Nieuwe ervaring bij Lady Aya

Het idee om eens een bdsm-huis te bezoeken leefde al enige tijd bij mij. In de basis ben ik niet onderdanig, slechts een enkeling kan mij laten switchen.
Welke eigenschappen daar precies voor nodig zijn is moeilijk te omschrijven; het is een kwestie van het gevoel dat ik heb bij een persoon.
Zeker niet elke meesteres spreekt mij aan. Toen ik het profiel van Lady Aya zag wist ik direct dat zij heeft wat ik zocht. Dus maakte ik eindelijk een afspraak bij Domination Palace.
Mx. Jessica opende de deur en ontving mij op uiterst vriendelijke manier. Er waren zeker zenuwen maar ik werd op mijn gemak gesteld, heel fijn.
Na een tijd wachten kwam Lady Aya binnenlopen. Een hele mooie vrouw met een lieve uitstraling, maar het is wel duidelijk dat er meer is dan dat.
We bespraken wensen en grenzen alvorens naar boven te gaan. Even douchen en nadat ik aangaf dat ik gereed was kwam Lady Aya me weer tegemoet.
Ze leidde me naar de kamer waar het spel begon.
Daar werd mijn gevoel bevestigd; Lady Aya is zeker lief en speels, maar ook streng en sadistisch.
Zoals ze zelf schrijft zoekt ze je grenzen op en indien mogelijk verlegt ze die. Het was op sommige punten intenser dan ik verwacht had, en daarmee genoot ik er ook nóg meer van.
Dat het voor mij een nieuwe omgeving was wist Lady Aya, en ook zij zorgde ervoor dat ik me comfortabel voelde gedurende de sessie.
Dankzij haar ben ik meer dan tevreden huiswaarts gekeerd.
Zeer kort samengevat: over Lady Aya en de gehele ervaring bij Domination Palace kan ik simpelweg niets dan goeds schrijven. Alles was top!
Top