Een harde sessie met Mrs. Do

Als liefhebber van extreme trampling en ballbusting kom ik al vele jaren bij Domination Palace. Ik ben een echte pijn slaaf en er zwerven diverse fimpjes en fotos van mij rond op hun twitter accounts. Laatst kwam ik erachter dat Mrs. Do een talent voor trampling had en tevens diverse vechtsporten had gedaan. De combinatie die mijn nieuwgierigheid wekte. Na het maken van een afspraak vroeg ik Mrs. Do per mail om geen genade te tonen en zoveel als mogelijk met de hakken in de tepels te boren, dus echt volle gewicht erop. Tussendoor ook graag ballbusting en zo wel hard mogelijk. Mrs. Do vond dit meer dan prima en had er ook best zin in om zich een keer goed uit te leven.
We hadden eerst een goed voorgesprek want ik zou volledig gekneveld en stevig spread eagle op de grond vastgebonden worden, dus ik was daarna geheel overgeleverd aan Mrs. Do zonder genade als het spel eenmaal begonnen was. Ik had ook 2 paar mooie zwarte pumps uitgezocht met lekker dunne hakjes. Aldus geschiedde na het douchen. Ik werd stevig vastgebonden op de zolderkamer onder een plafond rail waar Mrs. Do zich gemakkelijk aan kon vasthouden. Vervolgens een stevig masker op met blinddoek en mondknevel. Dat gaf een opwindend gevoel van machteloosheid, geheel overgeleverd aan de sadistische trekken van Mrs. Do en er helemaal niets aan kunnen doen zelfs als het teveel werd.

Ik hoorde wat gerommel om me heen en daarna plotseling een pijnscheut in mijn rechter tepel. Deze werd door Mrs. Do als opstapje gebruikt met de naaldhak gevolgd door de 2de hak op de linker tepel. De eerste kennismaking met de hakken doet het meest pijn, daarna treedt enige gewenning op, maar mega pijn blijft het doen, maar daar kom ik voor. Afgesproken was dat Mrs. Do zo lang als mogelijk op de tepels bleef staan. Ik was geblinddoekt maar ik begreep dat Mrs. Do haar haar deed, op de telefoon speelde, etc. kortom zich goed vermaakte terwijl ik onder haar hakken zat te lijden. Vaak even met losse handen wat ik weer voelde met tijdelijk extra druk op de hakken, maar das van horen zeggen achteraf want ik was volkomen geblinddoekt.
Als afwisseling ging Mrs. Do af en toe tussen mijn wijde benen staan. Ze mocht zo hard als ze wilde mijn ballen als voetbal gebruiken. Nou dat voelde ik. Ik had regelmatig moeten slikken na een ferme trap die ik door de blinddoek niet zag aankomen, maar afspraak is afspraak. De ballen werden uiteindelijk keihard na zoveel mishandeling, maar dat was wat ik wilde. Ik spartelde zo hard van de extreme pijn dat Mrs. Do een touw opnieuw moest vastmaken.

Aan het einde van de sessie was afgesproken dat ik in het zwarte staande frame armen/benen wijd werd vastgebonden. Mrs. Do mocht zo hard als ze kon 3 trappen in de ballen geven. Voor Mrs. Do een unieke gebeurtenis om te laten filmen. De 3 trappen waren alle snoeihard, en als ik niet aan het frame hing, had ik na elke trap op de grond gelegen.
Als afsluiting mocht ik via een trechter nog het plasje van Mrs. Do drinken, die ze aan het begin van de sessie voor me had klaargemaakt. Al met al een van de beste sessies in mijn lange SM carriere.

Liefs, Dutchguy

Top