mijn aller, allereerste Bi-slavendag.

Onder het mom van Ben ik Bi(e) of Ni(e), schrijf ik een verslag over mijn aller, allereerste Bi-Slavendag.
Het begon voor mij in de maand september van het afgelopen jaar. In die maand leerde ik voor het eerst Mijn Meesteres Denise kennen.
Ik liep al jaren met een fantasie en vond het tijd worden dat ik daar eens iets mee ging doen.
Ik mailde het DP over mijn fantasie en kreeg een alleraardigst berichtje terug van Meesteres Denise.
Nadat ik mijn fantasie aan de Meesteres had doorgemaild, deze is voor de liefhebbers nog steeds te vinden op de website en heet “de zuster en ik, en de Medische transitie, duurde het niet lang of ik ontmoette mijn Meesteres.
Nadat ik een paar fantastische sessie had gehad, verloor ik mijn baan, en had ik dus geen geld meer om de sessies van Meesteres Denise te kunnen betalen, en dat vond ik toen best rot, maar ik kon toen nog niet vermoeden, dat de ene fetish werd vervangen door een andere, dankzij mijn Meesteres.
Ik had de Meesteres tijdens een van de sessies verteld dat ik ook aan crossdressing doe, maar dat dat door omstandigheden thuis, steeds moeilijker werd. En dat ik graag eens een paar uren zou willen schoonmaken, in mijn Maidsuniform.
En nog voor het eind van 2017 had Meesteres Denise voor mij een gigantische verrassing.
Als ik het zou willen mocht ik de poetsmaid zijn van het DP. Nou ik hoefde echt niet lang na te denken over het antwoord dat was “Ja, ik wil”. En dus zo is het gekomen, dat ik elke zaterdag lekker aan de slag ben, om het DP te laten “shinen”.
Maar nu even naar de Bi dag, hoe ben ik daar nu terecht gekomen.
Waarschijnlijk kwam dat door mijn verhaal, ik had daar een passage in geschreven welke ging over hoe het mij werd aangeleerd om een natuurtalent te zijn in het pijpen.
Toen de Meesteres mij een aantal weken geleden uitnodigde voor de Bi dag, wilde ik daar absoluut bij zijn, maar kon ik die dag wel vrij krijgen op mijn werk? Na een beetje pushen, kreeg ik die dag vrij. Daar was ik heel blij mee, want ik wilde eigenlijk de uitnodiging van de Meesteres helemaal niet afslaan, want ik zag het echt als een cadeautje van de Meesteres aan mij.
En toen was het vrijdag, de Bi-slavendag, hoe is die mij nu bevallen.
Die vrijdag was voor mij de ontgroening, het zou de dag zijn waarbij ik voor het eerst een slaafje zou gaan pijpen.
Nadat ik mijn zwarte maidsuniform had aangetrokken, en mijn make up had gedaan, liep ik naar de ontvangstruimte, en daar werd ik begeleid door Mrs. Rose. Daar zat een slaaf aan de bar, ik stelde mij voor, zoals een maid dat behoort te doen. Ook de slaaf stelde zich voor, met de naam Guy, ik maakte een klein babbeltje met hem. Na ons gesprekje kreeg Guy van Mrs, Rose de opdracht om zich voor mij op een sensuele manier te ontkleden. Meesteres Rose, ik kan u vertellen, dat Guy daarin zeker was geslaagd, het was zeer opwindend. Dank je wel Guy. Daarna had Meesteres Rose nog een verrassing voor mij, boven op de overloop was de luierslet aan het kruis vastgezet, en die mocht ik lekker even teasen. Vond het echt heerlijk om het te doen, en ook leuk om te ontdekken dat ik niet de enige ben met een soort van luierfetish.
Maar na een tijdje her en der wat rondgekeken te hebben, kwam voor mij het grote moment.
Nadat Meesteres Denise mij had gevraagd of ik al eens was ingezet in de rode kamer, kwam niet lang daarna Meesteres Mara en Meesteres Akira.
Meesteres Mara, had mijn roze plumeau in haar mooie handen en ik mocht de beide Meesteressen volgen naar de Rode kamer, en daar gebeurde het, ik mocht voor de eerste keer een slaaf pijpen, maar de slaaf mocht niet klaarkomen, dat gold trouwens voor alle slaafjes.
O, ja, wat was dat heerlijk zeg, Ik had het echt nooit eerder gedaan, maar ik deed het gewoon zonder erbij na te denken, het voelde gewoon heel natuurlijk. En kreeg er alleen nog maar meer zin in. Ik was zo in mijn nopjes, dat ik eigenlijk naar meer verlangde. En volgens mij zagen dat de Meesteressen ook, de ene keer lag ik op mijn rug een slaafje te pijpen, en de andere keer was ik twee slaafjes tegelijkertijd aan het pijpen. Maar daartussen door werd ik ook nog even door de Meesteressen gewezen op de schoonmaakwerkzaamheden, die toch gewoon door moesten gaan, ook al was ik ontzettend aan het genieten. Nadat ik door mijn Meesteres Denise nog eventjes aan het werk werd gezet om een slaafje te nemen, ging ik me verder storten op de schoonmaak.
Aan het begin van de middag vroeg Mrs. Rose mij of ik mijn plas zou kunnen ophouden. O, op dat moment had ik er geen probleem mee, mijn blaas zat toch nog niet zo vol. Meesteres Rose had een slaafje waarvan de luier even lekker vol geplast moest worden, maar naarmate de tijd verstreek begon ik toch wel wat drang te krijgen, en vroeg ik Meesteres Rose, of ik mocht lozen.
Meesteres Rose, nam mij mee naar de zolder, en daar lag een slaaf in een bodybag. Nadat de slaaf uit de bodybag gekomen was, kon ik eindelijk mijn blaas legen in zijn luier, wat was dat heerlijk zeg.
En het feest voor mij was nog lang niet afgelopen, want ik mocht ook nog Meesteres Nina assisteren.
Meesteres Nina, had een slaaf in de witte kamer op de behandeltafel liggen, waar ze lekker mee bezig was.
Ze vroeg aan “lucky me” of ik de slaaf een prostaat massage zou willen geven. Kijk ik ben zo “meid” die echt alles wil zien, leren en ontdekken, dus zei ik tegen Meesteres Nina, dat ik dat graag wilde.
Zij liet mij rustig zien, hoe ze de massage staaf bij de slaaf naar binnen bracht, en hanteerde.
Al gauw, mocht ik het van Meesteres Nina overnemen, en ging ze zelfs eventjes weg.
Terwijl ik lekker bezig om de slaaf te verwennen met de staaf, kwam mijn Meesteres Denise binnen met nog een slaaf. En wat er toen gebeurde………….
Het was echt geweldig. Meesteres Denise liet mij een beetje meer vaart maken met de staaf, nu moest de slaaf van Mrs. Nina, op de tempo die ik aangaf, de andere slaaf ook verwennen.
Het was echt mooi om te zien, dat ik de maatgever was. Echt geweldig.
Maar toen Meesteres Denise, haar slaaf weer mee had genomen, had Meesteres Nina, nog een verrassing voor mij, ja ik was echt met mijn neusje in de boter, of in dit geval in de sperma, gevallen.
Ik mocht de slaaf van Meesteres Nina, laten klaarkomen doormiddel van de melkmachine. O, wat is dat een leuk speledingetje. Op een gegeven moment smeekte de slaaf of het melken even kon stoppen, maar om toch druk op de ketel te houden, had ik hem op een zeer langzame stand gezet, zodat de Meesteres en ik goed konden zien hoe de zuiger nou precies werkte.
En daarna, mocht ik van Meesteres Nina, de slaaf laten komen, en dat deed ik door even een draai te geven aan knopje, waardoor de slaaf klaar kwam.
Maar door al dat heerlijks, was ik ook wel behoorlijk geil, en had Meesteres Rose een slaaf, die mij wel wilde pijpen. En toen ik bijna kwam, kwam de slaaf eerder, en ik niet, helaas.
Maar dan ga je toch even bij jezelf na, of dat wel goed was.
Was het wel goed dat ik geen orgasme kreeg?, en dat die daarna ook niet meer kwam.
Ik heb me wel aan de opdracht van de Meesteressen gehouden, mocht immers niet klaar komen.
Daar kan ik ook best wel trots op zijn. Of had ik bij Meesteres Rose wel gewoon moeten komen, maar is er iets lichamelijks niet pluis, als dat zo is dan moet er maar een PMO-tje aan de pas komen, om te onderzoeken wat dat dan is.
In ieder geval, ik vond het wel heerlijk op gepijpt te worden.

