Mijn pijnlijke, maar oh zo heerlijke bi dag in DP

Sla je op een zaterdagochtend aan de ontbijttafel het Volkskrant-Magazine open, kijk je opeens nietsvermoedend in de ogen van de vrouw die de middag ervoor zei: “A, kom eens mee, ik wil iets uitproberen”. Ik liep achter haar aan de gang in en ze pakte een groot apparaat, klemde dat om mijn ballen heen en zei: “dit zag ik gisteren, het is een poopscoop voor honden”. Het is een soort dubbele schep met een scherpe bek. Ze liet hem los en daar hing hij aan mijn ballen. “Ga maar weer naar binnen”.
Ik volgde haar, die schep bungelend aan mijn ballen. Hij deed pijn, maar daar kom ik voor dus dat is niet zo erg.
Maar goed, die foto in het magazine dus; je begrijpt dat ik me ernstig in mijn koffie verslikte, vrouw en kinderen om me heen. Leuk artikel, dat wel!
Ik was dus ook op de bi-middag, in aanwezigheid van Slaafaap en vele anderen.
Het was te lang geleden, dus ik had ernstige behoefte aan een forse dosis pijn van, zoals ik haar noem, mijn Pijngodin, Meesteres Zascha. Zij weet elke keer mijn pijngrenzen iets verder op te rekken door de combinatie van genadeloze pijn en liefdevolle strelingen en glimlachjes. Vandaag hadden we ook afgesproken dat we wat andere dingen uit zouden proberen. Daar is het een bi-middag voor, nietwaar.
Ik heb Zascha inmiddels carte blanche gegeven waar het pijn betreft. Ik vertrouw haar daarin volledig, dus het is aan haar om een eventuele roep om genade in te willigen, of me juist meer pijn te doen.
Om mijn overgave aan haar – wat pijn betreft dan – te beklemtonen lag ik na het douchen op mijn knieën. Dat doe ik eigenlijk nooit. Ik sta bijna altijd met mijn handen achter mijn hoofd, hoofd gebogen en benen gespreid. Deze keer dus niet. Ik kuste haar laarzen (je kan altijd hopen dat ze je in je ballen gaat schoppen, nietwaar? Al is dat vrij lang geleden. Ze heeft andere manieren gevonden om me pijn te doen).
Ik moest me omdraaien, kont omhoog en ik voelde dat ze iets om mijn ballen klemde. Later bleek dat een paar handboeien te zijn.
Ik moest mee naar beneden, naar de rode kamer. Daar was het een heksenketel, Slaafaap in de sling, een man vastgebonden en uitgedost als een vrouw met dikke tieten bij de deur, twee mannen op de grond die elkaar aan het pijpen waren, en Meesteres Akira, Meesteres Rose en nog een meesteres die dat alles overzagen.
“Ga jij Slaafaap maar eens opgeilen”, was de opdracht van Meesteres Zascha. “Hij beweert dat hij niet bi is”. Hij lag behaaglijk in de sling, benen uiteraard wijd, dus ik kon overal goed bij. Ik begon zijn pik en ballen te masseren, en na enige tijd ook zijn ballen te likken. Helaas, ik kreeg er geen beweging in, het lukte me niet hem hard te krijgen, ondanks, of misschien wel dankzij, de belofte dat hij mij mocht neuken als hij stijf werd.
Na een tijdje haalde Zascha me weg en gaf me de opdracht een andere slaaf (die met de dikke tieten) te pijpen. Ik mocht hem zelf een condoom omdoen. Daar had ik meer succes! Hij vond het behoorlijk lekker en werd steeds harder. Opeens voelde ik gefriemel aan mijn pik. Ik keek omlaag en daar deed Slaafaap me een condoom om en begon me daarna te pijpen.
Ik moet zeggen, “dat deed je heerlijk, lieve Slaafaap. Je bent dan wel niet bi, maar als pijpslet voldoe je uitstekend!”
Na al dat gepijp vond Zascha het tijd me maar eens even op te warmen. Gewoon met de strokenzweep, lekker op mijn rug. Een andere slaaf naast me en om de beurt een klap. Die andere slaaf bleek sletje Guy te zijn, en Zascha kondigde aan dat hij me zou gaan neuken. Dat was iets helemaal nieuws voor me. Ik was nog nooit in mijn kont geneukt.
