Meesteres Pijn

Lieve Sjakie en Slaafaap,

Al jaren lees ik jullie belevenissen, jullie onderwerping aan m.n. Meesteres Denise en jullie verslaafdheid aan haar. Wat fijn dat ik een rol mocht spelen in jullie verhalen en belevenissen van de laatste tijd.

Ik vind het bijzonder hoe jullie die onderwerping voelen en onder woorden weten te brengen. Een plezier om te lezen, al is het niet uit directe herkenbaarheid.
Ik ben nl. niet zozeer onderworpen aan een persoon, maar aan een gevoel, nl. pijn. En dan de combinatie van pijn en zachtheid. Wie dat doet is net iets minder belangrijk, kunnen verschillende dames zijn, al geniet ik erg van wat Manja (die mij als eerste heeft geleerd wat pijn verdragen en ervan genieten is), Nicole, Sophie en Zascha mij aan kunnen doen (maar een schop in mijn ballen van Nina of Denise, of Valerie of Femme is ook niet erg hoor).

In ieder geval: ik kom al enkele jaren naar Domination Palace om pijn te lijden, het uit te schreeuwen en dan even liefde en aandacht te voelen. Meesteres Denise heeft het omschreven als: je bent wel ondergaanderig, maar niet onderdanig.

Een maand of twee geleden was ik weer eens in DP, voor een afspraak met Meesteres Zascha, en we hadden net in de bar afgesproken dat we gewoon met z’n tweeën in de blauwe kamer zouden spelen, geen gedoe met anderen erbij deze keer. Komt Meesteres Denise de bar inlopen: “ik heb hier in de rode kamer een slaaf die ik tot biseksuele dingen wil dwingen en ik weet dat jij daar niet vies van bent; zou je zo goed willen zijn?”

Nou zal ik niet gauw nee zeggen als Meesteres Denise me wat vraagt (wie wel?), dus snel naar boven, uitkleden en douchen. Meesters Zascha weet dat ik de combinatie van seks met een man en pijn nóg leuker vind (ik ben wel overwegend hetero, maar zeker niet vies van een lekkere pik), en ze deed snel een ballcrusher om mijn ballen. Deze ballcrusher bestaat uit twee plexiglas platen (ongeveer 10 x 10 centimeter, aan een kant verbonden met een scharnier en aan de andere kant met twee stelschroeven. In beide platen zit een gat, in de ene iets groter dan de andere. Pik en ballen door het grotere gat, pik alleen door het kleinere gat en dan is het een kwestie van aandraaien van de schroeven tot het pijn doet, en dan nog een beetje verder, want dan doet het meer pijn…

Lieve Sjakie en Slaafaap, jullie zullen me wel gek vinden, maar voor mij is dát heerlijk!

Goed met die ballcrusher om naar beneden, Meesteres Denise kwam me al tegemoet. “Hij weet niet dat je komt, dus graag eerst op je knieën en hem pijpen”.
Daar stond Sjakie, geheel gewikkeld in folie, alleen pik en ballen waren ontbloot.
Ik zakte op mijn knieën en begon eerst zijn ballen te likken. Bij mij werkt dat goed, is een lekkere opwarmer, maar voor Sjakie, las ik later, was het de eerste keer, en hij vond – en waarschijnlijk vindt – seks met andere mannen maar niks. Ook mijn gepijp bracht hem niet echt tot opwinding. Misschien kwam dat ook wel omdat de dames om de beurt de ballcrusher om mijn ballen samenknepen of aandraaiden, waardoor ik erg op moest letten dat pijpen geen bijten werd.

Na een tijdje vond Meesteres Denise dat de rollen omgedraaid moesten worden. Sjakie op z’n knieën voor mij. Na een tijdje vroeg Denise: “Hoe doet ie het”. Ik probeerde hem te plagen door te vragen of hij ook mijn ballen wilde likken (de ballcrusher was inmiddels verwijderd), maar dat kwam kennelijk verkeerd over.
Meesteres Denise zette Sjakie onder maximale druk. Terwijl hij me aan het pijpen was moest hij zichzelf aftrekken en binnen een minuut klaarkomen, anders mocht hij een maand lang niet klaarkomen. Ik had heel erg met hem te doen, want ik zag dat het niet ging lukken. En een maand niet klaarkomen, met een kooi om of zo?
Ik was blij om te lezen dat alles later op de middag toch nog goed gekomen is! Als gezegd, Sjakies columns zijn me zeer dierbaar, ik herken uit eigen ervaring veel van zijn situatie, en hij schrijft mooi. Sjakie, ik beloof je, de volgende keer dat ik je mag pijpen zal ik mijn uiterste best doen je te verwennen en het lekker te laten vinden!

