Even helemaal in subspace dankzij Mrs. Do

Gisteren was het eindelijk weer zover, het was best een tijdje geleden maar vrijdag toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt.

Ik hou de site van DP en de Twitter accounts van de dames altijd goed in de gaten en was wel heel nieuwsgierig geworden hoe het zou zijn een sessie met Meesteres Do mee te maken.

Het is onmogelijk hier het juiste woord voor te vinden dus maak ik er maar een verhaal van..

Wat stond er ineens een mooie dame voor me toen de deur open ging.
Het was een sessie buiten openingstijd dus was ik er al een beetje op voorbereid dat ze zelf open zou doen. (of hoopte ik dat eigenlijk al)

We hadden van te voren al een beetje besproken wat er mogelijk was (gelukkig) want toen we mijn kaartje doornamen had ik al niet meer zoveel praatjes.

We begonnen met worstelen en ik had niet heel veel in te brengen. Op een gegeven moment lag ik bovenop maar ook dat was geen garantie voor succes, want iets anders dan daar liggen kon ik op een of andere manier niet meer. Ik moet zeggen dat mijn nek en schouders op dit moment nog redelijk vastzitten, en sommige ribben zijn net wat gevoeliger dan anders. Een paar keer met pijn in m’n hart af moeten kloppen, dan lag ik eigenlijk heerlijk in een klem maarja een paar keer lekker doorademen is ook wel eens nodig.

Na het worstelen werd ik vastgezet aan het andreas kruis en kregen mijn tepels het flink te verduren. Die waren tijdens het worstelen ook al een paar keer gevonden en dus al redelijk gevoelig.
Om de zoveel tijd kreeg ik een klap in mijn gezicht en soms spuugde meesteres Do in mijn mond.
Toen ze ook mijn lul nog onder stroom zette had ik redelijk wat prikkels te verwerken.
En toen uit het niets vroeg ze of ik voor haar wilde gaan zingen. Of het nu was dat ik deze vraag totaal niet verwacht had, of alles nodig had de prikkels te verwerken ik weet het niet maar ik kon echt niks verzinnen. Meesteres Do wilde me wel helpen en kwam met who runs the world van Beyoncé. Ze gaf me nog een aanzetje maar toen ging ik finaal de fout in. Nogmaals sorry meesteres…

Toen werd ik in de sling vast gelegd nog steeds met de stroom en ging meesteres Do met 2 scherpe tandwieltjes over bepaalde delen van mijn lichaam. Ik dacht eerst dat hier ook stroom op stond maar dat bleek niet zo te zijn. Eerst deed dit best pijn, maar na een tijdje begon ik het eigenlijk wel lekker te vinden. Zo lekker zelfs dat ik een soort van wegzakte en alles heel goed over me heen kon laten komen. Dit was echt heel appart om te ervaren.

Als afsluiter kreeg ik nog een golden shower en ik kan alleen maar zeggen dat zowel de uitvoering maar zeker ook de smaak van een hoog niveau waren.
Ik mocht me tijdens deze heerlijke ervaring aftrekken en kwam heerlijk klaar.

Meesteres Do, nogmaals bedankt en ja ik kom mijn fout zeker nog een keer goedmaken!

Slaaf N.

Top