Een geboeid gesprek op een boeiende plek

Meesteres Zascha had me, nadat ze mijn ballen bijna van mijn lijf had getrokken en nadat ze me had laten neuken, vastgebonden op een stoel in de hal. Ik zat op een stoel, mijn handen op mijn rug gebonden en mijn benen aan de zijkanten van de stoel, om de poten heen aan een spreader vastgebonden. Een heel ongemakkelijke houding, vandaar dat ze me een noodknopje had gegeven.
Verder was ik geblinddoekt, met een paar klemmen op mijn tepels. Van tijd tot tijd hoorde ik mensen langskomen. Een stel dat samen de zwarte kamer had afgehuurd om te spelen, Meesteres Denise (die het dan nooit kan nalaten haar nagels ergens in te zetten), Meesteres Mara, Meesteres Samantha. Na een tijdje begonnen mijn benen in een kramp te schieten. Ik hield het zo lang mogelijk vol, maar op een gegeven moment ging het echt niet meer. Ik drukte op het belletje.
Meesteres Denise kwam werkelijk aangerend, vroeg wat er was en maakte onmiddellijk mijn benen los. Toen ik ze kon strekken verdween de pijn vrijwel meteen. Al werd die pijn natuurlijk vervangen door de pijn van de nagels van Meesteres Denise. Ik bleef zo een paar minuten zitten en toen kwam Meesteres Mara naar me toe. Ze vroeg: “A, ik heb een latex-sletje dat een beetje heeft leren pijpen. Mag ze op jou oefenen?” Daar zeg ik nooit nee tegen, zeker niet nu ik daar in de hal zat vastgebonden, wachtend op de volgende marteling door mijn Pijngodin.
Meesteres Mara deed mijn blinddoek af. De foto’s op de site doen haar niet helemaal recht, ze is nog mooier dan op die foto’s. Een man gehuld in latex en plastic kwam uit de kelder op me afgekropen en ging tussen mijn benen zitten. Meesteres Mara was zo goed mijn pik wat te verwennen zodat hij stijf genoeg werd voor een condoom. Dat deed ze me om en daarna begon het latex-sletje me te pijpen. Ik vroeg hem om mijn ballen te strelen. Ik moet zeggen: complimenten! Ik werd steeds stijver.
Ik heb eerder met Mara gespeeld en toen vertelde ze me dat ze een slaaf heeft die altijd een kooitje om zijn pik heeft. Zij bepaalt of en wanneer hij klaar mag komen. Ik vind dat wel een opwindend idee; het meest opwindend misschien nog wel om hem op te helpen geilen.
Ik zei tegen Mara dat me dat wel iets leek. Ze kreeg een hele heerszuchtige blik in haar ogen: “Hij mag één keer per jaar klaar komen. Hij is heel erg hetero, maar als – haar ogen werden dromerig – hij nou mag kiezen tussen door jou gepijpt te worden of nog langer niet klaar mogen komen…”.
“En mag ik hem dan ook pijn doen? En hij mij ook?” “Dat lijkt me ook heel leuk”. “Vorige keer heeft Meesteres Zascha me 62 (mijn leeftijd) klappen met de cane op mijn ballen gegeven, kan hij dat ook hebben. ” “Ik denk het niet, hij is geen echte pijnslaaf”. De hele conversatie plus het goed pijpende sletje maakte me behoorlijk opgewonden. Ik vertelde dat tegen Mara die het sletje de instructie gaf om het even rustig aan te doen.
Die combinatie van de pijn aan mijn tepels, het pijpende sletje en het gesprek met Meesteres Mara was wel een heel bijzonder moment. Ik hoop dat het er echt van komt om de slaaf van Meesteres Mara aan zijn jaarlijkse genot te helpen. Ik ben er klaar voor.
Mara nam haar sletje weer mee naar de kelder. Ze blinddoekte me weer, maar vroeg me wel iedereen die voorbij kwam te waarschuwen. Het in latex en plastic gehulde slaafje had zo gezweet dat de vloer zeiknat was geworden.
Toen ik aan het begin van de middag bij mijn Pijngodin kwam was dit niet wat ik verwachtte. Ik had gevraagd om een “rode middag”. Ze was dan ook in een schitterend rood minijurkje gekleed, met bijpassende rode laklaarzen en bijpassende lingerie. We zouden in de rode kamer gaan spelen en ze zou mijn ballen rood gaan slaan.
Meesteres Zascha vertelde me wel dat er een man in huis was die mij eventueel wel zou willen neuken als dat aan de orde kwam en dat hij ook niet klein geschapen was… (zie mijn vorige verhaal over de bi-middag).
Maar eerst wilde ze me flink pijn doen. Zascha zette een paar klemmen op mijn tepels. Ik heb haar carte blanche gegeven als het om pijn gaat (dus ook als ik “Genade” roep, is het aan haar om te besluiten of ze daar naar luistert). Ik had altijd aangegeven dat je me op veel manieren pijn kunt doen, maar mijn tepels kunnen niet zo veel hebben. Ze heeft besloten dat ik dat dan maar moet leren. Zit er wat meer variatie in de martelingen die ze me aandoet…
Ik moet zeggen, die nagels en klemmen op mijn tepels – en de glimlach van Zascha natuurlijk. Het wond me wel op.
Er werd een – rood – touw om mijn ballen gebonden. Ik had haar eerder kleine en grote lijmklemmen cadeau gedaan. De kleine zette ze op mijn voorhuid, zo dicht mogelijk tegen mijn eikel aan. “Dat is tegen het lekken,” zei ze. Een neveneffect was dat het functioneert als een soort kooitje. Ze ging me met haar handen opgeilen en natuurlijk deed het alleen maar meer pijn toen mijn pik harder werd en tegen de klemmen aanduwde.
