Een middagje werken in Valkenswaard.

Het was weer tijd, tijd om naar Valkenswaard te gaan. Ik bied daar met alle liefde en plezier met enige regelmaat mijn diensten aan als poetsslaafje. Heerlijk rondlopen en schoonmaken in het mooie huis met al zijn lieve en mooie bewoners. Meestal maak ik alleen maar de verschillende vertrekken schoon maar zo heel af en toe gebeurd er ietsje meer. Zo ook die middag.
Ik belde om klokslag 13:00 aan en niet veel later werd de grote deur van het huis geopend. Meesteres Denise opende de deur en begroette me hartelijk. Je weet intussen wel wat je te doen staat. Ga naar de travestie kamer, kleed je geheel uit en wacht daar maar even. Ik liep naar boven en kleedde me geheel uit. Ik was al snel klaar en borg al mijn kleding op in de zak die daarvoor bestemd was. In spanning wachtte ik af wat er komen ging. Lang hoefde ik niet te wachten. Ik hoorde een dame de trap op komen. Niet veel later opende ze de deur van de travestie kamer en begroette mij. Het was Meesteres Rose. Ik had deze Meesteres leren kennen als een hele vriendelijke dame en in het verleden ben ik ooit onderdeel geweest van een sessie met een Meester die Meesteres Rose onder handen nam. Meesteres Rose is eigenlijk een switch maar voor mij een Meesteres.
Kruip achter me aan lekker ding, zei ze me. Ik kroop vol spanning achter Meesteres Rose aan en kon het niet nalaten om omhoog te kijken en daarmee te genieten van haar heerlijke billen die omhuld waren door een minuscuul rokje en een stringetje. Ze liep naar de witte kamer en liet me even wachten. Ze pakte uit de kast een grote luier en ik moest op mijn rug plaatsnemen op de luier. Ik verwachtte dat ze de luier om zou doen bij mij maar voordat ze dit deed vond ze het nodig om eerst nog iets anders te doen. Ze ging boven me staan met haar onderlichaam ter hoogte van mijn middel. Ik zag dat ze door haar knieën zakte en de string die ze aan had opzij schoof. Met een flinke straal leegde ze haar blaas over mijn middel wat er voor zorgde dat de luier die eronder lag behoorlijk nat werd. Ze kwam omhoog toen ze klaar was en zette een stap voorwaarts. Geniet je van het uitzicht, sletje van me? Ik beaamde dat ik enorm genoot. Eigenlijk was dit overbodig om te zeggen want mijn slavenpik stond fier omhoog van opwinding. Kijk nog maar eens goed zei ze, terwijl ze dit zei deed ze opnieuw haar string opzij en een laatste straal van haar Meesteressen champagne ontsnapte uit haar onderlichaam. Ik schrok en sloot direct mijn half geopende mond. Ik kon echter niet voorkomen dat er een deel van haar champagne in mijn mond terecht kwam. Ik gruwelde hiervan maar was tegelijkertijd trots dat ik hetgeen in mijn mond terecht was gekomen zonder pardon doorslikte. Mijn ogen prikte ook van het zoute vocht van de Meesteres. Ze stapte van mij weg en boog voorover. Ze stond met haar gezicht vlak boven mijn gezicht en ze maakte duidelijk dat ik mijn mond weer moest openen. Ik opende mijn mond en tevreden zag ze dat ik alles doorgeslikt had. Plots liet ze een flinke klodder spuug in mijn mond belanden, hier het toetje, voegde ze eraan toe. Braaf slikte ik dit ook door. Ze ging langzaam omhoog met haar gezicht maar bleef me strak aankijken. Zullen we nu de luier maar even sluiten, zei ze met haar allerliefste glimlach. Ik voelde hoe ze de vochtige luier om mijn middel vouwde en de plakstrips stevig vastmaakte. Ook pakte ze een rol tape en bevestigde de tape rond de uiteinde van de luier aan de bovenzijde en onderzijde. Toen dit bijna klaar was zag ik pas Meesteres Denise. Meesteres Denise stond onopvallend in een hoek van de witte kamer met een camera in haar hand. Zo je staat er mooi op willeke, zei Meesteres Denise met een grijns op haar gezicht.
