Het offer

Deel 2, Episode 2

Het Offer

Als er een moment in tijd is
dat hemel en aarde samen komen.
Begint de verlossing van geest
en eindigen de mooiste dromen.

Die ene blik in
Haar eindeloze ogen.
Die diepe warme lach,
liet mij niet onbewogen.

26 april 2017 (1)
Van al die keren, al die sessies in het nu en het verleden kon ik mij niet heugen dat ze ook maar eenmaal mijn wens in het bijzijn van mij had gelezen……. De voorpret om mij voor te stellen hoe haar reactie zou zijn, blijft doorgaans voor mij een onbeantwoorde vraag…..

Is er meer tussen hemel en aarde? Is er een vorm van telepathie..? Verkeren wij tezamen in een parallellen universum, waar wij beide het bestaan niet van weten? Naar dat wat ons onderbewustzijn voed?

Het zal ergens in 2001 zijn geweest, dat Mrs. Denise eens na een sessie tegen mij zei. ‘Sjakie, iedere keer kom jij met een wens, die ik zelf voor jouw in gedachte had…..’

In mijn verhaal ‘Ik Zweef’ schreef ik letterlijk de volgende zin:

‘Ik vermoed dat ze mijn wens enthousiast had gelezen, Bij het woordje ‘sounds’ zal er wellicht een twinkeling in haar ogen zijn verschenen.’

Een zin die op zich niets veelzeggend is….. Maar juist nu, het moment dat ik letterlijk mijn kop op het hakblok had gelegd in mijn wens. Pakt ze de envelop en leest deze in mijn bijzijn……… Of ze het wist? Dat kan domweg geen toeval zijn. De inhoud wil ik Uw allen dan ook niet onthouden:

Zeer geëerde Mrs. Denise,
Het contrast is af en toe zo groot……. Zo juist heeft U onder andere mijn gedicht ‘Rituelen’ gehoord. Ik ga zitten en ik schrijf…. Ik begrijp er waarlijk helemaal niets van…. Echt niet… Kan er met mijn verstand niet bij…

Mijn missie als Uw slaaf is om te ondergaan. Helaas ben ik slecht met pijn…. Toch zal ik iedere keer iets nieuws moeten ondervinden. Dat is het pad wat ik met U bewandel. Ja, ik houd absoluut niet van pijn….Wat een verassing!!! Sounds was geweldig. Ik heb daar zo ontzettend van genoten. (Lees: Ik zweef)

Steeds vaker bezoek ik party’s in Duitsland. Over 14 dagen doe ik mee aan een ‘slavenveiling’. De grenzen die U voor mij heeft verlegd. De ervaring die U met mij heeft gedeeld, geven mij vertrouwen om die fantasie waar te durven maken.

Er is maar een Dame, waar ik ooit een (eerste) Bi handeling voor doe. Dat bent U. Op de CFNM party (2 weken terug) was dat derhalve een absolute no go.)

U kent mij als geen ander. U weet hoe U mij kunt ‘triggeren’. Daarom kom ik ook steeds terug en spendeer ik uren achter mijn computer om verhalen en gedichten te schrijven. Zat ik zojuist ook weer nerveus als een breedbekkikker trots te lachen.

Die Bi handeling komt een keer, ik weet het, dat is mijn lot….. In de juiste setting kan ik er niet meer onderuit en zal ik het moeten ondergaan (met sidderen en beven!!). Dit gigantische ‘watjes’ slaafje, is met zijn veel te lage pijngrens, dus bereid om dat voor U te ondergaan. Is dat een wens van mij? Hell NOOOOOOO!!!!! Alleen voor U Meesteres…

Omdat ik weet dat U mijn vertrouwen niet schaad en nooit zult beschadigen. Omdat ik Uw slaaf mag zijn, dat maakt mij zo trots.

U weet wat ik lekker vind……….en wat ik nog voor U moet ondergaan. Schrijf ik spreekwoordelijk op mijn knieën, in de meest nederige positie waarin ik mij kan bevinden…….

