en weg is Ze weer.

Mrs. Nina laat me behoorlijk verward alleen achter in de nursingroom. ik merk dat de geilheid weer ruim aanwezig is. Stop daarmee slaaf het gaat niet om jouw lusten maar om die van Meesteres Denise denk ik in mezelf. Gelijker tijd voel ik dat het bloed uit mijn stijve slavenpik niet zo snel wegstroomt. Ik probeer me te herinneren hoe de Latijnse spreuk ook al weer is die “onder mijn leiding ben je veilig” betekent. Het duurt even voordat ik me dat herinner. Het is Me Duce Tutus Eris en ik zoek duidelijk wat houvast voor het geval ik vandaag door Meesteres Nina uitgewoond wordt als Denise niet aanwezig is. Plotseling zwaait de deur open en staat Meesteres Denise uit het niets in de deuropening. Ik probeer zo vrolijk mogelijk Haar aan te kijken en ik knipoog naar Haar om aan te tonen dat ik vrolijk ben en dat ik met smart op Haar zit te wachten. Ze kijkt tussen mijn benen en zegt nogal kortaf “als die stijve slavenpik voor Mij bedoeld is dan moet Ik je teleurstellen slaaf” Ik schud nee met mijn hoofd waarop Ze vraagt “voor wie dan slaaf”? Omdat ik nog steeds gekneveld ben kan ik Haar niet antwoorden. Dan hoor ik Haar helaas zeggen dat Ze denkt dat mijn stijve lul het gevolg is van wat er op zolder is gebeurd. Jij bent gewoon een homo slaaf, jij vindt het volgens mij lekker om door een andere slaaf bereden te worden. Of word je liever in je eigen kont genomen door een vent? Of gaat jouw voorkeur uit naar een lekkere warme slavenpik in die geile slavenbek van je? Ik denk het laatste vooropgesteld dat er wel heel krachtig een condoom wordt volgespoten in jouw mond? Of pijp je liever zonder condoom?” Terwijl Mrs. Denise mij toespreekt en vragen stelt schud ik de hele tijd nee met mijn hoofd. “Jammer voor jou dat je niet een keer ja geknikt hebt want dan had Ik je best tegemoet willen komen. Je laat zelf alle opties open voor Mij waaruit ik kan kiezen. Bedankt, dat waardeer Ik enorm van je geil slaafje”. Ze loopt wat heen en weer en komt via de medische kast in de nursing room met een katheter voor me staan. Hoewel ik weet dat mijn pisbuis gevoelig is knik ik uit overtuiging ja. Meesteres Denise begint te lachen en zegt dat ik Haar begin te begrijpen. Even later lig ik uiterst gespannen in de gynaecologenstoel als Meesteres Denise op een krukje voor me gaat zitten, de katheter plaatst en ik even later getuige ben hoe Zij minstens anderhalve liter urine uit mijn lijf haalt. Ik probeer dank U wel Meesteres te kreunen maar het is twijfelachtig of de Meesteres dat eruit kan halen. De grote kan slavenzeik wordt weggezet en de katheter verwijderd. “Laat ik meteen die pisbuis wat oprekken voor je. Dan kan dat zaad ook wat makkelijker je lijf uit. Weet jij eigenlijk wel wat torture of caress is? Misschien is dat wel wat voor jou? Want, jij bent een smerig geil slaafje die Mijns inziens vooral en teveel aan zijn eigen lusten en geilheid denkt i.p.v. jezelf uit overtuiging onderdanig en ondergeschikt aan Mij op te stellen”. Mrs. Denise loopt wat heen en weer en komt met een setje sounds in Haar handen op een krukje voor me zitten. “Gelukkig heeft Nina je stevig vastgelegd zodat Ik in alle rust mijn gang kan gaan en wil trouwens geen gekerm horen slaaf, ben Ik duidelijk”? Ik knik snel ja en kreun “ja Meesteres” vanuit het masker. “Mooi, geniet maar van het uitzicht en het gevoel. Toch lief van Mij hè om jou letterlijk in je eigen slavenlul te neuken”. Ik knik wel ja maar kijk Spaans benauwd toe als de eerste sound mijn pisbuis in gaat en bijna helemaal verdwijnt. Bij de derde in diameter oplopende sound voel ik dat de pijngrens bereikt is. Toch gaat er ook een vierde sound in en laat Meesteres Denise zien dat Ze nog een paar grotere heeft. “Ik ga tot zes” zegt Ze poeslief “maar eerst heb ik nog een andere verrassing voor je”. Ze staat op en ik zie Mrs. Denise de nursingroom uitlopen om Haar collega