Mijn eerste SM sessie

Mijn eerste BDSM sessie

Ik zat in de auto onderweg naar Valkenswaard. De spanningen gingen door mijn lijf. Ik dacht aan mijn mail van een paar weken geleden aan Meesteres Do: “Binnenkort is het zover.
Mijn eerste sessie ooit op het gebied van BDSM.
Al jarenlang is dit van mij een diep gekoesterde wens, zolang ik mij kan herinneren heb ik BDSM gevoelens.
Voor mij is BDSM het onderdanige gevoel van strak vastgezet of vastgebonden te worden, verplichte kledingvoorschriften, machteloosheid, vernedering en opsluiting.
In mijn dagelijkse leven kan het dragen van een strak pak met stropdas mij ook al opwinden (gelukkig kan ik dat in mijn werk vaak doen).
Of bij de kapper een papieren kraag om met de cape net iets te strak om mijn nek. Ik zie U natuurlijk als mijn meesteres: het is aan U om de sessie in te vullen….”.
De mail ging nog even verder, zo had ik al aangegeven wat ik graag zou willen beleven. Meesteres Do had slechts een kort antwoord geschreven: “jouw wensen spreken mij zeer aan, gaat helemaal goed komen…”.
En daarom slaat dan nu toch de twijfel toe; heb ik niet teveel ‘carte blanche’ gegeven, wat gaat mij overkomen en wil ik dit wel?
Ik had een afspraak voor 4 uur, dat bestaat uit 1 uur spelen en 3 uur opsluiting.

Uiteraard had ik een pak aan. Met wit overhemd en stropdas. Het overhemd en stropdas waren nieuw, het overhemd voelde strak aan en de stropdas zat stevig om mijn nek.
De opwinding zat daarmee al in mijn lichaam. Ondertussen kwam ik aan in Valkenswaard. Mooi op tijd. Domination Palace was snel gevonden en auto kon ik goed parkeren.
Nog 1 diepe zucht en vervolgens liep ik naar het huis. Door de voortuin heen sta je gelijk al heel vrij. Privacy is gewaarborgd. Ik belde aan. En toen werd er open gedaan.

De dame die open deed, gaf aan dat ik nog even moest wachten en bracht mij naar de Rode Kamer. Een volledige ingerichte SM kamer. Interessant en spannend om hier te wachten, ik kon alles goed in me opnemen.
Even later kwam Meesteres Do mij ophalen en gingen we naar de bar. Het was fijn om even kennis te maken en aan te geven wat de verwachtingen waren.
Het kaartje werd er bij gepakt en ingevuld. Bij een aantal punten had ik aangegeven er ‘minder geïnteresseerd’ in te zijn maar op zich het wel een keer zou willen ervaren.
Op zo’n moment hoor je jezelf het hardop uitspreken en daarmee wordt het beangstigend serieus. En toen was het tijd om te starten.

We gingen naar boven en ik moest mij uitkleden en douchen. Meesteres Do ging er eens makkelijk bij zitten terwijl ik mij uitkleedde.
Voor mij een hele aparte gewaarwording, een vreemde die kijkt hoe jij je uitkleed, heel ongemakkelijk en je moet je er echt overheen zetten.
Toen even douchen. Zodra ik klaar was, moest ik op het belletje drukken en dan op m’n knieën afwachten. En daar zat ik dan.
Terwijl ik in die houding wachtte, werd ik overvallen door een diep gevoel van onderdanigheid.
Het wond mij op en ik wist ook dat het dít was wat ik wilde… hier had ik lang naar uitgekeken.

Meesteres Do kwam er aan. Ze keek me streng aan ik moest haar voeten kussen.
Dit is niet mijn eerste idee dat opkomt bij BDSM maar ik deed het en versterkte juist het gevoel van onderdanigheid.
En ik moest kruipend mee naar Medische kamer. Ik kreeg een leren kap over mijn hoofd en de polsboeien werden omgedaan.
Ik moest op de behandeltafel gaan zitten, mijn benen in de steunen en ik werd met touw strak vastgebonden.
Vervolgens vertrok Meesteres Do, dit was de start mijn eerste periode van eenzame opsluiting.
En daar zit je dan. Je kan geen kant op en je maakt je eerste ervaring mee. Het was goed om even tot mezelf te komen en overdenken.
Na een tijdje overvalt je het gevoel van vast te zitten. Je kan echt geen kant op. Het is een afwisseling van golven van opwinding, vertwijfeling en uitkijken tot het moment dat Meesteres Do weer komt.

Dat komt ze weer terug. En ze begint te voelen en knijpen aan de tepels en ballen. Ze zet knijpers op mijn tepels. Die doen echt pijn.
En als ze die weghaalt: ‘O, was ik dat vergeten te zeggen, afhalen doet nog veel meer pijn’. Inderdaad. Een intens heftige pijn trok door mijn tepels heen.

