Edgen voor mijn Meesteres Zascha

Daar was dan eindelijk weer de volgende sessie met mijn gedroomde Meesteres Zascha, Donderdag 16 november de datum waar ik al een tijdje naar toe leefde. Nadat de 1e sessie voorspoedig was gelopen, ik behoorlijk wat blackmail informatie uit handen had gegeven was het niet eens zozeer een keuze of er een volgende sessie kwam of niet. Ik keek er weer enorm naar uit om me te melden bij Meesteres Zascha en om 12 uur stipt stond ik ook netjes voor de deur om me te melden. Ik had de opdracht gekregen om 9 dagen voor de sessie te beginnen met een klaarkomverbod, ik kan jullie vertellen… 9 dagen hebben voor mij nog nooit zo lang geduurd.

Zoals altijd werd ik vriendelijk ontvangen, deze keer door de Meesteres zelf en er werd me eigenlijk direct een drankje aangeboden. Nadat we nog een paar dingen besproken hadden qua mogelijkheden, informatie en komende sessie gingen we aan de gang en mocht ik de douche gaan opzoeken om mezelf nog even op te frissen. Zodra ik klaar was mocht ik op de deur kloppen, waar ook onder andere Meesteres De en slavin Tara zaten.

Zo gezegd zo gedaan, even snel gedoucht en keurig op me knietjes aan geklopt op de deur waar Meesteres Zascha 2 minuten later voor mij stond. Een prachtige Meesteres met een heerlijk leren broek aan, een prachtig doorschijnend truitje en een zwarte bh eronder ….. tsja dan giert de opwinding wel door je lijf heen na 9 dagen. Je hoofd begint in overdrive te werken en je bent sprakeloos op het moment zelf, een prachtige vrouw die voor je staat en je sprakeloos maakt.

De rollen werden eigenlijk meteen duidelijk gemaakt, kreeg een dildovormige ballgag in, ductape over de balgag en om het af ten maken kreeg ik nog boeien om mijn handen heen. Het was vrij duidelijk dat Meesteres Zascha vanaf minuut 1 weer de overhand had en ik me zou overgeven aan haar ideeën. Ik werd meegenomen naar de bondage tafel, waar ik op mocht gaan liggen om me te laten keuren of ik mezelf goed genoeg had geschoren. Helaas was dit niet het geval en werd alles netjes weggeschoren, helaas genoeg zelfs me buikhaar…. ja dan zie je er opeens weer uit als een 9 jarig kindje haha. Nadat alles was weggeschoren en op was gevangen op een dekentje mocht ik meekomen naar de volgende ruimte en werden me armen vastgezet in de takel een absolute nieuwe belevenis.

Me handen werden vastgemaakt en de kettingen gingen weer omhoog, een heel geil gevoel om zo machteloos te staan tegenover je Meesteres en haar in de mogen te moeten kijken. Ik kreeg vervolgens nog een anaalplug in wat op zich niet heel veel zeer deed maar was voelbaar was en wat een stukje vernedering opleverde. Uiteindelijk verliet Meesteres Zascha even de kamer en kwam ze terug in gezelschap met Meesteres Do en slavin Tara, een absoluut wauuw moment en een gevoel van nog meer opwinding en adrenaline. Vervolgens werd mijn okselhaar geharst met ductape, een geweldig idee van Meesteres Zascha maar wat toch wel behoorlijk zeer deed. Het was op me tanden bijten, naja de ballgag en wachten tot ze het ductape er langzaam helemaal af had gehaald. Onder luid gelach van Meesteres Do, tsja een veel mooiere vernedering als dat krijg je waarschijnlijk niet als slaaf zijnde.

Uiteindelijk toen de ductape eraf was mocht ik nog even edgen en laten zien hoe ik 9 dagen lang 2x 5x per dag heb ge edged voor mijn Meesteres. Een absolute vernedering als er 3 vrouwen naar je kijken hoe jij jezelf opwindt en niet mag klaarkomen. In no time was ik op me hoogtepunt en stopte ik met aftrekken om mijn hoogtepunt uit te stellen. Diepe schaamtegevoelens maar ook zeker trotsheid.

Op het eind van de sessie mocht ik eindelijk klaarkomen en dat kwam als een godsgeschenk. Een heerlijk gevoel, uiteindelijk moest ik 2 x klaarkomen van mijn Meesteres anders werd mijn eigen goedje vrolijk door mijn haar gesmeerd voor de terugweg 2 uur lang…. tsja je voelt hem al aankomen en het werd nog een hele hele lange terug weg. Dank u voor de sessie Meesteres het was een eer.

Top