Een prettige kennismaking, rondleiding en Sessie met Mrs. Jezebel

Een hele tijd heeft het plan om een keer af te spreken op de kast gelegen.
Dus toch maar een keer uit de kast gepakt en vervolgens na nog 2 uur met mijn mobiel in mijn handen gestaan te hebben, gebeld.
Na wat geklets met een hele vriendelijke dame (bleek achteraf Mrs. Jezebel) die hard heeft moeten werken om een plekje te vinden voor mij.

Heb ik een afspraak gemaakt voor in eerste instantie een rondleiding met de optie om nog een sessie te doen door meesteres Jezebel.

Deze dame was ook degene waar ik mee wilde afspreken want haar uiterlijk sprak me heel erg aan.
Ik werd ontvangen door dezelfde persoon als aan de telefoon, naar de bar geleidt met een drankje want ze was nog even bezig, geen punt.
Nadat ze al 2 keer voorbij was komen zoeven, ging ze voor me zitten, stelde zich voor en liet me een lijstje invullen wat voor mij geen probleem was, want ik weet vrij goed wat ik wel en niet wil.Dat was ook voor het eerst dat ik meesteres Jezebel goed kon bekijken en haar foto’s doen haar zeker eer aan maar in het echt vind ik het daadwerkelijk een prachtige dame met een leuke lach.
Ik was blij verrast dat ze open stond voor mijn ideeën, en zelfs nog voor toekomstige fantasiemuziek.
De rondleiding zelf kan ik kort over zijn met als detail dat het helemaal niet vervelend is om deze dame overal te moeten volgen.
Volgens mijn spontane agenda heb ik daarna dus ook maar meteen een sessie geboekt en heb er echt geen moment spijt van gehad.
De meesteres heeft mijn voorkeuren ter harte genomen van tevoren al en tijdens de sessie gaf ik ook wat aanwijzingen of wensen waar ze gelijk wat mee deed.
Dat kan ik alleen maar bestempelen als super. Ik heb erg genoten en volgens mij hebben we allebei nog iets gedaan wat we nog nooit gedaan hadden.
Dat geeft alleen al aan dat ze ook plezier had in hetgeen we aan het doen waren. Verder hebben we ook nog af en toe gelachen en toen was het helaas tijd om te gaan.

Bedankt meesteres Jezebel, het is me erg goed bevallen en ik kom zeker nog eens terug!

Top