“Een gemaakte afspraak met bijbehorende flashforwards”

De korte reactie per mail van Meesteres Denise op mijn slaafse suggesties spreekt voor zich: een volmondig “JA”!! Ze bevestigt daarmee onze afspraak voor een halve dag sessie over enkele weken. Haar volmondig “JA” impliceert eveneens dat er geen weg terug is en dat is uiterst verontrustend omdat Ze heeft ingestemd met de gemaakte suggesties. Om Haar dominantie en mijn slaafse gevoelens optimaal te bevredigen heb ik Haar nederig verzocht om tijdens de komende afspraak de volgende suggesties in overweging te nemen. Mijn suggesties zijn: 1. Complete machteloosheid (middels bondagezak en single glove); 2. Straf (naalden, CBT, sounding); 3. Vernedering (recycling zaad & urine, verkrachting) 4. Beloning (of straf? door bij herhaling klaar te komen) en 5. Spontane acties van Mrs. Denise. Een soort “masochistische schijf van vijf”!! Daarbij realiseer ik me dat dit vergaande consequenties heeft omdat bij Mrs. Denise het motto “afspraak is afspraak” hoog in het vaandel staat. De korte reactie van Mrs. Denise lees ik nog een paar keer na en neem elk woord zorgvuldig in me op. Het voelt alsof ik al een tijdje in een fuik rondzwem en dat het net om me heen zich langzaam sluit. Het laatste compartiment is nu in zicht en eindigt in een punt. Die doodlopende punt is de voordeur van DP, mijn hemel, waar ben ik aan begonnen?? De onder 5 genoemde spontane acties van Mrs. Denise getuigen van een vrijbrief voor Haar omdat Zij uiteindelijk toch altijd bepaalt hoe Ze me gaat overheersen. O ja, zou ik bijna vergeten te vermelden. Onder Haar naam staat nog een kort naschrift wat ik hier letterlijk citeer: “PS. Je krijgt er spijt van slaaf als je op het laatste moment afbelt (smoesje?) of niet komt opdagen. Ondanks alle spanning en angst verwacht Ik dat je op de afgesproken datum en tijd in DP bent. Je komt gewoon, tot dan”!!

Uit het naschrift van Mrs. Denise blijkt dat Ze perfect aanvoelt wat er in mijn slavenkop de komende twee weken rondgaat. Het is duidelijk dat Zij tijdens de sessie vastberaden is om opnieuw mijn grenzen te verleggen en me op eigen verzoek stevig af te maken. Wat dom van me om deze afspraak tegen beter weten in toch te maken. Het is mijn eigen vrijwillige keuze geweest om hierover afspraken te maken met Haar. De datum voor de beoogde sessie staat inmiddels vast en dat impliceert dat ik alle consequenties van mijn eigen keuzes zal moeten accepteren. De komende weken zal ik veel nadenken wat me allemaal kan overkomen, welke grenzen er verlegd worden, welke straf en vernederingen Mrs. Denise mij gaat opleggen en hoe ik me dan zal voelen???? Wat er werkelijk gaat gebeuren weet ik niet maar de dagen voorafgaand aan de beoogde sessie gaan absoluut gepaard met angst, oplopende zenuwen, onrust en spanning. Toch is de gemaakte afspraak en het vooruitzicht van een heftige sessie op dit moment ook eigenlijk super opwindend en geil. Mijn gezwollen slavenlid en gevoelige tepels zijn terwijl ik dit schrijf het ultieme bewijs dat mijn onderdanige gevoelens oprecht zijn, heerlijk! Toch weet ik nu al dat ik de sessie graag voortijdig wil stoppen en DP z.s.m. wil verlaten als Meesteres Denise mij stevig domineert, zwaar bestraft en fors vernedert. Die angst zal de komende weken verder toenemen. Uit het naschrift van Mrs. Denise blijkt dat Ze me daarmee de helpende hand toesteekt om mijn slaafse angst te overwinnen om mezelf uiteindelijk vrijwillig te melden voor de beoogde sessie. Dank U Meesteres om de ultieme slaafse bevrijding op deze wijze te ondersteunen!

De eerste paar dagen merk ik dat regelmatig aan de afspraak in DP denk met ronduit uitbundige en opgewonden slaafse gevoelens wat me vrolijk en optimistisch stemt. Wanneer het aantal dagen voor de sessie in de enkele cijfers belandt merk ik dat de onrust toeneemt en het besef doordringt dat het allemaal wel heel echt en eng dichtbij begint te komen… Door een enorme zaadlozing ruim een week voor de afgesproken sessie raak ik geheel uit mijn slaafse roes. Diep van binnen voel ik dat de gemaakte afspraak geen verstandige keuze is geweest en dat ik beter kan luisteren naar mijn gezonde verstand als man en de afspraak toch moet afzeggen. Vrijwel de gehele dag ben ik bezig met de vraag hoe ik Mrs. Denise hierover zal informeren. Steeds weer komt het hierboven geciteerde naschrift van Haar in mijn gedachten op en besluit ik er een nachtje over te slapen. De dag erop begin ik weer te twijfelen en raak ik stiekem (helaas of toch?) weer wat opgewonden bij het herlezen van het verhaal over de flashback en het bekijken van foto’s van Mrs. Denise op Haar site. Weer een dag later ben ik ervan overtuigd dat ik geen andere keuze heb dan mezelf over 5 dagen te melden in DP. Echter, de spanning en angst neemt weer exponentieel toe en in gedachten krijg ik steeds vaker heftige SM-handelingen op het netvlies op het moment dat ik uiterst kwetsbaar en volledig machteloos voor Mrs. Denise lig.

