Net een hele leuke afspraak gehad met Trans Olivia.

Net een hele leuke afspraak gehad met Trans Olivia. Ze kwam heel vriendelijk de deur open doen en was ook heel vriendelijk tijdens het voorgesprek. Ik stelde voor om een switch sessie te doen. Ik begon met haar wat te betasten wat ze heel onderdanig toe liet en na ongeveer een kwartier was het tijd om de rollen om te draaien. Ik werd vast gemaakt met polsboeien en enkelboeien zodat ik geen kant meer uitkon. Verder werden er nog klemmen op mijn tepels gezet met wat gewichtjes aan en werden mijn billen bewerkt met zwepen en een cane. Even later moest ik op mijn knietjes voor over gebogen gaan liggen over een klein tafeltje voor nog wat zweepslagen en caneslagen. En terwijl ik daar lag deed ze ook een condoom aan en moest ik haar pijpen. Even later werd ik los gemaakt en moest ik haar volgen naar een bed waar zij ging zitten en ik voor haar op mijn knietjes haar nog wat mocht pijpen. Daarna moest ik tegen het spijkerbed gaan staan en werden mijn billen en mijn bovenrug nog even bewerkt met een zweep. Als afsluiter moest ik haar beide schoenen een kus geven. En dan na het douchen nog een leuk nagesprek gehad. Kortom het is heel goed meegevallen. Bedankt Olivia je ziet me zeker terug.

Top