Een duosessie met Meesteres Do en Switch Lilly

“Een duosessie met Meesteres Do en Switch Lilly
Na een pauze van 15 jaar heb ik dit jaar de weg teruggevonden naar Domination Palace. Nu heb ik een zwak voor vrouwen met tatoeages, maar als ze dan ook nog dominant zijn en laarzen of high heels dragen dan word ik helemaal week in de knieen. Bij mijn 1ste terugkeer bij Dominantion Palace ben ik teruggekomen in de handen van meesteres Do. Gedurende 2 uur heeft meesteres Do mij onderworpen aan een heerlijke pijnsessie en die sessie heeft de toon gezet voor nog meer onderwerping.
Als troost voor een bedrijfsongeluk waarvan ik op dit moment nog herstellende ben en het feit dat door de coronacrisis eigenlijk dag hetzelfde is, had ik besloten om mijzelf te trakteren op een duosessie met meesteres Do en nog een andere dame van het huis. Met meesteres Do verleg gehad, maar door mijn drukke agenda zou een duosessie met de andere dame langer gaan duren. Gezien mijn voorliefde voor tatoeages, dominant , laarzen en High Heels ging mijn hart ook sneller kloppen voor Meesteres/Switch Lilly.
Gezien mijn ongeduldige aard en mijn verlangen om onderworpen te worden, heb ik ’s ochtend gebeld met meesteres Do om te kijken wat de mogelijkheden waren. Ik had geluk want meesteres Do had tijd voor me en mijn hart ging ook sneller kloppen toen ik hoorde dat meesteres Lilly ook aanwezig was!! En heel bedeesd vroeg ik of meesteres Lilly ook van de partij kon zijn. Mijn droom ging werkelijkheid worden.
Gezien de sinterklaastijd waar we toen in zaten klopte mijn hart vol verwachting, sprong ik in de auto en zorgde dat ik zo snel mogelijk vanuit het diepe Zuiden van Nederland in Valkenswaard terecht zou komen. De mogelijke verkeersboetes nam ik op de koop toe. Afgezien van een zondagsrijder op vrijdag die mijn gemiddelde snelheid naar onder bijstelde kwam ik met 10 min, vertraging aan in Valkenswaard. Mijn vertraging had ik telefonisch gemeld, want ik wilde beide meesteressen niet de mogelijkheid geven om mijn vertraging af te straffen. Maar achteraf realiseerde ik mij dat op de hoogte brengen van mijn vertraging gebruikelijk was, maar mij niet zou helpen. Ik had namelijk afgesproken met meesteres Do dat er carte blanche werd gespeeld en zonder stopwoord. Pas bij tranen zou de pijnsessie worden afgezwakt om mij ruimte te geven op adem te komen.
Met kloppend hart en zweterige handen stond ik op de deur, vol verwachting wat ging komen. De deur ging open en daar stond meesteres Lily, mijn adem stokte en een innerlijk joepie moment maakte een rondje in mijn lichaam. Mijn verwachting werden helemaal waar gemaakt. Na de gebruikelijk plichtpleging kwam meesteres Do binnen, maar mooie zwarte laarzen. Binnen 10 minuten had ik al twee keer last van ademnood. Ik wist dat het pijn ging doen, maar onderworpen worden door deze twee mooie dames was meer dan ik had kunnen hopen.
Na het douchen kwamen de meesteressen binnen en gelukkig kreeg ik de ruimte van meesteres DO om twee gemaakte fouten te herstellen. Nogmaals dank meesteres Do. Wat kan ik zeggen van de duosessie: ik houd niet van het afhandelen van een draaiboek, daarom geef ik carte blanche en geen stopwoord. Als je als slaaf naakt voor je meesteres(sen) staat dan is het al 1-0 en als je meesteressen dan super mooie laarzen en high heels aan hebben, zijn voorzien van de mooiste tatoeages en ook nog dominant zijn dan is het 5-0. De duo-sessie was mooi en gezellig, maar vergis je niet meesteres Do kan gezellig met je kletsen en het volgend moment je daar zetten waar je hoort en dat is op de grond. Meesteres Lilly zat ook in haar rol en wist nog een methode om een slaaf niet te laten bewegen. Ik ga het niet verklappen maar het is simpel en effectief, ik kreeg de opdracht om de Lilly methode te verwijderen, maar ik had er niet de moed voor. De voorgeschreven manier zou zo pijnlijk zijn, dat ik de andere pijn voor lief nam. Ik ga geen hele beschrijving geven van hetgene de meesteres mij hebben laten ondergaan, ik zou zeggen: onderga het zelf en je loopt nog dagen met een smile op je gezicht. Je directe omgeving zal denken dat je de hoofdprijs hebt gewonnen en niks verteld, maar ik heb geen geld hoofdprijs gewonnen maar de duo hoofdprijs genaamd: meesteres Lilly en meesteres Do.
Wel wil ik de finale vertellen, omdat dit zo mooi en intens was: na afloop kreeg ik toestemming om de laarzen en de high heels te kussen en de fris gelakte tenen van meesteres Lilly. Op dat moment werd ik overvallen door een gevoel van totale onderdanigheid. Maar de zicht op de been tattoo van meesteres Lilly, haar mooie high heels en heel voorzichtig wrijven door mijn gezicht en baard braken mij en ik ben klaar gekomen op de high heels van meesteres Lilly. Na het schoonlikken van de high heels, – -want je laat je meesteres niet jouw rotzooi opruimen- was ik de narigheid van de afgelopen periode vergeten en ik voelde mij op en top.
Meesteres Lilly en meesteres Do: ik hoop dat er nog meer en pijnlijkere sessies gaan volgen, want als dit het begin was zonder enige vorm van repetitie en geboren uit spontaniteit, kan het alleen maar nog beter worden. DANK!
Top