Zo zie ik me plotseling volledig machteloos in de rode leren bondagezak liggen met een masker over mijn hoofd en een afgeplakte mond met daarin een doekje gedrenkt in Meesteressen sekt terwijl Mrs. Denise een steeds grotere sound in mijn pisbuis duwt. Kermend en kreunend zie en ik aan de uitdrukking op Haar gezicht dat ze serieus en vastberaden bezig is zonder zich te storen aan mijn jammerlijk gekerm. Of ineens verschijnt een van de spontane acties van Mrs. Denise voor me. Muurvast voorovergebogen op een bondagebankje zie ik mezelf liggen met een slavenlul in mijn mond terwijl Mrs. Denise mij anaal neemt met een stevige voorbinddildo, oeps!!! Of wat te denken als Ze na mijn derde zaadlozing ineens een paar naalden tevoorschijn tovert en die door mijn tepels en balzak steekt, au, au, au! Al dit soort gedachten flitsen door mijn hoofd en vormen het decor van een schrikbeeld dat steeds vaker op popt en wat me nog onzekerder, onrustiger en angstiger maakt.

Inmiddels nog maar drie dagen voor de afspraak met Mrs. Denise. Het aftellen is nu echt begonnen, nog slechts drie nachtjes slapen. De laatste dagen heb ik diverse keren op het punt gestaan om Haar te bellen of te mailen. Enerzijds voel ik diep van binnen dat ik Haar ga verafschuwen komende sessie omdat ik onder dwang dingen moet doen of moet ondergaan die ik op dat moment absoluut niet wil. Anderzijds realiseer ik me tegelijkertijd dat dit uiteindelijk een dermate diepgewortelde wens is waarvan alleen Mrs. Denise me kan bevrijden. Een typisch geval van “catch twenty-two” of is het de eeuwige discrepantie tussen mij als normale man en slaaf???? Wat doet het antwoord op deze vraag er feitelijk toe? Ik besluit om de afspraak niet af te zeggen omdat ik volledig vertrouw op het professionalisme, het inlevingsvermogen en de gedegen aanpak van Mrs. Denise. Ik geloof in Haar motto en weet dat ik ondanks alle ellende, pijn en ongemak dat me te wachten staat, veilig ben onder Haar leiding, zelfs als Ze me stevig straft en fors vernedert. Ik voel me iets zekerder en merk dat ik opnieuw opgewonden raak wat resulteert in een stevige erectie!!!

Nog bijna twee volle dagen blijven allerlei onderdanige gedachten rondspoken in mijn slaafse brein, uiteenlopende flash forwards houden me bezig en zijn echt angstaanjagend, soms zelfs huiveringwekkend en uiterst heftig! Wat als Mrs. Denise daadwerkelijk de hierboven genoemde (en gevreesde!) activiteiten op mij botviert? Hoe zal me dat vergaan als ik super kwetsbaar ben en eigenlijk op het moment dat ik helemaal geen behoefte heb om onder dwang gedomineerd te worden en af te zien. Inmiddels heeft de vooravond zich aangediend en de beoogde SM-sessie bij Mrs. Denise in Domination Palace is morgen al. Het aftellen van uren in plaats van dagen is begonnen en nog altijd is het spanningsveld tussen slaaf en gewone man aanwezig. Na een onrustige nacht (hoe zou dat toch komen?) ontwaak ik vroeger dan normaal. Na de ochtendroutine ben ik ruim op tijd voor vertrek. Rond 10.30 vertrek ik om rond 11.30 in Valkenswaard te zijn. Tijdens het rijden schrik ik van een gedachte die me niet meer loslaat. Meesteres Denise weet dat de eindtijd van de sessie van vanmiddag voor mij heilig is i.v.m. vervolgafspraken. Wat nu als Ze mij in de single glove meeneemt naar de kelder waar een grote pik door het glory hole steekt en Ze overtuigend zegt me pas dan te laten gaan als die slavenlul klaar gepijpt is??? Ik schrik enorm van deze gedachte alleen al! Ze zou me zo een half uur in de kooi kunnen stoppen en me eruit halen om een nieuwe poging te wagen. “Niet pijpen slaaf? OK, dan ga je terug in de kooi. Net zolang dat je het wel doet of dat we gaan sluiten. De keuze is geheel aan jou”.

Het is bijna 12.00 als ik voor de voordeur van DP sta. Nog eventjes wachten en dan bel ik aan. Zenuwachtig sta ik voor de deur in afwachting van …..? Het verslag van de komende sessie zal pas over enkele weken verstuurd worden aan Mrs. Denise.

Top