Een grensverleggende sessie met Meesteres Nina – subzero / 7414

Donderdag 20 juni,  

In de eerste instantie wilde ik voor de blogtitel iets als ‘verpletterend’ of ‘vermorzelend’ gebruiken, want dat paste eigenlijk wel mooi bij het soort spel en dan vooral voor de daarbij gebruikte middelen, maar heb uiteindelijk besloten om het toch niet te doen. Achteraf gezien viel het allemaal namelijk reuze mee en leek het in de eerste instantie veel heftiger dan de uiteindelijke ervaring. Grensverleggend was de sessie in ieder geval wel en zelfs een stukje grensoverschrijdend, maar dat was met consent.  

Net als eind vorige maand hield ik er al een beetje rekening mee dat ik vandaag weer aan de beurt zou zijn. Als laatste poetsdag van dit kwartaal met een nog openstaande sessie kun je er op wachten al weet je het natuurlijk nooit zeker.   

“Willem, waar heb je straks zin in?” vraagt Meesteres Nina even voor een uur aan me. Ik moet ervan glimlachen, want ik snap dat ze er deze keer wat anders mee bedoelt dan gezamenlijk een kop koffie drinken, iets wat we wel vaker doen tijdens de dagen dat ik er ben om te poetsen.  

“Het is alweer een poosje geleden dat ik even goed over mijn grens heen ben gegaan Meesteres, maar verder bent U vrij om er een eigen invulling aan te geven” antwoord ik haar. Ze weet feilloos dat ik daar een stevige tot harde spanking mee bedoel waarbij ze me geen genade hoeft te geven en ik me even lekker helemaal kan laten gaan.  

“Dat is prima, maar ik wil ook iets met CBT gaan doen”, zegt ze. Ik moet toch wel even slikken als ze daar over begint, want dat is niet echt mijn ding, ball busting blijft sowieso een harde grens voor mij en verder is het min of meer een zachte limiet. Nu heb ik al wel wat ervaren met afbinden, gewichtjes, elektro en naalden alleen is er natuurlijk nog veel meer mogelijk.   

Zo kreeg ik een maand of twee geleden het verzoek van Meesteres Nina om even mee te kijken bij een sessie omdat haar gast er om had gevraagd. En je weet het, een verzoek van een Meesteres staat gelijk aan een bevel dus volg je die op. Ze nam de strak afgebonden ballen van haar gast toen een paar keer echt hard onderhanden en daarbij leek het alsof ik zelf zijn pijn kon voelen. Je snapt dus wel dat ik mijn bedenkingen er over heb.  

Net als dat haar verzoek een bevel is, is de wil van een Meesteres wet en gebeurt dat dus ook. Nu heb ik inmiddels genoeg ervaring en weet dat je bij Meesteres Nina zondermeer in goede handen bent. Ze zal jouw harde grenzen altijd respecteren maar je zeker uitdagen om die andere, waar je twijfels over hebt, te gaan verkennen en kijken hoever ze met je kan gaan. En geloof me, je zult er verbaasd van staan hoeveel je uiteindelijk kan hebben.  

Overigens geldt dat ook voor de andere Dames van Domination Palace, wat dat betreft maak ik geen uitzondering. Het zijn allemaal Toppers aan wie je je volledig kunt overgeven, alleen is het aan jou om dat dan te doen.  

Goed, er staat me zo dus een CBT te wachten, ik krijg een bak in m’n handen gedrukt die vol zit met attributen en behoorlijk wat weegt.  Ik zie iets van een verchroomde stalen constructie met verstelbare beugels en een bijhorend metalen plaatje die vol zit met aandraaibare, puntige, boutjes. Twee appraten van schijven plexiglas die op elkaar geklemd kunnen worden en een doosje met injectienaalden…  

Ook moet ik van Meesteres Nina voor de spanking een aantal slagwerktuigen uitzoeken om vast naar de zolder te brengen. Daarvoor kies ik een aantal canes, twee zware leren straps met houten handvat en een tweetal heavy floggers die in de ontvangstruimte hangen.  

Samen met een verstrekt gasmasker breng ik het hele spul naar boven en stal dit uit op de bondage bank waarna ik me op de travestiekamer uitkleed en na de verplichte douche netjes in positie wacht op de komst van de Meesteres.  

