Een persoonlijk slaafs dilemma: kiezen tussen een SM sessie of een obsessie? Deel 2 – juiste keuze?

Doorgaans maakt het me weinig uit in wat voor situatie ik beland. In mijn gedrag ben ik overwegend rustig, zelfverzekerd en voel ik me op mijn gemak onder vrijwel alle omstandigheden, zowel zakelijk als privé. Ook weet ik normaliter wat me te doen staat, wat ik al dan niet moet zeggen, hoe ik me moet gedragen of wat er van me verwacht wordt. Daarnaast ben ik gelukkig gezond, zit lekker in mijn vel en ook fit. Echter, nu ik voor de deur van Domination Palace sta voor mijn afspraak voor een sessie met Meesteres Denise voel ik me duidelijk minder lekker. Ik ben super onzeker, behoorlijk zwak en heb last van een droge strot en zelfs lichte hoofdpijn. Zenuwachtig werp ik weer een blik op mijn horloge, draai me om en loop richting de Eindhovenseweg. Nog maar zes minuten voordat ik mezelf moet onderwerpen aan Mrs. Denise. Duizenden gedachten en de gesprekken met Mrs. Denise flitsen door mijn hoofd. Ik twijfel of dit wel de beste keuze is? Vrij abrupt draai ik me om en zeg tegen mezelf dat onderwerping de beste optie is omdat mijn SM gevoelens onherroepelijk weer terugkomen. Met nog 2 minuten te gaan sta ik pal voor de voordeur van DP, met hartkloppingen in mijn keel en een slap gevoel in mijn hele lijf.
Als ik aanbel bonkt mijn hart nogal heftig en veel sneller dan verwacht gaat de voordeur open en kijk ik recht in de ogen van Mrs. Denise. “Kom binnen, zwijg en op je knieën” klinkt Ze bits terwijl Ze me aan mijn jas naar binnen trekt en naar beneden duwt. De deur gaat dicht en nog voordat ik op mijn knietjes ben beland krijg ik al een nieuw commando. “Kruipen slaaf, volg Me en waag het niet om ook maar iets te zeggen” Kruipend achter Mrs. Denise zie ik hoe Ze super strak in het leer gehuld is en ik durf nauwelijks omhoog te kijken. In mijn nette pak kruip ik door de gang van DP en volg Haar op handen en voeten de trap af de kelder in. Haar hakken klikken scherp op de houtenvloer, Ze stopt en neemt plaats op de bondagebank. “Hierheen slaaf en snel, kom voor Me staan, alle kleren uit en schiet op!” klinkt het onvriendelijk. Ze gooit alles op de bondage bank tot ik spiernaakt ben. “Ogen dicht, handen op je rug en doe je benen wijd” snauwt Ze me toe. Snel doe ik wat Ze me opdraagt en ik voel hoe iets van koel ijzer stevig om mijn ballen wordt bevestigd. De klap in mijn gezicht komt hard en onverwacht aan. “Ogen dicht slaaf, handen naar voren” schreeuwt Ze terwijl Ze mij snel en behendig van stalen polsbanden voorziet als ik mijn handen uitsteek. Ik merk dat Ze voor me gaat staan en mij onverwacht in mijn gezicht spuugt. De kou van een ijzeren halsband die rond mijn nek wordt dicht geklikt is voelbaar. “Handen op je rug” bijt Ze me toe en ik realiseer me al te goed wat mijn positie is als ik het geluid van het hangslot hoor dat dicht gedrukt wordt tussen beide handboeien. Ik ben nog geen 5 minuten binnen! Met vandaag een lange sessie in het vooruitzicht voelt dit niet goed ….
“Open je ogen slaaf” klinkt het ineens heel vriendelijk. “Welkom in DP vandaag, Ik ben blij dat je er eindelijk bent en dat je hier voor Me staat, heel fijn allemaal. Was je geschrokken”? Glimlachend komt Ze voor me staan en veegt Haar eigen speeksel van mijn gezicht. Dan streelt Ze mijn wangen en geeft een begroetingskus op mijn voorhoofd. “Goedemiddag Meesteres, ik ….” stamel ik maar Ze legt Haar linker hand op mijn mond en doet Ssst… met de rechter wijsvinger. “Spaar liever je energie slaaf want dat heb je echt nodig vandaag, trust Me. Ik heb je met opzet even hardhandig binnen gehaald en je snel in ijzeren boeien gestoken met het oog op bedenkingen, twijfels of ontsnapping. Met die ijzeren zooi om je lijf wil jij namelijk de straat niet op. Zo dadelijk gaan ook jouw sleutels, portemonnee, kleding en telefoon achter slot en grendel. Ik wil je absoluut niet de mogelijkheid bieden om te ontsnappen of voortijdig de sessie te beëindigen. Nee slaaf, vandaag niet, geen sprake van! Gelukkig ben Ik medisch goed onderlegd dus kun je je die ellende ook besparen. Trouwens kan Ik je verzekeren dat Mijn medische onderzoeken niet echt prettig voor jou zijn! Nee, geil slaafje van Me, er is echt geen ontkomen meer aan. Heerlijk toch? Ik geniet er nu al van slaaf, vandaag is het eindelijk en helemaal Mijn dag”. Met die woorden sluit Mrs. Denise Haar welkomstwoord af.
