Met beide benen weer op de grond gezet

Donderdag 11 april, er stond weer een nieuwe sessie op het programma en eentje waar ik behoorlijk nerveus voor was geworden door het voorspel. Mijn Meesteres had al aangegeven dat het een vrij sadistische sessie zou worden en ik voor het eerst echt pijn zou gaan lijden. Iets wat voor mij vrij nieuw was, ben totaal geen masochist en had ook nog nooit eerder een echt sadistische sessie meegemaakt.

Dus met enigszins nervositeit vertrok ik die ochtend vroeg richting Valkenswaard, we hadden om 12 uur afgesproken en zoals gewoonlijk kwam ik daar stipt op tijd aan. Kwart voor 12 bij de bushalte en stipt 12 uur aanbellend bij Domination Palace ! Slavin Tara deed deze keer open, die er overigens weer prachtig uit zag en bood me al snel een drankje aan en ik mocht uiteindelijk plaatsnemen in de rode kamer.

Na eventjes wachten kwam daar de Meesteres binnenlopen waar ik sinds vorig jaar voor gevallen ben, een oogverblindende verschijning en heb het al vaker benoemd…..niet alleen zo zeer het uiterlijk maar ook het innerlijk van deze vrouw. Na een praatje gemaakt te hebben was het tijd om te douchen, me mentaal voor te bereiden voor behoorlijk wat tikken en te ondergaan wat ik al een paar weken wist.

Nadat ik gedoucht had mocht kreeg ik eigenlijk direct een monoglove om, iets wat vrij nieuw voor mij was en het verhoogde daardoor ook enigszins de spanning. Deze werd bevestigd aan een takel die langzaam omhoog ging en hierdoor stond ik eigenlijk gedwongen gebukt met me billen naar achteren. De nervositeit steeg enorm en ik kon niks anders doen dan het ondergaan van de klappen van de zweep. Ik werd gelukkig eerst opgewarmd met een paar klappen met de hand, de cane en toen kwam uiteindelijk de gevreesde bullwhip waar ik er in totaal 40 van kreeg. Zoals gewoonlijk moest ik meetellen, elke fout zou gestraft worden met 5 slagen erbij en ik was dus enigszins gewaarschuwd. Buiten het grommen, schreeuwen en jammeren ging het vrij goed en kreeg ik zelfs nog complimenten over mijn dansstijl als ik weer een tik kreeg van mijn Meesteres. Hierbij werd tussendoor ook nog eens anaal enigszins opgerekt met de vingers van mijn Meesteres…wat absoluut geen straf was. En misschien wat ik nu ga zeggen klinkt raar, maar ik genoot ondanks de pijn van de zweepslagen…. je doet het toch voor haar en als je dan haar op deze manier trots kan maken is de motivatie alleen maar meer en wil je de eindstreep halen zonder genade te roepen.

Uiteindelijk stopte ze even op de helft en kreeg ik een tijdelijke rustpauze, ik mocht plaats nemen in de leren hangmat en werd eigenlijk direct geblinddoekt en vastgebonden aan de kettingen van de hangmat zelf. Het begon met een heerlijke behandeling van een vibrator, ik had het nog nooit gevoeld maar het was de hemel op aarde want god wat voelde dat lekker. Helaas stopte ze er uiteindelijk mee en liep mijn Meesteres te stommelen met bepaalde dingen en moest ik maar gokken wat ze van plan was. Totdat ik opeens een dildo voelde binnenkomen anaal, mijn Meesteres die heen en weer ging…. Het was of er een droom waarheid werd en ik genoot met volle teugen. Een ultiem gevoel van geluk en blijheid om het van haar te mogen ontvangen. Af en toe was het een beetje vervelend maar bovenal ultiem genoten van deze ervaring.

Na deze heerlijke behandeling was het tijd om de laatste 20 slagen, wat zeg ik 40 slagen de ontvangen aangezien mijn Meesteres het leuk vond om er nog 20 bovenop te gooien. Zoals gewoon stemde ik hier mee in ondanks een klein protest en onderging ik dapper deze 40 volgende slagen. Ik werd op een ligbankje neergezet op mijn knietjes, kreeg de kettingen in handen zodat ik nog enigszins de touwtjes in handen had en ik begon weer te tellen vanaf 20. Het werd zwaarder en zwaarder, het grommen en kermen werd luider en luider maar ik wilde die eindstreep halen en ondanks dat ik bij sommige klappen behoorlijk verging van de pijn had de motivatie de overhand. Uiteindelijk had ik de 60 gehaald en kreeg ik nog 10 klappen na met een soort van rubber plankje…… ja in mijn ervaring deed die nog zeerder als de bullwhip maar ook daarin ben ik geslaagd en heb ik de hele sessie uitgezeten.

En als je dan het compliment krijgt van je Meesteres, dat ze trots op je is en ze dit niet had verwacht van je….. dan is je middag goed en straal je van oor tot oor. Uiteindelijk mocht ik de sessie afsluiten met nog even het gevoel van de vibrator en mocht er een spetterend einde van gemaakt worden !

Ik kijk al weer uit naar de volgende keer, ook al duurt dat weer even maar ontzettend blij en trots met zo’n Meesteres als zij ?

Top