Een onvoorspelbaar mooi speelkwartier!!!

In de BDSM bestaan vaste woorden om je rol aan te duiden. Je bent Meester/Meesteres of slaaf/sub. En als je wisselt in rol ben je switch. Maar wat zegt het als je slaaf bent? Sommigen zijn dan masochist. Ik niet. Ik heb moeite met pijn. Ik noem mezelf het liefst speeltje. Ik vind het heerlijk om geheel afhankelijk te zijn van een Meesteres. Die met mij kan doen waar zij op dat moment zin in heeft. Ik merk dan hoe mijn lijf fysiek reageert op alle vormen van aanrakingen en prikkels. Ik geef me dan over, ga gillen bij pijn, raak opgewonden bij bepaalde aanrakingen. Of kan angstreflexen niet beheersen als Meesteres “gemene” dingen dreigt te doen. Tralies, boeien en kettingen stimuleren mijn fantasie van afhankelijkheid. Daarom geniet ik intens als ik bij een sessie het speeltje van Meesteres Denise mag zijn. Afhankelijk van haar grillen. Onvoorspelbaar wat zij met mij gaat doen. De ene keer ligt er een accent op pijn, een andere keer op vernedering. Soms zijn er vieze momenten zoals wanneer bij een mondknevel het klef uit mijn mond sijpelt. En een enkele keer laat ze me zelfs bi-handelingen doen. Mijn bezoek aan DP is haar speelkwartier. Ik ben het speeltje om door haar gebruikt te worden. Mijn laatste speelkwartier bij Meesteres Denise werd een speelkwartier voor alle dames bij DP. Het begon verwarrend. Ik kwam volgens de Meesteres een uur te vroeg voor de afspraak. Volgens mij had zij een agendafout gemaakt. Maar omdat Meesteres per definitie gelijk heeft kon daar geen discussie over ontstaan. En bovendien was het druk in huis. Meesteres Nina kwam bij Denise langs dat haar bezoeker wilde experimenteren met een nieuwe ervaring. Onmiddellijk kwam Denise met een oplossing: dan neem jij jaapaap mee als dienstertje die jou kan assisteren bij die nieuwe ervaring. Nina’s ogen glinsterden. Snel mocht ik me douchen.
Ik kreeg vervolgens een kort zwart jurkje aan en een wit schortje. Kort genoeg zodat mijn onderlichaam en heupen vrij waren. Ik moest Meesteres Nina volgen. Eerst kreeg ik kleine opdrachten. Zoals met alcohol en een doekje reinigen van gebruikt speelmateriaal. Polsboeien, een mondknevel, een flogger etc. Snel daarna werd ik de kamer binnengeleid waar haar slaaf stond. Hij zou voor het eerst van zijn leven gepijpt worden. Meesteres Nina veronderstelde dat ik veel ervaring had, eerst met het omdoen van het condoom en daarna met het eigenlijke werk. Nee dus. Ik ben geen type van herenliefde, kortom ik ben een gewone hetero. Maar ja, in opdracht van Meesteres Denise en onder haar aanmoediging en begeleiding heb ik de laatste jaren inderdaad enige ervaring. Het ging mij deze keer lastig af. Deed ik het niet goed, of was hij te zenuwachtig? Meesteres Nina draaide de rollen om. Met haar handen maakte ze mijn lid stijver, deed het condoom er om heen, hij mocht mij pijpen. Hij deed het goed. Complimenten. Ik mocht van de Meesteres niet klaarkomen, maar had moeite dat te voorkomen. Nina had de hele tijd pretoogjes.
Na gedane arbeid werd ik door Meesteres Denise opgehaald en achter tralies op de overloop gezet. Mijn meesteres ging met een andere slaaf aan de gang in de zwarte kamer. Ik stond geblinddoekt, hoorde nieuwe bezoekers binnenkomen en Meesteressen met hen aan de gang gaan. Na bijna een uur kwam meesteres Denise mij losmaken en werd ik de zwarte kamer binnengeleid. Op de bondagetafel werd ik in een bodyzak opgeborgen. De rits ging helemaal dicht op mijn hoofd na. Met een masker en blinddoek was ook dat afgesloten van de buitenwereld. De bondageriemen werden om de bodyzak heen vastgesnoerd. Intussen zat de slaaf waar Denise mee bezig was in de zwarte kamer nog steeds vastgebonden op een stoel in de kamer. Aan de geluiden te horen kreeg hij zo nu en dan een tik van de Meesteres. Ik hoorde dat de Meesteres met een terminator bij hem aan de gang ging. Ik voelde dat ze dat ook bij mij deed. Ondanks dat het leer van de bodyzak ertussen zat begon mijn onderlichaam te stuiteren.
Ik kreeg een halsband om en polsboeien. Halsband en boeien zaten met een ketting aan elkaar. Op die manier moest ik achter Meesteres Zascha naar de zolder. Meesteres Zascha was daar met een sadistische sessie bezig. Mijn Meesteres vond het belangrijk dat ik een keer toekeek hoe haar collega’s met echt sadisme omgaan. De slaaf van Zascha lag op een bondage tafel met de benen gespreid. Hij is een echte masochist die het prettig vindt als een Meesteres zijn ultieme pijngrenzen zoekt. Zascha ging aan het voeteneind staan met een bullwhip in haar hand. Ze haalde keihard uit om de ballen en pik van de slaaf te raken. Hij schreeuwde het uit. En bedankte zijn Meesteres. Ik weet hoe pijnlijk een bullwhip kan zijn, maar op die plek? Er volgde nog enkele van dergelijke slagen. Een enkeling miste doel en raakte alleen de binnenkant van zijn benen of was niet echt hard. Meesteres Zascha corrigeerde dat onmiddellijk met een nieuwe slag. Ze genoot. Meesteres Zascha en de slaaf vroegen of ik dit ook een keer wilde meemaken. Ik was heel snel om nee te zeggen; ik huiverde bij de gedachte. Ik denk dat ik al na één slag niet meer overeind kom. De slaaf was bij de marteling ondersteund door switch Femme. Ze hield stevig zijn hand vast op het moment dat de Zascha de bullwhip liet uithalen.
Femme is enige jaren geleden actief geweest bij DP. Op een bepaald moment is ze gestopt. Maar bij een good girl kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan. Ze is dus terug. Eerder deze middag had ik ze als Meesteres al langs zien komen en had ze me gegroet. Heel hartelijk. Ze is sociaal heel vaardig. Op dat moment droeg Femme machtige overknee laarzen en een kort leren rokje. Het is een feest voor DP dat ze terug is. Nu, bij de ondersteuning van de slaaf was ze in haar onderdanige rol. Ze was nu topless. Ik had opdracht naar het sadisme te kijken, maar kon eerlijk gezegd mijn ogen niet helemaal van de heerlijke boobs afhouden. Na de marteling had de slaaf recht op een beloning. Daarvoor gebruikte Meesteres Zascha mijn hulp. Zijn ballen waren heet en rood. Meesteres Zascha deed eerst een condoom om zijn pik. Daarna bond ze zijn ballen af en deed daar ook een condoom omheen. En ik kreeg opdracht die ballen te likken. Eerst zachtjes en vervolgens met volle mond. Ik moest in de ballen bijten, zachtjes en daarna harder. Ik had er grote moeite mee. Ik kan eigenlijk niemand pijn doen, en dan op die plek. Terwijl hij daar al zo gepijnigd was. Hij liet echter merken dat hij het prettig vond. En Zascha moedigde mij met liefkozende woordjes aan. In huis was intussen veel gebeurd.