Uw slaaf sjakie….

Het was precies gegaan zoals ik vooraf had voorspeld.
‘Zit je weer te lachen als een breedbekkikker?’ beet ze mij een paar keer lachend toe. Natuurlijk geniet ze daarvan. Tot het moment dat ze dus leest dat ik mijn kop op het hakblok leg voor haar.
‘Hahahaha’ Ze hoeft niet eens te vertellen waarom ze lacht.. Het is mijn offer, mijn lot om dat te ondergaan voor Haar. Ik begeef mij nu bewust op glad ijs, ik mag wel zeggen spiegelglad ijs. IJs wat daarbij ook nog eens flinter dun is. Ik loop voor haar dus op dun ijs, met een grenzeloos vertrouwen dat zij mij niet door het ijs laat zakken. Daar tegenover staat de eindeloze kick die zij hier uit haalt.

Meteen begint ze plagerig haar ultieme mindfuck. Ik nederig slaafje, heb de bal zelf in eigen doel geschopt… Hoe stom kun je zijn? Ja, hoe stom kun je zijn? Dit is mijn ultieme offer, voor de vrouw die bijna letterlijk er voor heeft gezorgd dit ik vader ben van twee kinderen……. Dat gaat dus veel dieper als de grootste lul of dildo die ik ooit in mijn strot zal krijgen. Op voorhand walg ik al van de gedachte…..hahahaha.

Op weg naar de Horizon (1)
De man volgde zijn Meesteres zonder vragen te stellen. Zij had hem het pad gewezen, terwijl hij met weemoed spreekwoordelijk bij het graf stond, had zij een gebaar gemaakt. Er was geen woord gesproken, toch hoorde hij haar stem in zijn geest. ‘Je moet verder gaan, volg mij.’ Volg mij…….’ In de verte zag hij haar langzaam weglopen. Hij had geen keus, een traan liep over zijn wang en hij draaide zich om. De Meesteres liep richting de horizon op een onbestemd pad. Hij holde achter haar aan. Even stopte hij en keek hij over zijn schouder. Daar achter hem lag het verleden. Voor hem was zijn toekomst. Het deed hem pijn, maar hij had geen keus……….

De man wilde volgen, het liefste zover mogelijk. Hij wilde haar volgen, zelfs naast haar lopen…. Haar hand pakken….. Haar warmte voelen… Hij wist dat hij te veel en te snel wilde gaan. Hij mocht haar volgen tot een bepaald punt. Zij wilde hem de weg wijzen, maar grote stukken moest hij alleen afleggen zonder haar strakke leiding. Hij verlangde naar haar leiding. Hij wilde lijden voor haar, de verleiding was zo groot, zo sterk als een krachtige magneet. Zij begreep dat en hield bewust afstand, zodat hij niet verstrikt zou raken in haar krachtenveld.

Het viel niet mee, hoever moest hij gaan, hoever hiervandaan. Hij verlangde naar geborgenheid, maar hij wist dondersgoed dat zij hem dat niet kon geven. Ook kon en mocht hij dat niet verlangen. Zijn Meesteres was zo sterk, dat zij ver boven hem stond. Zij kon de man met een vingerknip vermorzelen, maar deed dat niet. In de heldere momenten was hij zich daar heel erg van bewust. Dat in tegenstellingen tot vele andere Heerseressen, die genadeloos hun onderdanen misbruiken. Zij was rechtvaardig. Woord is woord, volg haar woord en verlossing zal volgen.

De man was in dubio, de leiding van zijn Meesteres was duidelijk, maar hij had meer leiding nodig. Leiding die hij niet kon en mocht vragen en verlangen van haar. Zij had hem de weg gewezen en zou dat op een afstand blijven doen. Enerzijds was dat de perfecte leiding in zijn leven, anderzijds had hij af en toe meer nodig. De man begreep heel goed dat meer leiding bijna niet valt te doseren en dat het vinden van een Leidster van Haar kaliber een schier onmogelijk taak zou zijn. Daarbij zouden er zeer waarschijnlijk complicatie op treden die alles alleen maar zeer complex zouden maken. Complexiteit was wel het laatste wat hij in zijn leven nodig. Juist de vrijheid die hij had, hield hem op de been.