Duidelijk geamuseerd steekt Ze een sigaret op wat Haar een heel fraaie dominante uitstraling geeft. Ze loopt wat om me heen en gaat heel dicht voor me staan terwijl Ze de rook in mijn gezicht blaast. “Ga zitten en blijf Me aankijken slaaf” fluistert Ze zacht. Ik ga op de grond zitten terwijl ik Haar blijf aankijken. Mrs. Denise gaat op de bondagebank zitten en kijkt zo letterlijk neer op mij. “Kijk me aan slaaf” zegt Ze opnieuw zacht en indringend. De onzekerheid neemt toe omdat Mrs. Denise zwijgt, een trekje van Haar sigaret neemt en me vanuit de hoogte aankijkt. Ik merk dat ik mijn ogen van Haar wil afwenden, een duidelijk bewijs hoe onze rolverdeling is! Het lijkt wel psychologische oorlogvoering en zwijgzaam kijken we elkaar recht in de ogen aan. Dan doet Ze plotseling Haar benen wijd en kijk ik meteen in Haar kruis. “Waar kijk je naar slaaf”? vraagt Ze vriendelijk terwijl Ze me opnieuw in een rookgordijn hult. Net voordat ik Haar wil antwoorden roept Mrs. Denise “te laat slaaf, laat maar zitten. Kom maar hier voor me op je knieën en zwijg!” Als ik voor Haar verschijn spuugt Ze me opnieuw vol in het gelaat en Mrs. Denise weet hoe zeer mij dat vernederend. “Niet alleen ben je een smerig geile slaaf die Mij al langer bestookt met perverse onderdanige wensen maar je bent ook een viespeuk die tussen Mijn benen gluurt. Ongelooflijk slaaf dat je zo’n simpele opdracht van Mij niet opvolgt, dat resulteert in straf.
Heerlijk als je me vandaag niet gehoorzaamt want dan kan Ik me extra gemotiveerd en vol overtuiging op jou uitleven. Ik heb inmiddels zoveel kennis van hoe Ik jou moet aanpakken dat Ik er zeker van ben dat jij mij gedurende de sessie vandaag echt gaat verafschuwen. Je zou willen slaaf dat je Mij nooit had ontmoet en dat je met een hele grote boog om Valkenswaard was gereden. Maar nee hoor, deze geile slaaf denkt vooral aan zichzelf en denkt alleen aan zijn eigen lusten. Daar heb jij vandaag weer eens voor gekozen en dat gaat jou opbreken. Voor het geval je het nog niet door hebt domme slaaf: vandaag draait het alleen om Mij, om Mijn overheersing, Mijn plezier, Mijn genot, Mijn emotie en Mijn wil. Jij bent niets meer dan Mijn slaaf die zich vrijwillig is komen aanmelden om zich dienstbaar op te stellen, om Mij te dienen. Jij hebt het echt nodig dat al jouw onvervulde dromen uitkomen, jij wilt ervaren dat SM geen spel is maar keiharde werkelijkheid, jij wenst fors aangepakt te worden door een vrouw die jou domineert ook als jij dat niet meer wilt, jij wilt pijn lijden of vernederd worden als je Mijn opdrachten niet uitvoert of gedragsregels overtreedt, jij wilt geen keuze of invloed kunnen uitoefenen op datgene dat Ik met je wil. En dat slaaf heb je Mij bij herhaling verteld en zelfs in een contract ter ondertekening aangeboden. Daar heb jij hopelijk bewust voor gekozen en dat gaat jij vandaag dus beleven. En slaaf, Ik kan je verzekeren dat Ik dat allemaal en helemaal ga waarmaken. Wie denk jij wel dat je bent en wie denk jij dat je tegenover je treft? O, wat ga Ik jou zielig maken slaaf, wat ga jij afzien, sterker nog jij gaat vast janken, smeken, bidden en slijmen. Maar Ik heb nieuws voor je, Ik zal geen enkel mededogen tonen. Ik ga vooral Mijn eigen fantasie, ingevingen en vreselijke plannen ga gebruiken om jou te laten ervaren wat het is om door een slavenhel te moeten gaan, Mij te moeten gehoorzamen en te ondergaan wat Ik wil zonder dat jij daar invloed op hebt. Het is vast een hele geruststelling voor je dat jij niets kan doen om Mijn handelingen te dwarsbomen: Mijn wil is wet!!! Zeg eens lekker geil slaafje van Me, is dat geen super, mega, fantastisch, fijn en super geil vooruitzicht voor je?? Jij hebt zelf een SM sessie verkozen boven een SM obsessie, volgens Mij is dat geen verstandige keuze geweest slaaf”!!!
