Een sessie vol verrassingen

Onlangs heb ik een fantastische sessie met Meesteres Rose gehad.

De afspraak ruim van te voren gemaakt, dus tijd genoeg om te bedenken wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Naar mate de dag dichterbij kwam nam de spanning toe.

Het leuke was dat ik Rose al eens eerder had ontmoet bij DP. Al is dat al bijna 2 jaar geleden maar ik weet het nog als de dag van gisteren. Het was bij een sessie met Meesteres Manja. Rose kwam toen even meespelen en heeft wat foto’s gemaakt die nog steeds op de site staan.

Ik had haar dit via de mail wel gezegd, alleen niet bij welke Meesteres dit was, (zo probeerde ik haar een beetje nieuwsgierig te maken) maar ze heeft een goed geheugen want ze wist het nog.

Toen ik aanbelde deed Meesteres Samantha open, ik mocht in de Rode kamer wachten en kreeg wat te drinken.
Al vrij snel kwam Rose de kamer binnen in een heel mooi rood latex pak met hoge zwarte laarzen.

Voor mij was het de eerste keer dat ik een afspraak had met een Meesteres die ik al eens eerder ontmoet heb.
Ik moet bekennen dat ik op dat vlak niet bepaald eenkennig ben, dat ben ik wel als het om de locatie gaat, dat is sinds mijn eerste bezoek bij DP niet meer veranderd.

Tijdens het voorgesprek hebben we het nog even over die vorige keer gehad, Rose wist zich nog te herinneren dat ik toen redelijk wat kon verdragen. Dit zag ik als een compliment natuurlijk.
Eigenlijk ben ik ook wel een pijnslaafje, al had ik deze keer zitten twijfelen om nu een keer wat minder te lijden, maar dat plan kon nu dus gelijk de prullenbak in.

Als je dan samen met je Meesteres je kaartje doorneemt sla ik toch altijd een beetje dicht. Al een week lang allerlei scenario’s door mn hoofd gegaan en nu kan ik niks meer bedenken.
Oh ja bastinado, in een ander verhaal over Rose had ik gelezen dat ze dit heel leuk vind om te doen. Ze reageerde ook heel enthousiast.

Na het douchen kwam Meesteres Rose me halen, Ik moest een asbak, sigaretten, een doekje, en een flesje meenemen.
Onderweg van de douche naar de zolder kwam Meesteres Nina net de zwarte kamer uitgelopen. Toevallig was mijn vorige sessie bij haar. Zou ze me nog kennen? Wat moet ik zeggen? Ik kwam natuurlijk niet verder dan hoi. In het voorbijgaan zei ze dat ze me schattig vond. De sessie moest nog beginnen en ik zal al in een achtbaan van emoties, herinneringen en weet ik wat nog meer.

De mooie rode outfit van Rose was nieuw zei ze, alleen moest hij nog wat meer “shinen”.
Daar waren het doekje en het flesje dus voor.
Rose deed een heel klein beetje uit het flesje op het doekje en ik mocht haar benen insmeren.
Meesteres Samantha was ook meegegaan naar de zolder en keek toe of ik geef plekjes vergeten was.
Daarna mocht ik haar bovenlichaam insmeren, alleen tot waar haar pak zat natuurlijk.
Wat een begin van de sessie was dit!

Over de sessie ga ik natuurlijk niet alles zeggen,dat is toch iets tussen mij en Meesteres Rose. Ik kan alleen maar adviseren ervaar het zelf!
Van human ashtray, bastinado, kaarsvet, ballbusting, facesitting, naalden en vooral lekker veel pijn. Het was geweldig!

En als afsluiter de Venus 2000 mogen ervaren!

Het was een geweldige sessie, toen ik aan het douchen was en weer langzaam uit mijn onderdanige rol aan het ontwaken was ging ineens de deur van de doucheruimte open.
Daar stond Meesteres Denise voor me, zo lekker lekgeprikt? zei ze. Dat was natuurlijk goed te zien aan de pleisters op mijn tepels. Zou Denise weten wie ik ben? Bij haar heb ik ook wel eens een sessie gehad, en ze heeft me altijd gesteund en begrepen toen ik met mijn gevoelens in de knoop zat.
Droog je maar goed af, ook tussen je tenen zei ze. Was dit als grapje bedoeld?
Toen ze het nog een keer zei wist ik dat ik maar beter kon doen, Ik moest weer even terugschakelen naar mijn onderdanige kant en heb netjes mijn tenen afgedroogd.
Mijn kleren laten in de travestie kamer,daar aangekomen pakte Meesteres Denise een flesje deodorant.
Ik moest alleen mijn armen maar omhoog doen en na mijn oksels spoot ze nog wat deo op mijn lul.

Beter dan dit gaat het volgens mij echt niet worden!

Daarna nog met Meesteres Rose de sessie na besproken en als de gelukkigste man van het land weer naar huis!

Slaaf N

Top