Eerste ervaring met Domination palace

Met een bijna op hol slaand hart bel ik woensdagavond aan bij Domination palace. Ik voelde al een tijdje dat ik bepaalde fantasieën had en bij Domination palace zou ik aan het juiste adres zijn. Zo gezegt zo gedaan en een afspraak via de mail met mrs. Denise gemaakt. Woensdagavond zou het gebeuren en daar stond ik dan: bloednerveus en de neiging om de sessie met een smoes af tezeggen.
Ik zette door en daar werd de deur werd open gedaan door een dame die ik niet kende. Ze vroeg mij voor wie ik kwam en zei Mrs. Denise. Hier opvolgend bracht de dame mij naar een barretje waar ik wat te drinken kreeg van het huis. Met een glas cola wachtte ik op Mrs. Denise. Het duurde een tijdje voor ze binnen kwam, maar daar stond ze dan. De dame waarmee ik die avond mijn leven een andere richting op stuur.

Omdat dit allemaal nieuw voor mij was, hadden we een goed gesprek. Mrs. Denise had een kaart bij zich met onderwerpen die je zou kunnen ondergaan. Met het zien van het kaartje werd ik nog meer nerveus. En wilde ik de hele sessie opdoeken maar diep van binnen wilde ik dit eigenlijk helemaal niet. Dat merkte Mrs. Denise op en stelde mij gerust. We spraken af om het door mij gevraagde uur er een half uur van te maken en alleen de door mij gevraagde ‘melkmachine’ uit te proberen en ze zou mij daarbij vastbinden. Ik ging akkoord, een terugweg was er niet meer.
Na de betaling liepen we naar boven naar de zwarte kamer. Hier werd ik gevraagd mij helemaal uit te kleden voor de douche. Dit was een enorme stap voor mij, ik had immers nog nooit naakt gestaan voor een vreemde vrouw. Dit zei ik ook tegen Mrs. Denise waarop zij op een stoel ging zitten en mijn penis eens goed bekeek. Daarna moest ik mij omdraaien en werd dus ook mijn kont bekeken. Ik voelde me ongemakkelijk maar tegelijkertijd werd ik hiermee over mijn comfort zone heen gezet. Vervolgens werd ik naar de douche geleid. Als ik klaar was moest ik op een bel drukken. Dat deed ik. Aarzelend druk ik de bel in. Het duurde even voor ik Mrs. Denise de trap op hoorde lopen en ze deur open deed. ”Ben je er klaar voor?” vroeg ze. Ik zei ja en toen begon het.

We liepen naar de zwarte kamer waar pnder andere een groot bondage tafel stond. Zij vroeg me te gaan liggen. Al snel werden de enkel en polsboeien tevoorschijn gehaald. Eerst waren mijn enkels aan de beurt, boeien gingen aan en daaraan werd een touw bevestigd en aan de onderkant van de tafel vastgemaakt. ”Zo nu kan je alvast nergens meer heen en kan ik doen met je wat ik maar wil” zei ze gemeen lachend. Daarna kreeg ik polsboeien om ze legde een ketting onder mij door waar de polsboeien aan vast werden gemaakt en ook werden er riemen over mijn lichaam heen vastgezet. Ik kon geen kant op. Om de spanning te vergroten zocht ze een blinddoek op. Mrs. Denise vroeg me mijn ogen te sluiten en dus werd de blinddoek omgedaan. Hiermee wou mrs. Denise mij laten voelen dat je als je je zicht ontnomen wordt, je andere zintuigen extra op scherp worden gezet. Terwijl ze dat zegt stopt ze vinger in mijn oor en kriebelt ze met haar nagels over mijn tepels. Ik wil het stoppen, maar helaas: ik lig vastgebonden en heb een blinddoek om. Ik ben totaal kansloos. Daar lag ik dan. In minder dan 5 minuten helemaal vastgebonden op een tafel met een blinddoek om bij een vrouw die ik amper kende en afwachtend wat er komen gaat. Ik had om de melkmachie gevraagd. Ze spoot met iets wat glijmiddel was. Daarna hoorde ik Mrs. Denise weglopen en lag ik een tijdje alleen.
Daarna kwam ze weer binnen en ik voelde een buis over mijn penis heen glijden. Ik werd al extreem opgewonden en kreeg bijna een orgasme maar ik kon me bedwingen. De buis maakt masturberende bewegingen en ook heeft de machine veel verschillende snelheden en standen. Na een tijdje vroeg Mrs. Denise of ik het wilde zien. Ik zei ja heel graag. De blinddoek werd afgedaan en daar zag ik mijzelf liggen in de spiegel die boven mij hing. Compleet machteloos vastgebonden met een buis om mijn penis die mij een fijn orgasme gaat opleveren. Ik werd bij die gedachte extreem opgewonden alleen duurde het een poosje voor ik klaar kwam. Mrs. Denise zei: ”je zegt mij wanneer je klaarkomt en dit wil ik zien in beeld en geluid”. Niet veel later kwam ik klaar, het voelde onwijs lekker en de machine werd op volle toeren gedraaid om mij helemaal uit te melken. Wat een genot. Daarna werd ik los gemaakt en mocht ik van de tafel af. Jammer dacht ik, is het half uurtje nu al weer voorbij. Ik mocht een douche nemen en mij weer aankleden. Daarna vroeg Mrs. Denise hoe ik het vond gaan. Hier hoefde ik niet lang over na te denken. ”Ik wilde mij graag eens laten vastbinden en blinddoeken en mij compleet machteloos voelen. De melkmachine was fenominaal”’. Bedankt Denise voor je rustige uitleg, begrip en de wijze waarop je me begeleid hebt.
Ik ga zeker nog een keer terug komen voor een langere sessie met jou om mijn grenzen nog verder te verleggen

Top