Die paar minuten wachten zijn altijd welkom, het stelt me in staat om mijn hoofd leeg te maken en me mentaal voor te bereiden op de dingen die komen gaan. Sommige onverwacht en dan vooral die ene, waarvan je zeker weet dat het goed pijn gaat doen, want daar heb je nu eenmaal zelf om gevraagd. 

Ik hoor hakken de trap op klossen, zo te horen wordt er iets mee naar boven gezeuld en op de gang neergezet. Ik sla mijn blik omlaag en een paar tellen later wordt de douchedeur opengeklapt.   

Meesteres Nina komt voor me staan, streelt mijn hoofd, pakt hem vast en drukt deze zacht tegen haar onderbuik. Als ze hem weer loslaat draai ik mijn hoofd omhoog en kijk haar aan, dat maakt de connectie compleet wat altijd weer een magisch moment is, het komende uur ben ik van haar!  

“Opstaan en volgen.” zegt ze. “Jawel Meesteres” antwoord ik, en weet wat mijn taak is, die zware koffer gaat namelijk niet vanzelf de trap op. De inhoud is me bekend, onderdelen daarvan heb ik namelijk al vaker schoongemaakt en vraag me af welke ervan ze gaat gebruiken, ook daar heb ik me thuis al op voorbereid.  

De koffer zet ik naast de andere spullen op de bondage bank waarna we samen de rekbank wat meer naar het midden verplaatsen. Het is een toestel waar ik nog niet eerder kennis mee heb gemaakt en draagt dus ook bij aan de grensverleggende ervaring voor vandaag. Nadat er een plasmat op de bank is gelegd moet ik er ruggelings op gaan liggen en zet Meesteres Nina me vast aan enkels en polsen met de bij de bank horende boeien.  

Het geheel doet denken aan een middeleeuwse pijnbank alleen zat daar vast geen gepolsterde bekleding op en had die een heel ander doel…alhoewel….  

Als eerste wordt m’n lijf opgespannen m.b.v. een touwmechanisme die aan de polsboeien vastzit. Nadat ik lekker strak lig zijn m’n benen aan de beurt, die liggen op uitschuifbare poten welke aan een ander mechanisme zijn verbonden. Meesteres Nina komt bij het hoofdeinde staan waar een soort van houten bankschroefhendel zit en begint daaraan te draaien waardoor mijn benen worden gespreid en ze daarna alle ruimte heeft voor mijn ’behandeling’.  

Ik kan al geen kant meer op maar mogelijk om te voorkomen dat ik wegloop fixeert ze me nog verder door een brede leren band over m’n buik te binden en beide benen met folie te omwikkelen. Of zou het misschien bedoeld zijn om tegenspartelen te voorkomen? In ieder geval ligt het zo ingepakt wel lekker warm.   

Nu ik geheel ben overgeleverd aan de genade van de Meesteres is het wachten op wat komen gaat.  

Het verchroomde ‘speeltje’ wat ze pakt is op internet terug te vinden onder de welluidende naam: ‘Stainless Steel Spiked CBT double Ball Stetcher and Crusher.”, een hele mond vol;-D  

Het omdoen daarvan is best een karweitje met ook een risico dat m’n velletje ertussen komt. Mocht dat het geval zijn dan moet ik dat aangeven, zegt ze. Dat is natuurlijk ook CBT maar dan onbedoelde;-D  

Bij de eerste beugel is dat het geval wat opgelost wordt met een paar vingers van Meesteres Nina, de volgende gaat zonder problemen waarna ze de boel onder spanning zet door de moertjes te aan te draaien. Ik voel dat m’n balzak goed wordt opgerekt waarmee het Stretching deel is afgerond en het tijd is voor de volgende fase. De puntjes zijn niet zo scherp maar prikken desalniettemin stevig in m’n ballen. De Crushing wordt voltooid door het aandraaien van de vleugelmoertjes.  

Het is een gewichtig geheel maar de hoeveelheid pijn valt eigenlijk reuze mee, ik weet het, ’t is niet zo slim om op te schrijven want een volgende keer doet ze er geheid nog een schepje bovenop.   

