Een verjaardag bij Domination Palace

Mijn Naam is Ingrid en ik ben al 12 jaar met Hans getrouwd. Ons huwelijk is perfect en seksueel lijkt ook alles in orde alhoewel het natuurlijk niet meer zo fanatiek is als in het begin. Al diverse malen had Hans aan mij gevraagd of ik niet eens een soft sm-spelletje met hem wilde spelen. Ook had hij al een paar keer een sm boekje (de Massad) meegebracht. Ik heb deze boekjes wel doorgelezen maar kon toch niet goed begrijpen wat hij nu precies wilde. Ook de keren dat ik geprobeerd heb met hem te spelen verliep het allemaal klungelig en ik voelde dat het toch ook anders moest kunnen. Een verhaaltje in een sm-blad bracht mij op een ander idee. Ik moest wel 3 keer slikken en mijzelf overwinnen maar toch wilde ik het proberen. Ik pakte de telefoon en belde Domination Palace op, om te vragen of ik eens langs mocht komen om te praten. Dit was geen enkel probleem, werd mij verteld, en ik maakte meteen een afspraak voor de volgende dag. Een beetje bibberig stond ik voor de deur op het mij doorgegeven adres. Een vriendelijke man deed open en begeleide mij naar een gezellige huisbar waar hij mij een drankje (gratis van het huis) aanbood. Hij vroeg mij een ogenblik te wachten en zei dat er zo een Meesteres naar mij toe zou komen. Na korte tijd kwam een zeer sympathiek ogende dame binnen gehuld in een prachtige sm outfit. Zij stelde zich voor en ik vertelde mijn probleem. Zeer begrijpend luisterde zij toe en zei daarna dat hier wel een oplossing voor was en dat dit bij veel echtparen voor komt. Ook zei zij het dapper van mij te vinden om naar Domination Palace toe te komen en dat het getuigde van een zeer goed huwelijk door het feit dat ik er van alles aan wilde doen om het een beetje spannend te houden. Ik had haar ook verteld dat Hans binnenkort jarig was en daarna kwam zij met het volgende idee: Als je nu tegen Hans zegt dat je ter gelegenheid van zijn verjaardag ergens naar toe wilt gaan en dat de bestemming een verrassing moet blijven. Verder zeg je tegen hem dat hij geen verdere vragen moet stellen maar die dag gewoon op zich af moet laten komen en dat hij jou daarin volledig moet vertrouwen. Vervolgens kom je op die dag met Hans hiernaar toe. Na iets gedronken te hebben stuur je Hans naar boven om te douchen. Als hij daarmee klaar is ga of jij of ik hem halen en brengen hem naar de speelkamer. Daar speel ik een leuk sm-spel met hem en jij kijkt gezellig vanuit een stoeltje toe of, als je dat wilt doe je gewoon mee. Mocht je op een moment graag even met Hans alleen zijn geef je mee een seintje en ik ga gewoon even weg. Wel moet je mij nog even vertellen wat Hans leuk vind en wat hij absoluut niet leuk vind. Dit is erg belangrijk want uiteindelijk moet hij het toch ook naar zijn zin hebben. Ook wil ik graag van je weten hoever ik met hem mag gaan. Kijk intiem gaat een Meesteres toch nooit met een Gast, maar ik moet weten of je het goed vind dat ik hem intiem aanraak en hoever mag ik gaan. Vind je het leuk om ,aan het einde van het spel hem klaar te laten komen of wil je dat ik dat doe? Ik kan je tijdens het spel in ieder geval een groot aantal trucjes leren en een beetje spelopbouw laten zien zodat je daar naderhand thuis ook iets aan hebt.Alles kwam mij zeer vertrouwd over en we hebben de meeste zaken dan ook doorgesproken. Meteen heb ik ook een afspraak gemaakt wanneer ik met Hans zou komen.
Nu is iedereen natuurlijk nieuwsgierig wat er allemaal gebeurd is maar dat schrijf ik lekker (nog) niet. Een ding kan ik wel zeggen: Hans vond het geweldig en ik heb geleerd wat ik allemaal in een sm-spel kan doen en begin er zelf ook aardig van te genieten. Toen we na de sessie met zijn drieën aan de bar nog een glaasje dronken, vroeg Hans in ieder geval of hij zijn verjaardag volgende maand niet nog een keer kon vieren. Dat zei mij genoeg en ik zag bij hem ook weer een paar stralende ogen, die ik mij nog herinnerde van enkele jaren geleden. Dat deed mij goed en ik was zeer gelukkig dat ik deze, toch moeilijke stap, gemaakt had.

Top