Een dag in de hel met Meesteres Jezebel.

Zelf ben ik o.a. gek op crossdressing & roleplay en voor sessies probeer ik altijd wat leuks, indrukwekkends en wanneer mogelijk iets unieks te bedenken. Al een lange tijd heb ik gefantaseerd over een sessie met een hels, duivels thema maar kon nooit echt op het totaalplaatje komen. Toen ik meesteres Jezebel’s profiel las en haar hierover benaderde had ik het gevoel dat dit precies bij haar zou passen. Oh en hoe dat dat paste, damm….
Na ruim een maand wachten op de spulletjes voor de sessie, slank blijven ondanks de feestdagen en studie over hoe je bijv. in helsnaam toch een goed pentagram kan maken, was het eindelijk zover! Een drukke ochtend aan voorbereiding en een reis naar DP. Niet de eerste keer maar toch best nerveus… Zou alles goed zijn met de spulletjes? Ben ik goed voorbereid? Gaat ze het idee leuk vinden? Gaat ze mij leuk vinden? Aaaaah!
Ik klopte aan bij DP een werd vriendelijk ontvangen door een blonde vrouw die ik niet bij naam ken, excuses. Ik mocht plaatsnemen aan de bar en na even wachten verscheen Meesteres Jezebel. (Un)hooooly shit! Ik-zou-zo-mijn-ziel-verkopen-adembenemend mooi dat ze is, wow… Wat mij enorm verbaasde was haar persoonlijkheid: Zo ontzettend lief, geruststellend, begripvol, gezellig en tegelijkertijd sterk en resoluut. Een incredibly charming, infatuating karakter waar je alles voor wilt en zal doen.
Na een introductiegesprek over mijzelf, over haar en over de sessie inhoudelijk voelde ik heel erg een klik waardoor alle onzekerheid omsloeg naar goede nerveusheid en verlangen. Na het douchen begon het uitpakken en omkleden. Voor de sessie had ik een volledig nieuwe outfit om zelf te dragen: Een lange rode pruik, Patent stilleto pumps, Shiy rode fake nails, een plat kooitje, lange lacy gloves & stockings, een ontzettend awesome zwarte body en om het compleet te maken: Een (tijdelijke) womb tattoo. (If you know, you know hehe) Meesteres Jezebel hielp met alles aandoen en deed mijn makeup! Toen alles klaar was superblij met hoe ik eruitzag en Meesteres ook! Zeker de tattoo maakte volgens mij wel indruk. Vervolgens gingen we samen naar de rode kamer beneden…
Meesteres Jezebel had speciaal kaarsen, een bijbel en zelfs gewoon de satanische bijbel van thuis meegenomen! En toen ze aankijkend met haar mischievous smile tegen mij zei: “Ik ga je vandaag opofferen” was ik helemaal … enthralled. Ze maakte een pentagram perfect in het midden van de kamer en zette een kaars op elke hoek. Daarna dimde ze het licht tot een helse rode gloed en deed pols en enkelboeien bij mij om. Vervolgens maakte ze mijn armen vast aan twee kettingen die van het plafond bungelde.
Ze deed een collar met een leash om mijn nek en maakte deze vast. Ik kon geen kant meer op. Ze stak elke kaars een voor een aan. Ze inspecteerde en voelde aan mij mijn hele lichaam en zei de meest profane dingen terwijl ze rustig om mij heen liep. Het langzaam tikkende geluid van haar hakken en haar nagels meanderend over mijn huid. Ik kon niks meer, volledig gesmolten en overgegeven aan haar. Ze zette een stoel neer, ging daarop zitten, kruiste haar benen over elkaar en pakte mijn leash. Ze keek met een duivelse blik en zei “Ik kan hier de hele dag naar kijken”
Ik had de eer om gebonden op mijn knieën & liggend op de vloer haar prachtige laarzen te aanbidden terwijl ze op mij neerkeek. Er is geen mooier uitzicht dat vanuit die positie naar haar te kijken in rood & schemerend kaarslicht❤️Wat er in de uren verder gebeurde tijdens de sessie was sensueel, sensationeel, pijnlijk, duivels, brandend en zo onheils genieten! Maar verder detail… is geheim! hehehe. Zo’n beleving als deze kom je namelijk maar op een manier achter.
Na afloop was ze ontzettend lief en gaf ze uitgebreid aftercare wat ik heel erg kon waarderen. Na nog gezellig nagepraat te kunnen hebben moest ik dan toch helaas terug naar die andere hel, namelijk ‘de normale wereld’
Meesteres Jezebel, uit het diepste van mijn reeds aan u vergeven ziel: Zo, zo, zooo ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke sessie!
Ik moet mijn best gaan doen om iets nieuwe ideetjes te bedenken dat minstens on-par hiermee gaat zijn.
Love,
– Eve❤️
Top