te roepen. Even later is Mrs. Nina ook in de nursing room en lig ik machteloos met mijn benen gespreid voor twee super ruige en fraai ogende Meesteressen. “Dit is echt een geil sletje Denise, hij krijgt gewoon een stijve lul van ons” zegt Mrs. Nina tegen Haar collega Meesteres. “Zullen we hem samen eens lekker verwennen Nina” vraagt Mrs. Denise spontaan. Zonder een antwoord te geven loopt Mrs. Nina wat rond en zie ik dat Ze latex handschoentjes aantrekt en met een stevige buttplug terugkomt. Zittend op het krukje tussen mijn gespreide benen voel ik eerst één, daarna twee en dan drie vingers mijn anus in glijden wat nogal pijnlijk aanvoelt. “Je bent volgens Mij al veel te lang geleden nog eens goed genomen in dat strakke kontje van je. Daar zal Ik eens snel verandering in brengen want we hebben nog wat ondeugende plannen in gedachten voor jou”. Ik voel hoe de buttplug mijn kontgaatje aanvankelijk oprekt totdat die over het breedste punt is. Mrs. Nina haalt de buttplug eruit en zegt dat het verstandig is om meteen maar een maatje groter te nemen. Meesteres Denise heeft al een groter formaat gepakt die Ze aan Nina overhandigd. Ik zie en voel hoe Mrs. Denise mijn tepels streelt, er zachtjes in knijpt en er venijnige klemmetjes opzet terwijl Mrs. Nina met enige moeite de buttplug in mijn achterste plaatst. “Kijk nou toch Nina, wat een zielig klein pikkie ons slaafje heeft. Is het niet leuk meer geil slaafje van Me”? Ik knik snel ja en kreun er vrolijk wat bij waarop de Meesteressen elkaar aankijken en “gelukkig maar” lachend tegen elkaar zeggen. “Ja slaaf, we hebben echt nog een paar leuke verrassingen in petto voor jou vandaag. Ben je al nieuwsgierig aan het worden”? vraagt Mrs. Denise op onschuldige toon. Ik knik volmondig ja waarop Zij laat weten dat ik nog wat geduld moet hebben. Mrs. Nina zit nog op het krukje voor me en nadat de vibrator in de buttplug is geactiveerd maakt Ze plaats voor Denise die me nog even verwend met nr. 5 en 6 in de reeks van de sounds. Dit is niet normaal denk ik bij mezelf. Ik voel dat mijn ademhaling onregelmatig is vanwege het pijnlijk gevoel in mijn pisbuis, reet en tepels. Ik probeer niet te kreunen maar zou het graag doen. Ook zou ik dolgraag willen stoppen maar daar denken deze twee beauties heel anders over. Terwijl Mrs. Denise mij neukt met Haar sounds in mijn pisbuis verlaat Mrs. Nina de nursing room en zegt Mrs. Denise het volgende: “geil slaafje van Me, dadelijk beginnen we aan de volgende fase hiernaast. Luister goed want Ik zeg het maar een keer. Mrs. Nina ontvangt binnen enkele minuten een klant en dat is een slaaf die ervan geniet als iemand moet toekijken terwijl Mrs. Nina een sessie met hem heeft. Je raadt het al, jij wordt voyeur maar niet zo maar eentje! Je wordt eerst omgetoverd tot een geil uitziende slet, een ordinaire snol. Je mag zelf wat mooi schoeisel uitzoeken. Wij regelen de pruik, make-up en misschien wel een mooi kort leren rokje en een topje, wie weet? Wel gaan je armen op je rug in een soort dwangbuis zodat je handelbaar blijft en goed verplaatsbaar bent voor het vervolgprogramma. En slaaf, heel belangrijk is dat je zwijgt, geen woord wil ik horen uit die geile slavenbek van je, Ben Ik duidelijk”? Ik weet niet hoe snel ik ja moet knikken want de pijngrens is inmiddels ruim overschreden, dit moet stoppen!! Mrs. Denise gaat gestaag door met sound nr.6 en zegt heel indringend “Kijk me aan slaaf. Denk even goed na over het volgende voordat je spontaan uit jezelf de moeite neemt om wat te zeggen. Geen woord tegen wie dan ook tenzij je wat gevraagd wordt door Meesteres Nina of Mij, duidelijk? Weer knik ik snel ja. “dus slaaf, als jou niets gevraagd is komt er geen woord uit die domme slavenkop van je. Doe je dat toch dan keten ik je wijdbeens genadeloos vast en plaats ik alsnog een eikel piercing. Als het zover is zal Ik kort uitleggen wat Ik