Een Spannend Zaakje

Deel 5, episode 8
14 januari 2020 (20.08 uur)

‘Sjakie, nu rol je het condoom heel langzaam af, zodat je geen druppel knoeit…’ ‘Ik wist hoe laat het was, dacht ik?’  Veel later dan verwacht reed ik naar huis toe. Ik wilde mijn ogen sluiten, maar dat leek mij niet zo verstandig toen ik met pak en beet 140 km per uur over A67 richting het oosten reed. Ik wilde mijn vriendin bellen, maar het was al bijna 22.00 uur? Hoe kon dat, was ik een stuk van de puzzel kwijt. Puzzel, ja puzzel, it’s all-in the name…..

14 Januari 2020 (omstreeks 18.30 uur)
De avond liep anders dan verwacht. Tijdens het rijden telefoneerde ik kort met Fabiola  ‘Hoe lang duurt zo een bezoek?’ vroeg ze. ‘Tja, normaal met alles er op en eraan. Binnenkomst, douche, spel, nababbel ongeveer anderhalf uur….’ ‘We bellen straks weer, veel plezier.’

En zo kroop ik om stipt 19.00 uur over de drempel… OVER de drempel, deze keer botste ik mijn knie niet tegen de drempel, zoals de vorige keer. Ik werd verwelkomt door niemand minder dan de jonge Dame met lang blond haar….. Nu kan ik natuurlijk in geuren en kleuren schrijven, hoe zij erbij liep… Waar zal ik beginnen…. Ehhhh KANONNEN!!!  Archhhhh…. Wat is dat toch bij DP, is er een onderlinge competitie wie er het meest ‘stunning’ uitziet.. Mijn god zeg.. Ja niet mijn god.. Wat moet ik daar überhaupt mee.. Nee, Ja… ze had een bodystocking aan, met daarover een leren jasje. Haar billen waren schaars bedekt….. Billen hahaha, dat doet me denken aan een party in Duitsland… Nu ben ik niet zo van Dance, Techno en hoe het allemaal ook heten mag.. Mijn vriendin wilde graag naar Flowers en Bees.. Een party in Essen vergelijkbaar met Wasteland… Geil, iedereen schaars en geil gekleed. Zoals wel vaker moest ik op mijn knieën plaats nemen. Zeg maar, met mijn hoofd op bilhoogte, ja zo was mijn uitzicht toen er een fruitige schaars geklede jonge Dame pal voor mij ging staan. Fabiola had dat haarfijn in de gaten en sprak de jonge Dame vervolgens aan: ‘Mijn slaaf geniet van het uitzicht’. Ahummm ja dat klopte helemaal hahaha.  

Het uitzicht op Nina’s billen deed, zo kruipend naar binnengaand, daar niet voor onder. In de bar aangekomen pakte ze een doosje, waarin een puzzel zat… Ja zat, want ze liet deze op de grond vallen. ‘Je weet wat je moet doen hè? Eerst uitkleedden en dan de puzzel maken.’ Snel kleedde ik mij uit en begon te puzzelen.

Femmalia Deel 2, Episode 12

Plotseling kuste Claudia hem vol en gepassioneerd op zijn bek. Ze liet niet meer los, ze bleef hem kussen, terwijl Hank op zijn rug belande. Claudia zat nu boven op hem, ze droeg een kort lerenrokje en een dito topje. Even later schoof ze met een hand haar slipje onder het rokje aan de kant en schoof ze haar poesje over zijn keiharde paal heen. Ze sloot haar ogen en begon ritmisch op de pik van Hank te rijden. Ze waande zich voor even in een andere wereld. Hank kon niets doen dan door neuken op het ritme wat Claudia aan gaf. Ze begon te hijgen, te kreunen, te steunen als nooit te voren.  ‘Don’t you come slut… Don’t you come now… otherwise..’ Hank sloot zijn ogen… Droom ik, dacht hij… Droom ik, hij voelde zijn zaad komen… en moest zich weldra ontzettend inhouden. Hij hoorde hoe Claudia klaar kwam en nog een keer….. ‘Ooo Miss Claudia… Miss Claudia… I am almost cumming..’ ‘Fuck no you little slut…..‘ Ze remde af en sloeg hem een paar keer in zijn gezicht om vervolgens hem weer hartstochtelijk te kussen… Na een paar minuten stond zij op van zijn pik. Het zou de eerste keer zijn dat hij een lach in Claudia’s ogen zag… Botergeil was Hank… ‘Don’t you tell anybody slaveboy..’ Beet ze hem toe.

In de tussentijd werd Phoebe bij de rivier verkocht aan een slavenhandelaar uit Old Mexico. Deze vrouw smokkelde haar over de grens om ze daar te stationeren in een bordeel. Terwijl Hank nog botergeil was, zag hij de Dames terug komen zonder Phoebe. Niet wetend wat ze met haar hadden gedaan. Al zijn geilheid vloeide als donderslag bij heldere hemel uit zijn lichaam. Die avond zou hij voor het eerst stilletjes huilen. Zou hij Phoebe, waar hij stiekem van was gaan houden, ooit nog terug zien?