Het was tijd voor een rustpauze binnen het speelkwartier. Verschillende Meesteressen en hun slaven werden verzameld in de barruimte. De slaven allen met een masker vanwege privacy, om herkenning te voorkomen. Nina kwam binnen op de rug van een nieuwe bezoeker. Meesteres Denise rookte een sigaretje. Zoals altijd dien ik dan als asbak. Terwijl zij op een barkruk zit mag ik onder haar laarzen op de grond plaatsnemen. Als ze de as van haar sigaret wil aftikken moet ik mijn mond open doen, mijn tong uitsteken, de as opvangen en doorslikken. Terwijl ik er steeds opnieuw verbaasd over ben hoeveel sadisme sommige masochisten kunnen hebben, zijn anderen verbaasd dat ik dit een normale vorm van dienstbaarheid aan mijn Meesteres vind. Na de pauze in het speelkwartier was mijn tijd over. Ik mocht gaan douchen. Eerst kreeg ik nog opdracht van Meesteres Denise de slaaf van meesteres Zascha waarmee ik op zolder bezig was geweest in het voorbijgaan te pijpen. Hij stond inmiddels in de hal opgesteld. Ook was er volgens meesteres Denise vanmiddag nog iets misgegaan. Omdat ze het zo druk had gehad was ze niet in de gelegenheid geweest mijn tepels fijn te knijpen. Dat doet ze altijd. Ze houdt ervan omdat ze geniet hoe ik dan kan brullen. Ik was dus alsnog even haar brulaapje. En voelde me weer volledig haar speeltje. Op deze manier op mijn plaats gezet ging ik douchen en met een smile op mijn gezicht naar huis.
jaapaap

Top