En toen pakte ze een zweep. Ik was hier niet heel enthousiast over maar ze begon me flink te bewerken met de zweep.
Inderdaad, het deed pijn. Maar ook: wat een heerlijk gevoel. Dat had ik niet verwacht.
Na nog wat pijnlijke acties van de Meesteres liet ze me weer achter.
Nu deed ze het oogmasker van de hoofdkap dicht. Ik lag nu in het donker.
Dat voelde nu heel prettig aan. Nog uithijgend van de pijnlijke sessie kon ik in het donker mijn gedachten laten wegdrijven.

Na een tijdje kwam de Meesteres weer. Ze maakte me los en het volgende lag al op mij te wachten.
Ik werd vastgezet in de bodybag. Maar niet voordat nu mijn ballen nog even stevig met een veter werden afgebonden.
De bodybag werd hermetisch gesloten, eerst ging de rits dicht van mijn voeten tot aan mijn nek, daarna werd het met touw goed vastgezet.
Ik had nog steeds mijn hoofdkap op. En voordat ik het wist lag ik alweer in afzondering.
Best wel heftig, je kan je weer niet bewegen maar de bodybag omsluit uiteraard alles en een licht gevoel van paniek overviel mij toch wel.
Maar ik kon mezelf tot rust brengen en ook nu kon ik weer wegdrijven op mijn gedachten.

Het was tijd voor de volgende stap. Meesteres Do kwam de kamer weer binnen. Ik werd nu in de gang vastgezet aan een kruis.
Er werd weer even stevig met mijn tepels gespeeld. Mijn handen werden boven mijn hoofd vastgezet en dat voelde ook al pijnlijk aan.
Op een of andere manier werd het na verloop van tijd te zwaar voor mij.
De knijpers op mijn tepels (ik mocht het van de Meesteres geen tepelklemmen noemen!) zorgde voor een heftige pijn en mijn armen waren gevoelloos geworden.
Ik hield het niet meer vol. Gelukkig had ik van de meesters een belletje in mijn hand gekregen en zo kon ik haar waarschuwen.
Ik drukte op het belletje en de Meesteres was direct erbij om mij van het kruis te halen.

We hebben toen even een korte pauze ingelast maar al snel ging het weer. Nu was het tijd voor de finale.
Ik werd meegenomen naar de Zwarte kamer. Daar werd ik op een bank gelegd en met polsboeien, enkelboeien en kettingen vastgezet.
Daarna werd ik ingepakt in folie. Wat een geweldige ervaring was dat.
Je zit echt muurvast en je kan geen kant meer op en de warmte bouwt zich langzaam op.
Via de spiegel aan het plafond kan je het hele proces volgen: en dat is confronterend en spannend tegelijk.
Toen ik helemaal vast lag, kreeg ik een blinddoek om en werd een koptelefoon opgezet om het omgevingsgeluid ook nog weg te nemen.
Ook kreeg ik een mondknevel in. Totale afzondering en dan is het aardedonker en begon ik aan de laatste eenzame opsluiting.

Tot slot kwam de meesteres met elektro. Ook weer iets wat ik op voorhand helemaal niet wilde maar natuurlijk had ik het voorgesprek gezet dat ik ‘alles’ wel wilde proberen.
Mijn pik werd voorzien van electroden en ik moest aangeven tot hoever ik kon gaan. De pik werd behoorlijk gestimuleerd.
Ook gebruikte de Meesteres een vibrator om mij verder te stimuleren. En dat lukte. Ik voelde dat ik moest klaarkomen, de sensatie tintelde door heel mijn lichaam.
Maar de Meesteres gaf aan dat zij zou bepalen wanneer ik zou klaarkomen. Ik voelde echt paniek opkomen, hoe kan ik het nog tegenhouden?
Ik moest het van haar nog 10 seconden volhouden. Ik kwam maar tot de helft. Ik kwam klaar met een enorme ontlading.
Wat een machtig gevoel was dat. Het was een waardig slot van deze lange sessie.

Ik werd losgemaakt van de tafel. Ik kon me lekker gaan douchen. Tijdens het aankleden kwam de Meesteres erbij zitten (dat voelde nu niet meer ongemakkelijk) en hebben we nog even gekletst.

Niet veel later verlaat ik Domination Palace en zit ik weer in de auto, terug naar huis. Wat een ervaring en wat een genot.
Ik heb vandaag een stap gezet, een grens overgegaan. Meesteres Do heeft mij heel goed begeleid en mij met heel veel aspecten kennis laten maken.
De dingen waar ik vooraf niet aan had gedacht of juist liever niet wilde, vond ik misschien nog wel het fijnst.
Dat heeft me enorm verbaast. En smaakt naar meer!

Ik kijk nu al uit naar mijn volgende bezoek.
Tijdens dat bezoek zal ik me nog meer kunnen laten gaan, minder gereserveerd zijn en dus nog meer kan genieten; de eerste stap is namelijk nu gezet.
En vandaaruit op zoek naar de volgende grenzen ………………………………………

Top