Ik ben vreemd gegaan: hoe nu verder?

Pats! Aauw!, twee-en-dertig, Pats! Auw!, drie-en dertig, Auw, ik brul, ik hou het niet meer, Aaauw, ……. acht-en-dertig, negen-en-dertig Auw! Nog één, Pats, veertig, Aaauw, Pffff, ik heb het gered!
Ik sta aan het andreaskruis met mijn gezicht naar het kruis. Achter mij staat Meesteres Rose met de bullwhip in haar hand. Ik heb in het voorgesprek gezegd dat ik geen pijnslaaf ben. Ik kan niet tegen pijn. Nou, dat wist ze al. Maar ik heb ook gezegd dat ik het fijn vind als een meesteres de pijngrens probeert op te zoeken. En dat als een meesteres het langzaam opbouwt, me eerst opwarmt en me tussendoor beloont met een aai over mijn bol, dat ik denk het langer vol te houden. Nu heb ik de veertig gehaald. Ben trots op mezelf. Tevreden over Rose. Maar als ik eerlijk ben zeg ik er wel bij dat Rose niet heel hard heeft uitgehaald. Er zijn nauwelijks marks.

Dat ik in sessie ben met Rose is natuurlijk vreemd. Iedereen die mij kent binnen DP weet dat Meesteres Denise mijn meesteres is. Ik heb mij vrijwillig laten onderbrengen in Haar slavenstal. Vanaf dat moment was er geen weg terug.
Eén van de laatste keren dat ik bij DP was werd ik echter na het douchen opgehaald door Mistress Nicole met de woorden: “This afternoon I’m your mistress, follow me”. Ik had geen afspraak met haar, had haar nog nooit ontmoet. Het werd een mooie middag. Meesteres Denise had mij kennelijk uitgeleend of verhuurd. Nu weet ik dat een meesteres haar slaven mag uitlenen of verhuren. Omgekeerd kan een sub natuurlijk niet zonder meer naar een ander gaan. Maar ik had bij die sessie de vrijheid geproefd. Ik heb nu een stoute afspraak gemaakt met Meesteres Rose. Ik ga vreemd.
Meesteres Rose – eigenlijk is het Switch Rose, maar in mijn sessie had ze de dominante rol – is een spontane jonge meesteres. Ik heb haar anderhalf jaar geleden leren kennen. Ze was toen nog in opleiding bij Meesteres Denise. Mijn Meesteres deed aan haar voor hoe je een slaaf ( ik dus) in zijn kruis een kick kunt geven, of hoger met de schacht van je laars tegen de borst kunt trappen. Nu is ze een lieve Meesteres die helder is over de machtsverhoudingen. Ze zorgt voor gevarieerde en spannende sessies. Als het nodig is en ze er zin in heeft is ze zeer sadistisch. Ze zorgde bij voor een rustgevend gevoel, terwijl ze toch snode plannen aan het voorbereiden was. Ze had deze keer prachtige overknee leren laarzen aan. Dat toont macht en maakt mij onderdanig.

Ze houdt ook van smerige spelletjes. Al bij het begin van de sessie nam Ze me mee naar een van de douches bij DP, liet me daar op de grond zitten en zette me met boeien en kettingen vast Vervolgens kreeg ik haar golden shower over me heen. Ze liet me op de koude douchevloer achter. Ze propte haar slipje wat gedrenkt was in haar shower in mijn mond. Ze zei dat haar champagne tijd nodig had om goed in mijn huid door te dringen. Als een soort marinade. Ik zou dan lang blijven ruiken naar de meesteres. Ik voelde me vies.
Later op de middag moest ik zelf plassen. Vaak hebben mannen op mijn leeftijd last van een iets vergrootte prostaat waardoor ze vaker moeten plassen. Ik vroeg om een sanitaire stop in de sessie. In plaats daarvan kreeg ik een luier om. Daar moest ik maar in plassen. Voor ze die bij mij om deed smeerde ze er chocolade pasta in. Met mijn plas zou dat voor extra viezigheid zorgen. Toen later de luier afmocht en inderdaad vol viezigheid zat smeerde ze die in mijn gezicht voordat de luier in een vuilnisemmer verdween.
Nadat ik onder de douche weer schoongespoeld was toverde ze me om in een lolita-meisje met een rieten rokje. En een behaatje gevuld met bloemetjes. Op het podium in de barruimte moest ik dansen. Meesteres Rose nodigde Meesteres Denise, Meesteres Nina en Meesteres Zascha uit te komen kijken hoe ik dat deed. Ze hadden veel lol om het schouwspel en lachten me uit. Gelukkig. Er was mij straf beloofd als ik ze niet zou vermaken. Desondanks besloot Meesteres Rose dat ik voor ieder van de dames en voor haarzelf 10 slagen – dus veertig in totaal – met de bullwhip verschuldigd was waarover ik in het begin van deze writing schreef.