De volgende ochtend barste het geweld los, de oostelijke staat Arkansas viel met een leger Femmalia binnen. De aanval kwam, ondanks de dreiging, toch nog onverwacht. Het leger van Femmalia was nog niet volledig gemobiliseerd. Snel rukte het mannelijk leger op. De plotseling uitgebroken oorlog leidde her en der tot evacuaties, zo werd de steengroeve die Mistress Darlene bewerkte ook uit voorzorg geëvacueerd. De slaven hadden geen benul wat er aan de hand was. Ze werden lomp uit hun slavenverblijven gehaald en aan elkaar geketend voor een lange voettocht westwaarts. Totaal had Mistress Darlene een veertigtal slaven die ze achter de volgende verdedigingslinie moest zien te loodsen, om niet haar hele hebben en houden te verliezen. De eerste slag was duidelijk voor het leger van Arkansas geweest. Ze hadden binnen de kortste keren twee grenssteden ingenomen en daarmee ook vele slaven bevrijdt, maar daar was het niet om te doen. Het ging om de rijkdom in en onder de grond. De gezaghebbers van Femmalia hadden dat zeer goed in de gaten en hergroepeerde haar troepen, door zich veel sneller terug te trekken dan de vijand had verwacht. Ondertussen vermaakte de soldaten zich met de vele gevangengenomen vrouwen, die zich in de steek gelaten voelde door hun eigen land.

Na drie dagen lopen bereikte Steven het stadje  Deniston, waar hij en de rest van de slaven letterlijk werden onder gebracht in een kuil 4 meter diep. Lady Dana had een zwak voor hem, die avond werd hij uit die kuil gehaald en gesleept naar het vertrek van deze sadiste. Ze was gekleed in een sexy lingerie setje, wat haar ronding vol tot uiting bracht. Ze keek hem sensueel aan, nadat Steven een bad had genomen. Ze ging vlak voor hem staan:  ‘On your knees boy, we gonna have fun to night..’ zei ze uiterst sensueel.. Steven ging vrijwel meteen op zijn knieën zitten. ‘Well done boy.’ Daarop pakte ze hem bij zijn hoofd en duwde hij zijn hoofd tegen haar nog met slipje bedekte poes aan. Steven snoof vrijwel meteen al haar geiligheid op… Lady Dane stapte langzaam naar voren, automatisch viel Steven op zijn rug. Daarop ging zij vol boven op zijn gezicht zitten… ‘Eat my pussy slave boy eat me…’ Terwijl ze met een hand haar slipje opzij schoof, zodat Steven haar kutje kon verwennen. Steven wist niet wat hij meemaakte, een paar minuten later reed deze vrouw op zijn pik.. Dit was het eerste leuke moment in Femmalia.. Uiteraard duurde dat niet lang….. Nadat Lady Dana klaar was… ‘Bend over slave hahahaha… meet my 10ince hahahahahaha.

14 Januari 2020 (deel 2)

Terwijl ik nog aan het prutsen was met die puzzel, ik ben niet zo heel goed in puzzelen, kwamen de Dames, ja Dames alweer binnen. Allereerst mijn Meesteres en Mrs. Nina.  ‘Schiet op Sjakie, begin met de plichtplegingen.’ Dit uiteraard na de begroeting van Haar laarzen. Ik had natuurlijk weer twee gedichten geschreven, die U heeft kunnen lezen onder mijn verhaal Nachtwens. Een van de gedichten had ik ook Nachtwens genoemd. Het woord nachtwens, was voor mij uiteraard een verwijzing naar Nightwish en inspireerde mij om de volgende korte rijm te schrijven:

Close your eyes, before you go to sleep
Imagine Her power, before you bow deep
A night wish, before the light shuts down
Thinking of Her, is touching my crown
Live your dream, it may never come
Live your dream, till the moment you cum

Terwijl de plichtplegingen gestaag voltooid werden, begon Mrs. Denise mijn traditionele brief te lezen. Netjes in een envelop, Haar naam Mrs. Denise, met ondertitel: The One and Only.. Zoals het hoort..  ‘Sjakie, we gaan niet naar de zolder.’ Ik had hier om gevraagd, wetende dat ze een voetblessure heeft gehad. ‘Ik heb vandaag andere plannen met jouw.’ Mooi dacht ik, andere plannen. Soms als ik zo schrijf, zoals nu, laat ik mijn vrije geest gaan… Andere plannen, welke andere plannen zou ik met Haar willen uitvoeren? Nog voordat ik ben uitgeschreven, groeit er iets in mijn broek en kleuren mijn oren rood. De bijna seks ervaringen die ik met Mrs. Denise in mijn fantasie al heb gehad, zijn ontelbaar.. Bijna op maandag, bijna op dinsdag, bijna op woensdag…. Ik probeer mij voor te stellen, hoe seks met Haar zou zijn. Als Mrs. Denise zich dat al zou proberen voor te stellen met mij, zou ze IEUWWWWWWW Sjakie denigrerend roepen.. Hahahahahaha.. Nachtwensen, eindeloze nachtwensen…

‘Sjakie pak je spullen en volg mij naar de kelder. You know the drill’  ‘Ja Meesteres.’ ‘Ooo Sjakie, by the way, ik ga vandaag mijn frustratie op jouw afreageren.’ Zei ze ronduit vrolijk zonder een spatje frustratie met een brede smile op haar gezicht. Even later stond ik onder de douche. Frustratie dacht ik…?  

Bevoorrechte slaaf
Wat kan een mens bevoorrecht zijn…. Hmmmmm.. Ik mag wel schrijven dat ik meer dan bevoorrecht ben. Hoeveel mensen lopen er jaren rond met SM gevoelens. Goed daar loop ik dus ook al jaren mee rond. Ik heb ook vele jaren rondgelopen, zonder daar iets mee te doen… Te bang, te angstig te veel te… Nu loop ik gemiddeld eenmaal per maand bij… ehhhh Fout.. Ik liep gemiddeld eenmaal per maand binnen bij DP, de laatste drie maanden kruip ik naar binnen hahaha.. Dat is al een ongelofelijk voorrecht. Dat is financieel niet aan iedereen besteed. Maar, en nu komt het….. de rest van de maand bezoek ik gemiddeld 2 tot 3 BDSM party’s.