De keer voor de bi-middag, Zascha was met me bezig, kwam opeens Meesteres Manja de blauwe kamer in en smoesde even met Zascha. “Beneden staat een slaaf met een hele grote pik. Hij heeft me carte blanche gegeven, maar had eerder aangegeven niks met bi te hebben. Hij is geblinddoekt, dus ik wil graag dat jij hem pijpt, maar ik vertel hem niet dat het een man is. Akkoord?” Ik knikte. Zascha legde me uit dat hij echt een hele grote pik had.
“Hoe groot?” Ze pakte een hele forse dildo, maat porno-ster. Ik slikte. Ik vroeg of ik eerst even mocht oefenen op die dildo. Dat kon uiteraard. Zascha maakte van de gelegenheid gebruik om een ballcrusher om mijn ballen te doen. Ze weet dat ik bi-activiteiten graag combineer met pijn.
Wij naar beneden. Daar stond een man, geblinddoekt, vastgebonden in de rode kamer. Electroden aan zijn ballen en zijn grote dikke pik recht vooruit. Een paal om jaloers op te zijn.
Toen ik op mijn knieën ging begon Meesteres Manja te vertellen dat ze een oud vrouwtje uit de buurt had ontmoet die zo graag nog eens een keer een echte pik wilde. Ik aan de slag en ik voelde in mijn mond dat hij groeide, het lekker vond! Helaas lukte het me niet om hem klaar te pijpen.
Achteraf heb ik van 1 ding spijt: dat ik me niet omdraaide, met mijn kont naar hem toe, om Manja duidelijk te maken dat die prachtige pik me best mocht neuken. Maar goed, dat is niet gebeurd.
Op de bi-middag zou het dus wel gaan gebeuren. Zascha pakte de bok die in de rode kamer stond en droeg me op er overheen te gaan liggen. Kont in de lucht. Ze pakte de boter en smeerde mijn kont in. Ze werkte er een paar vingers in om me op te rekken. Sletje Guy, zo heet hij, ging achter me staan en hield zijn pik tegen mijn kont. Langzaam bracht hij zijn eikel naar binnen. Toen die in mijn kont zat hield hij even in. Maar al snel drong hij dieper en dieper in me door, tot hij helemaal in me zat. Ik voelde zijn ballen tegen me aan.
Eigenlijk had ik er maar één woord voor: “heerlijk”. Het was een opwindend gevoel om voor het eerst in mijn leven een pik in mijn kont te hebben, een echte warme, levende pik. Het deed, ook door het voorbereidende werk van Zascha, ook helemaal geen pijn. Langzaam begon hij heen en weer te bewegen. Dat maakte het eigenlijk alleen maar lekkerder. Al snel vroeg ik: “harder, dieper”. Sletje Guy deed heerlijk zijn best en ik fantaseerde dat ik eigenlijk die grote pik in me had. Volgende keer dan maar.
Zascha nam me mee naar boven, naar de witte kamer. Daar kom ik niet zo vaak, want ik heb niet zo veel met nursing. Een keer daarvoor had Zascha wel naalden in mijn pik en ballen gestoken, dus ik dacht dat het dat weer zou gaan worden. Maar nee, nu iets anders.
Ik moest in de behandelstoel gaan liggen en Zascha pakte een humbler. Die deed ze om mijn ballen, nu aan de voorkant (meestal zit zo’n humbler achter je benen en trekt dan je zak naar achteren).. Toen pakte ze een katrol uit het plafond en maakte de touwen vat aan het uiteinde van de humbler. Hijsen maar! “Blijf zo maar even lekker liggen, ik kom je over een half uurtje wel weer halen”. Nou. Lekker? Lekker pijnlijk, dat wel.
Ik had natuurlijk tijdens het hijsen mijn heupen een beetje mee omhoog bewogen, maar dat hou je geen half uur vol. Stukje bij beetje liet ik ze zakken, maar dat zette natuurlijk steeds meer spanning op mijn zak en ballen, waardoor de heerlijke pijn steeds heftiger werd.
Na verloop van tijd werd de pijn nog heftiger, met name aan één bal. Opeens verdween de pijn. Die bal had kans gezien in die halve centimeter ruimte tussen de twee poten van de humbler door te schieten en zichzelf te bevrijden!
Kort daarna kwam Zascha de kamer in en bevrijdde mijn andere bal.
“Zo, die eigenwijze ballen hebben straf nodig”. Ze pakte een grote bruine dildo, liet zien dat hij heel soepel was, en zei: “noem een getal”. “40”, zei ik.