ga doen. Hoop dat je Me serieus neemt want Ik meent het echt slaaf dat je de deur uitgaat met een eikelpiercing en dan zie je maar hoe je dat oplost als je eenmaal buiten ben. Om je alvast vooraf wat te laten voelen wil Ik best een paar naalden door je zak en tepels duwen, is dat nodig geil sletje van Me”? Zo overtuigend mogelijk schud ik nee en haalt de Meesteres eindelijk de sound uit mijn pisbuis. “OK dan” hoor Ik vrolijk zeggen “dan verwijder ik alvast het masker en de knevel . Belangrijker voor jou slaaf Ik draag je op om Mrs. Nina te gehoorzamen. Dus slaaf hou je kiezen op elkaar en als Ik van Haar hoor dat je ongehoorzaam bent geweest dan zal Ik passende maatregelen nemen”. Het voelt heerlijk als het masker en knevel verwijderd zijn. Nog even neemt Mrs. Denise plaats op het krukje en worden mijn zak en ballen strak getrokken door een groot aantal wasknijpers. “Succes slaaf om dadelijk stil te blijven als Nina de wasknijpers eraf haalt”. Mrs. Denise staat op, zet het krukje weg en komt weer even tussen mijn benen staan. Ik hoop dat Ze de buttplug uit mijn kont haalt maar helaas. “Mond open slaaf” klinkt Ze plotseling veel minder vriendelijk. Ze spuugt me eerst in mijn mond en dan werkelijk midden in mijn gezicht. Heupwiegend en lachend stapt Ze door de deuropening en laat Me achter met gelukkig een lege blaas maar met een gevulde anus: bedankt Meesteres Denise, U bent te goed voor mij! Met een geile blik in mijn ogen verlekker ik mezelf aan Meesteres Denise als Ze wegloopt. De uitdagende foto’s op Haar website vallen in het niet als je Haar in werkelijkheid ziet. Wow, wat een stoere, ruige vrouw en wat een genot om Haar dominantie te voelen, te zien en te ervaren. Een ding is duidelijk voor me en dat is dat ik ongelooflijk onder de indruk ben van Mrs. Denise vanwege Haar persoonlijkheid, Haar inlevingsvermogen en bovenal dat Ze mij wil helpen om mijn onderdanige gevoelens met Haar natuurlijke dominantie te bevredigen zodat ik bevrijd van mijn vergaande slaafse fantasieën me weer lekker voel als ik later vandaag de voordeur van DP weer uitloop. Echter, zover is het nog niet want ik weet gewoon dat Meesteres Denise mij nog fors gaat bestraffen en tot op het bot zal vernederen. Met de gedachte “de finish is nog lang niet in zicht” kom ik weer met beide benen op de grond. Het besef klinkt nadrukkelijk door dat de dag nog lang kan duren. Zeker als twee gretige Meesteressen elkaar inspireren om er nog een schepje bovenop te doen, al dan niet met gebruikmaking van alle (voor mij) vreselijke mogelijkheden die een aanwezige andere slaaf kan bieden……

Mrs. Nina heeft me trouwens erg strak vastgebonden op de gynaecologenstoel waardoor de geplaatste tepelklemmen en wasknijpers voor het gevoel pijnlijker aanvoelt. Hoewel best wel wat pijn en ongemak voelbaar is, wil ik me vooral niet aanstellen. Tevens houd ik mezelf voor dat Meesteres Denise me nog veel meer pijn en ongemak kan bezorgen als Zij dat wil. Dat maakt me weer wat ongerust en plotseling vraag ik me af hoe laat het zou zijn. Ik moet hier onderhand toch al een paar uur zijn. Een ruig entree en na binnenkomst al ras richting zolder en nu al een tijdje in de nursing room. Toch is het tijdbesef wat zoek geraakt wat logisch is als je afwisselend totaal van de buitenwereld bent afgesloten. Niets horen, niets zien, nauwelijks kunnen ruiken en niets kunnen zeggen is eigenlijk best heftig. Dan hoor ik vanaf de benedenverdieping Meesteres Denise haar collega Nina informeren. “Informeer mij als die geile slet boven ongehoorzaam is. Hij heeft Mijn opdracht gekregen om zich aan jou te onderwerpen en te gehoorzamen waarbij hem heel nadrukkelijk op het hart is gedrukt niets te zeggen tenzij jij of Ik hem iets vraagt. Succes met de behandeling van jouw slaaf terwijl die slettebak van Mij mag toekijken als hij omgetoverd tot hoer vanuit de kooi mag toekijken”.

