Heel veel dank Meesteres Nina voor deze super ervaring

Spontaan nog keer afgesproken om naar DP te gaan. Op zondag is het nu ook open en dus besloot ik om met Meesteres Nina af te spreken. Ze ziet me het liefst als haar slet en geeft me dan allemaal hele spannende opdrachten.

Ook nu was het weer een super sessie waarbij ze me steeds tot op de grens van opwinding en pijn wist te brengen. Ze had nu extra een prachtig paar hoge rode laarzen aangetrokken, waarmee ze mijn ballen, mijn pik en mijn tepels bewerkte. Ik vond het echt geweldig, vooral ook omdat ze er zichtbaar van genoot om mij zo stevig te bewerken.

Daarna nam ze me mee naar de zolder, waar ze me met haar nieuwe rijzweep flink stevig onderhanden nam. De pauzes tussendoor en het steeds maar weer teasen met haar killer-body, gaven me steeds meer power om het voor haar tot het einde vol te houden.

Heel veel dank Meesteres Nina voor deze super ervaring. Sletje Petra verheugt zich alweer op het volgende avontuur met U en een van Uw slaafjes.

Hopelijk tot snel!

Top