Golden Shower

Nadat ik al een tijdje heb gewacht in de rode kamer, gaat plots de deur open en verschijnt meesteres Nina. Blonde lange haren, lange benen met hoge laarzen en bloed mooi. Ze geniet zichtbaar van het feit dat ik door haar aanblik even uit het lood ben geslagen, loopt naar de verrijdbare kooi, zet deze midden in de kamer en gebied me met een klein knikje om naar binnen te gaan. De deur gaat op slot waarna ze mijn beide handen met polsboeien vastzet aan de tralies en lachend op haar hoge laarzen de kamer weer verlaat.
Na een tijdje komt ze terug, neemt plaats boven op de kooi en laat haar mooie lange laarzen vlak voor mijn neus bungelen met de opdracht ze te aanbidden. Na een tijdje wordt ik door haar uit mijn benarde positie bevrijd en begint een sessie die nog lang in mijn geheugen zal blijven hangen. Tijdens een fantastisch spel hoor ik haar een paar keer zachtjes zeggen dat ze moet plassen zonder dat eigenlijk goed tot mij doordringt wat ze daar mee bedoeld. Dat wordt mij duidelijk als ze voorstelt om over mij heen zou plassen. Een “golden shower” had ik eigenlijk nog nooit gedaan en leek mij een heel gedoe, maar wel spannend om een keer te doen.
Binnen een paar tellen had ze haar legging en laarzen uit en kreeg ik opdracht om op de grond te gaan liggen. Vervolgens trok ze haar beide laarzen weer aan en werd mij opgedragen deze voorzichtig dicht te ritsen.
Daar stond ze met haar hoge laarzen hoog boven mijn gezicht. Ze lachte even, wreef met haar beide handen even over haar poes om vervolgens een grote warme straal op mijn gezicht te laten kletteren. Er was geen ontwijken aan en ze bleef lachend op mij richten zodat ik gedwongen werd haar warme vocht door te slikken terwijl ik mijzelf lag klaar te maken. Nadat ze ook de laatste druppels zorgvuldig op mijn gezicht had laten neerkomen, deed ze een stap opzij en melde dat dit haar eerste “golden shower” was en ze het erg leuk had gevonden…
Een gedeelde eerste keer en een ervaring om niet snel te vergeten.
Slaaf P.

Top