Heerlijke party of geile orgie?

De voordeur werd opengedaan door Meesteres Nina. Onmiddellijk bij de begroeting zei ze “vanmiddag mag ik met je spelen”. “Dat vind ik kei-leuk” voegde ze er aan toe. De spanning viel bij me weg. Meesteres Nina is een heel mooie jonge vrouw. Tegelijkertijd een ervaren en uitstekende Meesteres . Ze zorgt voor onbevangenheid en lol in haar spel. Ik had deze keer vooraf niet aangegeven naar welke Meesteres mijn voorkeur zou uitgaan. Ik ben een beetje zoekende. Mijn Meesteres Akira is vooralsnog met de noorderzon vetrokken. Ga ik me aan een andere Meesteres verbinden, of moet ik eerst wat meer tot mezelf komen en later pas zien aan wie ik me in de toekomst onderwerp? Dus had ik Meesteres Denise laten weten: kijk maar wie er vanmiddag voor een halve dagsessie tijd voor me heeft. Ik had erbij gezegd: je hebt allemaal kanjers in huis. En vooraf gaf het wat extra spanning wie er voor me zou staan. Ik had ook bewust voor de slavendag gekozen. Niet dat ik zo van bi hou. Integendeel. De afgelopen jaren hebben dames van DP mij wel over mijn ergste schroom heen geholpen, een innerlijke weerstand voel ik nog steeds. Het aardige van de slavendagen is dat je met meerdere Meesteressen te maken krijgt. Immers allereerst met de Meesteres die de leiding over je heeft, maar ook met de Meesteres van de slaaf die mij moet bedienen of omgekeerd de Meesteres van de slaaf die ik moet bedienen. In de loop van de middag kunnen dat er verschillende zijn. Ik zie dus meerdere meesteressen aan het werk. Dat kan mij helpen bij mijn toekomstige keuze. Dat ik deze middag gedwongen ga worden handelingen te verrichten die ik liever niet doe (forced-bi) neem ik op de koop toe.

Na het douchen werd ik door Meesteres Nina in de rode kamer in de sling gelegd. Daar kon ik mij geestelijk voorbereiden. Nina had het op dat moment vreeslijk druk. Er moesten andere bezoekers binnengelaten worden. Ze had nog een slaaf die vlak na mij de rode kamer binnen werd gebracht en aan het kruis werd vastgezet. En een slaaf die voor tenminste de eerste anderhalf uur van zijn verblijf in een kooi opgesloten werd. Kortom: Nina dartelde als een vrolijk bijtje door het huis om alles georganiseerd te krijgen. Ook slaven van Meesteres Do, Meesteres Manja en Meesteres Zascha werden binnengebracht.
Ik merkte snel dat het uitgangspunt van Meesteres Nina geen forced-bi was. Voor haar waren alle bezoekers gewoon pijpsletten die er uit zich zelf lol in zouden hebben of krijgen. Ze zag het als haar rol om ervoor te zorgen dat het voor iedereen een feestdag, een party werd. Vanuit de sling had ik een mooi overzicht hoe de verschillende bezoekers opdracht kregen met elkaar aan de slag te gaan.
In de sling lag ik vanzelfsprekend met gespreide benen. Weldra zat er een slaaf tussen mijn benen om mij te pijpen. Omdat ik niet snel genoeg stijf werd hielp Meesteres Nina me met de terminator zodat het condoom erover heen geschoven kon worden. .

Deze middag was slaaf A. ook in huis. Meesters Zascha had hem opgetut met een rode BH , rood rokje en kousen. Fel rood gestifte lippen. Toen hij later in de middag iemand moest pijpen werd het condoom helemaal rood. A. zegt over zichzelf dat hij een echte pijnslaaf is. Hij heeft hier meerdere malen over geschreven in verslagen van sessies die hier op de site van DP zijn gepubliceerd. Hij schrijft dan dat hij geniet als hij pijn krijgt toegediend van zijn pijngodin Meesteres Zascha. Terwijl hij aan het kruis stond in de rode kamer bond Zascha nu zijn ballen af. En daarna hing ze daar gewichten aan. Niet een paar, maar enkele kilo’s. Aan zijn geluiden te merken merkte iedereen dat het hem pijn deed. Hij had daar een tijdje zo gestaan en op een gegeven moment begon Zascha hem te “plagen” door in zijn kruis tegen de gewichten te schoppen. Die begonnen dan heen en weer te slingeren. Nu schreeuwde A. het uit. Hoe zo kan hij tegen pijn? Ik liever niet zo’n pijngodin! Het gebeurde dus midden in de kamer en naast Zacha kon iedereen genieten van het zicht en het gegil.