Meesteres Zascha nam me mee naar boven voor mijn portie pijn.
Ze begon met een actie die ik uit een leuk filmpje kende en haar had laten zien. Ze wikkelde een dun touwtje van mijn eikel naar beneden om mijn pik. Zo strak mogelijk. Het effect daarvan is dat elke aanraking pijnlijk is, zodat je ligt te kronkelen van pijn en genot. Uiteraard werden mijn ballen ook afgebonden, zodat alles onder spanning stond, en bleef staan. En dan maar knijpen, en strelen, en slaan en knijpen en strelen en slaan. Na verloop van tijd pakte ze de ozon-machine om me daarmee pijn te doen. Toen moest ze weg om iets te halen. Ze maakte mijn rechterhand een beetje los, gaf me het ozon-apparaat in mijn hand en zei: “ga jezelf maar even lekker pijn doen…” Daarna moest ik gaan staan en Meesteres Zascha deed me, terwijl het touw nog om me heen zat weer lekker pijn. Dat deed ze met één hand, want met de andere hand filmde ze wat ze deed en zette dat op haar Twitter-account (@meestereszascha). Om het bloed weer te laten stromen trok ze de touwtjes in één ruk van mijn pik en ballen af.

Daarna moest ik op mijn knieën op de bank ik de blauwe kamer gaan zitten. Ze zocht een grote lange dildo uit (echt groot, de meeste mannen zouden er jaloers op zijn) en duwde die diep in mijn kont. Wat er daarna gebeurde kon ik niet precies zien, maar wel kreeg ik steeds meer pijn aan mijn pik en ballen.
Op de een of andere manier deed het meer en meer pijn naarmate ik mijn voeten bewoog. En dat moest ik wel, want ze had een cane gepakt waarmee ze mijn voetzolen bewerkte. Gelukkig niet zo hard, maar het had effect op mijn ballen. Later kwam ik er achter dat ze van die klemmen op mijn geslachtsdelen gezet had en die met touwen aan de banden om mijn enkels verbonden had. Het deed steeds meer pijn, verscheurend!

Toch heb ik bij Meesteres Zascha heel vaak dat ik achteraf denk: och, had ze nog maar één klap meer gegeven, of nog maar één klem extra gezet. Dat komt omdat het zo vreselijk lekker is wat ze doet, en omdat de beloning (een streling, een glimlach, een aanmoedigend woord) zo geweldig is. Nu had ik achteraf ook: had je er maar een klem bij gezet.

Toen ze me genoeg gemarteld had mocht ik zo gaan zitten dat ik kon zien wat ze gedaan had: 4 gemene chirurgische klemmen op mijn pik en ballen, met touwen verbonden aan mijn enkelbanden. “Sta op”, zei ze. Ik probeerde dat wel, maar het deed zo gruwelijk veel pijn dat ik het niet voor elkaar kreeg. “Sta op, anders krijg je 10 slagen met de cane op je billen” zei ze dreigend. Ik kreeg het niet voor elkaar, misschien omdat het er 4 waren. Één had ik misschien nog wel gedurfd, maar 4?
Gelukkig liet Meesteres Zascha me daarna nog zien dat ze ook lief kan zijn! Ze is niet alleen mijn pijngodin!

De keer daarna had ik afgesproken om eerst drie kwartier met Femme en Meesteres Zascha te spelen en daarna met Zascha alleen. Ik heb gemerkt dat pijn geven net zo fijn kan zijn als pijn ontvangen, al ben ik wat schuchterder dan de Meesteressen in huis. Bovendien moet ik er niet aan denken een vrouw tegen haar wil pijn te doen, of meer pijn te doen dan ze kan verdragen. Nou valt dat bij Femme wel mee; het bleek al snel dat die net als ik is: “harder alsjeblieft”.
Omdat ik van te voren een stomvervelende vergadering had, had ik mijn ballen al voor die vergadering strak afgebonden.

Dat kon ik wel even laten zitten volgens Meesteres Zascha. Als verwelkoming kreeg ik nog vóór het douchen een paar stevige tikken op mijn ballen. Lekkend liep ik naar de douche. Toen ik opgehaald werd bij de douche had ik de eer om achter Meesteres Zascha aan te mogen lopen naar de zolder. Soms is het leven, zelfs in het vooruitzicht van pijn, heel erg mooi.
Vervolgens gingen we kijken hoe Femme de cane vond (lekker, je kan haar niet hard genoeg op haar kont slaan) en of we nog andere dingen bij haar konden doen. Je kan Femme op veel plekken slaan, ze vindt bijna alles lekker, alleen haar tepels, daar moet je afblijven. Dat is wel jammer, want dat is best leuk (al ben ik er zelf ook niet van). Gelukkig kan er veel wel. En gelukkig is Femme er ook niet vies van om mij te laten voelen hoe een cane en strokenzweep voelen. En toen Meesteres Zascha mij een humbler omdeed, werd het helemaal leuk. Femme begeleidde me plagend twee trappen af, met die humbler om. Dat gebeurt nu zo vaak dat ik het gevoel heb dat mijn balzak helemaal aan het uitrekken is.

