Een aubade van een slaafse aanbidder

Langs deze weg wil ik mijn enorme waardering uitspreken voor een absolute top-Meesteres en super vrouw, Meesteres Denise!!! Meesteres Denise is veel meer dan een “zomaar een Meesteres” voor mij. Niet alleen omdat Zij waanzinnige sessies weet neer te zetten maar vooral ook vanwege de uitgebreide en fantastische communicatie die met Haar mogelijk is. Voor mij is Zij de absolute belichaming van ware SM-beleving en staat Zij als professionele Meesteres torenhoog in aanzien. Onderstaande beschrijving is tot stand gekomen door simpelweg de letters van Haar mooie naam te gebruiken…

D

DOMINA. In de naam van Meesteres Denise wordt met de eerste letter al snel duidelijk dat het een heuse Domina betreft. Ze is voor mij een echte Heerseres die mij niet alleen overheerst en overwicht op mij heeft maar ook de leiding neemt en heeft tijdens elke SM sessie. Dat komt omdat Zij simpelweg alle denkbare invloed en macht heeft als Domina wat in schril contrast staat met mij als nietige slaaf. Tijdens elke sessie ben ik volledig afhankelijk van en ondergeschikt aan Meesteres Denise. Mijn vrijwillige en volledige onderwerping aan Haar resulteert in erotische opwinding en aan seksueel genot ten gevolge van Haar overheersing. Haar vernederingen ondergaan kan meer dan afschuwelijk zijn en datzelfde geldt voor vele vormen van bestraffing die Zij mij laat voelen en ervaren nadat Zij mij compleet machteloos gemaakt heeft. De natuurlijke dominantie maakt Mrs. Denise oppermachtig wat mij als onderdanige slaaf enerzijds enorm aanspreekt en opwindt maar wat mij anderzijds uiterst kwetsbaar maakt tijdens een stevige SM-sessie. Domina Denise’s Palace is voor mij een prachtig SM-domein waar veel slaafse fantasieën zijn uitgekomen, bedankt Mrs. Denise!

E

EMPHATIE. Meesteres Denise heeft een ongelooflijk goed ontwikkeld en sterk empathisch en inlevingsvermogen in relatie tot Haar slaven; mij heeft Ze in ieder geval helemaal door! Omdat Zij zich kan verplaatsen in mijn onderdanige gevoelens en verlangens kruipt Ze als het ware in mijn slaafse geest. Anders gezegd begrijpt Zij helemaal hoe ik me voel in specifieke omstandigheden voor, tijdens en na de sessie. Zij weet maar al te goed wat de impact is op mij als Zij Haar dominantie botviert op mij als slaaf naarmate de sessie langer duurt en door elke zaadlozing mijn gemoedstoestand verandert…..

N

NO MERCY! No Mercy betekent letterlijk geen genade. Genadeloos en meedogenloos zijn karaktereigenschappen van Meesteres Denise waar ik als slaaf behoefte aan heb en vaak zelfs om heb gesmeekt (vooral voorafgaand aan een sessie). Zo heeft Mrs. Denise voorafgaand aan de laatste twee sessies het verzoek ontvangen om mij genadeloos te straffen en te vernederen. Daarbij heb ik me volledig gerealiseerd wat de daaraan verbonden risico’s en consequenties kunnen zijn van deze eigen vrijwillige keuze. Echter, mijn overwegingen om hier voor te gaan zijn niet al te moeilijk. Juist door Haar professionalisme, Haar ruime ervaring op SM gebied, Haar hierboven beschreven empathisch vermogen, Haar kennis (en het inschatten) van mijn fysieke en psychische gesteldheid in combinatie met Haar gedegen medische achtergrond en Haar grote verantwoordelijkheidsbesef maakte de keuze eenvoudig. Simpel gesteld geef ik me maar al te graag volledig aan Haar over zodat Mrs. Denise genadeloos en meedogenloos tijdens de SM-sessie kan zijn. Dat ik veilig ben onder Haar leiding is een groot goed en daarin bestaat bij mij een blindelings vertrouwen. Na elke stevige sessie voel ik me juist bevrijd door Haar waarbij de SM-beleving heftiger en realistischer is als Mrs. Denise genadeloos is!!! Toch zal ik Haar opnieuw smeken om genade tijdens de komende sessie als Ze mij meedogenloos bestraft en vernederd…. Jammer slaaf!

I

IMPOSANT. Denise is voor mij absoluut een imposante Meesteres met een indrukwekkende staat van dienst. Ze is meervoudige Award winnares en is diverse malen uiterst positief in de media verschenen. Imposant roept ook associaties op van iets dat machtig, ontzagwekkend en overweldigend is!! En die associaties komen ruim aan bod tijdens een sessie met Haar en dat maakt echt veel indruk als je als slaaf compleet machteloos bent, geen keuze mogelijkheden hebt en geen enkele invloed op het handelen van Mrs. Denise. Zij bepaalt wat er gebeurt en dat is echt super imposant en interessant als je aan Haar probeert te ontsnappen!

S

SUPER VROUW. Naast een top-Meesteres is Denise ook een super vrouw die uiterst prettig, vriendelijk en makkelijk in de omgang is. Ze is recht door zee, open en to-the-point in Haar wijze van communiceren zowel tijdens gesprekken over beoogde SM-sessies als alledaagse onderwerpen. Het is een vrouw die er bovendien erg goed uitziet, sexy is Ze zeker ook in Haar fantastische ruig uitziende outfits in het leer op hoge lieslaarzen! BDSM zit in Haar hart en nieren van deze Super Vrouw wat Haar voor mij tot een Super Sexy Meesteres maakt.

E

ENTHOUSIAST

Mrs. Denise heeft overduidelijk een grote passie voor SM waarin Zij zich ongelooflijk enthousiast inspant en uiterst gemotiveerd is om slaven aan Zich te onderwerpen. Het is een enthousiaste, levendige en uitgelaten vrouw en Meesteres die ook nog eens over de nodige humor beschikt. Overigens staat mijn gevoel voor humor soms op een uiterst laag pitje tijdens een stevige sessie, iets waar Zij niet onder lijdt. Integendeel! Haar enthousiasme om mij nog zwaarder te bestraffen en diepgaander te vernederen neemt juist toe als Ze merkt dat ik nog weer kwetsbaarder ben. Dan is Zij vastberaden, enthousiast en energiek in Haar optreden wat garant staat voor weer een super sessie.

Bovenstaande alinea’s zijn voortgekomen door elke de letter van de naam Denise te gebruiken in de beschrijving van deze absolute top-Meesteres! Het wordt weer tijd voor een sessie waarbij ik zeker weet dat Zij Haar naam eer aan doet: Mrs. D E N I S E

Met slaafse groet van een groot aanbidder

Top