26 april 2017 (2)
Na de vaste rituelen, waarbij rituelen in dit geval een dubbel betekenis had (Lees onderaan dit verhaal mijn gelijknamige gedicht)
‘Sjakie pak je spullen en volg mij’
Even later waren we weer in de kelder.
‘Denk jij nu maar eens na wat jij bedoelt met BI?’

Ja, wat bedoel ik met Bi. Feitelijk zeg ik met Bi: Meesteres ik ben bereid om voor U het ultieme offer te brengen. Dat doe ik alleen voor U en niemand anders. Dat is mijn manier om mijn grenzeloze waardering en respect naar U uit te spreken. Ehhhhh ja…. Goed… Maar dat vroeg ze dus niet?

In mijn geest zag ik twee plaatjes…. Pijpen en gepijpt worden….

Na het douche zat ik wachtend op mijn knieën, hoofd voor over gebogen etc.. Klaar voor haar. Ik had mijn antwoord op haar vraag op mijn tong liggen. Na een paar minuten kwam ze weer terug.

‘Goed Sjakie, daar achter in de hoek ligt een stofveger en blik. Pak die even.’
‘Ja Meesteres.’
Mrs. Denise pakte in de tussentijd twee groene ‘schaar’ klemmetjes. Bij de gedachte alleen al schoten de pijnscheuren door mij heen. Ik had met beide ‘Dames!!’ al eens kennis gemaakt. (lees Wandel je eigen weg) Vakkundig zette zij de eerste op mijn linker tepel….
‘AUWWWW’ boog ik met een van pijn getrokken gezicht voorover.
‘Stel je niet aan.’ Sprak ze mij vermanend toe. Om vervolgens mijn andere tepel ook te trakteren.
‘Pak de stofveger en blik en veeg alle troep op. Als je klaar bent mogen de tepelklemmen af.. Werk je tenminste een keer door.’
Snel begon ik de stofhaarden te zoeken en te vegen. Mrs. Denise wees mij diverse plaatsen aan. Na een paar minuten had ik alles opgeveegd.
‘Meesteres, mogen de klemmen af?’ Vroeg ik daarop.
‘Ja….’ Hierbij keek ik haar vragend aan, of zij dat voor mij wilde doen. ‘Zelf doen Sjakie’
‘Hoe Meesteres?’ vroeg ik al half aan haar, voordat ik de eerste los had.
‘Ruim de klemmen op en pak pols en enkelboeien.’
‘Ja Meesteres’ antwoorde in gedwee. Snel volgde ik haar bevel kruipend op.
‘Doe de boeien om.’
Na dat ik haar opdracht had uitgevoerd…..
‘Kus mijn laarzen Sjakie.’ In de tussentijd was zij begonnen met het lezen van mijn verhaal.
‘Zo Sjakie, hoe stel jij mij naakt voor?’

Ik was letterlijk in mijn verhaal ‘Ik zweef’ all the way gegaan. Hoe kan ik mij nog meer ‘bloot’ geven…

‘Kan ik niet Meesteres’
‘Waarom niet?’
‘Mijn geest blokt dat af’

Ik kan dromen, ik kan fantaseren wat ik wil, maar zelfs in mijn fantasie is ze voor mij onbereikbaar. Ik probeer het voor te stellen, maar het gaat domweg niet.

