Een gewichtig zaakje

Deel 5, Epissode 3

Ik voelde mij zo vrij als een vogel in de lucht.
Zo nam mijn geest, mijn gedachtes op de vlucht.

 

20 augustus 2019 (deel 1)
Ik ben er helemaal klaar voor vanavond:

  • Envelop check
  • Gedichten check
  • Verslag check
  • Verrassing hmmmm, check, ja dat is het echt!! Hahahaha
  • Zin… ja, een hele zak vol… check
  • Verstand… oeps!!! Heb ik dat echt nodig als slaaf? Nee toch? Neeeee……. Ja?
  • Onderdanigheid… een overschot aan… check Adoratie aaaahhhhhhh hmmmmmmmm… dubbel en dwars… check

Tot vanavond Meesteres…..Niets vergeten????? Sessie 43, Sjakie 2.0.

vv U schreef 14.18 uur…’
Haar antwoord was, waar ik deze app eigenlijk voor had geschreven. ‘Haha’. 4 letters, het had ook een smiley kunnen zijn. In gedachte zag ik Haar lach voor mijn ogen.  Sessie nummer 43 dus…. Sjakie 2.0… Slaaf van Mrs. Denise 3 jaar 1 maand en 4 dagen…. Speciaal voor dat heugelijk feit had ik een bijzonder presentje bij mij. Zeker niet zo origineel als Blackmail Slave, die prachtige paddle voor Mrs. Zascha, maar wel iets zeer passends. Dit laatste voor alle duidelijkheid, is niet letterlijk bedoelt.. Hmmmm… nee, ja, ik zou best wel een keer letterlijk iets passends willen kopen voor haar, maar dat vind ik te intiem. Waar denk ik dan aan? Juist dat bedoel ik, dan komen er allemaal gedachtes in mij op…. Goed, laat ik het zo omschrijven… passende onderkleding.. Precies ja, ik ben niet waardig om Haar in deze kledij te zien, laat staan de kleding die ze aan heeft in mijn dromen…. Oooo… de sessie is nog niet eens begonnen….

De afgelopen drie jaar heb ik mijn hele ziel en zaligheid met Uw allen gedeeld. Uw deelgenoot gemaakt van de tragedie in mijn leven, maar ook het ultieme geluk. Ik kan eerlijk zeggen dat ik geen blad voor mijn mond heb genomen, toch het presentje wat ik vandaag had meegenomen blijft tussen Mrs. Denise en mij. Laat ik het cryptisch omschrijven: het symboliseert, of staat symbool voor een nieuwe weg die ik dank zij Haar ben ingedoken. Nu weet u nog niets, laat dat nu precies de bedoeling zijn hahahaha..  Om klokslag 19.00 uur belde ik dus aan….klokslag.

Femmalia Deel 2 episode 2  (zie deel 1 Tussen Hemel en Aarde)
Het was al weer een paar uur geleden geweest dat ze waren gestopt. Hank hoorde Mabel tegen Phoebe zeggen dat er over een paar mijl een Herberg zou zijn. In zijn lichaam deed inmiddels alles pijn wat maar pijn kon doen. Hij zat al zeker een uur of 10 in die kleine kooi.  Terwijl het begon te schemeren, hoorde hij in de verte geluid. Het geluid van snel rennende paarden.. ‘Dammit’ hoorde hij Mabel zeggen.. ‘Bandits….Phoube hurry up…..’ Phoube gaf met een zweep een paar knallen om de paarden aan te sporen om sneller te gaan.. Maar weldra werden ze bijgehaald en gedwongen te stoppen.. Hank keek om zich heen en zag zeker een stuk of 6, 7 paarden. ‘Hold’  riep een Dame met lang kastanje bruin haar in een paardenstaart. Een vrouw van een jaar of 40, zo schatte hij haar in.

‘Well well well, what do we have here??’ Daarbij richtte ze haar zwaard richting Mabel.  ‘Keep of Bitch’  zei Mabel furieus en ze sloeg met een zweep richting de brunette. Dat had ze niet aan zien komen en Mabel sprong van de bok af en stormde op de overvalster af. Op het moment dat ze boven op haar sprong met haar imposante lichaam, hoorde Hank een oorverdovende knal Een van de rovers had in de rug van Mabel geschoten. Mabel stortte ter aarde, ze was dodelijk geraakt.  De brunette stond op en liep naar Phoebe toe, die er als versteend op de bok bijzat, en trok haar stevig aan haar blonde haar.. ‘Hahahaha’ lachte de brunette, ‘What do we have here girls? A nice little piece of ass..’ Hank zag hoe de brunette het bovenstuk van haar kleding in flarden trok… ‘Hmmmm nice tits as well’ Vervolgens greep ze haar in haar kruis… ‘You Bitch!!‘ schreeuwde Phoebe het van frustratie en woede uit. Daarop kreeg ze een knal in haar gezicht… ‘I like it rough honey hahaha really rough!’ Daarbij keek ze Phoebe aan en maakte ze met haar mond kussende gebaren. ‘Brenda’ zei de brunette ‘tie this bitch up, will you. Let me see the cargo.