Nadat de luier goed op zijn plek zat liep Meesteres Rose naar de travestie kamer. Ze pakte daar een grote oma slip en een leuk jurkje. Zo sta op en trek dit aan. Je mag aan de slag met je wekelijkse werkzaamheden. Als eerste het sanitair en daarna alle spiegels in het huis. Wanneer je hiermee klaar bent dan ga je verder met de witte en de blauwe kamer. Tevens gaf ze mij een grote literfles gevuld met water. Je blijft continue drinken, ik wil niet dat je uitdroogt. Mocht de fles leeg zijn dan vul je hem opnieuw. Ik wil dat je minimaal 2 liter drinkt. Net toen ik de spulletjes wilde pakken om te beginnen riep ze me terug. Loop je altijd zo weg van je Meesteres willeke, zei ze. Ik zakte door mijn knieën en bedankte haar voor de aandacht en verwennerij. Mooi, je verdient een beloning, ging ze verder. Ik moest voor haar staan met mijn handen in mijn nek. Ze ging zitten op een krukje en pakte de terminator. Ze duwde die zonder pardon al trillend tegen mijn slavenpik aan. Ondanks de jurk, de omaslip en de vochtige luier miste dit trillen zijn uitwerking niet. Ik vroeg haar of ik klaar mocht komen. Ze antwoordde hierop dat ik niet klaar mocht komen maar klaar moest komen. Ik ontspande mij en voelde de golven van genot door mijn lichaam glijden. Ik voelde hoe de luier nog verder bevuild werd met mijn warme zaad. Ik was al moe en moest nog beginnen met het schoonmaken.
Meesteres Rose en Meesteres Denise lieten mij achter en ik pakte de spullen om de badkamers en de toiletten schoon te maken. De luier zat goed op zijn plek en ik zag er uit als een poetsvrouw met het jurkje aan. Het was een inspannend klusje om de badkamer weer spic en pan te krijgen. Door het drinken van het water raakte mijn blaas gevuld en er zat niks anders op om deze te legen in de luier. De luier begon zwaarder te worden maar bleef goed op zijn plaats door de tape en de grote oma slip die erover zat. Het voelde warm en ook smerig. Intussen was de luier goed gevuld met het vocht van Meesteres Rose, mijn zaad en intussen ook mijn urine.
Ik was net klaar met de 2e badkamer toen Meesteres Rose even kwam kijken. Ze inspecteerde de beide badkamers en liet merken tevreden te zijn. Trots stond ik voor haar toen ze me een compliment gaf. Je verdient een beloning voor je harde werken willeke, zei ze. Ik moest haar volgen en plaats nemen in de blauwe kamer op de behandeltafel. Ik ging op mijn rug liggen en ze liep om me heen. Gespannen keek ik toe hoe ze op de behandeltafel klom en met haar onderlichaam plaatsnam op mijn gezicht. Deze gebeurtenis was adembenemend. Ik kon bijna geen adem meer halen toen ik merkte dat ze opnieuw met de terminator flink tegen mijn kruis aandrukte. Ondanks dat ik al een hoogtepunt had bereikt merkte ik al snel dat er een nieuw orgasme aan zat te komen. Ik probeerde iets te zeggen maar dat ging niet doordat Meesteres Rose met haar heerlijke lichaam op mijn gezicht zat. Ze merkte echter wel dat ik onrustig werd. Ze tilde even haar onderlichaam omhoog en vertelde mij dat ik opnieuw klaar moest komen. Ik ontspande me en liet me voor de 2e maal gaan deze middag. Ik voelde hoe mijn zaad, de toch al volle, luier vulde. Na dit hoogtepunt ging ze echter verder met trillen. Het begon te irriteren en zelfs pijn te doen. Toch probeerde ik deze ontbering vol te houden. Ondertussen genietend van de heerlijke positie waarin ik mij bevond.
Ze stond op en hielp van de tafel, enigszins wankel op mijn benen zakte ik door die benen en bedankte haar door haar laarzen te kussen. Volg me maar, zei ze. Ik volgde haar gedwee richting de zolder. Op die zolder was Meesteres Denise bezig met een slaafje die vastgebonden stond. Geheel naakt en met behoorlijk striemen op zijn rug en billen zag ik dat dit slaafje aan het einde van zijn latijn was. Ik moest voor hem gaan zitten en zijn lul in mijn mond nemen. Ik kreeg hierop de opdracht binnen 2 minuten dit slaafje naar een hoogtepunt te brengen met mijn lippen, tong en handen. Manmoedig begon ik aan deze klus terwijl ik intussen al behoorlijk moe was.