Plotseling stelde ze de onvermijdelijke vraag. ‘Sjakie noem 4 vormen van Bi?’
Oooh jee dacht ik.. Alleen de eerste twee had ik in mijn hoofd vooraf..
‘Pijpen en gepijpt worden Meesteres en anaal geven en nemen!?’
‘Welke heb je het liefste?’
‘Die laatste twee absoluut niet Meesteres, zover ben ik nog niet.’
‘Antwoord??’
‘Ehhhh’ dacht ik. Het antwoord ‘gepijpt worden’, viel bij voorbaat af, omdat dat het makkelijkste is. Dat antwoord zou ze nooit accepteren. ‘Pijpen Meesteres’ was mijn antwoord.
‘Heb ik gezegd, dat je moet stoppen met het kussen van mijn laarzen?’
‘Nee Meesteres.’
‘Dat is ook al geen ‘kick’ voor jou’ zei ze met enige sarcasme, doelend op mijn gepassioneerd kussen.
‘Klopt Meesteres, maar dit doe ik met passie uit respect voor U.‘
‘Goed, stop er maar mee en ga voor mij zitten op je knieën en pak je lul vast.
Terwijl zij verder ging met lezen, zat ik naakt rukkend voor haar.
‘Staar niet zo naar mij……. Ik hoor je niet Sjakie………..
Na een paar minuten stond ze op.

Puzzelstukjes
De eerste keer dat ik na Passion ging was in augustus 2002. Ik moest mij in allerlei rare bochten wringen om een excuus te bedenken waarom ik op zaterdagavond niet naar de lokale kermis ging.
Jarenlang was dat in mijn vriendengroep gemeengoed geweest. Nu zat ik die avond dus in Bussum voor een van de meest memorabele avonden in mijn leven. Mijn relatie met Missy begon een jaar later. Het was op diezelfde kermis, waar mijn vrienden haar voor het eerst leerde kennen. Missy voelde zich vrij, was gelukkig, kon stoom afblazen. Die avond zouden wij voor de eerste keer seks hebben. Dat was zo een twee of driedagen na onze eerste kus. Het werd een heftige en gepassioneerde nacht.

De eerste avond met vrienden op de kermis, werd een geslaagde avond, zoals ik hierboven net al schreef (hahahaha) Meer dan dat, een van mijn vrienden, werd min of meer haar beste maatje, haar spreekwoordelijke broer, zielsverwant. Het duurde precies drie maanden tot ze bij mij in trok. Ik woonde destijds in een Maisonnette woning. Een appartement met 2 verdiepingen.

Mijn vrienden begrepen er helemaal niets van. Dat stukje (Missy) past toch niet in mijn puzzel? Op dat moment kende ik Smurf nog niet eens. Mijn buurman (letterlijk!), bleek achteraf een van zijn beste vrienden te zijn, maar dat terzijde…

Wij zagen de eerste 3 maanden elkaar zo 4 / 5 keer per week. Het waren zeer hectische maanden. Met pijn in mijn hart bracht ik haar naar het station. Ze had een vreselijke relatie achter de rug. De ellende met haar ex was zeker nog niet voorbij. Ik was strijdbaar, wilde voor haar vechten. Ik ben nu eenmaal geen ‘vrouwenversierder’. Onzeker over mijzelf. Nu had ik vast, ik wilde ondanks alle problemen die het met zich meebracht, niet capituleren. Daarbij had ik het ontzettend te doen met haar, ik kon haar helpen. Ik was feitelijk hopeloos verloren, Het was meer dan liefde, het was mijn goede daad in mijn leven. Zo voelde dat voor mij ten minste.

Vrienden, kennissen, familie in willekeurige volgorde hebben onze relatie nooit helemaal begrepen. Wij waren te verschillend van achtergrond. De vragen werden niet gesteld, maar leefde uiteraard wel tot……. Tot Juni 2016:

Missy was ingeslapen…. Rond 03.00 uur ’s nachts, uren na haar overlijden ben ik steeds meer vrienden en bekende gaan informeren over haar overlijden. Vooral via What’s app. Haar lijdensweg was beëindigd. Ik was opgelucht. De volgende dag waren mijn vrienden bij mij. Na ruim 13 jaar vertelde ik open en bloot over onze SM relatie en legde spreekwoordelijk de ontbrekende puzzelstukjes op tafel.