Mijn Herrin Fabiola kijkt uit naar ieder spel, let op ze is zeker niet lief voor mij. Mooi om te zien, hoe zij geniet van SM, ten minste als ik geen blinddoek voor mijn ogen heb. Met het einde van 2019 inzicht en mijn kinderen logerend bij oma, had ik mijn spreekwoordelijke handen vrij. Zaterdagavond 28 december begon met een privé party, bij kennissen met een meer dan leuke zolder. Daar was een frivoles Schrottwichtel feestje. In het Nederlands een pikante suprise party. Aanvankelijk bedoelt om ongewenste kerstcadeaus van de hand te doen. Na het doorgeven van de nodige ‘schrott’, werd ik naar boven gedirigeerd. Mijn lichaam werd weer eens uitgebreid getest. Niet al te laat vertrokken we naar huis, of beter gezegd, naar het huis van mijn vriendin en Herrin.
Ten eerste omdat we zondag morgen gingen brunchen in een lokaal restaurant, maar tevens omdat die zondagmiddag weer een feestje hadden in een van mijn favorieten clubs. Ook twee Dominanten vriendinnen van Herrin Fabiola waren present.. Hmmm Ja, was weer eens pijnlijk leuk… Maar de absolute knaller moest nog volgen….. Sylvester Party in een parenclub, die club waar ik de vorige keer de Dominante rol had gespeeld. U leest het goed: ‘gespeeld’, mijn onderdanige rol speel ik niet, dat ben ik… Ik zou het oudejaar dus letterlijk en figuurlijk uitknallen, niet door vuurwerk, maar door het knallen van diverse slaginstrumenten. Voor twaalf hadden we al een meer dan leuk spel, aldus mijn richtingaanwijzer, maar het allermooiste moest nog komen.

Ik had die paal al vanaf de eerste keer dat ik in deze club was geweest, zien staan. Een ouderwets schandpaal. Gewoon een rechte dikke paal omhoog, met boven en onder, bevestigingspunten voor hand- en enkelboeien. De schandpaal stond op een plateau, circa 50 cm van de grond. Op het spel, in het speciale speelgedeelte na, was ik nog steeds gekleed in mijn leren Romeinse rok en riemenharnas. Totdat mijn Meesteres me opdroeg om naar de koffer te lopen, uiteraard, Haar volgend aan de hondenriem, die steevast zit bevestigd aan mijn stalen collar. Mijn schoenen, had ik even daarvoor al uitgedaan. Bij de koffer aangekomen, die aan de rand van de bar stond. ‘Rok en harnas uit en enkelboeien aan.’ Het publiek is half tot driekwart swingend en de rest SMers en travestieten.

Gehoorzaam volgde ik Haar bevel op. ‘Volgen op alle vier..’ Daarop marcheerde zij richting de andere kant van de bar. Daar kroop, of beter gezegd, liep Sjakie op handen en voeten door de bar. De vernedering van mijn nietige ik, was weer eens begonnen. Totaal onverwacht voor mij, stopte ze bij die schandpaal, die aan de andere kant van de bar stond. Het duurde niet lang of ik stond poedelnaakt aan polsen en enkels vastgeketend daar aan vast. Een blinddoek verzachte de complete vernedering. Opnieuw werd ik onder handen genomen. Mijn geest nam mijn gevoel over en ik voelde mij ondanks de ketens helemaal vrij. Ik genoot van mijn naakt zijn. Mijn Herrin zag mij stralen en vroeg aan het einde, nadat ze de blinddoek had afgedaan: ‘Wil je zo blijven staan?’ Mijn ogen schreeuwde ja, mijn mond stamelde bijna onverstaanbaar hetzelfde uit. Zo heerlijk vernederend, totdat de twee vriendinnen van Herrin Fabiola mij onderhanden namen. Op een begeven moment zelfs een derde, voor mij nog onbekende Dame erbij. Ik kon niet vluchten, ik voelde ogen op mij gericht… Ik…… Ik… beleefde weer een droom in werkelijkheid…  Wat ben ik bevoorrecht.. Het leven lacht.. Ik wens iedere bezoeker van DP en lezer van deze column hetzelfde geluk toe.

14 januari 2014 (deel 3)
Op mijn knieën zat ik achter de deur klaar. Moet ik kloppen of niet, dacht ik nog. Mrs. Denise had gezegd: ‘You know the drill’. Ooit had ik geklopt zonder een expliciete opdracht. Had ik de opdracht deze ronde dan expliciet gekregen? Nee.. wachtte dan maar, natuurlijk slaat dan de vertwijfeling toe. Gelukkig voor mij kwam Mrs. Denise redelijk snel.  ‘Wat zit jij toch altijd ongelukkig in de weg!’ Beet zij mij toe, terwijl ze naar het voorste vertrek van de kelder liep om pols- en enkelboeien te halen. Eveneens had ze een lerenriem bij, die ze om mijn middel bevestigde.  ‘Sjakie’ zei ze, terwijl ze de polsboeien omdeed ‘Ik ben gefrustreerd. Tijdens de sessie ga ik vertellen waarom? Het zal duidelijk zijn dat je niet in je column schrijft waarover ik gefrustreerd ben.’ ’Ja Meesteres’ kon ik alleen maar eerbiedig antwoorden. ‘Zet je voet op de stoel’ Zo kon ze de enkelboeien zonder te bukken bevestigen. Nadat ook de lerenriem om mijn middel zat, kon ze bijna gaan beginnen met het afvloeien van Haar frustratie.