Phoebe was door Brenda inmiddels vastgebonden met haar armen op de rug en lag op de bodem. ‘Claudia, open the cage’ Hank verschoot meteen toen hij de naam Claudia hoorde. Was dat die jonge bewaakster van de slavenjaagster Keira?? Hij had geen tijd om hierover na te denken. ‘Move bitch’ klonk het fel…. Hij zat met de rug naar de uitgang van de kooi. Zij trok aan de hondenriem die aan zijn halsband zat… ‘Bahhh this piece of shit smells like shit’  Hoewel Hank haar nog niet gezien had, wist hij het nu zeker… Dat was die kleine jonge bewaakster. Toen hij zich omdraaide keken ze elkaar voor een seconde aan. Hij herkende haar. ‘What are you staring boy?’ Head DOWN!! Daarop sloeg ze hem hard op zijn heup…. De brunette was inmiddels langszij gekomen en keek aandachtig naar Hank… In haar ene hand had ze een stuk papier, wat ze rustig bestudeerde.. Het was de eigendomsakte.. Ze begon vrijwel meteen te glinsteren… ‘We have to celibrate ladies, this is our lucky day?’ ‘Why Ma’am?’ antwoordde Claudia….. ‘This boy, my sweetheart was just sold for 100.000 Femme to that Whore house bitch over there.‘  Daarbij wees ze naar Mabel.
‘Okay Ladies we have to move out, before we get noticed by the Rangers..’ Hank werd door Claudia terug in de kooi gezet. De jonge Dame had niets laten merken dat ze elkaar al eens eerder hadden ontmoet. Had ze hem niet herkent dan?? Phoebe werd met een gag in haar mond in een hogtie achter op de kar gezet. Een van de rovers ging op de bok zitten. Weldra was het donker, Hank was moe en had geen enkel idee wat hem te wachten stond. Hij keek naar Phoebe, die amper 30 centimeter van hem af lag. De angst stond in haar ogen. Het was de eerste keer realiseerde hij zich, dat hij angst in de ogen had gezien van een vrouw in Femmalia..  Plots hield de koets aan….. Huuuuu hoorde hij de vrouw op de bok zeggen….

20 Augustus 2019 (deel 2)
Voor ik er erg in had ging de deur open. De lieftallige Fleur opende de deur. Ik was enigszins verbaasd… Maar eigenlijk ook weer niet. Ik wist niet veel meer uit te brengen als ‘Goede avond’. Dat sloeg natuurlijk helemaal nergens op. Waarom kan ik niet gewoon spontaan zeggen ‘Hoi Fleur, leuk jou te zien zeg… Hoe gaat het…. Ja leuk zeg…’ Nee ik de stomme lul: ‘Goede avond..’ Alleen daarom al, markeert U deze zinsnede even, daar kom ik zo meteen op terug.  Ze dirigeerde mij naar de kelder toe. ‘Je weet wat je moet doen hè…?’ ‘Ja, dat ritueel is ongewijzigd..’ Snel trok ik mijn T-shirt uit en begon dit netjes te vouwen. ‘Zo zo netjes vouwen hè..’ zei met een verrassing in haar stem.. ‘Ja, altijd..’ Antwoorde ik zonder een woord gelogen. Ik ben wat dat betreft echt een autist zeg. Niet normaal eigenlijk. Alle T-shirts moeten op dezelfde manier gevouwen zijn. Mijn schoonmoeder heb ik echt moeten heropvoeden, toen zij ooit eens de was deed. Ik werd erg echt gek van, ze vouwde alle T-shirts in de breedte plaats van de lengte. Nu maak ik altijd grappen over mijn schoonmoeder, maar het is echt een schat van een mens hahahaha…….. Maar T-shirts vouwen.

Op SM gebied ben ik ook een soort van autist, maar dan ligt de klemtoon bepaald anders.. Meer op de AA en de UU. Dat uiteraard al op 30% van de slagkracht van Mrs. Denise Hahahaha en op 5% van de knijpkracht van mijn ‘vriendinnen’ Sinistra en Destra.. Voor diegene die het niet weten, dat zijn de koosnaampjes voor de nagels van Mrs. Denise aan Haar beide mooie handen. Mijn gebrul wordt opvallend vaak beantwoord met: ‘Sjakie, stel je niet zo aan..’ Op de een of andere manier voelen wij elkaar ontzettend goed aan. In de meeste letterlijk vorm, voelt zij uiteraard alleen mij aan. Ik zou aan Haar natuurlijk ook letterlijk willen voelen. Ik troost mij bij de gedachten, dat in mijn fantasie alles is toegestaan hahahahaha..  Maar zonder gekheid, ik ben me dus aan het uitkleden, Fleur verlaat de kelder. Gaat even later de deur open. Daar was Mrs. Denise, achter Haar stond Mrs. Zascha. ‘Ben je nog niet klaar..’ Hoor ik Mrs. Denise denigrerend zeggen ‘Schiet eens op, moet ik dadelijk weer één uur tegen jouw aankijken. Het leven van een Meesteres gaat echt niet over rozen..’ Mijn binnenpret steeg naar ongekende hoogte, wat zich uitte in een brede grijns op mijn smoelwerk. Wat was nu het geval – en dit is dus echt niet de eerste keer zo – dat ik in mijn wensbriefje het volgende had geschreven. Ik citeer:  Mijn ware wens…. Die is voor mij onbetaalbaar hahahahaha…
Dan zou ik iedere dag uren geketend aan Uw voeten liggen.. Tja fantasie is onbegrensd, maar niet realistisch. En dat kan ik U uiteraard ook niet aandoen!?’ Hahahahahahaha… Geweldig..  Ik voel – figuurlijk in deze – de cynische humor van Mrs. Denise tot op mijn bot. Soms schrijft of zegt ze een half woord, een blik in Haar ogen… en dan gaat Sjakie helemaal…. Als dan iemand zou vragen: waarom ga jij altijd naar dezelfde Meesteres… Ja, waarom hè? Natuurlijk heb ik de laatste jaren op party’s… ehhh hebben andere Dames op party’s met mij gespeeld, maar er is maar één Mrs. Denise.   ‘Als je uitgekleed bent ga je meteen douchen… Snel, snel snel…. Op schieten,,’

