Dobbelen met Daisy

Lieve Meesteressen en gasten van Domination Palace,

dinsdag 2 juli had ik het genoegen en de eer om voor de 1ste keer een iets meer dominantere rol te mogen uitproberen in DP. Hiertoe had ik een anderhalve uur sessie laten inplannen met Switch Daisy.

Normaliter bezoek ik DP eerder als onderdanige, maar tijdens een sessie met Mrs Nina kwam het topic aan bod dat ik misschien wel eens kan kijken of de rol van Switch mij ook zou liggen. In de sessies met Mrs Nina ligt er vooral focus op kietelen, voetfetish, bondage en eventueel soft spanking. Deze zaken heb ik allemaal al enkele keren met veel enthousiasme en liefde door Mrs Nina mogen beleven. Maar we bespraken eens of ik het dus eens niet zou kunnen proberen in een eerder dominante rol. Nina raadde mij haar collega Switch Daisy aan.

Ik hoefde niet lang na te denken en schreef Daisy een berichtje via de site waarin ik mij kort maar netjes voorstelde. Gelukkig leek ze probleemloos te vinden voor een sessie samen en daarna boekte ik zo snel mogelijk onze eerste ontmoeting. Het hoeft geen betoog dat ik er reikhalzend naar uitkeek.

Eindelijk was daar dan de dag dat het zover was. De rit van mijn woonplaats in België naar Valkenswaard verliep voorspoedig en met plezierige gedachten reed ik probleemloos heen.

Keurig op tijd belde ik aan en werd verwelkomd door Mrs. Zascha. Haar vriendelijke glimlach en onbevangen attitude waren een super welkom. We begaven ons naar de ontvangsbar waar we nog even gezellig kletsten in afwachting van Switch Daisy. Na enige minuutjes kwam ze breed glimlachend de bar in. Met een big smile op haar lippen verliet Mrs. Zascha ons zodat Daisy en ik de sessie eens rustig konden “plannen”.

Meteen viel me op hoe rustig en geduldig Daisy mijn voorkeuren, wensen en “ervaring” aanhoorde. Het was meteen een surplus dat we eigenlijk allebei niet erg into (much) pain waren, dus behalve eventueel wat lichte spanking zou er geen pijn uitgedeeld worden. Eerlijkheidshalve vertelde ik Daisy ook meteen dat ik eigenlijk enkel de onderdanige rol gewoon ben, maar ook dat leek was geen enkel probleem. Ze zou me wel “helpen”. 😉

Na het intro-gesprek begaven we ons naar de zolderruimte, gezien we deze plek uitkozen voor ons spel. Vrijwel meteen viel mij Daisy’s gevoel voor humor en guitige lach op. We waren nog geen 5 seconden de kamer binnen of ze trippelde al heupwiegend voor me uit. Ik mocht me omkleden terwijl ze rustig zou toekijken. Nu moeten jullie weten dat ik – bij een eerste ontmoeting met een Meesteres of Switch – eerder verlegen ben om mijn Adams kostuum voor ’t eerst te tonen. Toen ik dat Daisy op een verlegen toon zei glimlachte ze uiteraard een deed even alsof ze wel héél inspecterend toekeek. Hiermee was de toon voor Daisy’s plagerij meteen gezet. U kunt dat ook lezen in haar profielbeschrijving dat Daisy graag plaagt en veel lacht als onderdanige.

Na de douche was het dan eindelijk tijd om de sessie te starten. In de bar kwamen we eerder op het idee om door middel van dobbelsteenworpen te bepalen wie van ons als eerste zou worden gekieteld/dan wel uitvoerder te gaan zijn. De dobbelstenen waren nogal erg groot uitgevallen en toen ik dat opmerkte ontsnapte opnieuw een plezierige glimlach vanop Daisy’s lippen. Bij onze eerste worp had Daisy uiteraard het hoogst aantal ogen en was ik dus gelijk “de Sjaak”.

