Na vele malen uitstel had ik deze zomer uiteindelijk afgesproken met Meesteres Nina.

Vooraf had ik mijn fantasie gemaild. Voordat ik vertrok had ik mijn kontje gespoeld en dat was maar goed ook.

Ik werd ontvangen door een lief uitziend meisje. Dat bleek Nina te zijn.  Ze was nog in burger,  zoals ze zei.  Ze leidde mij naar de rode kamer, waar ik lang moest wachten. Ondertussen werd er een Slaaf ontvangen in de bar en ik kon het voorbereidende gesprek horen. Hier werd ik zelf steeds geiler van. Na wat leek een eeuwigheid kan meesters Nina binnen voor ons gesprekje. We bespraken de mail die ik had gestuurd. Hierin had ik aangegeven dat ik een verkrachtingsspel wilde spelen.  Ik had ingetekend voor een halve dag en we bespraken dat in de finale meesteres Do ook zou meedoen. Nou dat heb ik geweten.

We begonnen in de kelder. Na de douche moest ik in de douche gaan liggen en kwam meesteres Nina boven mij staan. Zij plaste mij volledig onder.  God wat was dat Geil. Daarna moest ik op de bondage tafel gaan liggen.  Nu ben ik spastisch en meesteres Nina nam alle tijd om mij zo comfortabel mogelijk te laten liggen. Ik werd volledig in folie gewikkeld. Ik kreeg een grote dildo aan een stok in mijn slaven kutje en een vibrator op mijn ingepakte pik. Op de folie werd geschreven dat iedereen mij mocht gebruiken. En ook mijn gezicht werd op mijn mondje na ingepakt. En toen begon het.  De vibrator ging aan een met dat stok werd mijn slavenkut gebruikt. Iedere keer dat ik klaar kwam werd dat bijgeschreven op mijn lijf.  Vervolgens kwam de Slaaf die ik eerder had gehoord.  Hij mocht zijn pik in mijn mondje stoppen en ik moest hem klaar zuigen. Ik weet niet hoe vaak ik klaar ben gekomen maar dat was zeker een keer of 6. Maar als ik dacht dat ik er daarna was, had ik het mis.

Omdat ik nogal stijf was geworden overlegden de dames hoe zij mij verder moesten aanpakken.  Uiteindelijk tilde meesters Nina mij eenvoudig op één droeg mij naar de rode kamer voor de finale. Meesters Do kwam erbij.  In plaats van de sling legden de dames mij op een stel judo matten. Mijn benen werden omhoog getakeld en toen begon het pas echt.  Ik werd weer geblinddoekt en mijn pik en ballen werden heel strak afgebonden. Ik kreeg een mond spreider en een dildo werd in mijn mond geduwd. Ondertussen werd mijn kont bewerkt met de dildo.  Ik schreeuwde het uit en smeekte dat ik dit niet aan kon. NIET ZEIKEN. Jij wilde verkracht worden. Verkrachten zullen we je!! De dames toonden geen enkel mededogen.  Ook werd ik stelselmatig uit-gemelkt. Het had geen enkele zin om te smeken. Ik had nu eenmaal toestemming te geven om door te gaan tot het einde een daar was niets aan te doen.

Meesteressen dank u voor deze ervaring  hij zal mijn altijd bij blijven.  Als was het maar dat het zeker 2 weken hebt geduurd voordat mijn pik en kontje weer waren bijgetrokken en ik weer normaal naar de wc kon.

Voor alle slaven die zich melden bij DP wil ik zeggen. Denk goed na wat je wilt,  want al je fantasieën worden uitgevoerd.

Slaaf J.
Top