Deel 2 was de bullwhip: wat Slaafaap niet kon weten was, dat voordat Meesteres Zascha mij met de bullwhip behandelde, zij eerst Femme op dezelfde plek in het kruis met de bullwhip raakte. Om overal handig bij te kunnen werden eerst haar benen aan een spreidstang in de lucht gehesen. Alle bewondering voor Femme’s pijntolerantie, al voelde ik dat ze steeds harder in mijn hand ging knijpen naarmate Meesteres Zascha harder sloeg.

Vervolgens was het mijn beurt: We (Sophie en Manja en ik) hebben ontdekt dat een bullwhip sporen achterlaat (en dat kan ik niet hebben), behalve als je ermee op je ballen geslagen wordt!
Ik moest gaan liggen op de bank en zelf mijn pik uit de weg houden. Zascha vond het niet nodig me vast te binden. Na een aantal klappen kwam slaafaap binnen. Naar ik begreep voor een lesje pijn verdragen. Ik ben eigenlijk ook best exhibitionistisch, zeker op momenten dat me pijn gedaan wordt (dan is het leven zo intens, dat wil ik graag delen! Daarom kreeg ik toen hij me zag liggen nog een klap voor slaafaap, een klap voor Femme en uiteraard de laatste en hardste klap voor Meesteres Zascha. Och, wat brandde dat; de pijn schoot van mijn ballen tot in mijn buik, zo intens was het.

Na pijn komt aandacht, dat hoop ik althans. In dit geval was het slaafaap, die mijn ballen moest (of mocht) likken. Wel met een condoom eromheen.
Ik moet zeggen, zijn gelik verzachtte de pijn. Voor mij is het dan volstrekt logisch dat de volgende pijngolf er weer aan komt, dus ik vond het helemaal niet gek dat Meesteres Zascha slaafaap de opdracht gaf in mijn ballen te bijten, eerst zacht, toen steeds harder. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om hem te strelen. Ik vond hem zo lief zijn best doen, en de pijn zo lekker, daar deed ik graag iets voor terug.
Na een tijdje mocht slaafaap weer terug naar Meesteres Denise.
Zascha nam me mee naar beneden voor een opsluitinkje en nog wat extra pijn.

Toen raakte ik volledig in paniek.
Meesteres Denise was met slaafaap aan het spelen en gebruikte hem als asbak. Ze dacht daar staat A in de gang, die kan ik wel even pesten met een brandende sigaret tegen z’n ballen.
Voor mij is roken een no go area: ik heb in m’n leven zo veel gerookt, dat ik bang ben dat als ik pijn, genot en roken met elkaar ga combineren, ik binnen de kortste keren weer begonnen ben.
Dat snapte ze, en gelukkig kon ze nog wel even haar heels in mijn ballen zetten.

Vervolgens kwam slaafaap me nog even heerlijk pijpen!
Meesteres Zascha nam we weer mee naar boven. Ik had haar een filmpje laten zien waarin een man zijn pik met hele gemene sterke tape omwikkeld werd en daarna werd die tape dan weer losgemaakt. Zeer pijnlijk en fascinerend (rood om z’n pik en blauw om z’n ballen). Helaas was de tape die DP in huis had niet sterk genoeg, dus de opdracht voor de volgende keer is: ga naar de bouwmarkt en koop de sterkste tape die er is.

Lieve Sjakie en Slaafaap, het was bijzonder jullie te ontmoeten, iets van wat we allebei spannend vinden te delen. Ik zou een volgende keer wel iets meer van de dingen waar jullie genot aan ontlenen zien gebeuren, maar dat komt wel.
Ik ben waarschijnlijk vrijdag 1 september in de loop van de middag in DP, voor een sessie heftige pijn (deze keer mogen er wel wat sporen te zien zijn, althans een aantal dagen), wellicht gaat een meesteres de elastrator weer eens op mijn ballen zetten (hoe heerlijk is het als daarbij iemand mijn ballen likt om die verschroeiende pijn te verzachten). Dus als jullie zin hebben?

A.

Top