Eerste keer

Mijn eerste keer dat ik aan bdsm deed was in Domination Palace. Als iemand interesse heeft in bdsm is dit zeker geen verkeerde plaats om te beginnen. Ik was vooral geïnteresseerd omdat er zoveel mogelijkheden zijn om grenzen op te zoeken en doordat er zoveel verschillende mensen werken die zo open zichzelf voorstellen. Er worden duidelijk grenzen aangegeven bij het eerste gesprekje en daarna voelde het alsof het karretje van de achtbaan langzaam werd opgetakeld.

Ik was bij switch Daisy die mijn meesteres was. Voordat ik naar de club ging dacht ik dat ik best seksueel dominant ben maar meesteres Daisy heeft een nieuwe kant van mij laten zien. Ze heeft letterlijk mijn wereld op de kop gezet en binnen een paar tellen was op van zelfverzekerd naar onderdanig.

Het is heel makkelijk om de verschillende handelingen te beschrijven die gedaan zijn zoals de tintelende stroompjes die gegeven zijn door zichzelf met stroom op te laden, de speelse klappen op de kont die uitgedeeld zijn, haar mooie kont waarmee ze mij plette of de forse grip waarmee ze mijn nek dicht knijpt. Maar alles mengt zich tot een lekkere combinatie van genot en pijn waardoor mijn gevoel toe nam dat ik het waard ben om daar te mogen zijn.

Het machtsspel interesseert mij en vooral de gedachte dat de rollen ooit omgedraaid kunnen zijn vind ik ontzettend aantrekkelijk.

Top