Hoogtepunten van de sessies met meesteres Mara.

Sinds een jaar kom ik regelmatig in Valkenswaard bij meesteres Mara. Zij is voor mij de perfecte meesteres. Het afgelopen jaar heb ik een aantal geweldige sessies gehad. Ze weet zich altijd indrukwekkend te kleden en een diepe indruk op mij te maken. Voor mij is zij de meesteres waarop ik ook indruk op wil maken en wil plezieren.

De meeste sessies beginnen met mij in een onderdanige houding op de grond. Meesteres Mara bekijkt dan of ik schoon, netjes geschoren ben zowel boven als beneden en of ik me aan eventuele opdrachten heb gehouden. Dan mag ik meestal achter haar aan kruipen op handen en voeten naar de ruimte waar we de sessie hebben. Soms heb ik dan de kans om haar en haar kleding goed te bekijken.

Soms beginnen we met het aanbidden en kussen van haar schoenen en benen. Ik heb geleerd dat ik daar nog niet goed genoeg in ben en dus nog veel moet oefenen. Als meesteres Mara dan ook nog eens duidelijk laat blijken dat ik dat kussen en aanbidden eigenlijk helemaal niet waardig ben windt me dat erg op.

Elke sessie mag ik pijn lijden voor mijn meesteres en dat doe ik graag. Ik heb daar een onbekende kant van mezelf ontdekt en ben samen met meesteres Mara mijn grenzen aan het ontdekken. Elke keer weer weet meesteres Mara wel weer wat nieuws te bedenken om een stapje verder te gaan waardoor het iedere keer weer anders en nieuw is voor mij. Er zijn veel verschillende gereedschappen en manieren zijn om straf uit te delen. Elke methode voelt weer anders. Meerdere malen ben ik vast gezet aan diverse meubelstukken en werd ik bewerkt met de cane, zweep en paddles. Soms in een positie waarin ik meesteres Mara kan zien en soms niet. Als je niet kunt zien wat er komt is het natuurlijk nog een extra verrassing. Ik stond op een gegeven moment in bondage vast met mijn rug tegen een muur. De hoge haken van meesteres Mara gingen uit. Terwijl ik me afvroeg wat dat betekende kwam de eerste trap in mijn ballen. Nu wist ik ook waarom ik met mijn benen wijd stond. Het wat erg moeilijk om de volgende trappen niet in een automatisme te ontwijken en mijn meesteres boos te maken.

Elke slaaf heeft zijn eigen grenzen en voorkeur of afkeur van bepaalde methode. Het is echt een spel om te ontdekken waar we volgens mij allebei van genieten en wat ik het vervelendste vind. Ik ben trots en kan echt genieten van de blauwe plekken in de dagen na de sessie. Dit geeft me in de dagen daarna een fysieke en mentale herinnering aan de sessie en maakt me trots dat ik dat voor mijn meesteres mocht doen.

Een andere keer ben ik gemummificeerd door meesteres Mara. Liggend op een bank zag ik elke keer het plastic over mij heen komen en kon ik steeds minder bewegen. Eerst mijn romp en armen. Daarna kwamen mijn benen. Ik vroeg me af waar dit ging eindigen. Toen werd mijn hoofd apart ingepakt en daarna ook vast gelegd. Ik kon geen kant meer op. Dat gaf een goed gevoel van overgave want ik kon niets meer bewegen. Daarna maakte ze de mummie open bij mijn tepels en penis zodat ze mij daar kon stimuleren. Dat gaf een geweldig gevoel om daar te liggen en er niets aan te kunnen doen. Als afsluiting ging meesteres Mara een aantal keren kort op mijn gezicht zitten waardoor ik niet meer kon adem halen zonder dat ik een kant op kon.

We hebben ook geëxperimenteerd met kuisheid. Graag zou ik dit voor mijn meesteres doen maar helaas blijk het voor mij niet mogelijk om langer dan een paar dagen een kuisheidsgordel te dragen omdat mijn huid dan open gaat. Ik heb meerdere soorten kuisheidsgordels geprobeerd maar ze hebben allemaal het zelfde effect. Het eigendom van mijn penis en ballen heb ik toch vol trots overgedragen aan meesteres Mara. Zonder haar toestemming mag ik ze niet meer aanraken. In opdracht van meesteres Mara moet ik regelmatig porno kijken en dan mag ik niet aan haar eigendom komen. Ook moet ik dan een bondage handschoen dragen zodat ik mezelf niet stiekem kan stimuleren. Het is tegenstrijdig dat ik mezelf graag iets ontzeg om mijn meesteres te plezieren maar toch voelt het heel goed om voor je meesteres jezelf orgasmes te ontzeggen.

Meesteres Mara weet dat ik graag dingen doe die haar plezieren en dat test ze graag. Ik moest achter haar aan kruipen op handen en voeten naar een andere ruimte. Daar stond een andere gast vast gebonden door zijn meesteres. Wat zou hier de bedoeling zijn? Daar aangekomen kreeg ik de opdracht om op mijn knieën bij hem te gaan zitten en hem af te trekken met mijn handen. Het voelde raar om die opdracht te krijgen maar het wond me ook op dat ik het in opdracht van mijn meesteres deed. Het is vreemd om een zo bekende beweging van een andere positie en met een andere penis uit te voeren. Ik moest doorgaan tot de man klaar kwam.

Een andere keer werd ik op een stoel vast gezet met een penis gag in. Een andere man kwam achter zijn meesteres aan gekropen de ruimte in. Hij moest de penis die uit mijn mond stak afzuigen en opwindende erotische geluiden maken alsof het hem enorm opwond. De gevoelens hierbij zijn moeilijk te beschrijven. Het is iets nieuws en raars om te doen maar ik vind het heel opwindend om dat in opdracht van mijn meesters te doen.

Meestal boek ik ook een tijdje opsluiting. Dat heeft voor mij ook al heel wat interessante situaties opgeleverd. De eerste paar keren ben ik vast gezet zodat ik me niet meer weg kon. Vastgebonden op een stoel of achter een hek. Dan heb je even tijd om alles te overdenken. Mijn persoonlijke hoogtepunt wat dat ik na een flinke pijn-sessie in een lage kooi die op de grond stond werd opgesloten. Mijn flink blauwe onderkant werd naar de deur gedraaid en deze werd open gezet. Daarna kreeg ik nog een blinddoek om zodat ik de andere klanten die binnenkwamen en weggingen niet kon zien. Zo heb ik daar een tijdje gezeten en kon meesteressen en klanten lang horen komen en praten. Ook daarin vind ik het interessant om de grenzen op te zoeken.
Submissive A.

Top