Ik hoor Mrs. Nina tegen Haar klant zeggen dat hij eerst moet douchen en op zijn knieën moet wachten op Haar als hij klaar is. Dan komt Ze de nursing room gehaast binnen en verwijdert zwijgzaam in hoog tempo alle wasknijpers van mijn slavenzak. Ik probeer elke pijnscheut te trotseren en met mijn kiezen stevig op elkaar lukt het me om dit proces geluidloos te onderaan. Ook de tepelklemmen worden verwijderd en ook dat is behoorlijk pijnlijk. Gelukkig stroomt het bloed weer normaal door mijn gevoelige tepeltjes en slavenzak. De handboei wordt weer snel om mijn ballen bevestigd met daaraan een lange ketting. Vervolgens maakt Ze alle riemen los en professioneel worden één voor één mijn polsboeien weer aan de collar bevestigd. Als laatste maakt Ze mijn benen los van de beugels aan de gynaecologenstoel en commandeert Ze me te gaan staan. Daarna roept Ze Meesteres Denise en loopt Ze even de naast gelegen kamer in om met een leren foedraal in de vorm van een frietzak terug te keren. Ik hoor Meesteres Denise snel de trap opkomen en als Ze binnen is pakt Ze meteen de ketting vast die aan om mijn ballen zit. Met een venijnig rukje trekt Ze mij naar voren en zegt Ze tegen Mrs. Nina dat mijn handen en armen zover mogelijk in de puntzak moeten voordat Ze die stevig sluit en alle riemen bevestigd. Mrs. Nina antwoord kort dat Ze het trucje door heeft en in enkele minuten zitten mijn handen en armen stevig bij elkaar getrokken diep in de leren foedraal met mijn polsen dicht tegen elkaar. Met zware riemen en een listig bandenstel dat over mijn schouders loopt zitten mijn armen onlosmakelijk in de foedraal. Tevreden komt Mrs. Nina voor me staan en neemt de ketting uit handen van Haar collega Meesteres. “Tot zo slaaf, je weet wat Ik van je verwacht en zwijg tot dat je wat gevraagd wordt door Nina of door mij, duidelijk?” “ja Meesteres Denise, helemaal duidelijk en bedankt voor alles tot dusver” antwoord ik beleefd. Terwijl Mrs. Denise de trap afloopt neemt Mrs. Nina me aan de ketting mee richting de Travestiekamer. Met een musketonhaak aan de ketting zet ze me vast zodat ik niet de kamer uit kan. Ze geeft me de opdracht om goed rond te kijken om Haar te helpen kiezen om er straks zo ordinair mogelijk uit te zien. Voordat Ze me achterlaat komt Ze voor me staan en pakt Ze mijn pik stevig vast. “geile slet, Ik mag me uitleven op jou van Meesteres Denise en als Zij hoort dat jij Mij niet gehoorzaamt wordt jij daarvoor fiks bestraft. Omdat ik weet wat Mrs. Denise nog van plan is met jou zit de straf die je nog krijgt wel goed. En slaaf, Ik hou niet van klikken dus als je Mij niet gehoorzaamt los Ik het zelf wel even op door je ongenadig te straffen. Bof jij even dat je Mij mag dienen het komende uur of niet”. Ik knik en zeg “jazeker Meesteres, ik voel me nu al bevoorrecht”. Mrs. Nina laat mijn pik los en spuugt me midden in het gezicht. “Mond open” en daarna spuugt Ze me ook nog in mijn geopende mond voordat Ze de deur achter zich dicht doet en naar de badkamer gaat om Haar nieuwe klant aan te pakken. “Wat een verschijning zeg! Wat een geile dominante uitstraling in Haar zwarte leren outfit” denk ik in mezelf terwijl ik Haar spuug doorslik en Haar speeksel over mijn gezicht voel lopen.

