Meesteres Akira rules

Al een tijdje had ik Mrs Akira op mijn verlanglijstje staan, vanaf het moment dat ze terugkeerde bij DP.

Op de foto’s een prachtige Meesteres die oa ook worstelen op haar programma had staan. Ik had niet veel tijd nodig om dan uiteindelijk de afspraak te maken met Mrs Akira. We zouden een uur de mat opgaan. Aangekomen bij DP werd ik in de rode kamer gebracht, mrs Akira zou direct komen voor de kennismaking. Minuten duurde uren leek het wel. Maar opeens ging de deur open en daar was deze betoverend mooie meesteres. Ik had haar kleiner ingeschat maar er bleek zomaar centimeters bijgekomen te zijn nu ze echt voor me stond. Wat een meesteres, strakke leren broek en een teasende blik. Snel de kaart doorgenomen van do’s and dont’s, de douche in en op de bel gedrukt…… ik hoorde haar voetstappen op de trap en de zenuwen gierden door m’n keel…. De deur ging open en daar stond ze voor me. Nog steeds die strakke leren broek maar nu met laarzen en een leren top…… in de rode kamer aangekomen legden we samen de matten en de worstelpartij kon beginnen. Zo voor het eerst begon ik voorzichtig, even aftasten maar daar gunde Mrs Akira me geen tijd voor. In een seconde lag ik al op m’n rug en draaide ze een vervelende armklem om mijn nek en met haar gewicht ( verbazend dat iemand met weinig kilo’s zo’n druk kon zetten) drukte ze me tegen de mat…. Ik kon niet anders dan opgeven, afkloppen, hoe genant dat ook voelde. Wederom op onze knieën tegenover elkaar, ik was gewaarschuwd…. Maar in plaats van haar armen te gebruiken veranderde ze van tactiek en in een atletische zwaai lagen haar benen rond mijn nek en begonnen haar beenspieren eerst zacht toen heftig als een Boa Constrictors een verwurging….. met mijn neus tegen haar leren broek aan geperst, riep ze nog teasend, “zo nu mag je even mijn leer ruiken”, de kracht van haar dijen werd me wederom teveel en ik moest me weer verlagen door af te kloppen. Onbegrijpelijk dat zo’n mooie slanke Mrs zo’n kracht kon laten zien. Bij 3-0 moest ik mijn eigen tactiek aanpassen en met wat geluk kwam ik bovenop te liggen, met heer buik op de mat nam ik haar benen in een Grapevine en met mijn gewicht kon ik Akira met een Nelson eindelijk tot afkloppen dwingen. Wellicht het stomste wat ik kon doen die middag. Dat ene puntje maakte iets in haar los, iets onoverwinnelijks. Het leek wel of ze nu pas echt aan worstelen toekwam. Vooral met haar beenklemmen liet ze me alle hoeken van de mat zien… een reversed headscissor bleek haar favoriet. Met mijn blik op haar meesterlijke in leer verpakte billen liet ze me kermen…… ze hield deze klem langer aan zelfs toen ik afklopte…… wat kan die meesteres genieten van haar superieure beenklemmen.

Nadat ik flink op achterstand stond vond Meesteres Akira het nodig om me nog meer te kleineren met een ongeëvenaard tease and denier spel. Het strakke leer heb ik moeten aanbidden. Een lange facesit deed me snakken naar lucht. Maar deze Meesteres voelde precies aan hoe ver ze kon gaan. Zij was en is de meesteres. Mijn meesteres. IK KAN NIET WACHTEN TOT IK WEER MAG KOMEN.

DP wat hebben jullie toch weer een PAREL in huis gehaald.

BEDANKT MRS AKIRA
Wernertje

Top