De grotere lijmklemmen zette ze op mijn ballen. Ik moest voor het kruis in de rode kamer op mijn knieën gaan zitten en ik voelde dat mijn ballen heel erg naar achter werden getrokken door touwen die aan de lijmklemmen weren verbonden. Ze legde een mapje viltstiften en twee velletjes papier voor me op de vloer. “Kun je tekenen?” “Ik ben de slechtste tekenaar ter wereld.” “Doe toch maar.”
Op het ene vel moest ik een huis, een boom en een beestje tekenen, en op het andere vel een verjaardagskaart voor Meesteres Zascha. Ze is 4 mei jarig, dus vergeet vooral niet haar te feliciteren.
Ze bond het touw dat aan mijn ballen zat vast aan het kruis dat daar aan de muur staat en schoof het papier zo ver van me af dat ik er met heel veel moeite bij kon. Dat trok natuurlijk aan mijn ballen en dus legde ze het nog verder naar voren. Met veel pijn en moeite tekende ik een huis (met rode luiken natuurlijk!), een boom en een kat.
Ze zette haar rood gelaarsde voet voor me neer. “Je was 7 minuten te laat. Doe maar 7 kussen op mijn voet”. Haar voet ging nog iets verder weg. Maar ja, een opdracht van Zascha weiger je niet, dus het bijna uitgillend van de pijn drukte ik 7 kussen op haar rechtervoet, en daarna 7 op haar linker, die nog iets verder weg stond.
Op de andere tekening schreef ik de verjaardagkaart: “Happy Birthday to my Paingoddess”.
“Zo, dan wordt het nu tijd om je op te rekken voor als je geneukt gaat worden”. Meesteres Zascha smeerde wat glijmiddel in en rond mijn kont en stak eerst 1, toen 2, toen 3, 4 en 5 vingers in mijn kont tot het 2e kootje. Pfff, dat vult je wel. Na wat heen en weer bewegen haalde ze haar vingers uit me. Liep naar de kast en pakte een grote rode buttplug. Hoe groot? Nou, de gemiddelde porno-acteur zou er geen nee tegen zeggen. Ze smeerde hem in en duwde hem langzaam in mijn kont. Halverwege vroeg ik haar even te stoppen. Na een halve minuut zei ik dat ik gewend was. Ze duwde langzaam door tot hij helemaal in me zat. Ze zei: “hou hem maar vast en loop mee naar de gang.” Langzaam stond ik op, wat niet meevalt met zo’n paal in je kont. Dat voel je wel! Toen ik stond maakte ze de lijmklemmen los. Uit mijn voorhuid ontsnapte een hoop voorvocht dat ik natuurlijk moest oplikken.
Ik moest meelopen naar de gang. Daar zette ze een stoel neer. “Ga daar maar even op zitten, dat drukt lekker aan.” Ik ging zitten. Dan voel je het nog meer. Toen kwam Meesteres Rose naar beneden, even mooi en bevallig als altijd in een kort schots rokje en een mooi topje. Er liep een slaaf achter haar aan. Hij bleef op het plateau staan. Zascha had inderdaad niks te veel gezegd: een mooie, dikke pik, alvast met een condoom eromheen, gewichtjes aan zijn ballen.
Ik was er klaar voor. Zascha nam me weer mee de rode kamer in en legde me over de bok heen. Ze verwijderde de buttplug uit mijn kont. De man ging achter me staan en duwde zijn pik tegen mijn kringspier aan. Langzaam drong hij in me. Dat ging eigenlijk heel soepel. Halverwege stopte hij even. “Gaat het?” vroeg Zascha. Ik knikte. Achter me hoorde ik een zweep knallen, maar die kwam niet op mij neer, maar op de rug van de ‘neuker’. Later legde Rose me uit dat hij alleen opgewonden werd als hij pijn leed of gaf. Ik voelde zijn pik in me groeien. “Kom maar,” zei ik. Ik voelde hem diep in me doordringen.
Pijn deed het niet. Het was eigenlijk een heel lekker gevoel. Warm en stevig. Voor herhaling vatbaar, zou ik zeggen. Hij begon heen en weer te bewegen. Steeds dieper drong hij in me. Na een tijdje moest hij stoppen. Rose nam hem meer mee naar boven en Zascha nam me mee naar de hal voor een halfuurtje opsluiting in de hal.
Na de scène met Meesteres Mara kwam ze me halen.
“Tijd voor veel pijn,” zei ze eenvoudig.
Ze zette me vast in de sling. “Hoe oud word ik ook alweer?”. Ik gaf antwoord. (de leeftijd van een dame geef je niet prijs). “Nou. Zoveel klappen op je ballen”. Ze pakte een houten platte lat.
Na 13 klappen kwam Meesteres Denise binnengelopen. De dames smoesden even. “Je krijgt er nog 2 extra bij, namens Denise!
De lezers kennen me inmiddels: de klappen worden natuurlijk steeds harder, met een pauze ertussen om me het goed te laten voelen. Zascha zat tussen mijn benen. Ze gaf me opdracht om naar haar gezicht te kijken terwijl ze me sloeg. Ze glimlachte zo blij bij elke klap die ze me gaf, dat me dat enorm opwond…
Toen we haar leeftijd bereikt hadden vroeg ze: “Zal ik nog even doorgaan?” Ze glimlachte nog vrolijker. Dan zeg je natuurlijk geen nee, ik niet althans. Toen het genoeg was stond ze op en deed een paar handschoenen aan. Ze begon me heerlijk te verwennen. Na een tijdje drukte ze een vinger in mijn opgerekte kont. Ik kwam ongelooflijk overvloedig klaar toen ze in mijn oor fluisterde: “De volgende keer gaat mijn hele vuist in je kont!”

A.

Top