26 april 2017 (3)
Het onderwerp Bi interesseert Mrs. Denise mateloos. Vanaf het moment dat ze mijn ‘wens’ had gelezen, was ze dan ook helemaal in haar element. Vandaag kon ze sjakie spreekwoordelijk weer eens alle hoeken van de kamer laten zien. Ze was in haar comfort zone. In tegenstelling tot ik. Gedwee volgde ik Mrs. Denise op haar commando, naar de tweede kelderruimte.

‘Zo sjakie, wat wil je small, medium of large?’
Als er bij alle vragen van die orde toch een tekstballontje boven mijn hoofd zou verschijnen ……
Large kan alleen afvallen, als small ook afvalt, dus medium is het enige acceptabele antwoord, om de grote te ontlopen.

‘Ga op handen en knieën op de bank zitten………SNEL EEN BEETJE…..’ Beet ze me toe, terwijl ik haar bevel zo snel mogelijk opvolgde, kreeg ik een tik tegen mijn billen. Daarop pakte ze een blinddoek en deed deze op. Ik kon wel raden wat er zou gaan gebeuren….

‘Sjakie, heb je een telefoon bij?
‘Ja Meesteres.
‘Oooh pak die van mij wel….’ Even later werd ik door haar gefotografeerd. Voordat ik er erg in had, stond de ‘neukmachine’ al op de bondagetafel.
‘Tuit je mond sjakie….. Zo….. Weg met die tanden…..’
Het spel kon beginnen……….
‘MOND VER OPEN……..’
De ‘medium size’ dildo schoof in mijn mond….’
‘Tot in je strot….. DIEPER….hahahahaha DIEPER SJAKIE
Daarop filmde ze mij terwijl ik een dildo aan het pijpen was. Het filmpje werd voorzien van vakkundig commentaar door haar. ‘KIJK ME AAN………HÉ, IN JE STROT SJAKIE, NIET IN DE WANG…….DIEPER.
De snelheid van de neukmachine werd daarop opgevoerd. Ik kon brakende geluiden niet onderdrukken.
‘Als je spuugt… laat ik je alles opeten……’
Met moeite hield ik de dildo in mijn mond…. Tot dat hij er een keer uitschoot. Snel ging ik weer verder… Dat gebeurde nog een paar keer..
‘Als je hem nu nog een keer verliest, krijg je tepelklemmen. BEGREPEN!!!!’
‘HMMHMMM EEH’ was het enige wat ik met mijn ‘mondvol’ kon beantwoorden.
‘Ik moet even iets gaan doen, jij blijft gewoon doorpijpen….’ Daar op verliet ze de kelder…..

De Sopraan
In een trance reed hij over de snelweg. Op de achtergrond zette een strijkerskwintet langzaam in voor glasheldere klanken, welke hemels in het gehoorlagen. Voor hem dook plotseling een immens grote deur op, zo groot had hij nooit eerder gezien. Hij wilde aankloppen. Maar het leek er op dat hij geen geluid kon maken. De violen werden aangevuld met een magische sopraan van het zuiverste water. Een stem om bij weg te zwijmelen. Uit man en macht probeerde hij te verstaan wat ze zong, maar dat lukte niet. Weldra volgde de overige strijkers, de muziek bracht hem in staat van oase, van ongeloof over waar hij was. De deur ging open, de immense deur, het was een dubbele deur die boven half rond liep. Zo een middeleeuwse zware houten poort met gietijzer beslag. Even liep een rilling over zijn lichaam. De poort ging nog geen 10% open, meer dan voldoende om naar binnen te gaan. De muziek werd luider, de slaginstrumenten haakte in, door ritmisch de spanning op te voeren. Hij keek zijn ogen uit, het was mistig, achter de mist ontwaarde een fel licht. Stap voor stap liep hij door de gang, tot hij niet verder kon. Er was geen muur of deur, er was niets, toch kon hij niet verder. Iets of wat weerhield hem. Hij keek zichzelf aan, en zag dat hij enkel gekleed ging in een wit gewaad, wat zijn lichaam bedekte tot aan zijn enkels……..