6 Augustus 2019 – Verhalen –
En zo zit ik 14 dagen voor mijn volgende ontmoeting met Mrs. Denise weer achter mijn computer. Eerder op de avond las ik een verslag van een collega slaaf, ten minste dat neem ik aan, met de veel belovende titel ‘Krijgsgevangene van Generaal Nina Kravchenko’. Helaas staat er onder dit verslag geen naam van de auteur. Toch erg leuk om ook eens van andere bezoekers verslagen te lezen tussen fictie en werkelijkheid in. Uiteraard had ik als slaaf van Mrs. Denise wel moeite met het feit dat Mrs. Nina de generaal is en Mrs. Denise máár de kolonel… Beste anonieme auteur: dat kan dus echt niet hahahahaha… Goed, ik hoop wel meer van dit soort verslagen te lezen, dus vooral doorgaan..

Soms is het wat stil aan het front, te lang had ik – ongetwijfeld door omstandigheden – geen verslagen gelezen van Slaafaap. Ik stond al op het punt om hem te benaderen, tot ik toch weer een verslag op de site zag staan: ‘Mrs. Do: een dartele en olijke Meesteres.’ Ik kan de mooie woorden die Slaafaap schreef over Mrs. Do alleen maar onderstrepen. Ik heb haar inmiddels diverse malen gesproken en in actie gezien bij DP… Heren slaven… twijfel dus niet…  Terwijl de vakantie in volle gang is – en ik eerlijk gezegd – blij ben als mijn kinders weer naar school gaan, wordt augustus een meer dan leuke maand. Het was voor mij, qua party’s, een te rustig voorjaar geweest. Door omstandigheden – ik kan niet op twee plaatsen gelijk zijn – had ik twee Femdom Party’s gemist. Een door dat concert van Epica, wat U in mijn vorige verslag heeft kunnen lezen, de andere door een vakantie.

Maar eind deze maand is het eindelijk weer raak, een Femdom Party en een slavenveiling. Wat wil een slaaf nog meer…?? Tja…. Ehhhh… aan de voeten liggen van mijn Meesteres natuurlijk… Eerlijk gezegd zou ik dus uren geketend en gecollard naakt aan haar voeten willen liggen, maar zoals al eerder vermeld in deze column…, kan ik Haar dat niet aandoen…Maar als ik dan weer denk aan die meewarige blik in Haar ogen: ‘ieuwwwwww Sjakie… jakkes…’ Om vervolgens verder te gaan met mij te vernederen. Datgene dat ik zo hard nodig heb in mijn leven. Dan smelt ik dus weer van top tot teen.

Het zijn en blijven details. Op mijn netvlies staan een paar situaties die ik met Haar heb mogen beleven voor eeuwig gegraveerd. Gelukkig kan ik de details die mij ontschoten zijn terug lezen…. Wat dat betreft kan ik iedereen adviseren om te schrijven. Smurf (Meeting Miss. Daisy) had nog nooit een verslag geschreven over een sessie, hij kwam circa 25 jaar geleden daar al voor het eerst over de vloer. Ik heb hem dan ook overgehaald, c.q. aangespoord om zijn ervaring met Daisy vast te leggen op papier. Hoewel het voor hem persoonlijk niet meer de lodenlast is die hij met zich mee neemt, had het hem wel goed gedaan. Wij hebben over zijn verhaal gesproken en hij was trots op deze ervaring en zijn verslag. (Mooi man Smurf!). Zijn suggestie om BDSM therapie op te nemen in de zorgverzekering kan ik overigens volmondig onderschrijven. Wat mij betreft 15 sessies per jaar met een eigen risico van €375,00 / jaar hahahahahahaha…  Dan ben ik half februari al door het eigen risico heen. Goed, het bezoeken van DP zelf, blijft wel op eigen risico natuurlijk hahahaha…  Vakantie tijd dus, vorig jaar was het rond deze tijd erg rustig met verhalen van gasten. Gelukkig is dat dit jaar dus anders.. Heren slaven ga zo door.

20 Augustus 2019 (deel 3)
Na de frissende douche nam ik in slavenhouding plaats voor de deur. Binnen de kortste keren had Mrs. Denise mij op het verkeerde been.. In dit geval meer letterlijk: op mijn verkeerde knie.  ‘Ik heb speciaal andere laarzen aangetrokken..’ Dat was dus een hint…. ‘Ja mooi Meesteres..’ Jonge jonge jonge… oetlul!! ‘Sjakie…!!’ Snel begon ik Haar laarzen te kussen.. Dat was ook letterlijk, want ik kuste te snel.. ‘Kus jij altijd zo snel…. Meer passie en toewijding Sjakie,,’ Ik ging langzamer kussen.. Gelijktijdig gingen er alarmbellen af.. Dat was lang geleden zeg…. ‘Ken jij ze nog Passie en Toewijding? ‘Ja Meesteres..’ Antwoorde ik eerlijk.. ‘Wie is dan Passie en wie Toewijding??’ ‘Passie is rechts en Toewijding links!?… Antwoorde ik  gokkend….. ‘FOUTTTTTTT, dat zijn……’ en nu kom ik even terug op: Alleen daarom al ’50 slagen met de zweep’ had ik dus die slagen met de zweep verdient…

Voor Passie en Toewijding ben ik dus mijn databank ingedoken, ik citeer uit eigen werk:  ‘Even later zat ik op mijn knieën voor Mrs. Denise. ‘Begroet mij zoals het hoort met passie en…’ Vol toewijding begon ik haar haar rechter laars te kussen. ‘Met passie en toewijding sjakie. Nu de andere.’ Ze gaf haar laarzen een naam. De linker was passie en de rechter toewijding. ‘Hoe zat het ook alweer sjakie: Sinistra en Destra.. ‘Eh ja Meesteres de ene was links en de andere rechts in het Italiaans. ‘Onthouden Sjakie Passie en toewijding’  (zie De Volgende Stap. posted 24 juni 2017)

