Mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste bezoek.

Nog heel onwennig, maar vooral nieuwsgierig heb ik voor de eerste keer een bezoek gepland in de sm-wereld. Uiterst zenuwachtig belde ik meesteres Denise op voor een afspraak. Ze stond me zeer vriendelijk te woord. Een uiterst aimabele vrouw, die het klappen van de zweep kent. De kennismaking was openhartig en ter zake. Ik mocht zelf aangeven wat ik wel en niet wilde. Ze luisterde met aandacht en begrip. Mijn zenuwen vloeiden weg en ik voelde me op mijn gemak. Ze zag er prachtig uit met haar hoge laarzen en leren rokje. In deze outfit toonde ze zich een echte meesteres en ik moest wel naar haar luisteren. Dat was ik eigenlijk niet gewend. Ik werd vastgeketend, zodat ik geen kant meer op kon. Met haar lange leren handschoenen kneep ze eerst zachtjes in mijn tepels, maar gelang de sessie werden de tepels flink rond gedraaid, wat me een fijne pijnscheut gaf. Met haar handschoenen beroerde ze ook mijn mond en stopte daar haar vingers in. Verder kwam er nog een elektrisch apparaat aan te pas, dat me nog meer opwond. Ze raakte daarmee mijn tepels aan en kreunde van genot. Ze legde haar sexy laarzen op mijn benen en met haar hakken duwde ze deze mijn tepels. Ik streek over haar laarzen en voelde het glimmende leer in mijn handen en mond. Meesteres Denise is een fantastische die je volledig op je gemak stelt. Ze neemt alle tijd, is streng, maar tegelijkertijd heel eerlijk. Een bezoek meer dan waard. Ik kom zeker nog eens terug. De sessie heeft nog best lang nagewerkt en daar heb ik ook van genoten.
Slaaf Hans

Top