Mrs. Denise weet uiteraard donders goed wat voor soort spel ze met mij kan spelen en met welke middelen zij dit slaafje klein kan krijgen. Ook groot trouwens…. Hmmmm, we beginnen meestal groot overigens…. Nou ja, wat voor mij groot is, is voor menigeen klein!! Wat ze voor mij in petto had, zorgde er letterlijk voor dat Haar ‘spanning’ kon afvloeien. Ze schoof een apparaatje naar het midden van de eerste kelderruimte, daar waar ook de douche en het web is.  ‘Weet je wat dit is?’ Vroeg ze mij? Het kwam mij wel bekend voor, maar dan toch anders. In eerste instantie zei ik ja. ‘Ja??’ reageerde Mrs. Denise verrast.. ‘Ehhhh.. Ik denk het niet Meesteres.’ Voor heel even was ik in de war met de neukmachine. Achteraf denk ik waarom? Dat ding leek er niet eens op. Mrs. Denise schoof het apparaatje, wat iets weg heeft van een bok, richting het web. Het was een bok op één ijzeren paal, vastgezet op een stevig vierkante bodem. Boven op de paal zat een soort van zitgedeelte, wat aan tweezijde van de paal als een soort van schuin dak was bevestigd. Ik noem dit het zadel. Aan de voorkant herkende ik iets, waar ik spontaan geil van werd.

Op internet heb ik regelmatig van die palen gezien waar boven op een ‘ballenklem’ zit gemonteerd. Het hele zaakje gaat er als het ware doorheen en wordt als een soort humbler achter de ballen vastgezet. Geil om te zien hoe slaven zo vernedert worden. Dit apparaat had aan de voorkant een vergelijkbare ballenklem, nee ik kan beter schrijven gehele ‘zaakje’ klem. Het idee dat ik daar op moest gaan zitten en dat mijn ‘zaakje’ zo zou worden vast gezet, triggerde al mijn geilheid in mijn lichaam.

Mrs. Denise trok rubberen handschoenen aan en wreef een vloeistof om mijn ballen heen en om de ‘zaakjeklem’.  Toen pas zag ik, dat deze bok bedoelt was om stroom door te geven, oftewel een ‘elektro bok’. ‘Sjakie, klim er op.’ Behoedzaam stapte ik voorzichtig met een been over het zadel van de E. bok en schoof mijn hele zaakje zover mogelijk over de onderkant van de klem. De bovenkant werd zorgvuldig over twee pinnen met schroefdraad geschoven en vervolgens vastgedraaid, met ik meen??? Vleugelmoertjes. ‘Verder Sjakie… Zorg dat er geen velletje tussenkomt.’ De klem werd gesloten en mijn pik werd rockhard. Zo geil. Toen vervolgens ook nog eens Mrs. Manja poolshoogte kwam nemen, kon mijn geluk niet op. We zien elkaar namelijk niet zo heel vaak, toch hebben we de afgelopen jaren verschillende erg leuke gesprekken gehad na afloop. Alle Dames hebben iets unieks, b.v. de stralende lach van Mrs. Zascha, de ondeugende blik van Mrs. Nina. De mystiek rond Mrs. Manja. Ergens vind ik haar namelijk erg mysterieus. Dat gaat al terug voor de tijd dat ik weer opnieuw bij DP aanklopte. Als ik met haar praat, waar ik later op de avond gelegenheid voor kreeg, verandert deze mysterieuze Dame in een hele toegankelijke aardige vrouw. Ja, ik mag Haar erg graag en ik vind het, daar gaat het natuurlijk om, erg geil als zij mij zo naakt en vernedert ziet……KASSA…

Blinddate, Mindfuck of? (Deel 3)
Wat er aan vooraf ging: Herman werd uit de kooi gehaald door Melanie en een voor hem nog steeds onbekende vrouw. Hij werd geboeid en klaar gemaakt voor transport.
‘Lopen slaaf..’ Beet Melanie hem toe terwijl ze een ruk aan de ketting gaf. Hortend en stotend kwam Herman op gang. De enkel boeien verhinderde dat hij grote passen kon maken. Herman was bang en geil tegelijk. ‘Hij Vindt het nog geil ook.’ Klonk het quasi verbaasd uit de mond van de onbekende Dame. Daarop werd hij door een van de twee Dames hard op zijn pik geslagen.  ‘Auuuwww’ kermde hij het door de gag uit….terwijl zijn pik in volle oorlogssterkte vooruit priemde. Er volgde nog een paar slagen op zijn pik. Zijn pik werd er alleen maar harder van.

Na een korte wandeling door een gang, ten minste dat gevoel had Herman, hoorde hij een deur open gaan. ‘Op je knieën slaaf’. Hij hoorde een ketting ratelen en een slot dicht gaan. ‘Jij blijft bewegingsloos zitten, tot wij jouw weer ophalen.’  Herman hoorde dat er een deur achter hem werd gesloten. Ook hoorde hij andere kettingen rinkelen.  ‘Opstaan slaaf.’ Schalde het door de ruimte heen.. gevolgd door een pijnkreet… AUUUWWWW  Even later viel de deur weer dicht. Als de deur openging hoorde hij geluiden. Lachende vrouwen.. In de verte hoorde hij…. ‘The next speciment is……’ terwijl het geluid wegebde door het sluiten van de deur.