Mijn geluk was dat de slaaf al behoorlijk opgewonden was en terwijl ik hem verwende namen Meesteres Denise en Meesteres Rose zijn tepels onder handen. Het duurde dan ook niet lang eer ik het onderlichaam van de slaaf voelde schokken en hij met een luidde kreet een orgasme beleefde. Meesteres Rose duwde mij naar achteren zodat ik op de grond viel op mijn rug. Ik zag hoe ze de condoom van de slaaf haalde en ze kneep deze leeg over mijn jurk. Ik voelde me smerig maar aan de andere kant ook voldaan omdat ik de opdracht goed vervuld had.
Ik kreeg de opdracht om verder te gaan met schoonmaken. Ik liep naar beneden en begon met alle spiegels in het mooie huis. Mijn luier plakte en voelde zwaar, evenals mijn benen die heel zwaar voelde. Toch ging ik vol goede moed verder en genoot van het hele gebeuren. Mijn slavenpik voelde uitgemolken en echt opgewonden was ik niet meer. Toch voelde ik me nog zeer onderdanig, iets wat in het verleden nog weleens anders was na een orgasme.

Nadat ik in alle vertrekken die vrij waren de spiegels had gereinigd ging ik verder met de witte kamer. De witte kamer die zo tot mijn verbeelding spreekt. De gynaecologen stoel, alle attributen, eigenlijk de gehele kamer sprak mij het meeste aan in het huis. Ik haalde alle plankjes leeg, reinigde alle attributen, zorgde dat het gehele vertrek weer stofvrij was en besloot met het dweilen van de vloer. Net toen ik klaar was kwam Meesteres Rose weer boven. Oh je bent net klaar met wit, dat komt mooi uit. Ze duwde me terug de kamer in en ik kreeg de opdracht me geheel uit te kleden. De luier mocht nog even aanblijven. Ik moest plaats nemen op de stoel met mijn benen in de beugels. Zo dan mag je nu even op je tanden bijten willeke, zei ze. Met één rug trok ze de tap los waarmee mijn luier aan mijn rechterbeen zat. Ze liet de tape zien waar enkele haren op zaten. Met een van pijn vertrokken gezicht keek ik ernaar. Mijn linkerbeen volgde al snel en weer dezelfde pijn alsof al mijn haren uit mijn benen werden getrokken. De tranen sprongen in mijn ogen. Ik moest een klein beetje omhoog komen zodat ze ook het tape rond mijn middel kon verwijderen, gek genoeg deed dit minder pijn, blijkbaar zaten hier minder haren.
Ik moest achterover gaan liggen terwijl Meesteres Rose mijn vakkundig vastsnoerde op de stoel. Geheel overgeleverd aan Meesteres Rose lag ik daar, als bescherming voor mijn slavenlul had ik nog de luier om. Dit duurde echter niet lang. Ze haalde de plakstrippen los en stroopte de luier van mijn middel. De volle luier belandde niet veel later op mijn gezicht. Ik kon bijna geen adem meer halen en proefde en rook de sappen die in de luier aanwezig waren. Plagerig duwde ze nog even de luier stevig in mijn gezicht. Ik bleef stil liggen met spijt dat ik mijn mooie uitzicht kwijt was. Niet veel later hoorde ik ook Meesteres Denise binnen komen. Zo, hier ligt dat smerige sletje. Zullen we hem eens even onderzoeken waarom hij zijn eigen urine niet in kan houden. Ik hoorde in de verte Meesteres Rose lachen. Mijn lul werd door de gehele situatie toch weer stijf en ik besloot alles over me heen te laten komen. Eigenlijk had ik ook helemaal geen keuze.