Later in de middag nam Rose me mee naar de hal van de studio. Ik moest wijdbeens plaats nemen op een stoel en werd vastgezet. Ze kon daardoor goed bij mijn edele delen. Ze wilde naalden gaan aanbrengen. Ik ben reuze bang voor naalden. Ik heb maar een paar incidentele ervaringen, jaren geleden. Bij een van die ervaringen ben ik flauw gevallen. Maar deze keer – eerlijk is eerlijk – heb ik in het voorgesprek gezegd dat het geen harde grens is als het voorzichtig met dunne naalden gebeurt. Uiteindelijk wil ik diep in mijn binnenste dat mijn eigen grenzen verlegd worden. En ik vertrouw Meesteres Rose. Ik dacht dat als ze werkelijk met naalden aan de slag zou willen, dat ze me boven naar de nursingroom zou brengen. Maar nee, terwijl ik met benen gespreid in de hal van de studio zat wilde ze deze daar in het openbaar aanbrengen. Door mijn ballen. Ik huiverde. Ze vroeg hoeveel? Twee leek mij het maximum. Zeven zei Ze. Het komend jaar word ik zeventig jaar en daar corresponderen zeven naalden door mijn ballen het beste mee. Geen discussie mogelijk. Ze bracht ze rustig en vastberaden aan. Ik ontspannende mij, zeker bij de eerste twee. Ik had immers zelf de mogelijkheid in het voorgesprek geopperd. Daarna voelde ik de spanning toenemen en werd bang weer flauw te vallen. Ze stelde me gerust, lette op mijn ademhaling en ging zorgvuldig verder. Voor ik het wist zaten ze er alle zeven in. De vrees voor pijn was onterecht. Eigenlijk deed het geen pijn. Ik was trots op Rose en op mezelf. Wel had de spanning mij totaal uitgeput. Rose riep haar collega’s Meesteres Nina en Denise erbij om het resultaat te komen bewonderen. Zoals te voorspellen greep Meesteres Denise de mogelijkheid aan om de aandacht van de naalden weg te halen en te dreigen in mijn tepels te knijpen. Ik was uitgeput en begon bij voorbaat te gillen dat ik dat niet wilde. Daarop begonnen Nina en Denise mij rond mijn tepels te kietelen zonder erin te knijpen. Ik was uitgeput, mijn angst kreeg de overhand, ik zat er doorheen. Ik werd boos, van mij afblijven riep ik. Fout natuurlijk. Als ervaren sub weet ik dat ik dergelijke gevallen om genade kan vragen. Maar ik zat er doorheen, kon niet anders.
Gelukkig nam Meesteres Rose me mee naar boven. In de witte kamer legde ze me vast zodat ik wat kon rusten. Bij terugkomst was het tijd voor wat ze noemde de “finale”. Ik had een beloning verdiend. Als beloning zou ze mijn ballen helemaal leeg gaan maken. In vroeger tijden was dat voor een meesteres stevig handwerk. Sinds enige tijd heeft DP de Venus 2000 in huis: een heuse melkmachine. Daarop sloot ze me aan. Mijn lid in een buisje. Voor in het buisjes zit een rubber mondje, Dat voelt als een strak kutje. Of als twee zuigende lippen voor iemand die gewend is oraal genomen te worden. Nadat mijn lid er goed in zat zette Meesteres het knopje aan. Het buisje begon heen en weer te bewegen en werd vacuüm gezogen. Ik voelde mijn lid groter worden. Omdat het buisje doorzichtig is, kon ik het zien. Ik voelde het ook. In een mum van tijd bereikte ik een hoogtepunt. Een sensationele ervaring! En Rose, die lachend toe kon kijken en niets zelf hoefde te doen.
Voor deze “finale” had Meesteres Rose me toegefluisterd dat zij het een mooie middag vond. En dat ze me best lief vond! Dat laatste mocht ik van haar niet aan meesteres Denise zeggen. Heb ik ook niet gedaan. Wel ging ik met vlinders in mijn buik naar huis! Wat een heerlijke Meesteres en heerlijke middag!
Nu heb ik mezelf wel met een probleem opgezadeld. Wat doe ik de volgende keer? Maak ik opnieuw een afspraak met Meesteres Rose? Of toch gewoon met mijn eigen Meesteres Denise? Ik denk dat veel mannen die zich weleens in een avontuurtje gestort hebben dit probleem herkennen. Hoever kun je met het avontuurtje doorgaan zonder de eigen relatie op het spel te zetten? Gelukkig kan ik hier nog even over nadenken. Ik moet eerst weer sparen voordat ik opnieuw naar Valkenswaard kan gaan. Voorlopig kan ik terugdenken en dromen over deze bijzonder mooie middag!
slaafaap

Top