Herman’s knieën deden inmiddels erg veel pijn. Hoelang zat hij hier al?? Hij had geen idee? Hoeveel slaven zaten er in deze ruimte. Hij had zeker al 4 of 5 keer de deur open horen gaan en het geroezemoes achter de deur gehoord. Wanneer was hij aan de beurt. Was dit weer zo een mindfuck. Op het begin, had hij dit alles wel spannend gevonden. Wanneer zou Dionne ehhhh Mrs. Dionne weer verschijnen? Of… of, had hij toch niet moeten komen? Zat hij hier wel goed… De deur ging weer open. ‘Nice, that Lady from Dubai spends a lot of money hahaha..’ ‘Did you see her strap on……?  ‘OMG so big!!!! hahahahaha… Did you hear him scream?’ ‘Who didn’t hahahaha’ ‘I am wondering what for nice speciments will follow?’ ‘Please Ladies, shut the door.’ Hoorde Herman een voor hem bekende stem in het Engels zeggen…

Het angstzweet liep inmiddels over de rug van Herman heen. Als dit een mindfuck was, was het een verdomde goede. Hoe goed kende hij eigenlijk Dionne? Helemaal niet, hij had er eigenlijk maar tweemaal heel vluchtig gezien. Waarom was hij hier dan in hemelsnaam? Tja, haar stem, ze had zo een heerlijk warme geile stem gehad. Het klonk ook zo lief uit haar mond.. Ze rook zo lekker en ja, ze zag er ook verdomde goed uit, hoewel ze waarschijnlijk een paar jaar ouder was dan hem. Mijn god, wat was zij toch een intrigerende vrouw. De hele dag was hij zo geil geweest… zo ongelofelijk geil… En nu, nu zat hij hier op zijn knieën, werd hij gevangen gehouden door ten minste 2 vrouwen. Met een stijve pik had hij zich laten boeien en afvoeren. Had hij hier wel goed aan gedaan, vroeg hij zich zelf nu af.. De deur ging weer open, hij hoorde de voetstappen steeds dichter bij hem komen. Evenals het geluid wat binnenkwam door de openstaande deur. ‘Opstaan slaaf..’ klonk het plotseling fel uit de mond van Mrs. Melanie, terwijl ze stevig aan de ketting die om zijn nek zat trok. ‘Sneller…. Sneller… het is hier geen kuuroord SLET!!! Met moeite kwam Herman overeind, zijn knieën waren stram van de houding waar hij al veel te lang in had gezeten.  Strompelend volgde hij haar richting het geluid wat uit het vertrek hiernaast door de openstaande deur naar binnenkwam.. ‘Ladies, ladies..’ hoorde hij nu erg duidelijk de door hem geadoreerde vrouwen stem zeggen. Zijn pik reageerde meteen.. Daar was Dionne, een glimlach verscheen op zijn gezicht onder de zwarte kap. Maar waarom? ………wordt vervolgd

14 Januari 2020 (deel 4)
Daar zat ‘Sjakie’ met zijn ‘zaakie’ vast geklemd. Mrs. Denise bevestigde mijn linkerhand aan het web, Mrs. Manja mijn rechter. Aan beide kanten, naast de ‘klem zat een metalen pin van een centimeter of 20?! lang. Deze pinnen konden tegen mijn ballen aan worden geschoven. Mrs. Denise pakte een apparaatje met twee draadjes en bijbehorende pluggen. ‘Even kijken hoe deze erin moeten?’ vervolgens plugde ze beide draadjes in ‘Voel je wat Sjakie?’ Ik zag hoe Mrs. Denise aam de knop draaide en weldra voelde ik stroom om mijn ballen heen gaan. ‘Hoe voelt dat Sjakie?’ ‘Gaat Meesteres’ ‘Goed,’ en meteen ging de spreekwoordelijke kraan verder open. Op het ene moment was het een monotoon gevoel, het ander moment was het schokkend. Het leuke van dit apparaat is dat het stroom op verschillende plaatsen kan worden aangesloten. Voor stroom fetisjten een waar genot.

Nu moet ik toch even terugblikken naar mijn wijle vrouw. Zij hield van stroom. In de jaren, enkele van jullie zullen misschien ooit van Passion in Bussum hebben gehoord of hebben bezocht. De organisator van die party, is – denk ik – nu de organisator van de BDSM party in Wieringwerf, maar dit terzijde. Ik zeg weleens gekscherend; door Liesbeth kon je zoveel stroom geleide dat ze het hele gebouw van licht had kunnen voorzien.

Mrs. Denise haalde beide pluggen uit de connector en plugde deze beide in een connector in de metalen pinnen, die ze vervolgens tegen mijn ballen schoof.. ‘Auwwww’ schreeuwde ik het weldra uit… Die was niet leuk hahaha. Een scherpe snijdende pijn penetreerde mijn ballen…

‘Hieronder moet ook nog een aansluiting zitten?’ Ging Mrs. Denise vrolijk verder. Ze moest even zoeken en vond vervolgens de aansluiting. ‘Waar voel je nu stroom?’ ‘Bij mijn ballen en… billen Meesteres. ‘Bij zijn billen heb ik geen geleidingsvloeistof aangebracht.’ zei ze monter tegen Mrs. Manja. ‘Wat vind je hiervan?’ Eerlijkheidshalve moest ik bekennen dat dit ‘plezieriger’ was dan de vorige exercitie. ‘Dat is logisch, het draagvlak van geleiding is veel groter, dan een punt op beide ballen.’ Mrs. Denise ging vrolijk verder met variëren. Ik bedoel maar, dit apparaatje had minimaal 5 plaatsen waar ze kon inpluggen. Ervan uitgaande dat onder het zadel maar een connector zat. In de tussentijd kwam Mrs. Nina binnenlopen om de neukmachine op te halen. Uiteraard kon ze het niet laten om mij vernederend aan te kijken en toe te spreken. En dat vind Sjakie toch erg!! Hahaha. Mrs. Manja was nog steeds aanwezig bij deze demonstratie, ze werd daarbij steeds enthousiaster.  ‘Jij draait de knop bijna ineen keer helemaal open? Ik doe zo iets doorgaans wat rustiger Denise.’ ‘De batterijen zijn bijna op!’ 