Antwoorden lukt niet vanwege mijn steeds drogere mond. Hartkloppingen zijn voelbaar tot diep in mijn keel en het angstzweet breekt me uit. Wow, wat ben ik vreselijk onzeker vanwege mijn ongewisse nabije toekomst in combinatie met de ongekende reputatie van Mrs. Denise. Dat resulteert in steeds meer angst, onrust en spijtgevoelens van mijn keuze. Meesteres Denise staat op, verwijdert het slot tussen de handboeien op mijn rug en duwt me richting badkamer om mezelf op te frissen. Ik zie hoe Ze mijn kleren en alle spullen oppakt. “Over 10 minuten ben Ik terug en dan zit jij op je knieën te wachten en heb je jezelf met dit slot vastgeketend aan de bondagebank. Probeer vooral niet te ontsnappen of Mij te dwarsbomen of een ander geintje uit te halen want de sessie van vandaag gaat hoe dan ook gebeuren. Slaaf, je bent nu al helemaal aan Mij overgeleverd en compleet in Mijn macht. Elke ontsnappingspoging is gedoemd te mislukken. Probeer maar eens te ontsnappen want dan kan Ik je daarvoor ludiek straffen met een eikelpiercing die je zelf mag verwijderen als dat mislukt, ben Ik duidelijk?” klinkt Ze dreigend.
Ze verlaat vrolijk lachend de kelder, draait de deur achter zich op slot en laat mij alleen achter. Ik voel me radeloos en reddeloos en loop zonder na te denken richting de douche. Tijdens het douchen constateer ik dat de ijzeren boeien om mijn handen en ballen goed vast zitten, ook het collier is effectief. Onmogelijk om te verwijderen en ik realiseer me dat het uitgesloten is om zo DP te verlaten. Ze heeft alles van mij in handen: van sleutels, Iphone, portemonnee tot kleding. Ontsnappen is geen optie, het is niet mogelijk maar ook volstrekt zinloos om een poging te wagen. Ook de eikelpiercing is geen prettig vooruitzicht, brrr. Toch wil ik weg uit DP maar hoe? Hoe kan ik vandaag Meesteres Denise ontlopen of Haar op andere gedachten brengen? Ik realiseer me terdege dat er geen weg terug is, geen uitweg of wat dan ook. Er is maar één keuze en dat is dat ik Haar optimaal ga dienen, goed naar Haar luisteren, al Haar commando’s opvolgen en uitvoeren, me voorbeeldig gedragen en vooral alert zijn, goed gehoorzamen en veel respect tonen. Ik merk dat ik mezelf beter begin in te leven hoe ik Meesteres Denise maximaal kan en zal moeten dienen. Mijn eigen lusten, geilheid en dingen die ik graag wens mee te maken moeten uit mijn slavenbrein! Ik moet me als slaaf snel helemaal zien weg te cijferen, op de achtergrond plaatsen en mezelf realiseren dat ik een beloning zal moeten verdienen. Hoe doe ik dat? Waar is Mrs. Denise (on)gevoelig voor? De beoogde langdurige sessie van vandaag zie ik buitengewoon somber in en ik neem mezelf voor om maximaal te vertrouwen op de expertise en het inlevingsvermogen van Mrs. Denise. Eindelijk zie ik in dat er geen andere optie is. Ik besluit om het mezelf niet moeilijker te maken dan noodzakelijk. Ik stel me in op een bult ellende door tussenkomst van een gemotiveerde strenge Meesteres die me wil helpen door me afschuwelijk af te maken, te vernederen, te laten afzien en laten janken. Mrs. Denise heeft een uitstekend inlevingsvermogen en mij geholpen in het maken van mijn keuze. Ze gaat mij vast op onnavolgbare wijze confronteren met mezelf. Ze heeft me letterlijk goed bij m’n slavenpik!
Zorgvuldig droog ik me af en loop de SM kelder in naar de bondagebank. Het slot bevestig ik aan de handboei die om mijn goedgevulde slavenzak zit en keten mezelf met het hangslot aan de bondagebank vast. Ik heb geen idee hoeveel van de 10 minuten al verstreken is, het lijkt wel of ik bijna een half uur daar troosteloos sta te wachten. Uiteenlopende SM handelingen, afschuwelijke straffen en vreselijke vernederingen gieren door mijn hoofd. My God, waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen? Hoe overleef ik dit vandaag? Wat staat me in Godsnaam allemaal te wachten? Hoe kan ik Meesteres Denise van gedachten laten veranderen? Wat is Zij allemaal van plan?? Waarom heb ik bewust toch voor deze SM sessie gekozen? Dan hoor ik voetstappen op de trap. Ben ik klaar om mezelf helemaal aan Mrs. Denise te onderwerpen? Dan hoor ik de sleutel in het slot en gaat de kelderdeur open. Mijn keuze staat in de deuropening: Meesteres Denise.

Top