Nadat ik dus Mrs. Denise had begroet, mocht ik ook de overige aanwezige Dames begroeten. Ik begon bij: ‘Wie is zij??’ vroeg Mrs. Denise.. ‘Fleur Meesteres…..’ En ik kuste Haar laarzen, vervolgens ging ik verder naar…. ‘ehhhhh…’ Ja gvd ja ik wist het verdomt goed.. ehhh Steffie.. Dat was me al een keer eerder overkomen in dit huis. Nu liep het godzijdank goed voor mij af….. en kuste haar laarzen. Daarop was het tijd voor mijn gedichten ‘Genieten en Genadeloos’, beide gedichten kunt U lezen onderaan mijn vorige column Tussen Hemel en Aarde. Ook deze ronde werden ze goed ontvangen door de aanwezige Dames. Ik kon helaas de gelaatsuitdrukking van Steffie niet zien.. ‘Je mag best ontroert zijn’ zei Mrs. Denise tegen haar. ‘Dat vindt hij leuk.’ Hoezo elkaar van haver tot gort kennen!! Hahaha.. Met die opmerking gooit ze weer 60 liter diesel in mijn tank. Ja, U leest het goed DIESEL… even een steek richting alle klimaatwaanzinnige.. Over steken gesproken, die zouden er nog meer dan genoeg volgen deze avond.

Mijn cadeau, ja het was een cadeau, maar dit geval een persoonlijk cadeau. Dit moet U vooral ook symbolisch zien, hier kan ik uiteraard niet verder over uitweidde. Ik benoem dit uiteraard wel, omdat het niet weten ook een vorm van SM is voor de onwetende lezer…  ‘Sjakie, jij mag zelf een zweep uitkiezen.’ Wat ik vervolgens dan ook deed. Mrs. Denise verliet de kelder. ‘Zascha is er nog hè, dit wil ik Haar nog even laten zien’ Zei ze glunderend. Ik genoot uiteraard van Haar oprechte blijdschap, daar doen we het per slot van rekening toch ook voor. Toen ze even later terug kwam vroeg ze: ‘Hoeveel Slagen Sjakie? ’50 Meesteres’ antwoorde ik vrij resoluut. ’50 op iedere bil Sjakie?’ En toen ging ik dus voor de eerste keer in een lange tijd onderuit… en hard.. ’50 totaal Meesteres.’ Zei ik ook nog iets te bijdehand. ’50 totaaaaaal Sjakie. EN DAT BEPAAL JIJ????’ Meteen ging mijn blik omlaag…. ‘Nee Meesteres..’ stamelde ik uit…  In de tussen tijd had zij enkel en polsboeien gepakt. ‘Handen omhoog’ Met mijn stomme kop stak ik ze vooruit.. ‘Is dat omhoog???’ Beet ze mij vervolgens fel toe… Dat gaf Haar de gelegenheid om mijn ‘vriendinnen’ aan het werk te zetten. Als de dood ben ik daarvoor en zij weet dat natuurlijk als geen ander…. Nadat ik de boeien om had…….

Nazorg
Inmiddels alweer een tijd geleden in  mijn column Memory Lane (posted 26 april jl.), refereerde ik al aan het woordje ‘nazorg’. Hoe belangrijk dat is. Juist die vijf minuten na mijn eerste sessie destijds met Mrs. Denise lieten mij ‘mens’ zijn. Mrs. Denise Lachte vriendelijk naar mij en ik groeide en groeide. Toen heeft zij mij feitelijk verslaafd voor het leven.  Nazorg of zorg is niet alleen aan het einde van een sessie, dat kan ook tijdens een sessie. Uit eigen ervaring weet ik hoe intens een sessie kan zijn. Ik heb diverse ervaringen dat mijn ‘energietank’ letterlijk leeg was. Dat ik even ‘out’ ging. Vooral tijdens sessies waar de fysieke (lees ook: geestelijke) grens werd opgezocht..

Tijdens de slavenavond (lees ook Slaaf 0), was er een situatie waarbij een gast op zoek ging naar zijn eigen grens. Van achter de bar zag ik hoe Mrs. Denise professioneel de zweep hanteerde. Ogenschijnlijk onverschillig naar de ‘slaaf’… Ogenschijnlijk hahahaha.. Ze gaf Nummer 12, 50 slagen, waar hij in de goede zin van het woord na had gesolliciteerd. Als beloning, neem ik aan, mocht hij ze incasseren… En hij doorstond het, vanuit mijn ooghoeken zag ik hoe behoedzaam Mrs. Denise de grens bewerkte en hem tot die 50 slagen liet komen. Temporiserend waar nodig….  Nummer 12 was diep gegaan, net even te diep, hij trilde… Op dat moment greep de Grand Lady resoluut in en regelde een drankje voor hem. Zij ontfermde zich over hem en liet hem terug op aarde komen. Precies zoals ik zelf ook al een paar keer heb meegemaakt. Soms zijn andere dingen belangrijker dan Meesteres of slaaf. Zonder ook maar een seconde Haar waardigheid en gezag te verliezen…