Ik voelde hoe Meesteres Rose mijn gehele lichaam onder handen nam met tal van prikkelende attributen. Ik genoot enorm en af en toe schrok ik van de pijnprikkels die ze me toe diende. Op de achtergrond bleef Meesteres Denise aanwezig en ik begreep dat ze opnieuw foto’s aan het maken was. Mijn tepels, mijn zak, mijn slavenlul, mijn benen, mijn voeten, alles nam ze onder handen en ik genoot enorm. Plots pakte ze mijn half stijve lul beet en ik voelde hoe ze mijn plasgaatje insmeerde met iets kouds. Niet veel later voelde hoe mijn lul gevuld werd met een sound. Wat een heerlijke sensatie, ik voelde hem diep gaan en ik zweefde langzaam weg. Plots kwam ik weer bij mijn positieven toen ik de sound hevig voelde trillen. Tot diep in mijn onderlichaam voelde ik het, ik genoot en voelde verbazingwekkend genoeg opnieuw dat er een orgasme aan zat te komen. Stomverbaasd dat ik dit kon ging het genieten nog even verder. Ik voelde hoe ze met een vinger mijn onderlichaam binnendrong op zoek naar mijn prostaat. Ik hield het niet meer en met een gevoel dat ik nodig moest plassen kwam ik trillend klaar. Dit orgasme was zo intensief dat ik bijna emotioneel werd. Ik trilde over mijn gehele lijf en verlangde na deze verwennerij naar rust.

Ze liet me even met rust terwijl ze alles opruimde. Ik kon geen woord meer uitbrengen en lag letterlijk uit te hijgen. Toen ze klaar was kwam ze naast me staan en gaf me een innige knuffel, ze haalde me los en hielp me van de tafel. Ben je moe lekkertje, vroeg ze me. Ik vertelde haar dat ik gebroken was. Gebroken van de verwennerij, de emotie maar ook van het schoonmaken. Dan heb je enorm veel pech want ik ben nog niet klaar met je. Bevreesd keek ik haar aan. Jij hebt dan enorm genoten maar ik vind dat je jezelf best nog even mag bewijzen, ging ze verder. Volg me maar, zei ze dwingend terwijl ze weg liep uit de witte kamer richting de blauwe kamer. Ga maar voorover staan over de tafel. Ik boog voorover en voelde hoe ze mijn enkels vastmaakte aan de tafelpoten en ook mijn polsen werden ver weg aan de tafel vast gemaakt. Je weet dat ik niet van witte billen houd willeke, vertelde ze. Ik beaamde wat ze zei en was bevreesd op wat komen ging. Ik was moe, voldaan en leeg. Toch moest ik me nog vermannen en deze ontbering ondergaan. Ik voelde hoe ze met een strokenzweep mijn billen ging opwarmen. Ik was te moe om mee te tellen en ik zakte langzaam weg in een roes van pijn en genot. Hoe dubbel kan het zijn om pijn te lijden en er toch van te genieten. Ze wisselde regelmatig van zweep en de pijn liep langzaam op. Mijn billen kleurden rood tot tevredenheid van Meesteres Rose. Ook begonnen ze te gloeien merkte ik. Iedere tik kwam harder aan en ik kreeg moeite om stil te blijven staan. Plots stopte ze en aaide over mijn gloeiende billen. Mmmmm, dit is al een stuk beter. Nu eens even kijken voor de finishing touch. Zonder te waarschuwen daalde met forse kracht de cane op mijn gloeiende billen. Ik schrok en de tranen sprongen in mijn ogen. Egaal rood is al mooi maar het zal nog mooier zijn met enkele blauwe streepjes erbij, riep ze al lachend. Ik moest mee gaan tellen. Af tellen om precies te zijn. Ze was genadig ik mocht bij 5 beginnen. De eerste tik was nog te hebben en opgelucht riep ik 5. Ze 2e tik kwam al wat harder aan en ik riep al wat harder 4, de daaropvolgende 2 tikken werden nog harder en ik hield het bijna niet meer. Ze hield even in totdat ze met volle kracht de laatste tik op mijn billen deed belanden. Ik schreeuwde het uit en riep heel hard 1. Lachend kwam ze naar mijn gezicht en knuffelde me even. Zo die billen zijn voorlopig even rood met blauw. Het zitten zal vandaag en morgen iets anders aanvoelen.

Ze begon me los te maken en hielp me omhoog. Nu was ik echt versleten. Even was ik bang dat ze nog een hoogtepunt van mijn zijde wilde, gelukkig liet ze me gaan douchen.

Dankbaar nam ik een heerlijke douche en voelde nog een keertje aan mijn slavenlul en zak, deze was nu echt leeg en voorlopig zou ik geen orgasme meer hoeven te beleven. De douchestraal prikkelde mijn geteisterde billen maar oh wat voelde dat goed.
Het was weer een heerlijke memorabele middag geweest in Valkenswaard.

Top