Een stem galmde door de lange gang, maar hij kon het niet verstaan. Terwijl hij geobsedeerd aan het luisteren was naar de stem, verdween de muziek in de vergetelheid. Hij zat vast, hij kon niet meer voor of achteruit, een soort van krachtenveld. Voordat hij er erg in had, was hij omringt door vijf violiste en een sopraan. Alle gekleed in soortgelijke gewaden. Zijn mond viel open van verbazing, van de schoonheid die hij voor zich zag. Hij was sprakeloos, bewegen was onmogelijk, evenals weerstand bieden. Hoe weerstand bieden, als je niet eens weet dat weerstand bieden bestaat. Hij werd naakt gestript, geketend aan enkels en polsen. Hij liet het gebeuren, terwijl de Dames lachte om zijn mannelijke trots. De sopraan was een ware Heerseres. Voor even had hij oogcontact met haar, als door een bliksem getroffen staarde hij in het oneindigheid. Zo mooi was ze, zo krachtig….. Wat hij ook probeerde, hij kon zijn hoofd niet meer draaien, zelfs zijn ogen konden alleen maar naar beneden buigen.

Hij voelde hoe de Sopraan zijn ballen ketende en de vijf violiste ieder een ketting overhandigde, welke bevestigd waren aan zijn ballen. In trance voerde de Dames hem af, nadat ze eerst gelukzalig om hem heen danste. Hij kon niet anders dan meedraaien. Wat volgde waren een lachsalvo’s die hem tot in het diepste van zijn ziel ontroerde. Een gelukzalig gevoel maakte zich daarop meester over zijn geest. Gedwee liep hij met gesloten ogen en een brede grijns op zijn gezicht door de gang. Naakt geketend in een steeds dichter trekkende mist, achter de zes vrouwen aan….. Hij opende zijn ogen en zag dat de ketenen waren verdwenen. Hij droeg een spijkerbroek met een zwart T-shirt. De godinnen waren opgelost in het niets. Op de achtergrond hoorde hij de sopraan in zijn geest nagalmen. Het voelde zo verdomde goed. Hij parkeerde zijn auto bij een tankstation, hij kon niet verder rijden, zette de auto stil…………. Hij realiseerde zich dat hij zijn afslag al lang voorbij was gereden. Spontaan begon hij te lachen… ….Even later startte hij zijn auto weer, door de speakers van de radio hoorde hij plots de beeldschone Sopraan weer, begeleid door het strijkerskwintet……..

26 april 2017 (4)
Geen moment haalde ik het in mijn hoofd om te stoppen met het pijpen van de dildo. Welke langzaam ritmisch diep mijn strot in geschoven werd door de neukmachine, toen ik de deur weer open hoorde gaan. Triomfantelijk kwam Mrs. Denise weer terug, ze genoot van mijn ‘lijden.’ Ze had een soort van maandverband bij en legde die onder mij.

‘Weet je Sjakie, geestelijke pijn is veel erger dan echte pijn’

Daar had ze uiteraard een punt. Met echte pijn kan ik, denk ik!! Minder goed overweg dan met deze pijn.

‘Ik maak van jou een echte Bi slaaf.‘ vertelde ze terwijl ze als een lerares op en neer voor de klas liep. Onderwijl ze de klas doseerde. In dit geval dus letterlijk een Meesteres…

‘Zo te zien vind jij het niet zo erg.’ Doelend op mijn druipend lid.. ‘Hoe zit dat?’
Voor even mocht de dildo uit mijn mond om haar vragen te beantwoorden.
‘Ik raak niet opgewonden van die dildo Meesteres. Wel van Uw macht en vernedering.’

‘Ja Sjakie, diep in je mond en diep in je kont.’ Hahahahahahaha ‘Als jij straks meedoet aan de bi slavendag, moet ik je overal voor kunnen gebruiken. Dus als jij dan 7 mannen op een rij moet pijpen…’ Dit vertelde ze in een rustig, te dicteren, tempo. Terwijl ik door de dildo, die keer op keer achter tegen mijn strottenhoofd aan het rijden was, bijna over mijn nek ging.

