Mijn belevenis met Meesteres Nina

Sinds kort is Meesteres Nina actief bij DP en na het zien van haar foto’s en het lezen van reviews over haar moest het er maar eens van komen… een sessie bij haar….

Na wat kort mail contact waarin ik aangaf o.a. een voorliefde te hebben voor een golden shower was het zover.

Als ik voor de deur van DP sta voel ik altijd de spanning in mijn lijf zeker nu ik voor het eerst naar een nieuwe meesteres ging maar na het openen van de deur door meesteres Nina zelf waren die zenuwen gelijk verdwenen en wist ik dat ik een goede keuze had gemaakt….

Wat een schoonheid gecombineerd met een vriendelijke uitstraling en ogen waarin je verdrinkt…
het gesprekje vooraf verliep vriendelijk … ik kon nu nog zeggen wat wel en wat niet de bedoeling was… daarna was ik overgeleverd aan haar…. de sessie begon natuurlijk met het uitkleden voor haar zodat ze me direct kon keuren…..

Na de douche volgde een sessie waar ik niet alle details van zal geven maar meesteres Nina combineert teasen en pleasen, pijn en genot, vernedering en vriendelijk door elkaar… ze neemt je mee en als slavensletje wil je niets liever dan haar volgen en behagen…. de golden shower was top…. verdeeld over een paar plasbeurten omdat ze tijdens de sessie gewoon door dronk en ik de plas overal over me heen kreeg….ja zelfs opgediend in een glas als extraatje… ze was zo vriendelijk om een andere meesteres te vragen haar bijdrage over me heen te laten lopen…

Tussen door werd ik met kaarsvet behandeld en begon ze een spel met etenswaren die het geheel helemaal geweldig maakte…. als afsluiting stond de melkmachine te wachten…. hoewel ze hier nog niet mee gewerkt had bediende ze deze met een natuurlijk gemak en veel plezier…..

Als laatste mocht ik mezelf voor haar het laatste restje sperma laten ontsnappen aan mijn door de melkmachine enorm opgezette pik..

Afspraken voor een volgende sessie zijn al weer gemaakt…ik kan niet wachten haar weer te mogen bezoeken..

Jammer dat ze maar 2 dagen per week aanwezig is…

Top