Mijn verjaardagsparty bij Domination Palace

Toevallig had ik enige maanden geleden gehoord wanneer Meesteres Akira jarig is. Omdat ik daags na haar verjaardag een afspraak had, had ik een kleine traktatie voor haar meegebracht. Ze was er blij mee, maar greep de gelegenheid aan om mij mijn verjaarsdatum en leeftijd te ontfutselen.
Afgelopen week had ik weer een afspraak met Haar. Ze had me beloofd dat ze voor een verassing zou zorgen. Inmiddels was ik zelf ook jarig geweest, en had wat betreft leeftijd een kroonjaar bereikt. Dus wat was mijn verrassing? Meesteres Akira had besloten de sessie om te bouwen tot een verjaardagsparty voor mij! Alle aanwezige dames en gasten werden uitgenodigd deel te nemen. Het begon dat er na het douchen een kroontje op mijn hoofd werd gezet. Zodat iedereen kon zien wie de feestneus was. In de speelruimte waren ballonnen opgehangen. Daarover direct meer. En ook slingers. En er was taart. Natuurlijk alleen voor de dames. Met kaarsjes, die ik mocht uitblazen. Het viel mee dat terwijl ik in de sling lag ( die versierd was met slingers) , Akira mij ook een partje gunde. Nadat ik het stukje taart gegeten had kreeg ik een feestelijk drankje: een glas met de champagne van de Meesteres! En een rietje om het glas leeg te drinken. Een echte traktatie, wel een beetje bitter.
Ik voelde me een beetje verlegen met al deze aandacht!
Toen ik in de sling gelegd werd , had Meesteres Akira overigens eerst even met haar nagels aan mijn ballen en piemel gefriemeld. Dat vond ze zo leuk, dat ze dat later in de middag nog een paar zou doen. Ik vond dat best een prettig gevoel, behalve op de momenten dat ze haar nagels echt gebruikte. Pijnlijke momenten. Ik snap niet dat dames het leuk vinden te friemelen in het kruis van mannen. Akira had daar geen last van.
Dan de ballonnen: één voor één werden ze in de loop van de middag doorgeprikt. Meesteres Akira had in elke ballon een briefje met een opdracht gestopt.
De eerste opdracht hield in dat ik slavin Lilly een voetmassage mocht (moest?) geven. Dat heb ik met veel zorg en plezier gedaan! Lilly is nog vrij nieuw binnen Domination Palace. Een mooie jonge aanwinst. In de loop van de middag liep ze nieuwsgierig rond om te kijken hoe de aanwezige mannen gepijnigd en/of vernederd werden.
In één van de andere ballonnen zat een opdracht voor Lady Do om mijn tepels te martelen. Ik kan daar heel slecht tegen.
Natuurlijk kwam er uit een volgende ballon een opdracht dat een van de aanwezige slaven mij een extra pijpbeurt moest geven. Dat dit zou gebeuren was onvermijdelijk. Meesteres Akira had de datum voor deze sessie uitgezocht en bewust laten samenvallen met een bi-slavendag. Pijpen en gepijpt worden, ik voel me daar nog steeds ongemakkelijk bij. Het blijft een echte vernedering. Meesteres Denise heeft mij in het verleden overtuigd dat pijpen en gepijpt worden een normaal onderdeel is van het slavenbestaan juist vanwege de vernedering. De eerste keer dat ze mij liet pijpen had ik het niet als harde grens benoemt. Daar heb ik later wel spijt van gehad. Maar nadat ik het eenmaal had ondergaan was ik te trots om daar met terugwerkende kracht alsnog een harde grens van te maken. Ik heb me erbij neergelegd dat ik in de toekomst nog vaker gepijpt wordt en zelf andere mannen zal pijpen. Je kunt het lot niet tarten.