Het is redelijk goed te horen hoe Meesteres Nina Haar slaaf uit de badkamer meeneemt naar de naastgelegen zwarte kamer. Mrs. Nina wil met respect begroet worden en zie ik een slaaf voor me die Haar laarzen mag kussen, wat een genot! Verder kan ik niet goed verstaan wat Ze zegt en wat daar verder gebeurt. Af en toe hoor ik een mannenstem “ja Meesteres” zeggen. Het dringt plotseling weer goed tot me door dat ik vermomd als hoer in de kooi opgesloten word om live toe te kijken naar een SM sessie vlak voor me. Dat heb ik nog nooit eerder ervaren en ik weet niet goed wat dat met me zal doen. De travestie kamer ligt vol met kleding, schoeisel en pruiken, werkelijk ongelooflijk veel spullen zijn hier aanwezig. Vooral de pruiken trekken veel aandacht vanwege mijn korte haar. Ik ben nog nooit eerder tot hoer omgetoverd. Enerzijds wil ik dat ook liever niet. Anderzijds heb ik dit voornemen van Mrs. Denise zonder enig protest aangehoord en ben ik eerlijk gezegd best nieuwsgierig hoe ik er straks bijloop. Als een opgemaakte hoer met een blonde pruik op, met vuurrode lippen, in een kort rokje en op hoge hakken in een kooi moeten toekijken hoe Mrs. Nina Haar slaaf laat afzien. Eigenlijk best een geil idee en plotseling kijk ik of er ook lieslaarzen maat 44 te vinden zijn…. In gedachten zie ik me de voorbinddildo van Meesteres Denise pijpen met m’n pruik op en fel rode lippenstift! Het is jammer dat mijn armen strak in die leren puntzak op mijn rug gebonden zijn want anders zou ik alvast wat kunnen passen. Ik schaam me eigenlijk best een beetje, wat ben ik toch een rare vent, wie ben ik nou eigenlijk? Voordat ik echt serieus word in mezelf gaat de deur open en komt er een jonge dame binnenlopen op blote voeten en schaars gekleed. “Ik ben een slavin die jou komt helpen met aankleden en opmaken want Mrs. Denise vindt dat jij zo niet de zwarte kamer in kan”. Het duurt even maar deze slavin heeft me weten om te toveren in een rasechte snol op lieslaarzen, in een korte leren rok, hoerig opgemaakt en met een blonde pruik op met opgestoken haar. Even later zet ze me in de kast achter tralies en zie ik hoe Mrs. Nina Haar gemaskerde slaaf pijnigt en vernedert. Het is echt super opwindend om dat te zien en ik geniet oprecht van Haar optreden. Ik sta zeker 10 tot 15 minuten te kijken hoe een collega slaaf een CBT ondergaat. Hoewel het zeer opwindend is om te mogen toekijken hoe deze ruige Meesteres professioneel te werk gaat ben ik echt blij dat het niet mijn pik en ballen zijn die stevig toegetakeld worden.

Dan gaat plotseling de deur open en staat Mrs. Denise met een voorbinddildo om in de deuropening. “Hoe gaat het Nina” vraagt Ze belangstellend “heeft hij zich goed gedragen”? Mrs. Nina antwoord dat Ze nog met me moet beginnen maar Mrs. Denise heeft andere plannen….. “Nina, als je klaar bent zie ik je graag met beide slaven beneden. Laten we de grande finale dan maar samen doen in de kelder. En geile slet van Me, maak jij je borst maar nat want zo heb je het wel heel soepel” hoor ik Haar indringend zeggen terwijl Ze naar me toe loopt. “Kijk maar even goed naar die voorbinder van Me” en vervolgens loopt ze de kamer uit.

Ik ga me opmaken voor de grande finale waarover meer in de nabije toekomst …. (ik durf het bijna niet op te schrijven wat me verder nog overkomen is)!!!!

Top