ervaring bezoek slavin Lilly

Deze week voor de 2e keer bij slavin Lilly geweest.
Ik had gevraagd bij de reservering of ze bepaalde kleding aan wou doen en dat was geen probleem en toen ik dus aanbelde en Lilly open deed was dat gelijk een aangename kennismaking.
Ze bood me wat drinken aan en vroeg of ik haar harde grenzen nog wist en wat het stopwoord was. Beide moest ik ontkennend beantwoorden omdat ze die vorige keer niet aan mij vermeld had… Of het komt omdat ik vorige keer te vlug een gag in haar mond heb gedaan om haar stil te krijgen. Maar ze vermelde ze en we zijn  naar de zolder gegaan. Toen ik ging douchen aan Lilly gevraagd of ze wat kaarsen wilde halen zodat we het nog een beetje gezellig konden maken.
Nadat ik gedoucht was vroeg ik haar eerst of ze niet te stout was geweest sinds dat we elkaar vorige keer hebben ontmoet, ze moest even nadenken. Ze had van sinterklaas geen cadeaus gehad, dus ja… Ik vroeg haar op de schaal van 1 tot 10 een cijfer te geven waar bij 1 heel weinig stout en 10 heel stout. 5 zei ze, ik zei doe er dan maar 2 bij van de mails die je niet beantwoord had. Ze moest toegeven dat ze er inderdaad 2 vergeten had te beantwoorden. Nou dat worden dan 7 zweepslagen op haar billen, ze mocht de slagen zelf aftellen. Oef wat was ze blij dat ze haar rok nog aan had zodat de klappen iets gedempt werden.
Nu mochten de kleren uit en werd ze met boeien vastgezet tussen de palen, maar wel met de rug naar de spiegel want ze wil graag alles zien en dat mocht deze keer niet. Ze mocht alleen recht vooruit kijken anders volgt er straf.
Eerst heb ik met touwen haar borsten goed klem gezet zodat de tepels wat gevoeliger worden.
Toen ben ik met touwen een vibrator tussen haar benen gaan knopen en zo dat haar klitje goed bewerkt kon worden.
Ze had in tussentijd al een paar keer naar beneden gekeken dus straf kon niet uitblijven. Eerst maar eens een paar tepelklemmen op haar tepels gezet en toen aan de kettinkjes ook maar wat gewichtjes gehangen terwijl de vibo op volle toeren stond te draaien.
Niet veel later vroeg ze al of ze mocht klaar komen van de meester, dat mocht natuurlijk nog niet en de meester zou aftellen wanneer ze mocht komen. En na 30 tellen mocht ze eindelijk komen.
Toen alles los gemaakt en kreeg ze een opdracht van de meester die ze binnen 60 minuten moest voltooien zei ik. De 60 minuten merkte ze direct op want dat zou een makkie worden, helaas herstelde de meester zich en moest het in 60 seconden, en de meester telde af…
Niet gehaald dus (maar dat was ook niet mogelijk), dus weer straf. Nu op de rekbank vast gemaakt en de kaarsen te voorschijn gehaald die Lilly was gaan halen. Meester kan met kaarsvet mooie kunstwerken maken en op het lijf van Lilly ontstond een ware picasso met wat extra kaarsvet op haar tepels. Dat kaarsvet moet er natuurlijk ook allemaal weer af. Dat zou de meester wel even doen en toen deze de tepels weer bloot had vond ik dat daar wel weer een klemmetje op kon. Ik had een mooi exemplaar gevonden maar deze vond Lilly op het randje van wat ze kon hebben. Meester is ook niet de beroerste en vroeg of ik andere moest uitkiezen. Ja graag zei ze, maakt niet uit welke…
Dat had ze beter niet kunnen zeggen want de meester zag er een paar hele mooie hangen en bij het plaatsen van de eerste tepelklem moest ze het stopwoord al gebruiken (geluk dat ze me het stopwoord voor de sessie gezegd had anders was de klem er wel iets langer op blijven zitten.) Dan maar zonder tepelklemmen, meester moest verder want ze lag er zo wel mooi bij om haar met een dildo en vibo eens goed te verwennen. Deze keer kwam ze nog vlugger als de vorige keer ondanks dat ze ook weer moest wachten totdat de meester afgeteld had. De verrassing kwam nog, want toen ze weer een beetje op adem gekomen was volgde er nog een sessie en een orgasme die ze nog iets langer van de meester moest tegen houden.
De tijd was om en we hebben een leuke tijd gehad, ze wou mij volgende keer wel  eens willen domineren..
Gaat voorlopig nog niet gebeuren zei ik tegen haar maar misschien doen we volgende keer wel een duo sessie, kunnen we jou met tweën domineren. Ze keek me bedenkelijk aan en liet me buitengaan….
Groet meester Anton
Top