De batterijen zijn bijna op…. Plotseling werd ik overvallen door een flashback. In 2001, mijn eerste ervaring met stroom. In de tijd dat Mrs. Denise regelmatig vergezeld werd door Mrs. Tara: (niet te verwarren met slavin Tara en een hedendaagse Meesteres met dezelfde naam)

Flashback oktober 2001 DP, 1e verdieping blauwe kamer (nu de zwarte kamer)
‘Sjakie, zie jij dat apparaatje liggen, pak dat eens.’    Ik had het nog niet gezien, maar ik wist al wat het was. Ik had het al eerder verwacht maar vroeg of laat moest het er toch van komen. Manmoedig pakte ik het apparaatje. Even later bevestigde Mrs. Denise twee klemmetjes aan mijn zak. Zij zette de stroom aan en draaide langzaam de stroom open. Iets later voelde ik de eerste ‘shock’. Een korte venijnige prik. Opnieuw, nu iets harder en weer..  ‘Auw……..Auw………auw’ ‘Zo Sjakie nu gaan wij een stukje wandelen.’ Vervolgens overhandigde ze mij het apparaatje en liep zij voor mij uit de trap af. Ik volgde haar op gepaste afstand. De pijn was minder heftig als voorheen. Misschien was ik er nu beter aan gewend? Mrs. Denise vond dat maar niks en voerde de stroomsterkte op. Ze wilde me graag horen schreeuwen. Terwijl ik mijn best deed om me in te houden…. Eerst leidde Mrs. Denise mij naar de bar.  ‘Zie je al die foto’s hangen Sjakie? Op hoeveel van die foto’s sta ik?’ ‘1, 2,……….op 6 foto’s Meesteres.’ ‘En verder in deze kamer.’ ‘Alles te samen op 7 foto’s Meesteres.’ Dit alles met het elektronische apparaatje nog immer aangesloten op mijn zak. Maar de grootste vernedering van de avond moest nog komen.  Even later moest ik Mrs. Denise volgen richting rode kamer, daar was Mrs. Tara.  Mrs. Denise wilde Mrs. Tara mee laten genieten van ‘dit schouwspel’. ‘Volgens mij zijn de batterijen bijna leeg, hij schreeuwt niet meer zo hard als daar net.’ (Mrs. Tara) ‘Dan proberen we deze toch even.’   Ook het andere apparaatje had niet het gewenste resultaat. ‘Ik zal de klemmen er nog een keer goed opzetten.’ Inmiddels voelde ik mij weer hopeloos vernederd door beide dames. Op het moment dat de klemmen weer op de juiste plaats zaten voelde ik de eerste stroom stoot weer net zo hevig als in de blauwe kamer. ‘Draai de stroom toevoer verder open.’ Beval Mrs. Denise mij. ‘Auw!’ ‘Zo nu moet jij rondjes gaan lopen door de kamer.’  Om de paar seconde kreeg ik een behoorlijke shock, dit tot groot genoegen van beide dames. Bij tijd en wijle leek het wel of mijn ballen gefrituurd werden.  

Femmalia Deel 2, Episode 13
Zonder Phoebe, was Hank nu de enige slaaf van Lady Catharine. Min of meer had hij begrepen dat het land in oorlog was met zijn vaderland. Zou dit wellicht zijn redding zijn? Zijn landgenoten zouden al gebieden in Femmalia hebben verovert.  ‘We have to move’ zei Catharine tegen Victoria, ‘There are rumors that we also get attact by Old Mexico..’ Deze staat lag ten zuiden van Femmalia. Lady Catharine’s gang trok naar het noordwesten. ‘ ‘We have to get rid of the slave..’  ‘Don’t worry Victoria, nobody knows and half of the Rangers are fighting or already death. 

De angst zat er wel degelijk in, toch de verwachte aanval uit Old Mexico bleef tot dusverre achterwegen. Het leger van Femmalia wist het oprukkende leger van Arkansas tot stilstand te brengen. Er ontstond een nieuwe frontlinie. Op circa 50 km van Venisville. Als Venisville zou vallen, zou waarschijnlijk het hele rijk vallen. De frontlinie werd gevormd door een natuurlijke barrière in de vorm van de belangrijkste inlandse rivier. De vijand had echter één kapitale inschattingsfout gemaakt. Nauwkeurig hadden ze getracht de sterkte van het leger in kaart te brengen, dat was echter maar ten delen gelukt. Het leger van Femmalia was fors ingekrompen de laatste jaren, maar wel goed bewapend. Niet alleen het leger was goed bewapend, ook de bevolking. Daarnaast was vrijwel iedereen getraind en voorbereid op deze situatie. Binnen een week werd er een leger geformeerd van goed getrainde reservisten en veteranen. Een gedisciplineerd goed bewapend leger. Zij vielen zowel vanuit het zuiden als noorden aan en daarmee was het leger van Arkansas in zijn geheel omsingelt. De grenssteden werden terug verovert binnen een paar weken. Ondertussen rukte het leger van Femmalia gestaag verder op met maar een doel. Uithongeren.