Ik mocht/moest met mijn rug op de mat gaan liggen en Daisy aarzelde geen seconde en liet (soms al neuriënd) haar lange vingernagels verkennend over mijn naakte lichaam glijden. Gezien mijn kietelachtigheid bijna tot in het belachelijke is duurde het nog geen 10 seconden of de eerste kronkels en gesmoorde lachen kwam er al uit. Tot hilariteit van Daisy uiteraard. Het viel me op dat ze rustig haar tijd nam om alle mogelijke kriebelplekjes te onderzoeken. Het meeste effect bereikte ze langsheen mijn zijden, aan mijn onderbuik maar vooral in mijn oksels. Toen ze die laatste plek beroerde werd het gespartel al een stuk heviger… alsook Daisy’s verbale plagerij. Het is tergend als je daar ligt af te zien en iemand spreekt je bewust in kinderlijke toon toe. Het maakt het machteloos gevoel nog niet iets sterker.

Daisy merkte na een tijdje op dat we misschien niet eens veel bondage nodig zou gaan hebben… en dat bleek toen ze over me heen ging zitten. Haar sterke benen duwden mijn armen tegen de mat en ik kon geen kant meer op. Oksels volledig onbeschermd alsook de rest van mijn bovenlijf. Hulpeloos moest ik haar krassende nagels ondergaan en het lachen en – zinloos – gewriemel en gespartel werd daardoor almaar opgedreven. Intussen bleek ook dat het hulpeloos ondergaan van haar gekietel mijn lid niet ongevoelig liet. Het begon zowaar lichtjes te lekken onderaan en het zaakje werd ook wat stijver. Met een plezierige glimlach werd dan maar een condoom over het lekkende zaakje gebracht.

Na mijn eerste (verdiende?) pauze werd opnieuw gegooid met de dobbelstenen… tot mijn afgrijzen gooide ik nu nog slechter en opnieuw was Daisy diegene die zou (verder) kietelen. In een mum van tijd duwde ze me weer op de mat en mocht ik nog maar eens ondervinden dat Daisy niet enkel een mooi lijfje heeft , maar ook fysiek erg sterk. Ik kan nu begrijpen waarom ze met andere gasten soms worstelsessies houdt. Gelukkig heb ik daarvoor niet geboekt. Maar het hielp haar wel om me in bedwang te houden. Deze keer echter bleef het kietelen niet bij mijn bovenlichaam beperkt , maar kwamen ook gestaag mijn onderbenen , dijen en … opgewonden lid (en ballen) aan de beurt. Het lachen werd almaar luider en bereikte zelfs gepiep toen ik haar nagels aan mijn ballen voelde. Ik zag “met plezier” af en Daisy genoot glimlachend en plagend mee. Haar guitige oogjes en plagende blik waren geweldig.

Haar lange vingernagels maakten de kietelsensatie nog een stuk heftiger, maar ze gebruikte echter ook een scherp radeerwieltje. Vanwege de scherpte gebruikte ze dat heel voorzichtig, maar het effect was er niet minder om. Toen het ding langs mijn lichaam streek en in mijn oksels was het weeral hard lachen geblazen. Maar opeens ging ze van mijn bovenlichaam af en vroeg ze me dat ik me op mijn buik zou draaien. Al gauw bleek dat Daisy eens graag wilde testen hoe gevoelig mijn blote voeten en tenen waren voor haar nagels. Lang hoefde ze niet op het antwoord te wachten. Die lange nagels die onder mijn voeten krasten waren “deadly”. Ik spartelde nu nog meer en het lachen werd quasi schreeuwen. Het verbeterde er niet op toen ze ook onder de tenen heen en weer ging. Ik moest echt om lucht happen en gelukkig stopte ze even. Tijd om nog eens te dobbelen.

En jawel, ik slaagde er eindelijk in een hoger aantal ogen te gooien en nou was zij aan de beurt om te worden gekieteld. Daar Daisy zo sterk was vonden we het raadzaam meteen haar vast te maken. Haar enkels werden vastgemaakt aan de stangen… en zo liggende op haar rug had ik prachtig bereik aan haar voeten. Haar polsen werden ook aaneengeklikt en het moment waarop ik zo gewacht had was daar. Ik kon voor de eerste keer in Domination Palace één van de gastvrouwen kietelen. Enigszins aarzelend startte ik aan haar bovenlichaam. Dat Daisy kietelgevoelig was, net als ik , bleek niet gelogen. Hoewel ze niet gelijk hard lachen moest zag ik wel dat ze snel op haar lippen beet en de ogen moest sluiten toen mijn vingers haar zijden beroerden en over haar buik streelden. Ze wou kennelijk nog niet meteen zich gewonnen geven. Maar dat was net leuk… je wilt een uitdaging ?

