Helaas uitstel … gelukkig geen afstel!

“Wat in het DP-vat bij Meesteres Denise zit, verzuurt niet”!! Een optimaal voorbereide langdurige SM-sessie met Mrs. Denise eerder deze maand is vanwege een ingrijpende privé gebeurtenis helaas niet uitgevoerd. Ronduit jammer (voor mij) maar begrijpelijk gezien de omstandigheden. Met het oog op onze afspraak was my beloved Mistress uitstekend geïnformeerd over mijn harde grenzen, alle do’s & don’ts en al mijn geile, kinky gedachten. Zeer openhartig, open en eerlijk had ik de psyche van mij als slaaf kenbaar gemaakt. Vanwege Haar uitstekende reputatie als strenge Meesteres en Haar sterk ontwikkeld inlevingsvermogen realiseerde ik mij heel nadrukkelijk dat het een uiterst zware middag en avond zou worden die bol zou staan van vernedering, straf en heel veel dominantie die mij super ellendig en onderdanig zouden maken. Toch was (en ben) ik super gemotiveerd om mezelf vrijwillig aan Haar te onderwerpen ondanks de wetenschap dat ik enorm stevig zou (ga) worden aangepakt. Ik voel me veilig onder Haar leiding en zie enorm uit naar een nieuwe afspraak in 2018.

Hoewel de drang naar machteloosheid voor een aantal weken compleet uit mijn geest en lichaam verdwenen was, is de slaaf in me opnieuw aanwezig. De onderdanigheid heeft de kop weer opgestoken en ik betrap mezelf dat ik weer op de site van DP en Meesteres Denise aan het surfen ben, heerlijk!! Meesteres Denise, nogmaals dank voor het begrip en wederzijds vertrouwen. Heel fijne feestdagen en Happy New Year. Tot volgend jaar in DP, ik maak me nu al zorgen …

Top