Mijn geweldige sessie met Meesteres Nina

Op Dinsdag 28 november was het zo ver ik had een halve dag sessie met Meesteres Nina afgesproken.
Om klokslag 16 uur drukte ik wat gespannen op de bel, even later werd er door Meesteres Nina zelf opengedaan en ik mocht haar volgen naar de bar, hier werd mij een drankje aangeboden, in een ontspannen sfeer werd mijn formulier opnieuw ingevuld. De oude dateerde nog van 2014.
Na dit gedaan te hebben was het tijd om na boven te gaan om mij uit te kleden en te gaan douchen, als ik klaar was mocht ik op het bekende belletje drukken waarna Meesteres Nina mij kwam halen, naar haar mooie laarzen gekust te hebben mocht ik haar volgen naar de witte kamer. Hier mocht ik mijn meegenomen panty aan trekken, ik mocht haar nu volgen naar de rode kamer.
Hier werd ik op een stoel vast gezet met tape en stretch folie, ik kreeg nog een ring gag in mijn zodat anderen Meesteressen mij in mij mond konden spugen, er werden ook nog tepelklemmen opgezet en ik kreeg een zijde sjaaltje om zodat ik niets kon zien.
Meesteres Nina kwam na ongeveer 45 minuten mij uit deze positie verlossen.
Zij had zich om gekleed en mooie geile net panty aangedaan, ik mocht haar nu weer volgen naar de witte kamer.
Hier moest ik een straightjacket aan doen en moest ik plaats nemen op de gynaecologische stoel.
Ik werd hier nog met riemen en touwen stevig op vast gebonden, er werd een gat in mijn panty gemaakt om mij anaal te testen.
Eerst werd er gekeken wat ik kon hebben zij bracht een paar vingers naar binnen, hier na werd een anaal plug ingebracht die zij aan kon sluiten op electro, toen ze dit deed kreeg ik in een keer de volle lading, wat best wel pijnlijk was. Hierna gingen we op zoek naar de stand die ik voor 45 minuten kon verdragen, oh wat was dit een lekker gevoel deze stroom pulsen in mijn kontje, na 3 kwartier werd ik uit mijn vastgebonden houding verlost en werd de anaal plug verwijderd. Ik werd nu gedirigeerd naar de rode kamer, hier had Meesteres Nina het volgende gedeelte al klaar staan. Hier werd ik eerst aan het kruis met de rug naar haar toe vast gezet, hier werd mijn achterzijde lekker opgewarmd met verschillende zweepjes, nadat dit gebeurt was moest ik plaats nemen in de sling hier werd ik vast gezet aan de enkel en polsboeien, de Meesteres haalden uit haar koffertje 5 verschillende maten dildo’s die zou ze op mij gaan uitproberen.
De Meesteres trok lekker geil haar blauwe rubberen handschoenen aan, waarna ze mij eerst met haar vingers mijn anus ging aftasten, hierna begon ze met alle 5 de dido’s mij heerlijk ging penetreren, oh wat was dit lekker, met de laatste dildo met de 4 kogels moest ik weer 45 minuten blijven liggen, na deze tijd was het tijd voor de laatste opsluiting, hiervoor gingen we naar de zwarte kamer.
Hier werd ik op de tafel op mijn rug liggend vast gesnoerd met de riemen, en daarna ingewikkeld met plasticfolie, hierbij kreeg Meesteres Nina assistentie van slavin Olivia, ook werd er nog een dildo anaal ingebracht.
Hier heb ik weer 30 minuten kunnen genieten, hierna heeft de Meesteres mij met de terminator nog naar een geweldig hoogtepunt gebracht.
Na mij helemaal los gemaakt te hebben van de folie kon ik mij gaan opfrissen,
Hierna hadden we nog een gezellig gesprek over de sessie, waarna ik met 3 kusjes afscheid nam van Meesteres Nina.
Groet.
slaaf hans.
Top