Edging to the max!

Ik ben geen pijnslaaf, ik onderp mij het liefst aan de kracht van het Vrouwelijke. Het sensuele, het machtige, het sidderen van genot, het volledig in de macht van een ware Domina zijn. Zij bepaald alles, Zij heeft de controle over jouw en haar genot. En als Zij vind dat jij even pijn moet hebben, so it will be. Als Zij vind dat je genot mag hebben, so it will be. Als Zij genot wil hebben dan krijgt ze dat, dat ben je als slaafje verplicht aan de Godin.
Toen ik Meesteres Mara online zag wist ik het. Dit gaat vuurwerk worden! Ze kan me maar beter goed vastbinden want ik ga mij vast niet in kunnen houden. Een afspraak was zo gemaakt en na een heel fijn introductie gesprekje werd ik gesommeerd om mijzelf uit te kleden, ter inspectie. Aan de reactie van Meesteres Mara te zien was het in orde en werd ik naar de douche gestuurd, alwaar ik mijzelf even goed reinigde. Met kloppend hart druk ik op het belletje en Ze kwam me halen. Voor mij verscheen een Dame in een keurig mantelpakje, op hoge hakken en met prachtige naadkousen aan. Ze keek me strak aan en het was game on!

Boven ben ik in het daaropvolgende uur helemaal kapot geteased! Het begon met het aanbidden van haar goddelijke benen, gehuld in mooie kousen. Ik moest deze aanbidden, liefkozen en mijn door Haar in nylon gewrapte penis was al flink aan het steigeren. Na deze heerlijkje inleiding werd ik gesommeerd op het bankje te gaan liggen en mijn armen werden goed vastgezet. En dat was maar goed ook! Meerdere malen ben ik op het uiterste randje van een orgasme gebracht met diverse hulpmiddelen. De Meesteres weet hel goed wat voor uitwerking bepaalde handelingen op een man heeft en weet precies die grens te vinden….. en weer te stoppen. En het wordt steeds een beetje heftiger en heftiger. Op een bepaald moment toonde de Meesteres ook haar eigen genot en toen krakte ik door mijn knieën. Wat een fantastische aanblik, wat een macht, om mij zo gek te krijgen. Ik lag uiteraard goed vastgebonden, en dat was maar goed ook. Dit was het ultieme kat op het spek binden. Zo dichtbij, en toch zo ver weg. Meesteres Mara bleef continue enorm beheerst en alles wees erop dat zij in full control van mijn lustgevoelens was. Hier genoot ze enorm van! En dat is voor mij pure femdom! Ik had vooraf aangegeven dat ik een nylon fetisj heb en hier speelde ze continue mee. Steeds kon ik met mijn handen net haar heerlijke kuiten met prachtige nylons aanraken. Vaak hing ze met haar vrouwelijkheid net boven mijn gezicht en ik kon er net wel en net niet bij met mijn gezicht. Zalig!
Ik ben zo kapot geteased en heb zoveel ruined orgasmes gehad dat, toen ik eindelijk mocht, het even ver te zoeken was.
Maar daar nam Meesteres Mare geen genoegen mee! In no time wist ze me weer op het randje te brengen en een giga orgamse was het gevolg. Ik sidderde lang na en werd heerlijk opgevangen door deze Godin. Zelfs na het afsluitende drankje had ik nog tintelingen in mijn onderbuik, compleet leeg gemolken.
Meesteres Mara, het was heerlijk! Ontzettend bedankt!

Top