Mijn eerste ontmoeting met een Trans Meesteres.

Op dinsdag 30 januari was het zo ver.
Ik belde Domination palace (lekker op het laatste moment, zoals ik bijna altijd wel doe) of er nog plek was bij Switch Olivia.
Vanaf de foto’s ingeschat dat het een mooie sexy dame zou zijn. Ik kan jullie vertellen, dat was ze zeer zeker. Een mooie verschijning.
Ze was pas sinds een paar dagen omgeschakeld van Sub naar Switch binnen DP, en gaf aan nog wat dingen te moeten ondervinden op dominant vlak.

Al snel waren we door het begin gesprek heen en werd ik onder de douch gezet (de laatste paar minuten rust en tijd voor je zelf).

Yessss: Ready to go:

We gingen naar de zolder, een super gave plek. Daar kwamen de zweepjes, boeien, het mooie rek mooi van pas. Je kan je wel indenken wat daar gebeurd.
Na een beetje opwarmen moest ik naar het bed gaan, echter met een blinddoek op die niet af mocht was dat (ondanks de begeleiding van Lady Olivia) niet makkelijk.
Eenmaal aangekomen werd ik vastgebonden en kwamen de zweepjes, pinwheel en nog wat leuke toys tevoorschijn (al heb ik ze alleen gevoeld. Want zien kon ik niks). Ondertussen was de blinddoek vervangen door en masker.

Opeens moest Lady Olivia wat halen van beneden. Echter bedacht ze zich daarna dat het vacuüm bed er wel aan te pas mocht komen. Alleen had ik gehoopt dat ik zonder al teveel moeite naar onder mocht lopen, maar met maar minimaal zicht door het masker mocht ik voorzichtig de trap af. Het vacuumbed was echt geweldig.
Dankjewel Lady Olivia.

Daarna was het tijd om weer naar boven te gaan en toch wat meer te ontdekken van het trans gedeelte. Daar zal ik niet teveel vertellen, onder dat zelf maar 😉

Lady Olivia, bedankt voor deze geweldige sessie. Ik zal hem nooit vergeten. Het was zeker niet de laatste hoor. Ik hoop dat ik nog meer mooie sessies mag ervaren.

Groet J.

Top