Meesteres Nina kietelt me even, alleen blijft het gewenste effect uit. Het is iets waar best ik goed tegen kan, tenzij er andere middelen bij worden gebruikt, wat je mogelijk uit de andere verhalen al hebt meegekregen. Ook mijn tepels moeten het kortstondig ontgelden als ze er even speels in knijpt.  

Nu de B zijn gedaan is C aan de beurt voor T, de volgorde ligt nooit vast en wordt uiteraard bepaald door de M. Ook kan het best zo zijn dat zowel C als B het later nogmaals moet ontgelden.  

Voor de CT gebruikt ze twee dikke stukken plexiglas waar mijn pik tussen wordt geklemd en ze daarna de drie vleugelmoeren van de bijhorende bouten stevig aandraait. Ook hier is het gevoel meer drukkend dan echt pijnlijk, alleen begin ik me wel af te vragen of ik na afloop niet voor de rest van m’n leven opgescheept zit met een soort van platworm tussen mijn benen…  

“Ik laat je even met rust Willem”, zegt Meesteres Nina, ze heeft namelijk nog een gast die in opsluiting is voor zijn halve dag sessie en haar aandacht behoeft. Jammer want het is best gezellig en hebben we al heel wat afgekletst tijdens de ‘torture’. Over wat of waarover dat blijft uiteraard tussen haar en mij. Overigens moet het echte pijn element nog aan bod komen en dan komt er geheid een heel ander geluid over m’n lippen.  

Na een paar minuten alleen te hebben gelegen merk ik echter wel dat door het hele gebeuren de nodige ‘stofjes’ die zijn aangemaakt hun werk beginnen te doen. De emoties laten zich moeilijk omschrijven, het is een mengeling van blijdschap, geluk, genot en extase, het doet echt iets met me en voelt hoe dan ook geweldig. 

Na een kwartiertje is Meesteres Nina terug en houdt ze een korte inspectie. De plexiglas crusher zit nog niet helemaal naar haar zin en dat kan beter vindt ze. Zogezegd en gedaan en niet veel later zit mijn hele pik tussen het apparaat geklemd.  

Blijkbaar is de Meesteres tevreden over me want ze zegt dat het tijd is voor een ‘pleasure’ momentje, waarna ze een paar blauwe nitril handschoentjes aantrekt en de pot met Crisco klaarzet.
Uit haar koffertje pakt ze een niet al te grote dildo en een paarse g-spot vibrator die ze elk van een condoom voorziet. Hoewel ik stevig op m’n rug lig vastgebonden kost het haar geen moeite om m’n sterretje te vinden die ze vervolgens voorziet van een dotje van het plantaardige vet. Geroutineerd als ze is schuift ze vervolgens de dildo naar binnen wat zoals gewoonlijk makkelijk gaat. Ook nu, net als eerder met Meesteres Liv, kan ik het niet nalaten om te zeggen dat ik een grote jongen ben waarop ze lachend antwoord dat we volgende keer dan maar eens een dildo party moeten gaan houden. Daar hou ik haar natuurlijk graag aan en de inhoud van haar koffer kennende geniet ik al van het vooruitzicht. Na de dildo is de g-spot vibrator aan de beurt waarmee ze me nog even lekker verwend. 

Ze bevrijdt me van de CBT-apparaten waarna ze me verder losmaakt en ik voorzichtig overeind moet komen. Na even op de rand van de rekbank te hebben gezeten laat ik me er zonder problemen vanaf glijden. Weinig last deze keer, wat dat betreft gaat het de laatste tijd steeds beter met de schouderpartij, best kans dat het poetsen en de ‘behandelingen’ van de D.P. Dames eraan hebben bijgedragen. 

We overleggen samen even wat de beste positie is voor het laatste onderdeel. Het fijnst vind ik liggend op het bondage bed of het rad in de zwarte kamer en dan goed vastgezet alleen is die ruimte momenteel bezet. Aangezien de rekbank voor Meesteres Nina de juiste hoogte heeft besluit ze dat we die gaan gebruiken. Op de plek waar die nu staat kan ze echter niet zo goed uithalen dus verplaatsten we het gevaarte naar de linoleumvloer voor de spiegelwand waarna ik deze keer op mijn buik moet gaan liggen.  