Ik ben een wat oudere man, en heb dus last van een enkel kwaaltje wat veel mannen over de zestig hebben: een iets vergrootte prostaat waardoor ze vaker moeten plassen. Een halve dag sessie kan dan te lang duren. Ik vroeg Meesteres Nina om een korte sanitaire stop. Nu daar had ze wel een idee over: niks geen stop tijdens de sessie!! Ik moest wijdbeens boven een liggende slaaf gaan staan en hem verwennen met een gouden douche. Voordat ik mocht plassen riep Nina de andere dames erbij om mij uit te lachten bij het plassen. Vervolgens kon ik mijn plas laten kletteren over zijn buik, in zijn kruis en over zijn gezicht. Een deel verdween in zin open mond. Nu ben ik weleens door een Meesteres “beloond” met een gouden douche, maar aan de mogelijkheid die zelf aan een man te geven terwijl anderen toekeken had ik nooit gedacht. Ik schaamde me diep.
Ten behoeve van de gouden douche was ik losgemaakt uit de sling. Meesteres Nina zette me nu op de werkvloer aan het werk. Zowel om iemand te pijpen als me door iemand gepijpt te laten worden. Ik moest toekijken terwijl en slaaf door een ander in zijn kont werd geneukt. Meesteres Manja had een slaaf binnengebracht die dit allemaal nog nooit meegemaakt had. Iedereen moest om hem heen gaan staan om te zien hoe hij iemand gebruikte. De dames besloten hem een negen te geven. Hij deed het heel goed. Zeker bij de gedachte dat het zijn eerste keer was. Ik zelf voelde mij deze middag steeds meer op mijn gemak. Ongetwijfeld kwam dat door de begeleiding van Nina.

Op een bepaald moment merkte Meesteres Nina dat enkele van haar collega’s toe waren aan een rookpauze. Ze bracht mij daarop naar de barruimte waar de dames hun sigaretje hadden opgestoken. Ze bood mij aan als asbakje. Ik moest mijn mond open doen en mijn tong naar buiten steken. Meesteres Do tikte de as van haar sigaret met een glimlach in mijn mond. Daarna deed Meesteres Manja hetzelfde. Toen de peuk vrijwel op was spuugde Do wat speeksel op mijn tong, zodat deze goed vochtig was. Dat voorkomt ongelukken voor het geval de peuk nog zou nagloeien toen ze hem vervolgens uitdrukte op mijn tong en vroeg hem door te slikken. Bah, bah! Viezerik zei ik overtuigend tegen Do bij het doorslikken. Wie is hier nu een viezerik antwoordde ze : ik of jijzelf? Wat een vreeslijk laag en minderwaardig moment voor mij.
Even later stond ik weer in de rode kamer. Er lag een slaaf in de sling. Een andere slaaf zuigde aan zijn pik. Ik kreeg van Meesteres Nina opdracht naast de slaaf in de sling te gaan staan. Intussen moest hij met zijn vrije hand mijn pik stijf maken.

Voor mij kwam het einde in zicht. De party zelf was nog lang niet over , maar mijn halve dag zat er al ruimschoots op. Er waren al verschillende bezoekers vertrokken maar er kwamen ook nog nieuwe gasten bij. Tegen mijn einde zaten drie slaven op de rand van het podium in de barruimte met hun benen wijd. Daarvoor drie slaven op hun knieën die de slaven voor hen aan het pijpen waren. En daarachter weer drie Meesteressen die de pijpende slaven met stevige dildo’s van achter aan het bewerken waren. Kortom iedereen was bezig. De party was een ware orgie geworden. Ik merkte bij mijzelf dat ik nu enthousiast meedeed. Van mijn schroom ten aanzien van bi-handelingen bij het begin van de middag was niets meer over. Ik maakte opmerkingen, Manja vond mij vrijpostig waarop Nina met een grijns een prop in mijn mond duwde. Toen de dames stopten met de dildo’s nam Meesteres Do de zweep ter hand om de billen van de pijpende slaven nog even te verwarmen. Meesteres Do zag er op dat moment geweldig uit. Ze had zich in de loop van de middag omgekleed en droeg nu overknee hoge leren laarzen en een strak leren body. Ik heb een fetish voor leer en hoge laarzen. Dus ik genoot van het zicht op Do. Maar zoals ik schreef: mijn tijd zat erop. Echter ik had deze middag de zweep nog amper gevoeld. Voor mijn vertrek moest daar volgens Meesteres Nina nog verandering in komen. Daarom kwam Nina met nieuw speelgoed van haar: twee zwepen zei ze, maar het leken meer rietjes. Ik moest klaar gaan staan en Meesteres Nina en Meesteres Do namen er allebei een in hun handen en begonnen te meppen. Wat was dit speelgoed venijnig! Bovendien was ik na deze lange middag uitgeput . Ik gilde van pijn en vermoeidheid!

Meesteres Nina: erg veel dank voor deze bijzondere belevenis. Ik ben trots dat u mij onder uw hoede hebt willen nemen. Ik heb meer dan genoten!!

slaafaap

Top