Ik ben vooral slaaf omdat ik ervan geniet compleet afhankelijk te zijn van een mooie vrouw, van een mooie Meesteres. Liefst in strak leer gehuld met overknee leren laarzen. Iemand die ik adoreer. Ik geniet dan van de spanning wat Ze met me gaat doen. Van Haar willekeur. Iemand die me een aai over de bol kan geven, me kan pijnigen of kan vernederen.
Daarbij zijn bi-handelingen een extreme vernedering. Fysiek ben ik er inmiddels aan gewend en kan er zelfs van genieten. Mentaal blokkeer ik nog steeds.
Op dit door Meesteres Akira georkestreerde verjaarsfeestje kon het dus niet ontbreken. Ze moedigde mij – als ik weer moest pijpen of gepijpt werd – aan met opmerkingen als “stel me niet teleur, laat zien dat je het kunt” of “maak me trots”. Dit feestje werd voor mij dus een aaneenschakeling van vernederingen die ik niet makkelijk vergeet.
Terwijl Lady Do mij tepels martelde was er een slaaf die mij gelijktijdig aan het pijpen was.
Meesteres Nina had een slaaf onder haar hoede die voor de eerste keer bij Domination Palace kwam, juist vanwege de bi-dag. Hij oogde erg gespannen. Ik zei hem dat hij een slimme keus gemaakt had door een afspraak met Meesteres Nina te maken. Zij is een jonge meesteres die bezoekers snel op hun gemakt weet te stellen. Ook hem heb ik gepijpt terwijl hij in de sling lag.
Gelukkig was er ook een gemakkelijk moment: uit nog een andere ballon kwam de opdracht ook de voeten van Lady Do te masseren.
In de tweede helft van de middag had ik hoge nood: ik moest plassen. Veel wat oudere mannen hebben een iets vergrootte prostaat en moeten daardoor vaker plassen. Zo ook ik. Ik heb dat weleens eerder beschreven in een van mijn verslagen op deze site. Meesteres Akira was niet in de speelkamer dus vroeg ik Meesteres Nina of zij Akira wilde vragen of ik een sanitaire stop mocht. Niet aan de orde! Meesteres Akira had vooraf al aan Meesteres Nina laten weten dat als deze situatie zich zou voordoen er onder geen beding een onderbreking van de sessie zou plaats vinden. De oplossing was een luier. Die deed Meesteres Nina me dus om. Met tape zorgde ze dat de luier goed vast zat en niet zou lekken langs mijn benen. Ik stond echt op springen en het voelde als een opluchting toen de luier snel vol en warm werd. En tegelijkertijd: enorm genant om dat te doen in een speelkamer waarin meesteressen en andere mannen actief bezig waren.
Wat later werd ik naar de kelder gedirigeerd. Daar had Meesteres Manja een slaaf op de bondage tafel vastgelegd. Helemaal ingepakt, alleen zijn ballen en pik kwamen uit de verpakking te voorschijn. En waren dus vrij toegankelijk. Dus aan mij de opdracht om die pik in mijn mond te nemen. Ik merkte dat ik het nu goed deed: ondanks de verpakking hoorde ik hem kreunen.

De laatste ballon – hoe kan het anders – bevatte een opdracht aan Meesteres Akira zelf om mij een birthday-spanking te geven. Ze gebruikte een zeer venijnige bullwhip. Ik moest voorovergebogen in de barruimte gaan staan en mijn kont aanbieden. Pets, pets, auw, auw, auw!!!
Op het einde van de middag mocht ik met gespreide benen vlak voor Meesteres Akira gaan staan. Ze had de terminator binnen bereik. Altijd een heerlijk moment als een Meesteres mij naar een hoogtepunt wilt brengen. Ik probeerde het hoogtepunt zo lang mogelijk uit te stellen, zodat ik zolang mogelijk kon genieten. Meesteres eiste wel dat ik intussen porno-geluiden maakte.
Toen ik de deur uitging kreeg ik van Meesteres Akira als kadootje een zakje met chocolaatjes in de vorm van kleine hartjes mee. Toch lief van de Meesteres!

Slaafaap

Top