Hoezo “niks loos”?

Eind 2018 was de laatste afspraak in DP met Mrs. Denise waaraan ik goede herinneringen heb. Het was een driedubbele afspraak en na het herlezen van het verslag ben ik weer op en top gemotiveerd om mezelf opnieuw aan mijn favoriete Meesteres te “mogen” onderwerpen. Toen ik Haar belde voor een wat langere afspraak met het verzoek om me stevig te boeien in de leren bondagezak stemde Ze daarmee in. “Verder nog wensen” vroeg Ze ietwat cynisch en vervolgde met “pas op met wat je Mij vraagt en als het niet goed genoeg is, bepaal Ik toch wat er al dan niet gebeurt”. Haar antwoord en mededeling zette me weer snel op mijn plaats. Schuchter heb ik aangegeven dat ik er nog even over na zou denken en gevraagd of ik met Haar goedvinden een mailtje mocht schrijven. “Doe dat maar slaafje. En maak je geen zorgen want er is nog niks loos” klonk Ze opgewekt. Zoals U ziet Meesteres Denise is de mail gelukt, nu de sessie nog!

Deze mail is tot stand gekomen in aanloop naar de volgende sessie die zeker niet pijnloos zal verlopen. Allereerst zorgt Mrs. Denise ervoor dat ik machteloos en bewegingsloos in de bondagezak stevig wordt vastgeketend op de bondagebank. Mogelijk gaat Ze weer met sounds aan de slag of mag ik ademloos ervaren hoe pijnlijk ejaculeren kan zijn en hoe kwetsbaar mij dat maakt…. Moeiteloos kan Mrs. Denise mij zover krijgen dat ik niets liever wil dan de sessie beëindigen maar wat als Ze juist dan gemotiveerd is om mij pauzeloos te straffen en vernederen? Dan verloopt deze sessie zeker niet probleemloos voor mij!!

Gespannen en tegelijkertijd ook opgewonden komen mijn onderdanige uitspattingen op papier.  De gedachte om vastgeketend onderworpen te zijn aan Mrs. Denise en van de buitenwereld afgesloten wind me verder op. Ik ken Haar en weet waartoe Zij in staat is! Inderdaad is er voor my beloved Mistress “niks loos”. Voor mij ligt dat anders: eenmaal in de bondagezak ben ik kansloos en is de situatie uitzichtloos als Mrs. Denise meedogenloos en genadeloos mij Haar wil oplegt. Ook word ik rusteloos bij de gedachte als aanwezige Meesteressen samen met Mrs. Denise hun creatieve, dominante specialiteiten tijdens de sessie op mij botvieren….

 Slaaf reddeloos!

Top