(EINDELIJK) naar Meesteres Nina

Meesteres Nina, een mooie jonge dame die ik al kende voor ze in Domination Palace werkte. Ik kende haar via de cam en we hebben leuke, zalige, heerlijke tijden beleefd via de cam. Op cam was ik altijd haar slaafje, haar hondje en zij was een prachtige verschijning voor wie ik de meeste gekke dingen over had. Enkele jaren terug vertelde ze me dat ze ging werken bij DP en was stiekem ook wel fier dat ze deze stap toen genomen had, omdat ik wist dat er een geweldige Meesteres in haar schuilde. Ik heb haar lang beloofd om langs te komen, maar helaas is de stap naar de realiteit soms een beetje eng. En na enkele maanden met haar gemaild te hebben, besloot ik dan toch eindelijk eens naar haar toe te gaan.

Mijn geluk kon niet op, ze was net dit weekend aanwezig zag ik op haar agenda en na alle moed bij elkaar te hebben geraakt, belde ik met een bang hartje naar Domination Palace. Een vriendelijke stem nam op en stelde me al meteen gerust, de afspraak was dan ook vlot gemaakt. Nu was het aftellen naar zaterdag, ik besloot als een goed slaafje niet meer klaar te komen, dit was nu tenslotte volledig onder controle van Meesteres Nina. Tot mijn grote schrik zag ik dat ze ziek was op de agenda en vrijdag belde ik een beetje bedroefd naar DP om er zeker van te zijn of ze aanwezig zou zijn. Ze vertelde me aan de telefoon dat ik best even zou bellen als ik thuis vertrok. De volgende dag stapte ik met een klein hartje in de wagen en reed richting Valkenswaard. Onderweg stopte ik nog even langs de weg om zeker te zijn of ze aanwezig was. Een bekende stem nam op (was dit Meesteres Nina?), ik vroeg het even na, maar de stem zei al plagend: “dit is de telefoniste van Domination Palace” waarna ze met een lachje afsloot.

Eenmaal aangekomen in Valkenswaard parkeerde ik mijn wagen, het leek wel alsof iedereen wist wat ik ging doen, of zo leek het toch. Ik liep met mijn peniskooi in mijn zakken richting DP (ik had hem niet durven omdoen tijdens het rijden), ik keek in het rond tot ik uiteindelijk het bekende gebouw vanop de foto’s zag. Ik liep wat verder, eventjes een blokje om tot ik 10 minuten voor de afspraak snel naar de voordeur liep (zou niemand me hebben gezien?). Ik belde aan en daar deed niemand minder dan Meesteres Nina de deur open, direct voelde ik me gerust toen ik dit vertrouwd gezicht zag, maar tegelijk was ik ook wel nerveus dat ik deze schoonheid eindelijk in het echt mocht aanschouwen. Na het nodige te hebben besproken, mocht ik me douchen en deed ik mijn peniskooi om. Ik moest op de bel duwen, door alle nervositeit duwde ik twee keer (zou ze me vergeten zijn?). Ik hoorde de hoge hakken klikken op de grond (daar kwam Ze!) ze deed open en ik kreeg al direct een eerste correctie: “Bel jij altijd twee maal?” vroeg ze streng. Al snel volgde de tweede correctie: “Hoort een slaaf recht te staan?” Want ik was door de zenuwen vergeten op de knieën te gaan zitten. Ik merkte al snel mijn domme fouten op en ging snel op de knieën zitten en overhandigde haar de sleutels van mijn kooitje. Al kruipend volgde ik haar mee naar de zolder.

We waren er nog maar net of ik kreeg al een flinke billenkoek voor mijn ongepast gedrag. Daarna mocht ik haar voeten masseren, ze ging comfortabel zitten en genieten van de voetmassage. Dit was de eerste keer dat ik dit deed bij een vrouw, maar gelukkig kreeg ik te horen dat ik het niet slecht deed. Mijn pik begon al te druipen van deze mooie voetjes. Ik hoorde mijn Meesteres genieten van de massage. Daarna begon ze diep na te denken en vertelde me toen iets wat ik nooit had verwacht: ik mocht haar voetjes zoenen en likken. Hier mocht ik even mee doorgaan en voelde me de fierste en gelukkigste slaaf ooit omdat ik haar prachtige voetjes zo mocht ervaren. Toen het gedaan was maakte ik haar voetjes proper en vroeg ze me om haar aan te kijken. Al snel kreeg ik een flinke klieder opgespaard spuug in mijn gezicht. Ik begon nog harder te druipen.

Ik kreeg een riem om en de leiband, eindelijk voelde ik me haar hondje, datgene wat ik altijd voor haar op cam had gespeeld werd nu werkelijkheid. Ze begeleidde me mee naar de tafel, waar ze me vastmaakte. Ze nam een grote rol folie tevoorschijn en begon me als een belegd broodje helemaal in te tapen.
Ik kon geen kant meer op, alle beweging werd me ontnomen. Intussen spuugde ze me nog eens goed in mijn gezicht, waaronder ook in mijn oog waardoor deze lekker toegeplakt zat. Wat voelde ik me klein en vernederd, maar dit gaf Meesteres Nina nog meer plezier. Zeker toen ze met de vibrator mijn arme opgesloten pik begon te bewerken kronkelde ik van genot. Dit genot ontnam ze al snel door mijn tepels te bewerken. En zo werd ik telkens opgegeild en ontnuchterd, teasen en denial, waardoor nog een grotere lach op mijn Meesteres haar gezicht verscheen. Mijn gezicht daarentegen begon steeds meer bedekt te geraken met haar heerlijke spuug.
Na een tijdje besloot ze me uit mijn benarde situatie te verlossen, maar ik zag dat ze al een nieuwe marteling voor me klaar had staan. Ze deed me een luier om en maakte me vast in de mummy-zak. Om het plaatje compleet te maken kreeg ik een koptelefoon en ooglappen op die me compleet van alles afsloten. Daar begon het teasen opnieuw en ik wist dat ik niet zou mogen komen eer ze me voldoende zou horen smeken. Na een tijdje begon ik te kronkelen van genot, maar de verlossing werd me nog niet gegund. Pas toen zij vond dat ik voldoende aan het smeken was en haar beloofde dat ik alles zou oplikken liet ze me na anderhalf uur komen. Ik kreunde het uit en hoorde Meesteres Nina lachen. Ze bevrijdde me uit de mummy-zak en verloste me van de pamper, die ik helemaal zuiver moest likken.
Eenmaal gedaan hebben we nog leuk bijgepraat en namen we afscheid met een dikke knuffel. Zo zenuwachtig als ik was toen ik binnenkwam, zo vrolijk, relaxt en gelukkig voelde ik me toen ik naar buiten ging. Ik was EINDELIJK bij Meesteres Nina geweest.

Top