Hank was zonder het te weten aangekomen in hetzelfde stadje Deniston als Steven. Een stadje ongeveer 200 km ten zuiden van de hoofdstad. Catharine en haar gevolg nam in trek in verschillende plaatselijke motels. Kamers waren door de oorlog en de grote stroom vluchtelingen schaars, maar ook vooral duur. Catharine wilde alles behalve opvallen. Om niet herkent te worden droeg ze een pruik. In tegenstelling tot Catharine lukte het Adriana wederom niet om uit de problemen te blijven. Ze werd gearresteerd nadat ze wederom betrapt was op zakkenrollen, door de plaatselijke sheriff, die overigens geen benul had wie Adriana was. Cathatine besloot dat ze nu definitief moesten opsplitsen en verder naar het westen zouden reizen. Naar Bethesa, zo een 250 km.  Brenda, Noreen en Keisha vertrokken dezelfde dag nog met nieuwe paarden. Ze zouden elkaar over 14 dagen daar ontmoeten. De drie Dames hadden er echter geen rekening mee gehouden dat ze zouden stuiten op een regiment van het leger aangevoerd door Kapitein Morgan, die Brenda en Keisha meteen herkende. Ze werden gevangen genomen en klaar gemaakt voor ondervraging.

Terwijl Catharine rustig de volgende morgen koffie aan het drinken was, galoppeerde twee ruiters van het regiment van Kapitein Morgan Deniston in. Claudia hield de sheriffpost al twee dagen nauwlettend in de gaten. Zij zag de ruiter aankomen die stopte voor de saloon, die pal naast de Sheriffpost lag. Onopvallend liep ze naar binnen en nam ze plaats aan een tafeltje niet ver van de twee ruiters af. Uit het gesprek dat tussen beide Dames volgde, kon Caudia opmaken dat drie Dames van de bende van Catharine waren gearresteerd. Ze rekende haar consumptie af en ging naar Catharine.  Brenda, Noreen en Keisha werden verplaatst naar de dichtstbijzijnde militairen basis en werden daar opgesloten in een kerker. Na een paar uur werd Brenda als eerst uit de cel gehaald voor verhoor.   Wordt vervolgd.

14 januari 2020 (deel 5)
Mrs. Denise verhoogde haar plezier en mijn pijn door de Zeus erbij te nemen. De Zeus lijkt op een microfoon, of een vibrator, maar geeft daarbij een bijtend c.q. snijdend gevoel. Terwijl ze de pluggen afwisselend in de verschillende connectoren plugde, ‘streelde ze mijn tepels met de Zeus. Weldra begon ik echt te schreeuwen en te bokken van de pijn. Ik wilde terug trekken. Niet slim Sjakie, met je zaakie ingeklemd. Doordat de elektro bok vlak voor het web stond, waar ik bijna tegenaan viel, kon ik niet omvallen. ‘Daarom’ zei Mrs. Denise ‘Zet ik de elektro bok juist daar neer..’ Tegen Mrs. Manja. ‘Als de stroom niet te hoog staat, kunnen stroom fetisjten hier op klaarkomen.’ Ook zonder stroom fetisj kan dat. Zeker als de stroom om je ballen heen loopt, geeft dat een vergelijkbaar gevoel als de terminator.. Alleen als de stroom omhoog gaat…Hahahaha auwww.

Van mijn mannelijke trots, ehhh trotsje, was inmiddels niet meer veel over… Mrs. Manja verliet de ruimte om een andere slaaf onderhanden te gaan nemen en ik werd door Mrs. Denise bevrijd van dit ‘spannend’ apparaatje. ‘Zet jij hem even terug Sjakie?’ Dat hoefde ze natuurlijk maar een keer te vragen, waarop Mrs. Denise een schoenveter pakte en mijn ballen weer eens heerlijk strak begon at binden. Zo strak, dat het touw bijkans in mijn huid begon te snijden. Terwijl ze daarmee klaar was, pakte ze twee klemmetjes die ze aan mijn balzak klemde. Daarna liep ze weer naar het eerste vertrek om plaats te nemen op Haar troon. Zij gebood mij, om voor Haar te komen staan. In de tussentijd had ze iets gepakt. ‘Weet jij wat dit is? ‘Het lijkt wel een lijmklem Meesteres.’ ‘Juist Sjakie, een lijmklem. Even testen hoe deze werkt…. Biedt je ballen aan..’ Ze trok mijn ballen met een hand naar Haar toe en begon de eerste klem te bevestigen. ‘Auw’, klonk het weldra uit mijn mond. Daarna was mijn tweede bal aan de beurt. Die klem zat op de een of andere manier volkomen klote… Het deed ontzettend pijn.. Ik schreeuwde het weer eens uit. ‘Zit ie niet goed?’ Op de een of andere manier leek het wel of er een extra bal tussen geklemd zat. Geen nood Mrs. Denise maakte de klem los, om deze opnieuw vast te zetten. Tussendoor zette ze de andere klem een beetje vaster. De kleine klemmetjes, die ze er even los had gemaakt, werden opnieuw aan mijn balzak bevestigd. De tweede lijmklem schoot los en werd weer opnieuw bevestigd.

