Luna…Laat je niet verrassen..

Ik heb het voorrecht gehad om al enkele keren een worstelsessie te ondergaan met Slavin Luna.
Alhoewel Luna in de meeste gevallen uitblinkt in haar onderdanige rol gedurende een sessie komen er dominante trekjes naar boven als je met Luna een worstelsessie beleefd.
Ik met een lichaamslengte van 2,04m en Luna 1,65m was ik van mening dat ik met een lengteverschil van bijna een halve meter het met Luna rustig aan moest doen en op halve kracht spelen om Luna geen blessure aan te doen. Maar toen de sessie begon was ik totaal verrast hoe Luna met een flexibele schouderworp mij op de matten in een stevige headlock wist te domineren.
Ik probeerde van alles om uit deze benauwde en vernederende positie los te komen maar wat ik ook probeerde, het was tevergeefs.
Na een paar minuten was het genoeg voor Luna en wist zij binnen enkele seconden de headlock om te toveren in een grapevine pin met je handen stevig op de mat gedrukt en mijn benen werden door haar benen uit elkaar getrokken. Loskomen? Vergeet dat maar! Dat zij het worstelen goed onder de knie heeft is wel duidelijk als zij je genadeloos in verschillende grepen vastklemt zoals de schoolgirlpin, figure4 headscissors, armklemmen, corss-bodypins, reverse headscissors, figure4 schoolgirlpins, etc.
Bij elkaar weet Luna je in een 20-tal verschillende grepen te houden waar je niet uit los kan komen. Van wie heeft Luna al deze grepen geleerd vraag ik me af….

Laat je niet verrassen! Luna komt heel lief en vriendelijk over maar op de worstelmatten…..ervaar het zelf!
Luna verrast mij iedere keer als ik een sessie met haar beleef.
Bedankt LUNA en tot snel weer!
Een super aanwinst voor DP!

Top