Niet veel later was er ook nog een kleine interactieve voorstelling.
In de kelder stond namelijk een slaaf klaar om in zijn ballen getrapt te worden. Ik besefte dat ik van de Meesteressen een unieke mogelijkheid kreeg om dit te mogen zien. Auw, Auw, Auw. Wat werden er trappen uitgedeeld door de Meesteressen, ook niet zo gek, want sommige Meesteressen hebben ooit eens aan een vechtsport gedaan, of ze doen er nog steeds aan. En dat was echt wel te zien en vooral te horen. Wat werd er getrapt.
En toen was het alweer bijna sluitingstijd, dus moest ik nog eventjes snel aan de slag, om de boel op te ruimen en schoon te maken voordat het DP haar deuren zou gaan sluiten.
Echt mijn aller, allereerste Bi-dag was net een dagje speeltuin, wat was dit een heerlijke ontgroening En of ik Bi ben, nee dat niet, maar ik kan echt wel genieten van een heerlijk potje pijpen en gepijpt worden, en het strelen van een mannelijk lichaam is ook echt niet verkeerd, maar een man lief te hebben, nee dat niet.
Tot zover het verslag van Poetsmaid Andrea, over haar eerste, allereerste Bi-Slavendag.
Nu tot slot wil ik nog alle Meesteressen bedanken:
Meesteres Denise, dank u wel voor uw uitnodiging, voor het spel wat u met mij speelde, en voor de overnachting
Meesteres Mara, dank u wel dat u mij, mijn eerste pik heb mogen laten pijpen.
Meesteres Rose, dank u wel voor alles, waar u mij bij heeft betrokken.
Meesteres Nina, dank u wel voor dat ik u in de witte kamer heb mogen assisteren
Meesteres Akira, dank u wel dat u mij op mijn schoonmaakwerkzaamheden heb gewezen
Meesteres Samantha, Ik vond het leuk u weer eens gezien te hebben.
Meesteres Zascha, dank u wel voor uw lesje in het lopen op hakken, kan best nog wel een extra lesje gebruiken.
Lady Do, dank u wel, voor de gezelligheid
Prachtige Meesteressen, zowel innerlijk als uiterlijk, Ik bedank jullie voor de onvergetelijke dag, welke jullie mij hebben gegeven,
Dank u wel.

Jullie toegewijde Poetsmaid Andrea.

Top