Toen ik echter voor het eerst haar oksels kietelde ontsnapten haar eerste volle lachjes. Wat was dat muziek in mijn oren haar kietelige lach te horen , haar ogen die zich wanhopig sloten en het gewriemel. Hééérlijk gevoel om nu eens “on top” te zijn. Ik liet er geen gras over groeien en kietelde lustig verder. Daisy echter gaf me zelfs nog een tip door te bekennen dat “harder” kietelen haar nog meer gevoelig maakte. Dus drukte ik overal wat harder en inderdaad… het voorzichtige gelach van weleer maakte steeds vaker plaats voor voluit lachen en schreeuwen. Ik vond het prachtig en… het wond me ook op.

Maar gezien ik ook een voetfetish heb moest ik ook echt wel eens haar voeten kietelen. Maar niet zonder deze eerst rustig te “voelen”. Ik werd heerlijk opgewonden toen ik haar grote en mooie voeten mocht likken, ruiken en strelen. Toen ik met mijn tong tussen haar tenen gleed moest ze echter opnieuw giechelen. Hèt moment om deze voetjes nu ook te kietelen. Zonder veel genade liet ik mijn vingers heftig onder de voetzolen , onder de tenen en ertussen losgaan. Nu hoorde ik Daisy het hardst lachen en ik denk dat ook de mensen de verdieping onder ons haar lachen hoorden. Dat is voor een kietelfetisjist hèt summum denk ik. Een hulpeloze mooie dame mogen kietelen. Genieten van het gekronkel onder me, het aanhoren van haar gegil en gelach. De aanblik van de machteloze tenen die zich probeerde te krullen. Wat genoot ik. ?

Toen ik haar een pauze gunde en we opnieuw dobbelden had ik alwéér het mindere aantal ogen. Dus was ik opnieuw “de Sjaak”. Daisy nam maar al te graag revanche en algauw was de zolder weer gevuld met hard lachen van mijn kant. Maar nu bespeelde ze ook terloops mijn opgewonden lid en voelde ik me steeds warmer worden… Je moet weten dat ze me inmiddels niet langer liggend , maar staand kietelde. Ik stond recht en mijn polsen waren vastgemaakt. Alsof het bespelen van mijn lid nog niet opwindend genoeg was besloot ze ook nog eens mijn voetfetish te (mis)gebruiken. Ze tergde me door haar voeten nèt buiten mijn bereik te wiebelen. Wanhopig probeerde ik wat voorover te buigen en haar tenen te likken. Pech gehad. Ik kon er nèt niet aan. Het hoeft geen verbazing te zijn hoe opgewonden ik intussen was. Helaas was onze tijd zo snel voorbij gegaan dat er voor een “hoogtepunt” nog maar weinig tijd was.

Maar ik ben niet iemand waarbij dat elke sessie hoeft eigenlijk. Opgewonden was ik echter wel…. en het was daarentegen een bijzonder genot toe te mogen kijken hoe Daisy (middels de vibrator) de hand aan zich zelf legde. Ik vond het fijn haar te zien genieten en na een tijdje was ze gekomen. Haar zin “dat één van ons gekomen is, is ook al fijn he” kon ik niet beter verwoorden.

De sessie-tijd was nu echt wel om en we hadden zelfs niet aan spanking kunnen komen… maar iets zegt me dat we vast nog eens een vervolg aan de eerste ontmoeting gaan breien.

Na nog gedouched en nog even nagepraat te hebben kon ik alleen maar besluiten geen enkele spijt te hebben gehad van de 1ste sessie met Daisy.

Dank je wel aan haar.

K.

Top