Ze begon met de dildo op mijn ballen te slaan. Dat is weer een heel ander gevoel dan met de bullwhip of de cane. De dreunenzijn heftiger omdat zo’n dildo zwaarder is, maar minder scherp, omdat hij uiteraard niet zo’n grote zwaai maakt. Ik vond het wel lekker, eigenlijk, al ging het natuurlijk steeds harder.
Na 20 klappen zei ze: “meekomen”. Ze nam me mee naar de kelder. Daar stond een man in zijn onderbroek. Hij had littekens op zijn borst, van een eerdere keer, van Zascha’s naaldhakken. Soms ben ik wel blij dat ik geen sporen kan verdragen.
Ik moest op de bank gaan liggen. Je hebt er nog 20 te goed. Steeds harder natuurlijk. Ik de vroeg de man mijn hand vast te houden om me te steunen.
Na nog 10 vroeg ik of hij me ook wilde slaan met de dildo. Hij gaf na enig aandringen ook een paaar tikken, maar het zal niemand verbazen dat Zascha dat véél beter doet. Na 34 zei ze “de laatste zes gaan natuurlijk heel hard. Ik wil je horen gillen van de pijn.”
Nou, dat is gelukt. Ik geloof niet dat ik, afgezien van de elastrator, ooit zoveel pijn gehad heb.
“Mooi”, zei Zascha, “dan gaan we nu naar de laatste scène”. Ik had haar wel eens verteld dat ik een erotisch verhaal geschreven heb en geplaatst heb op de site literotica.com. Dat is een site met prachtige verhalen waaronder wel 25.000 BDSM verhalen, dus als je nog inspiratie nodig hebt…
Dit verhaal, onder de titel “me niet gewassen” staat in het Nederlandse deel van de site bij de fetish-verhalen (een beoordeling met 5 sterren is natuurlijk welkom ?,). Het verhaal gaat – op het eind althans – over plassex. Ik heb er ook nog een paar andere geplaatst, een BDSM-verhaal en een Anale seks-verhaal
We hadden afgesproken dat Meesteres Zascha me over mijn ballen en buik zou plassen en alleen als ik zelf om meer vroeg, ook over mijn gezicht.
Ik moest op de grond gaan liggen. Zascha trok haar slipje uit en gaf het aan mij om in mijn mond te doen. Toen ging ze ever me heen staan en liet haar plas over mijn gemartelde pik en ballen lopen. Ik moet zeggen, ik raakte onmiddellijk opgewonden. Het idee, het warme gevoel, het uitzicht, ik werd steeds opgewondener. Ze deed een stapje naar voren en plaste over mijn borst. Ik trok – aan mijn pik sjorrend – haar slipje uit mijn mond. “Ga door” zei ik. Ze deed nog een stap naar voren en daar voelde ik haar zachte, warme straal over mijn gezicht lopen. Ik deed mijn mond wijd open en dronk wat ik kon. Achteraf geloof ik het nog niet, maar ik kwam eigenlijk meteen klaar. Zo bijzonder was het. Die zachte warme straal, die vrijwel neutrale, beetje nootachtige, lekkere smaak, misschien ook wel die man die naar me stond te kijken. Het spoot eruit!
Ik lag nog even na te hijgen en te genieten en toen zei Zascha tegen me: “weet je dat die man minstens evenveel pijn als jij wil?”. “Trek je onderbroek uit en ga in de houding staan met je benen wijd”. Uiteraard gehoorzaamde hij. “Tel terug van 3 naar 0” zei ze tegen me.
“3, 2, 1, …0”
En ze schopte hem keihard in zijn ballen. Normaal zou ik daar jaloers op zijn geweest, maar als je net klaargekomen bent….
Dat ging zo nog een paar keer door, steeds harder, tot hij echt door zijn knieën zakte.
Zascha nam me mee om te douchen en aan te kleden. We spraken alles nog even door: “ik weet niet of ik die golden shower snel weer wil, maar het was wel een heel bijzondere ervaring. Me door een kerel laten neuken mag elke keer dat ik hier ben!”. Ik realiseerde me dat ik relatief weinig pijn geleden had. Dat hebben we de keer daarna fijn goed gemaakt! 62 klappen met de cane op je ballen, Dat is goed voor een mens.
Helaas kan ik 19 april niet op de volgende bi-dag. 19 april is de verjaardag van wijlen mijn moeder, en als iemand er toe bijdraagt dat we ons door de dames van Domination Palace laten martelen en onderwerpen, dan zijn het onze moeders wel, nietwaar, heren?

Top