Voor tijdens en na de slavenavond werd er tijd genomen en gemaakt voor de gasten. De normaalste zaak van de wereld, zou je zeggen. Helaas heb ik zelf op ‘den vreemde’ weleens anders meegemaakt. Eenmaal heb ik – nu inmiddels meer dan twee jaar geleden – in een opwelling een CFNM party bezocht in een Studio… Ja…hmm… CFNM staat voor Clothed Female Naked Male, voor diegene die dat nog niet wisten. Om een lang verhaal kort te maken. Er waren zes slaven en drie Meesteressen. Eigenlijk was het gewoon een slavenavond…. Goed, deze Duitse Studio was niet te ver over de grens en adverteerd(e) ook regelmatig in de Massad… Ja, een leuke avond… nadat ik ‘klaar werd gemaakt’, werd ik door de huisslaaf begeleid naar de douche. Ik was de eerste. Douchte mij rustig, kleedde mij aan. De huisslaaf pikte mij op.. Nu ken ik dat pand niet goed, ik volgde hem en stond buiten… plots verloren BUITEN!!!!! Ik was te verbouwereerd om wat te zeggen en ging met een ongelofelijk kut gevoel naar huis…. Ik begreep er waarlijk niets van. Deze huisslaaf moest beter weten… Dat is niet eens een fout, dat noem ik een naaistreek.. Waarom?? De dag er na stuurde ik een Email, uiteraard kreeg ik excuses retour… Maar ik keer er nooit meer terug.. Ik ben daar heel gevoelig voor. Net als voor pijn hahaha. Die laatste 5 minuten op 26 maart 2001. Haar warme oprechte woorden… ..deze nazorg..

Op weg naar de Horizon – wending –
De  man reed naar het oosten, zoals hij wel vaker die kant op reed de laatste tijd. Eigenlijk reed hij alleen maar naar het westen voor de Vrouw, die vrouw die hem de weg had gewezen. Zij had zijn ogen geopend. De eerste keer dat zij dat deed, was nog voor hij zijn vrouw leerde kennen. Ook toen al had zij hem richting gegeven. Het was die richting die hij vervolgens jaren met zijn vrouw zou volgen, feitelijk tot het bittere einde.  Nu zoveel jaren later, had hij met de kennis die de vrouw met hem wilde delen, een oostelijke richting genomen. Deze richting beviel hem goed. Toch liet hij maandelijks controleren of hij nog steeds op de juiste koers zat. Op de weg naar de Horizon. Zoals iedere weg, had deze weg ook verrassingen in petto. Er zaten hobbels en gaten in de weg, onverwachte obstakels en omwegen. Feitelijk een afspiegeling van het leven. Die maandelijkse check up deed hem goed, gaf hem energie om zijn pad te vervolgen.

Onverwachte ‘obstakels’ kunnen zorgen voor onverwachte wendingen en wellicht het bijstellen van de richting. Het was die dag in augustus toen hij zich weer melden in die club in die stad in het Roergebied. Het was bepaald niet de eerste keer dat hij daar was en zal ook niet de laatste keer zijn, dat hij Haar op zijn weg tegen kwam. De ontmoeting was niet geheel onverwacht en hij wilde Haar dan ook zeker niet als een obstakel omschrijven, maar zij zorgde wel voor onverwachte wending. Die avond stond hij zijn mannetje en verbeet de pijn, zoals hij dat zo vaak voor de vrouw had gedaan. Zonder schroom vertelde hij over de vrouw en zijn bijzondere band met haar. Voor het ‘feest’ had hij Haar een berichtje gestuurd en nu zat hij naakt aangelijnd voor Haar voeten. Zijn ogen straalde, evenals die van Haar..  In de volgende dagen brak er een hitte golf aan, niet alleen in zijn hoofd. Hij kon Haar niet uit zijn hoofd zetten. Dat gold ook voor Haar.  De man moest zijn richting gaan bijstellen. Eerlijk was hij geweest over de rol van de vrouw en hoe belangrijk zij was. Zij kuste hem op het voorhoofd. Ik zal jouw de vrouw niet ontnemen, daar is ze veel te belangrijk voor, wel neem ik jou graag aan mijn hand (lijn) mee. De man keek van een geknielde positie naar boven…. Dank U stamelde hij uit Dank U, voor Uw begrip….

20 Augustus 2019 (deel 4)
Nadat ik de boeien dus om had, werden mijn armen vast gezet aan de spreidstang, die vast gemaakt werd aan de takel. Voor diegene die de kelder kennen, ik stond met mijn rug richting het web. ‘Naar voren…. Naar voren..’ dirigeerde Mrs. Denise mij nadat ze de takel omhoog had getakeld, zodat ik er met gestrekte armen onder stond. Om te beginnen begon ze mijn lichaam te trakteren met mijn ‘vriendinnen’.. Als snel danste ik in het rond, tot hilariteit van Fleur en Steffie. Daarna greep ze met een hand vol onder mijn ballen. Ik stond al op mijn knieën, maar besloot om aan de spreidstang te gaan hangen. Dat was een teken voor Mrs. Denise om vooral niet los te laten. Hoewel dit pijnlijk is, vindt en vond ik dit altijd al een van de geilste vernederingen. Vond ja, dat leest U goed…

Aan het begin van het verhaal stond daar Sjakie 2.0. Vaste lezers van deze column, weten dat dit mijn tweede periode bij DP is. Tijdens de eerste periode (2001 – 2003) tilde Mrs. Denise mij regelmatig aan mijn ballen omhoog. Dat zijn zeg maar de kersen op de taart van mijn herinneringen uit die tijd. Zo GEIL en vernederend, zo HEERLIJK..(Dank U Meesteres)   Het werd tijd voor het inlossen van die 50 verdiende zweepslagen. Nu moet ik zeggen dat ik deze makkelijk – terecht uiteraard – had verdient.  ‘Eerst even opwarmen Sjakie..’ Daarmee doelde Mrs. Denise niet op mijn billen.. Ze liep om mijn heen en sloeg me zacht op vele plaatsen en soms ook wat harder. Na een goede warming up, begon ze met de door mij uitgekozen zweep, een flogger, mijn billen te bewerken.