Ik had inmiddels al veel energie verbrand. Dat klinkt voor een leek misschien raar, maar spanning, niet alleen elektrische, vreet energie. Ik voelde mij enigszins licht worden in mijn hoofd en gaf dit op tijd aan. ‘Meesteres.. mag ik wat suiker’ Daarop maakte ze meteen de klemmen los. ‘Ga maar even op de stoel zitten.’ Doordat ik dit op tijd aangaf, was dat laatste gelukkig niet nodig. Zodoende kon ik gelukkig Haar voeten plaats nemen, nadat ze mij een tablet dextro had gegeven of iets dergelijks. Mijn lid kwam automatisch weer op oorlogssterkte en ik wilde dolgraag op mijn knieën zitten, voor mijn Heerseres. ‘Wat doen we daarmee? Doelend op mijn stijve pik, die nog strak was afgebonden. ‘Maar eerst een condoom om die pik van jouw, voordat jij weer begint te sproeien.’ Ik was botergeil en genoot na van die heerlijke vernedering op dat apparaatje en het mooie uitzicht op mijn machtige Meesteres. Door het strakke touwtje, moest mijn leger zaadcellen hardwerken om het einde van de tunnel te bereiken. ‘Kom je Sjakie, of moet ik weer klemmen op je ballen zetten?’ Even later kwam ik schokkend klaar in het condoom.  ‘Sjakie, nu rol je het condoom héél langzaam af, zodat je geen druppel knoeit…’ Ik wist hoe laat het was, dacht ik? Terwijl ik voorzichtig het condoom afrolde zonder te knoeien, dacht ik dat ik moest gaan recyclen, zoals Mrs. Denise je eigen zaad slikken noemt. Met het volgespoten condoom in mijn hand. ‘Nu rol je voorzichtig het hele condoom uit…. Ok, nu leg je er een knoop in. Stop dit in je tas. Als je thuis komt, slik je de inhoud in.’ 

Mrs. Nina kwam onverwacht binnenlopen. ‘Mag ik Sjakie zo lenen?’ Vroeg ze aan Mrs. Denise. ‘Sjakie, heb jij tijd over?’ Ja Meesteres.’ ‘Goed, dan mag je dadelijk Mrs. Nina helpen met opruimen. Oh ja Nina, ik wil eerst nog even met Sjakie in de bar spreken… Daarna is ok. Nina, hoe moet hij zich aanbieden? Met of zonder kleren? Beide Dames keken mij aan. Ik mocht zelf kiezen… Dat was een makkelijk keus… zonder natuurlijk.  Na een leuk gesprek met Mrs. Denise, vervolgde ik mijn slaventaak in dit hemelse huis. Voor even werd House of Fantasy – vaste lezers kennen dit verhaal uit voorgaande columns – werkelijkheid. Ik liep naakt achter de jonge Dame met lang blond haar de trap op. Waar ik moest beginnen met het opruimen en schoonmaken van de zwarte kamer. Er was volop gespeeld in huis. Er was nog één sessie draaiende in Rood. Na Zwart volgde een aantal andere werkzaamheden, tot dat Rood vrij was. Mrs. Nina trakteerde mij op Haar heerlijke vernederingen. In Rood kwam ik Mrs. Manja weer tegen en later ook nog……

‘Sjakie’ zei Mrs. Nina ‘Ik heb nog een verrassing voor jouw.’ Daarop deed ze mij een blinddoek voor, spreid je benen. Vol spanning.. ehh iets minder vol na die zaadlozing, maar nog genoeg spanning, wachtte ik geduldig tot…. Auw…. Gevolgd door drie super enthousiaste Dames, die volmondig stonden te lachen. Ik deed de blinddoek af en zag dat ik door Mrs. Do met de ‘zoutbuks’ onder vuur was genomen. Wordt ook wel als vliegenmepper gebruikt. Uiteraard werden er meerdere salvo’s op mij afgevuurd.  Een heerlijk einde van een fantastische avond… ehhh Tot dat ik thuis kwam, mijn telefoon op de aanrecht plaatste, de videocamera aanzette en filmde hoe ik het condoom open knipte en de inhoud inslikte. Binnen een minuut na verzenden, had ik al reactie van Mrs. Denise. ‘Gatver’ ‘Dank U Meesteres’ antwoorde ik, met een grote glimlach op mijn gezicht.
………….wordt vervolgd.

Bezweren
U keek, ik boog
U streek, ik bewoog
U straalt, ik adoreer
U verhaalt, ik kniel neer

U spreekt, ik zwijg
U breekt, ik krijg
U gebaart, ik vereer
U bewaart, ik begeer

Uw recht, mijn plicht
U beslecht, ik zwicht
U leidt, ik leer
U bereid, ik verteer

U bracht, ik kreeg
U lacht, ik zweeg
Uw genot, mijn pijn
U gebot, mijn lijn

U dacht, ik hoor
Uw macht, ik bekoor
U Domineert, ik smacht
U bezweert, mijn nacht

Blinddoek
Een verschijning,
in het helle licht.
Ontnam duisternis,
al mijn zicht.

Moet ik blijven,
om altijd te gaan?
Sluit ik mijn ogen,
om U te verstaan.

Volg ik mijn hart,
een onzichtbare lijn.
Zal ik komen, voordat
ik verdwijn.

Opgelost, in het
onmeetbare niets.
Verandert een gebaar,
in een onwerkelijk iets.

Tasten, of ik
ooit kan raken.
Zal angst, mijn geest
vermaken.

Grijp ik in het
donker, naar het licht.
Ontneemt een blinddoek
al mijn zicht.

  

Top