‘Welke slavenlul, wil je in je slettenkontje hebben’
Dit keer was voor mijn gevoel de keuze Medium, medium en Large. Het antwoord was voor mij, geen van drie… Uiteindelijk koos ik er toch maar een.
‘Ooh jij kiest die dildo met ballen. Vind jij het lekker om ballen in je gezicht te hebben?’

‘Kijk Sjakie,’ ging haar college verder ‘Slaafjes moeten kunnen multitasken. Dat wil zeggen, jij moet gelijktijdig kunnen pijpen en geneukt kunnen worden.’ Dat gezegd hebbende, stak ze 1 vinger in mijn anus en begon rustig te bewegen. De neukmachine stond nog steeds aan.
‘Ja Sjakie, het is niet altijd plezier hier. In gefolied worden, opgehangen worden, lekker zweven. Nee, als slet is het afzien….Daarbij kan het neuken ook afgewisseld worden. Krijg je een dikke lul in je slavenkont.’ Pardoes stak ze er een tweede vinger bij, met na ik aanneem een grijns van oor tot oor op haar gezicht.

‘Kleine pik……….grote pik…….. kleine pik…….. grote pik…Hahahahaha’

Ik was murw van die dildo. Nog steeds hield ik het vol zonder te braken.
‘Sommige slaven kunnen ook twee lullen te gelijk pijpen…’

Op weg naar de horizon (2)
De man pakte meer en meer de draad weer op. Zijn concentratie verbeterde, alhoewel hij zich ter degen beseft dat 100% functioneren er domweg niet in zit. De verantwoordelijkheid voor zijn jonge kinderen mag hij niet verloochenen. Hij moet keuzes maken, hoe moeilijk dat bij tijd en wijle ook is. Er zijn te veel leuke dingen te doen. Voor hem was werk geen straf. Na al die jaren had hij er nog veel plezier in. Reizen was eerder meer dan minder geworden. Het was een compensatie voor de tijd tussen het reizen in. Zoals alles, heeft ook dit een keerzijde. Vooral als hij alleen onderweg is, alleen in een hotel verblijft, alleen dineert….. De tijd probeert te doden, komt de pijn naar boven. Het verdriet.

Hij verbleef op een vliegveld in een te duur hotel, met te dure wijn en dito gerecht. Waarom? Omdat gemak de mens dient. Een mooi hotel, zonder hart en ziel. Hij beseft dat dit zo een bestemming was, waar hij haar graag een keer mee naar toe had genomen. De wetenschap dat zij er niet meer kan zijn doet pijn. Na weer een heerlijk, maar vooral zielloos diner slaat hij zoals zo vaak de bar over. Op zijn weg terug naar zijn kamer. Hij moet schrijven, het waarom daarvan weet hij niet.

De man vraagt zich steeds vaker af wat hij zoekt? Wat hij wil? Hoe hij het wil. Ja, een ding wat hij wil is niet eerlijk…….. Maar hij wil haar ook niet kwijt. Wil hij wel een Heerseres, die veel verder gaat in haar leiding. Die op een andere manier veeleisend is. Die zijn leven moeilijk maakt? Tja, wat wil hij eigenlijk. Wat zoekt hij aan de horizon? Eindeloos opzoek naar het goud, aan het einde van de regenboog. Het geluk, genot, het gevoel, de rust……..de eenvoud, de liefde. Hij weet dat hij dat niet kan en mag vragen aan zijn Meesteres. Natuurlijk zou hij haar graag vaker zien, met haar naar party’s gaan. Hij beseft dat hij de momenten in haar bijzijn moet koesteren als een geschenk. Genieten van haar sarcastische kleinerende opmerkingen aan zijn adres, die zijn geest doet groeien en zijn ziel verwarmt.