‘Tellen Sjakie..’ ‘1….2.. 7…’ Mrs. Denise nam even gas terug en ging even later weer verder. ‘9… 10…’ ‘Sjakie, waar zijn we gebleven???’ ‘ehhh bij 9 toch’ Mrs. Denise keek Fleur aan….  ‘Weet jij dat zeker??  ‘Ehhhh..’ Voor straf begonnen we weer van vooraf aan. ‘1 …2 ….3  .. …10’ Ook bij de tweede poging ging ik weer de mist in met tellen. ‘Kun jij niet tellen of zo?’ Wederom werd ik hiervoor beloond. Voor de derde keer begon Mrs. Denise van vooraf aan. Ze nam mijn billen stevig onder handen. Hoewel sommige slagen voor mijn doen echt hard aankwamen, voel ik mij toch heel zeker onder Haar hoede. Mrs. Denise kan als geen ander lichaamstaal lezen, dat heb ik ongetwijfeld al vaker verwoord in deze column. Ik ben niet de enige die daar zo overdenkt, getuige het verslag: ‘Een aubade van een slaafse aanbidder’ op 10 augustus jl. gepost.

Een aubade, ergens wel een mooi poëtisch woord, even googlen: Wiki schrijft hierover dat het een uitvoering is die in het openbaar gebeurt, in de openlucht. De ridder die zijn geliefde toezong. Encyclo heeft het over muzikale hulde die ’s ochtends gebracht wordt…. Wel mooi gevonden van deze aanbidder. Ik stel me bij deze beschikbaar om ’s morgensvroeg een Aubade te brengen aan Mrs. Denise, als ze net uit bed komt.. Voor de trommelvliezen van eenieder is het wel beter, dat mijn Aubade niet zingend wordt uitgevoerd. Anders heeft Mrs. Denise nog meer gelijk dat het leven van een Meesteres niet over rozen gaat… en ben ik zeer bevreesd dat ik er niet zo genadig af kom met 50 slagen…

Femmalia deel 2 Episode 3
Het was pikdonker, hij hoorde hoe het slot van de kooi werd ontsloten en de deur werd geopend. ‘Move BITCH’ klonk het fel.. ‘Claudia, can you clean that bitch for me please?’ ‘The slut as well Ma’am?‘ ‘No, hurry up please, and wash his dick also.’ Daarop gaf ze Claudia de sleutel van de kooi, die de Dame van Mabel had afgenomen. Zij sleurde hem daarop uit zijn kooi richting de achterkant van een naar het scheen, oud huis.  Voordat hij het in de gaten had, voelde hij een ijskoude straal water over hem heenkomen. Hank bibberde van de kou. Een tweede Dame liep op hem toe. Een grove blonde vrouw – Hank schatte haar zeker 1,80 groot, circa 90 kg met een forse cup, die in haar kledij omhoog werd gepushed. Ze droeg haar blonde lokken in een staart en lachte volmondig naar Hank terwijl ze in haar rechterhand een washandje vast had. Zonder aarzelen greep ze hem vol in zijn kruis, om zijn zaakje grondig te reinigen. Daarbij lachte ze volmondig. Hank kon er niets aandoen, maar zijn lul begon te groeien.

‘Claudia, I think he likes it… the dirty little slut hmm…. He has such a wonderfull dick hahaha’ Daarop masseerde zij het lid van Hank… ‘Brenda, you wish to fuck him hahaha.‘ ‘Oh yeah …hahaha..’ ‘What is going on here Claudia…. Hurry up……behave yourself Brenda..’ ‘Yes Ma’am’ antwoorde ze, terwijl ze inmiddels botergeil was geworden. ‘Tie him up spread eagelt over my bed’ ‘Yes Ma’am..’ Claudia kon het niet laten en liep richting Hank en greep hem onder zijn ballen met haar scherpe nagels en tilde hem op. Ze keek hem minachtend recht in zijn ogen aan. Vervolgens kneep ze vol in zijn zak, terwijl ze met haar andere hand hem aan zijn haren naar beneden trok.. ‘Crowl you Bitch…’  Ze greep de riem en sleurde hem mee. Claudia, die kleine meid, amper 1,60 groot, 50 kg zwaar, domineerde zonder moeite een man van ruim 1,80 groot… Ondanks alles vond Hank het ergens wel geil. Zonder verzet liet hij zich door die kleine meid vastbinden. Hij keek bewonderend naar links en rechts hoe zij hem vast maakte en de vierhoeken van het bed. Daarop zag hij een glimp van haar mooie welgevormde borsten. Zijn lid reageerde daar vrijwel meteen op en begon te groeien.
‘Ooh what a nice cock..’ Hoorde hij Brenda zeggen, die kennelijk achter Claudia was aangekomen. ‘You horny dirty slut’ Beet Claudia hem toe. ‘You are really a whore..’ ‘Thank you ladies, for cleaning this piece of ass.’ Hoorde hij de leider van de groep zeggen.  ‘So slave boy, let me see your cock.. Hmmm… excuse me.. Let me introduce myself first.’ Ging de Dame verder. ‘My name is Lady Catharine, Cat for my friends hahaha, for your Lady… Hmmm.. I like what I see..’ Zei ze zwoel terwijl ze met Haar tong sensueel over Haar eigen lippen heen ging… Daarop pakte ze een groot mes.. Hank keek haar angstig aan.. ‘Well slave, if you are a good boy, I might let you live… otherwise…’ Daarbij pakte ze met een hand Hank’s lid in haar handen en bracht ze de dolk gevaarlijk dicht bij zijn pik… ‘Don’t be affraid little boy’ zei ze uiterst beteuterd, terwijl ze onder Hank’s zijn ballen kietelde… Daarop boog ze voorover en kwam ze met Haar hoofd gevaarlijk dicht bij zijn hoofd. Ze likte hem over zijn wangen, als een tijger die zijn prooi klaar maakt voor het avondeten. Ze sprak zachtjes zwoele woorden tot hem, blies in zijn oren en beet er zachtjes in..