Mijn handen gaan weer door de daarvoor bestemde lussen en de benen worden deze keer vastgezet met enkelboeien en een bondagekoord omdat die van de tafel voor deze positie niet zo handig zijn.
De brede riem die eerder over mijn buik had gezeten wordt nu gebruikt om me stevig aan de bank vast te snoeren en dient daarbij tevens als bescherming voor m’n nierbekken en de onderrug. 

Ik doe mijn ogen dicht en concentreer me op wat komen gaat. Meesteres Nina begint met de floggers die ze eerst even over m’n hele lichaam laat dansen, dat kriebelt best lekker en helpt zelfs om me wat te ontspannen. Ze gaat over op slaan, eerst een paar lichte klappen en daarna steeds wat harder. Voordat ze begint met het echte werk krijg ik nog een gasmasker opgezet wat helpt om sneller in m’n space te komen en beschermd tevens mijn hoofd. Nu gaat ze echt los en laat de floggers met volle kracht op m’n bovenrug neerkomen. Ik kreun en steun waarbij m’n lichaam samentrekt en ik bijkans loskom van de bank, het voelt gewoon vreselijk goed.

Bij de afgelopen sessies met de verschillende dames heb ik geleerd dat je het slaan het beste over je heen kunt laten komen en door je er ook op te concentreren. Het is al maanden geleden dat het woord genade voor het laatst over mijn lippen is gekomen bij een spanking. Daar mag ik wel om vragen maar krijg die waarschijnlijk toch niet omdat ik dat nu eenmaal zelf heb aangegeven. Wat dat betreft gaat ook het incasseren steeds beter. Uitzondering voor mij blijft natuurlijk een bastinado… 

Ok mijn billen worden niet vergeten en naast de floggers krijgen die ook de beide leren straps en een paar verschillende canes te verwerken. Het duurt niet lang en dan laat ik me lekker gaan en laat de emoties de vrije loop. Zoals afgesproken slaat Meesteres Nina nog even goed door waarna ze het slagmateriaal weglegt en me een stevige knuffel geeft. 

Na nog een paar foto’s te hebben gemaakt maakt ze me los en gaat vast naar beneden want er staat zo een andere gast voor de deur en napraten doen we later op de dag nog wel even. Zelf neem ik eerst een lekker verkwikkende, hete, douche waarna ik op mijn gemak en nog helemaal high van het intense gebeuren op mijn gemak de zolder opruim. 

De sessie mag dan wel zijn afgelopen maar Meesteres Nina is voor vandaag nog niet klaar met mij en dat heb ik aan mezelf te danken. Een paar uur later vraagt ze me namelijk om de CBT-spullen, die ze na mij ook bij een andere gast op de rode kamer heeft gebruikt, schoon te maken en daarna voor de deur van de witte kamer neer te leggen om dat ze die gast er ook mee onderhanden wil nemen. Yep, er is heel wat afgeplet vandaag… 

Ik kan natuurlijk een of ander excuus bedenken maar dat heeft toch geen zin, het ligt altijd aan de poets en nooit aan de Dames dus moet ik er hoe dan ook aan geloven.
“De straf die je gaat krijgen is bedacht door mijn gast.” zegt Meesteres Nina, wat dat gaat worden laat zich niet zo moeilijk raden, de dikke leren strap met handvat die ze in haar hand heeft zegt meer dan genoeg. Ik moet plaatsnemen voor het andreaskruis en die vastpakken nadat ik eerst mijn body tot op de enkels heb laten zakken waarna Meesteres Nina me 20 harde slagen geeft op m’n toch al geteisterde billen. Verdiende loon zullen we maar zeggen en hoop dat haar gast heeft genoten van m’n pijnkreten… 

Dat was een mooie afsluiter van een wederom heerlijke grensverleggende sessie met een Geweldige Meesteres en kan er dankzij haar een zachte limiet van mijn lijstje worden afgehaald. 

subzero / slaaf 7414   

Het verslag van deze en eerdere sessies, inclusief foto’s, zijn ook na te lezen op:   

https://my-bdsm-experience.blogspot.com/ 

 

 

Top