De man weet dat zij hem niet weerhoud om zijn geluk te beproeven. Om zijn nieuwe weg naar de horizon te zoeken. Omdat zij niet vraagt aan hem, wat zij niet kan geven. De man begrijpt zijn Meesteres en respecteert haar tot in de kleinste ader, alleen al omdat het lot ooit bepaalt heeft dat zij ook na de eerst keer, weer bij elkaar zouden komen. Omdat zij hem meenam…………………

26 april 2017 (5)
‘Bek open, verder……VERDER…..’
Ze propte 2 dildo’s gelijktijdig in mijn mond…….
‘Ja Sjakie, je moet van alle markten thuis zijn… hahahaha..

Ik was mijn besef van tijd inmiddels helemaal kwijt, was murw gepijpt. In geuren en kleuren had ze met veel plezier en passie verteld wat ze van bi slaven verwacht.
‘Sjakie’ zei ze, ‘Als jij eenmaal als BI slaaf het echte werk hebt gedaan, wordt je een paar dagen later wakker met een keiharde pik…’

Ervan uitgaande dat Mrs. Denise spreekt vanuit jarenlange ervaring, kan ik mij daar eerlijk gezegd geen voorstelling van maken. Sterker nog: ik wil mij er geen voorstelling van maken.

‘Goed’ zei ze. ‘Neem je pikkie in handen. Ik wil dat je over het maandverband spuit.’
Ik had haar niet helemaal goed verstaan…… Met nog steeds……Ja NOG STEEDS….. Die dildo in mijn bek, wilde ik iets vragen…
‘Hmmmemmme hehnnd ooempff’
‘Wat is er Sjakie?’ Daarop gebaarde ze dat ik de dildo uit mijn mond mocht halen..
‘U wilt dat ik zo meteen klaar kom?’
‘Ja, wat anders!’ Ze zei er nog net geen dombo achter aan…hahahaha
Met de dildo in mijn bek, die nog steeds neukende bewegingen maakte, begon ik te trekken. Weldra stond ik al op springen….
‘Hmmmm oepdfds hmm’
Mrs. Denise was inmiddels voor mij komen staan en keek me erg lief en verleidelijk aan. Verleidelijk, maar eigenlijk diep vernederend…zo diep…..HEERLIJK GEWOON…. Ze zette de neukmachine stil.
‘Mag ik klaarkomen Meesteres??’
‘Ja hoor Sjakie’ zei ze zo lief alsof ik geen toestemming nodig zou hebben…..hmmmm ja ik weet natuurlijk wel beter. ‘Over het maandverband, wat je ernaast spuit moet je op likken.
Even later kwam ik klaar….’
‘Alles Sjakie, alles eruit trekken, tot de laatste druppel..

Ik morste mijn zaad niet en spoot het op het maandverband. Tot grote tevredenheid van Mrs. Denise.
‘Goed Sjakie, sta op… nu ga je jou onderbroek halen…….
Oooh jee, dacht ik….. Daar gaan we weer……. Heb ik weer hahahahah…..
……………..en dan krijg je dit maandverbandje mee. Je hoeft niet te douchen’ zei ze vrolijk…..

Daarmee eindigde feitelijk deze sessie hetzelfde als de vorige keer, ook toen nam ik namelijk mijn zaad mee naar huis, alleen toen was het nog inwendig……hahahaha.

Ik stelde er geen vragen over, na afloop hadden wij nog een kort praatje…. Met naar buitenlopen stelde ik uiteindelijk lachend de vraag..
‘Tot wanneer Meesteres?’
‘Wanneer ga je douchen?’
‘Morgen vroeg…….’

Het is een lot waar Ik niet aan kan ontkomen
Een offer wat zorgt voor vele bange dromen…..
Wordt vervolgd………

Rituelen
Keer op keer
opzoek naar balans.
Met mijn gedachte
in een ware trance.

Een wederkerend ritme,
waarvoor ik helemaal leef.
Het heerlijke gevoel,
waar ik naar streef.

De uitdaging om U
te kunnen geven.
Een moment in tijd
om te laten beleven.

Onweerstaanbaar,
die terugkerende drang.
Uw aandacht is,
waar ik naar verlang.

Het is een vast stramien,
wat ik mijzelf beveel.
Zit ik op mijn knieën.
voor een tijdloos ritueel.

Top