‘O boy, I like to know why the crazy whore House Bitch, paid so much money for such a sorry ass slave as you are… You better fuck me right boy..’ Lady Catharine deed Hank een blinddoek om, daarbij beroerde ze bewust met haar borsten zijn boven lichaam… Haar warme lichaam maakte Hank geil en even later voelde hij hoe zij boven op hem ging zitten. Ze schoof zijn inmiddels keihard geworden pik in haar gleuf en begon rustig ritmisch te bewegen. Hank begon eveneens te bewegen. ‘Don’t move Bitch boy. Don’t move..’ Beet ze hem meteen fel… ‘If you come without permission.., than you have a big problem. Voor Hank werd het een lange nacht. Catharine liet zich heerlijk verwennen en kwam meerdere keren klaar, alvorens ze stopte. ‘Save your semen’ Zo liet ze Hank gefrustreerd achter. Claudia en Brenda maakte hem los en gooide hem terug in die kooi….

20 Augustus 2019 (deel 5)
Plotseling ging de deur van de privé ruimte open. Tot mijn grote vergenoegen kwam de jonge Dame met lang blond haar even naar binnen… Ja, dit blijf ik gewoon herhalen, uiteraard bedoelt als een compliment, waarbij ik zeker zinspeel op een deel 3 van House of Fantasy….. ‘Hé Sjakie..’ begroete zij mij vriendelijk om mij meteen te trakteren op een paar tikken tegen mijn buik aan. Vervolgens begon ze mij overal te prikken. Mrs. Denise kon deze inbreng goed appreciëren en ze besloot daarbij Mrs. Nina te assisteren. Ik draaide inmiddels weer meerdere rondjes om mijn eigen hopeloos as heen.. Toen Mrs. Nina afscheid nam beet ze mij nog een keer figuurlijk toe, dat ik een loser ben. U mag dat zeggen jonge Dame…. Mrs. Denise ging vervolgens verder waar ze mee begonnen was… Mij te trakteren op 50 zweepslagen. Deze keer raakte ik de tel niet meer kwijt.

Na circa 35 slagen stopte Mrs. Denise.  ‘Even pauze Sjakie….. voor mij wel te verstaan hahaha.’ Toen we bij 40 waren.  ‘De laatste 10 tel je af Sjakie..’ ’10  9  8…’ Langzaam werkte ze naar het einde toe, wetende dat 10 slagen in dit geval 11 slagen zijn. Want hoewel nul feitelijk niets is, laat Mrs. Denise mij haar fijn voelen wat niets is……..hahahaha Deze zin heb ik bewust cursief vet afgedrukt. Mrs. Denise begrijpt de dubbelbodem van het woordje ‘niets’ uiteraard meteen.. Hahahaha.. Niets, ja dat zijn wij dus met zijn alle, gewaardeerde lotgenoten.  51 slagen, incl 0,  waren door mijn eigen stommiteiten dus opgelopen tot 67 of 68 slagen, exclusief de opwarmslagen. Uiteraard had ik Mrs. Denise bedankt voor alle slagen. Hierna bond ze mijn ballen af. Blindelings weet ze , mijn doorgaans eigenwijze ballen in bedwang te houden. Ik moet eerlijk zeggen, dat Haar handen om mijn penis en zak heen, inmiddels meer dan vertrouwd aanvoelen. Ook de tik die ze mij meestal na het afbinden verkoopt. Ze pakte daarna een set handboeien en deed behoedzaam beide uiteinden om mijn zak heen om daar een ketting aan te hangen.

Ze liet daarna de takel zakken en maakte de spreidstang los van de takel en dirigeerde mij een paar stappen naar achter, in de richting van de deur. Daarop schoof zij de kooi die helemaal in de hoek stond van de kelder, naar het midden van de vloer, precies onder de takel. ‘Fleur kun jij  mij even helpen.., klim voorzichtig op de stoel en doe de haak van de takel door de ring. Fleur voerde deze taak behoedzaam uit. Voor de zekerheid liet Mrs. Denise dit nog eens extra controleren.   De spreidstang tussen mijn polsboeien werd losgemaakt, zodat ik in de kooi kon stappen. ‘Let op je hoofd Sjakie.’ zei de vrouw die mij net met een zweep onderhanden had genomen, beschermend. En maar goed ook, anders had ik die botte ‘Harsens’ van mij vol daar tegen aan geknald….. Boiiiing….. Terwijl ik in de kooi stond en deze was afgesloten, werd de spreidstang buiten de kooi om weer bevestigd aan de polsboeien. De volgende verrassing was een blinddoek. Deze deed ze behoedzaam om. ‘Sluit je ogen Sjakie.’ Daarbij denkt ze altijd aan mijn contactlenzen. Om vervolgens de kooi op te takelen. Blinddoek horen onlosmakelijk bij SM. Grootste nadeel is: je kunt niets zien,  ja duhuh echt waar??? hahaha…….. Dus ik kan ook niet mijn machtige Meesteres zien, maar dat kan ook het grootste voordeel zijn. Zo naakt in een kooi opgesloten worden… mijn radars begonnen vrijwel meteen te draaien. Mrs. Denise pakte mij bij beide oren vast, kneep er in en vervolgens deed ze er klemmetjes op…… stilletjes genoot ik.

