Mrs. Nina op haar best

De deur werd geopend door Mrs. Samantha. “Je hebt geluk! Ik wilde net naar huis gaan en ben al in burger. Kom binnen!” Ik vertelde voor wie ik kwam. “Mrs. Nina is nog even bezig. Ze zal zo bij je komen.” Inderdaad, ik was een beetje vroeg voor de sessie die na sluitingstijd zou plaatsvinden. Mrs. Samantha liet me plaats nemen in de wachtruimte, bood me iets te drinken aan en verliet de kamer.

Alle Meesteressen, switchen en slavinnen van DP keken me aan vanaf de fotowand. Het duurde niet lang of ik had mijn Meesteres gevonden! Wat een schoonheid! Voor me op de bar lagen enkele BDSM-lifestyle-bladen. Op de cover van het bovenste magazine prijkte opnieuw mijn Meesteres! We hadden al eens eerder gespeeld, maar dat was enkele jaren geleden. Zou Ze nog steeds dezelfde betovering op me uitoefenen? Zou Ze me nog steeds met Haar ogen in Haar ban krijgen? Het antwoord op mijn vraag volgde snel. De deur zwiepte open en Ze kwam binnen. De adem stokte in mijn keel. Ja dus! Ze keek me aan. Ik kreeg het warm en voelde me direct een beetje kleiner worden. Ze herkende me nog! “Ik kom zo! Doe maar even rustig aan.” Niet veel later hadden we een leuk gesprekje. Ze bleef me aankijken. Waarschijnlijk wist ze precies wat het met me deed!

Na het douchen begon het spel. Ze ging prinsheerlijk liggen en liet me Haar Goddelijke voetjes liefkozen en verwennen. “Je hebt wél geschreven in je email wat je leuk vindt, maar Ik kon nergens vinden wat je niet leuk vindt… Dat betekent dat Ik alles met je mag doen!” zei Ze triomfantelijk. Oeps! Ze ging rustig zitten en keek me dwingend aan. Kort daarvoor had Ze een doos mee naar binnen gesjouwd. “Heb je gezien wat er op de doos staat?” “Ja Meesteres” stamelde ik. Er stond met grote letters ‘BALLEN’ op. “Je houdt toch van CBT?” “Nee Meesteres” antwoordde ik naar waarheid. “Pech voor je, Ik wel!” Ze lachte onheilspellend en ondeugend tegelijk. Al snel zat ze op Haar hurken naast de doos. Het deksel zwiepte er af en Ze graaide iets uit de bak dat ik nog nooit had gezien. Inmiddels had ze mij plaats laten nemen op het bed en ging aan het werk. In de spiegel, die aan het plafond hing, kon ik alles volgen. Mijn ballen werden vakkundig geplet door deze knappe Meesteres. “Je hoofd zegt misschien dat je er niet van houdt, maar hier beneden zie Ik toch iets anders!” Ze gniffelde en ging verder…

De Meesteres voelde me perfect aan en heeft ook mijn favorieten voorbij laten komen in de sessie. Maar eerst had ze me op pijnlijke wijze duidelijk gemaakt, welke fout ik had gemaakt! Het was een heerlijke sessie en we zullen elkaar zeker vaker zien!

Nederige groet,

Slaaf A.

Top