Een nieuw soort trampling sessie met Mrs. Eve

Ik ben frequent bezoeker van Domination Palace en tijdens een vorige sessie met Mrs. Do heb ik Mrs. Eve ontmoet. Met een kort trampeltje met heels van haar heb ik even mogen kennismaken. Ik was gelijk gefascineerd door haar slanke schoonheid maar ook door haar lichte gewicht. Na haar kennismaking bleef het maar in mijn hoofd malen of zo’n elegante lichte dame überhaupt pijn kon doen. Enkele weken later moest ik dit toch eens uitproberen.

Hoewel men me ondertussen wel kende, had Mrs. Eve toch nog flink de moeite genomen voor een goed kennismakingsgesprek, wat ik zeer waardeerde. Ik had de zolder geboekt waar ze me stevig spread eagle vastbond onder de ladder. Ja, want ik had weer om een no-limit, no-safeword sessie gevraagd.

Ze begon daarna met mijn favouriete tepeltrampeltjes. Ze had daarvoor speciaal verschillende heels bij zich die een voor een uitgeprobeerd werden, vaak met volle gewicht alleen op de heels. Met haar mooie lichaam boven mij was dat echt genieten. Op een gegeven moment smeekte ik echter toch om genade, maar ze bleef gewoon doordansen zoals afgesproken, iets wat ik van een goede meesteres zeer waardeer. Hoe licht ze inderdaad ook was, als de tepels maar genoeg onder handen worden genomen (lees mishandeld), gaan ze vanzelf flink meer pijn doen, maar goed, daar was ik voor gekomen. Lichtere dames kunnen dus inderdaad ook pijn doen, conclusie getrokken.

Echter met haar gewicht wilden we ook eens wat andere trampeltjes uitproberen. Als eerste facetrampling. Nog steeds vastgebonden ging ze volle gewicht op mijn gezicht dansen, niets de zijkant, gewoon met het gezicht naar boven en vol erop, soms met losse handen, maar wel netjes dansend om de neus. Achteraf denkende had ik wellicht haar volle gewicht op de neus ook wel kunnen hebben, maar dat blijft voorlopig fantasie. Ook daar kan een lichte dame toch pijn doen. Als je maar lang genoeg erop staat, lijkt het hoofd als een meloen uiteen te willen barsten, maar voor deze pijn kwam ik.

Als laatste variant de cock box. Men heeft er 2 in huis en mijn ballen en penis werden vakkundig door het gat vastgebonden, geen ontsnappen meer aan. Vervolgens ging Mrs Eve aan de slag. De voorkant van de heels volle gewicht op de ballen. Ballen zijn rond maar in dit geval werden deze omgevormd tot pannenkoeken. Deed echt gigantisch pijn hetgeen aan mijn gekerm te horen was. Ook de penis kreeg de volle laag. Toen Mrs. Eve met haar hak volle gewicht op de penis eikel stond, ging ik bijna door het plafond. Ja, en ook hier kan een lichte dame pijn doen.

De meeste dames ken ik ondertussen goed en waren nog even gedag komen zeggen. Mrs. Denise heeft echt een dream team om haar heen en Mrs. Eve is echt een aanvulling. Na afloop van de sessie heb ik nog even leuk met haar bijgekletst. Een strenge meesteres maar ook gewoon een hele lieve dame. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende bezoekje.

Groetjes, Dutchguy

Top