Met het verhaal De Carrousel is ‘deel 1’ afgesloten

Beste lezers,

In de afgelopen 10 verhalen heb ik uitvoerig stilgestaan bij het overlijden van mijn vrouw. Ik heb u, als lezers, inzage gegeven hoe vreselijk slopend die rotziekte kanker is en wat voor een impact dit heeft gehad op mijn leven. Voor een aantal zal het helaas herkenbaar zijn, hopelijk hoeft niemand het te ondergaan. Deze hoop is jammer genoeg ijdel. Het schrijven heeft mij zeker geholpen bij het verwerken van deze dramatische gebeurtenis in mijn leven en dat van mijn kinderen. Bij deze wil ik Mrs. Denise bedanken dat zij speciaal dit podium op de website van DP heeft gecreëerd. Natuurlijk was ze in augustus 2016 niet verrast dat ik voor haar zou schrijven. Haar spontane reactie: hier wil ik iets mee gaan doen, verraste mij wel positief. Natuurlijk ben ik trots dat ik mijn eigen column heb op de website van een toonaangevende SM club in Nederland.

Met het verhaal De Carrousel is ‘deel 1’ afgesloten. Heb ik dan geen verdriet meer? Natuurlijk wel, het doet nog dagelijks pijn in mijn ziel. Regelmatig slik ik een brok in mijn keel weg en staat het huilen mij nader dan het lachen. Maar ik moet verder, of ik wil of niet.

Daarmee komt geen einde aan mijn column. Sterker nog mijn volgende column is klaar voor publicatie (Ik Zweef) Voor mij is dat het begin van ‘deel 2’ Ik zal dus blijven schrijven. Ook over mijn vrouw. Maar het verhaal van haar ziekbed is genoegzaam beschreven. Als er mensen zijn die willen reageren op deze column, kunt u een email sturen naar Mrs. Denise. Zij zal deze desgewenst doorsturen. Veel lees plezier.

Groetjes ‘sjakie’

Top