Ook toen ik – denk ik – Mrs. Nina hoorde lachen hoe ik als een vogel in een kooit zat. ‘Kan hij ook tsjilpen’ Meerdere stemmen hoorde ik lachen. Mrs. Denise hing vervolgens een gewicht aan de ketting. Het blijft voor mij een droom om gevangen te worden genomen door vrouwen en naakt opgesloten te worden in een kooi. Zo vernederend, zo geil, maar mede door de blinddoek kwam dit spel dicht bij die droom. Weldra volgde een tweede gewicht wat indirect aan mijn zaakje werd gehangen…. Daarna werd het stil.. IK dacht dat ik iedereen hoorde weggaan…..  Mijn geest nam weldra een loopje met mij en dwaalde af… opeens stonden er allemaal vrouwen om mij heen, jonge dames, ik was niet veel ouder… ze trokken aan mij, ze joelde, schreeuwde voordat ik het wist hadden ze mij poedelnaakt opgesloten in een kooi. Mijn pik werd door de tralies heen getrokken… ze lachte en lachte…. Ik probeerde een gezicht te herkennen, maar hoe goed ik ook keek, ik kon niets zien….  

Ik hoorde de deur opengaan en voelde hoe er nog een extra gewicht indirect aan mijn zaakje werd gehangen.. Ook voelde ik een lichte tintelingen in mijn oren, maar ik had geen zin om mij daar druk over te maken…. Voordat ik er erg in had, waren al die vrouwen weer terug… Daar stond ik weer……… ……. naakt in een ruimte, een andere ruimte, ik herkende Mrs. Denise.. Wat was ze strak gekleed in zwart leer en ditotopje. IK staarde onophoudelijk naar haar borsten, die zo een perfecte aanvulling waren voor Haar topje.. ‘Waar denk je aan’ galmde het door mijn hoofd ‘Aan Uw, aan Uw macht’… Ze liep naar mij toe en keek mij streng aan.. Ik wilde naar haar mooie borsten grijpen, maar dat ging niet.. Ze lachte hahaha en lachte hahaha en vervolgens pakte ze mijn lul door de tralies heen… 

Ik schoot half uit de trance bij het horen van de terminator……die zij over mijn pik en ballen liet lopen… Ik werd geiler en geiler.. IK was totaal de weg kwijt en had geen idee hoe laat het was.  ‘Ik hoor je niet Sjakie..’ Dat hoefde ze niet drie keer te zeggen.. (eerlijkheidshalve wel twee keer haha) Snel begon ik te kreunen en mijn pik optimaal aan te bieden aan de terminator, voortreffelijk begeleid door Sinistera en Destra…. ‘Hoe lang nog Sjakie? Ik had waarlijk geen idee ‘Een minuut’ zei ze, Ik begon heftig door de tralies heen te neuken. Even hiervoor had ze al een condoom om mijn pik geschoven. Ze begon bij 10 rustig aftetellen, maar mijn leger was nog letterlijk geboeid door de handboeien die om mijn pik heen zaten…… ‘2……1……..0…’ Mrs. Denise had echter compassie voor Haar slaafje ‘Hoe lang nog?’ ’30 seconde Meesteres’ zei ik onzeker……..  ‘Goed Sjakie…..30 seconde gaan nu in..’ Op 15 seconde verlieten de voorste troepen mijn penis voor de eerste en de laatste keer, om een einde te vinden in een condoom.

Mrs. Denise molk me vervolgens tot de laatste druppel uit…. Om vervolgens vrolijk door te gaan. De strakke bondage annex boeien om mijn penis eiste zijn tol, gecombineerd met Haar vlijmscherpe nagels.. Na een paar minuten moest ik in blessure tijd om genade vragen…. Mrs. Denise verliet de kamer en liet mij alleen geblinddoekt achter.. Ik voelde mij een slaaf, na een dag hardwerken. Ik had geen notie van tijd meer. Het voelde of ik een marathon had gelopen. Nadat ze mij bevrijdt had, knielde ik neer om Passie, Haar linker laars uitvoerig met Toewijding te kussen…….

In die kooi voelde ik mij zo vrij als een vogel in de lucht.
Daar nam zo mijn geest over, als een vogel op de vlucht.
……………….Wordt vervolgd

Zin
Zin, om
bij te verblijven.
Waar mijn lust
zal verstijven.

De zin, die ik van
U moet ondergaan.
Ook al bent U zover,
bij mij vandaan.

Een zin, zoals ik
graag voor U formuleer.
Kniel ik onderdanig
voor U neer.

Mijn zin, als ik trots
in Uw ogen ontwaar.
Eindeloos genieten van
zo een klein gebaar.

De zin, waarom ik U
wonder en adoreer.
In U bijzijn verkeren
Is mijn grootste eer.

Zoveel zin om hier
voor U te verschijnen.
Zal mijn zin voor U
nooit verdwijnen.

Detail
Zo klein,
per te zien.
Niet waarneembaar
wat ik verdien.

Zo kort, maar
ongelofelijk machtig.
Straalt het moment
zo krachtig.

Zo brand zij diep
in mijn geheugen.
Blijf ik in gedachte,
mij verheugen.

Zo mooi, zo intens
diep van binnen.
Een oogwenk, die
mij zal beminnen.

Zo gedreven,
zo echt, zo puur.
Voor iedere blik,
ga ik door het vuur.

Zo genieten, ieder
detail diep gekerfd.
Zo kleurt dat, wat
U heeft geverfd.

Top